|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
12.6.2008 13:37:52   
mml
Hoj,

samo da se pofočkam, da ne bom dobila črne pike user posted image

Matic je bil že včeraj bistveno boljši, tako da je bil danes lepo pri P in cepljen kot se spodobi, tako da hvala vsem, ki ste mislili na nas user posted image .

Mere za statistiko pri 4.5 meseca pa so 7100 g in 65,5 cm

Včeraj enostavno nisem imela časa, dopoldan sem šla malo v mesto, po tem pa Matic ni hotel spati tako kot je navajen, popoldan sem iemla pa sestanek v vrtcu za Manco in še user posted image  je imel popoldanske službene obveznosti, tako da mi ni zneslo kaj napisat na RR

So že protesti...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
12.6.2008 13:42:31   
aurora6
Anita ima štiri izpuščaje na obrazu, nikjer drugje samo na obrazu pa niso to tisti ko zgledajo ko mozoljčki ampak koža zgleda ko da bi kdo narisal rdečo pikico nobene izboklince ni. Hm zdej pa ne vem kaj naj, a je to noramlno al je reakcija na hruške???? Jedla jih je pa že predvčerajšnim pa nč ni blo??? Sam verjetno če bi bla alergija bi mela povsod po telesu ne pa samo 4 pikice na obrazu???

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
12.6.2008 13:52:37   
Lunca1
Avtosedež je dober Romerjev King TS plus

No kar se Pine tiče, se pa zgodba nadaljuje. Celo noč je kašljala ko nora, ma skor vsako minuto. Je dobra, da je sploh kaj spala. v glavnem bila je vsa premočena in je imela 38 vročine. Šle sva k mojemu očetu na Jesenice, da jo je pregledal. Ugotovil je močno povečane mandlje, menda jih ima čisto skupaj in vneto grlo. Tako sva pridelali eno kuro Sumameda. Upam da se do prihodnjega četrtka pozdravi, ker gremo potem na morje.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
12.6.2008 15:43:56   
lutiropan
Deževen pozdrav z Gorenjske.

Malo poročam dogodke  zadnjega tedna.
V ponedeljek je šel ta velik sine za en teden v šolo v naravi. Šli so v Savudrijo.Ma vam  povem, da smo ga že drugi dan pogrešali... Res, čeprav so štirje , pa, če kakšnega ni, nam takoj" nekaj manjka".user posted image user posted image

Pri nas je Tim tudi že imel izpit iz teorije, harmonika pa ga čaka še drugi teden.

V soboto imamo v službi "fešto".Gremo v Postojno, pa saj se meni drugače sploh ne vem kolk ne da, ampak otroci so vedno ful navdušeni... Tako, da gremo res zaradi tistega otroškega veselja.  Tako, če bo katera v  tistem koncu, bo vse v znamenju "najboljšega soseda." Upam, da bo vsaj vreme...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
12.6.2008 15:55:05   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

intruder,ja traja in traja to učenje ali bolje skoraj neučenje.Nevem ali sebi res preveč zaupam ali kaj,ampak malo mi že voda v grlo teče.Bo res treba prijet za knjige ne samo govorit.In še enkrat hvala za granule.
Ali bosta vidva Vida tudi krstila?
Postrižem te pa takoj po krstu,velja!?Resno,prideva s Klemnom na obisk in bova že nekako izpeljali.

Vida ne bova dala krstit. Razlogi: naj se sam da če se bo želel oz. ko se bo želel; ne podpiram institucije, ki ne zatira pedofilije v svojih vrstah in jo celo prikriva; preveč denarja gre za njih, pa ljudje nimajo praktično nič od njega...Pa še bi se kaj našlo...pa ne bom bluzila user posted image ..
Ni kaj za granule, ko bom šla naslednjič v A ti spet javim, če boš kaj rabla.

Intruder drugič,a obisk si imelauser posted image ?Lepo...In lepe slikice,ni kaj,Vid je pravi lepotec.Veš,sadne kašice tudi Klemna ne nasitijo dolgoročno,tako pač je,kakor ne nasiti sadje nas,kajne?Bolj bi ga sicer zelenjava,ampak Klemen je res ne mara,bo že kasneje,ko bo imela več okusa,bomo pač bolj na mlečnih zadevah do takrat in seveda na sadnih.Jaz dam flaško Klemnu zvečer s kosmiči 150ml,no malo več potem pride,ko so zraven kosmiči,pa ne poje vsega,kakih 120ml,več ne.Potem pa mu še dam Hippovo kašico za lahko noč v kozarčku.Samo mu zadnja dva dni pripravljam kašico iz škatle in se super obnese,Klemen prav uživa.

ja obisk sem imela..in to res fajni, malo smo začvekali user posted image . Ja sadje ga pa res ne nasiti. Je včeraj prav veselo papcal tisti grisek za lahko noč, samo meni je pa taaak ogabni okus..bljakuser posted image user posted image bogi moj otroček, kaj mu je še zdaj dobro. No učinek...spali smo isto, se je zbudilob 00:15 in dudo ven metal na deset minut in potem je to trajalo pol ure. Ob 2 je jedel in spal do 6, pa pol pd pol 8 do 9..na ja sem pač kot zombi pa še bom nekaj časa. Upam, da bo vsaj na morju spal, ko takim malim takn paše sprememba zraka. Tako kot Klemnu. Aja, je pavčeraj zaspal 15 min po kašici brez bunjenja user posted image

hvala vsem za pohvale mojemu Vidu, ki zdaj prisno spančka na terasi.

za madeže se jaz ne sekiram, tako kot sem že napisala user posted image

martinca hvala, da boš držala pesti za izpit, bom ti točno povedala ko bom šla, ker sem prepričana, da mi bo sreča še kako prav prišla user posted image

malim in velikim slavljencem vse najlepše!!

Sonček balonček lepi princeski imaš.
Lepe slikice in lepi januarčki user posted image

Triš fajn, da ste našli mačka murija..zdaj pa le pazit da ne bo kam pobegnil.

suzanakk lepo vidva to bereta user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
12.6.2008 15:56:28   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

user posted image

Suzana, pri nas je to popolna misija nemogoče user posted image Bi bilo vse zmečkano, pa poslinjeno, pa polovico revije bi manjkalo, bi jo Gašper pojedel user posted image Niti na en meter ne sme videti nobenega časopisa, pa že takšno dela, da je joj.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
12.6.2008 16:03:49   
lutiropan
Suzana, pri nas je to popolna misija nemogoče Bi bilo vse zmečkano, pa poslinjeno, pa polovico revije bi manjkalo, bi jo Gašper pojedel Niti na en meter ne sme videti nobenega časopisa, pa že takšno dela, da je joj.

Pri nas je enako. Sta zadnjič z atijem tv spored skupaj gledala, rezultat je bil, da je do konca tedna ati spored gledal po teletekstuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
12.6.2008 16:27:19   
sani1
Sem spala skupaj z pupo ampak je mene zbudil telefon ona pa še vedno drnjoha.

nana- čestitke prijateljici. Kako pa je? Sej Manja je bila tudi v 36 tednu rojena pa jo poglej zdej kakšna baba je... Vse bo ok ji sporoči...

suzana- ja res sem prava navdušenka nad nogometom. Tudi rokomet spremljam ko je kakšno večje prvenstvo ala evropsko itd...  Dej mi pomagaj kaj je že bilo takrat pri nas evropsko, ko so zmagali nemci če se ne motim. Ma zdej sem vse zamešala. No, pa se boš vsaj nasmejala...user posted image   Ker ko je bilo neko prvenstvo smo ga z rokometaši ful žurali tu v Lj, ker je od kolega bratranec rokometaš in sej veš, da se babe pol povsod uštrulimo, samo, da je žur...
Ti moram pa povedati, da nisva z mojim poročena. Ja me je kar malo strah kako bo to. Ker so se mi že zdej neki družinski prijatelji rekli, da komaj čakajo, da bo poroka.  Ampak sem jaz ravno mojmu rekla na Maldivih in konec...user posted image Ma sej še ne vem kako in kaj. Me mora prvo zaročit...user posted image

lunca- od koliko kg do kolko pa je ta sedež. No sej bom malo pogledala pa bo...  Naj se Pina čimprej pozdravi...

mml- no pa Maric prekaša Manjo. Samo, da ste zdravi. Tudi jaz bi mogla včeraj na roditeljskega pa nisem še bla zmožna toliko pešačit...So kaj zanimivega povedali?

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
12.6.2008 17:01:35   
majra

Moram spet pohvalit Katjo. Včeraj mi je prespala celo noč od 20 do 7. No, saj prespi mi celo noč že skor 3 mesece, ampak danes je prvič nisem hranla v spanju. Do sedaj smo zmeraj ponoči morale lovit minimalne količine oz. se jim približevat user posted image
Danes pa spet pridno papa user posted image  Spet je padla 100 rižeka po žlički user posted image
Se moram malo pohvalit, za nas je to velik dogodek user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

V soboto imamo v službi "fešto".Gremo v Postojno, pa saj se meni drugače sploh ne vem kolk ne da, ampak otroci so vedno ful navdušeni... Tako, da gremo res zaradi tistega otroškega veselja.  Tako, če bo katera v  tistem koncu, bo vse v znamenju "najboljšega soseda." Upam, da bo vsaj vreme...

Super, kak vam bo lepo. Mi smo tudi hoteli it, sam je Katja premajhna, da bi uživala v prireditvah za malčke, pa še gasilsko veselico mamo user posted image
Drugo leto pa gremo definitivno kjerkoli že bo. Se bomo dobile na kakšni pivici
user posted image   

Lunca, user posted image user posted image user posted image  za Pino, da bo čimprej ozdravela, da se boste lahko pripravljali in uživali na morju

O, Sani, a potem si ti tudi od 6 naprej pred Tv user posted image
Daj kak tip za stave še meni, bom kaj zaslužila user posted image

Pa da ne pozabim pohvalit vseh lepih januarčkov

Neposredna povezava do sporočila: 4359
12.6.2008 17:03:59   
lutiropan

Super, kak vam bo lepo. Mi smo tudi hoteli it, sam je Katja premajhna, da bi uživala v prireditvah za malčke, pa še gasilsko veselico mamo

A sva potem zaposleni v istem podjetju?

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
12.6.2008 17:07:04   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

Super, kak vam bo lepo. Mi smo tudi hoteli it, sam je Katja premajhna, da bi uživala v prireditvah za malčke, pa še gasilsko veselico mamo

A sva potem zaposleni v istem podjetju?

Jaz ne, mož user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4361
12.6.2008 17:08:40   
lutiropan
No fino, pol se bomo pa res še mogoče kdaj srečali...user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
12.6.2008 17:21:36   
nana35
Suzana,kar se porok v Srbiji tiče nimam izkušenj,čeprav je moj mož bil po rodu Srb,živel je pa tukaj.Ampak bila pa sem na pogrebu.Niso ravno veseli,obhajajo se pa pol leta.No skoraj.Moški,ki so bili bližnji s to žensko ki je umrla,se niso brili sploh,niso imeli dolgih brad ampak vedno so imeli nekaj brade.Na pogrebu pa itak,že na vhodu rakija,da duša v miru počiva,na grobu pa hrana,vsak malo...klošarji pa že v ozadju čakajo,da bodo pojedli kar se bo hrane pustilo na grobu...user posted image Slikica je pa lepa...

Jaz nisem ljubiteljica športa,no,vsaj nobenih tekem ne,posebaj ne nogometa .Sem drugače bila vedno aktivna v športu saj sem  plavanje kar nekaj časa trenirala in si prislužila kar nekaj medalj,da se pohvalimuser posted image .Gledam pa nič ne,me ne zanima.

Mi smo bili v trgovini in je Klemen kar zaspal.Potem pa se greva k prijateljici potepat.

intruder,imaš prav da imaš svoje mnenje glede krsta in cerkve.Mi bomo dali Klemna krstit,ker je nekako red,tudi jaz sem pa moj tudi in mi včasih res prav pride, npr.ko sem bila botrca prijateljičinemu sinčku.Drugače ne bi mogla bit.Pa pač ne bi bila no.
Dali ga bomo tudi zato,ker je naša babica kar verna,pa naj bo to tudi zanjo,ker je vesela,da sva se tako odločila. Drugo me ne zanima,jaz nisem verna in ne hodim k maši,tole bomo pa opravili.

mala pikica,Klemen tudi vse časopise mečka,zraven njega je težko kaj prebrati.

sani,ko sva s prijateljico govorili,ni še nič vedela,ker so punčko takoj dali v inkubator in na vse preglede k zdravniku.Rekla je da je vse ok in da se ji je zdela kar velika.Zjutraj predno je rodila,pa mi je rekla,da so rekli da je težka pribl.2700g.Tako da nič še ne vem,samo to da ima veliko las in da je Žana.Tudi bratrančeva punca (od mojegauser posted image bratranec,ne moj)je tudi včeraj rodila s CR punčko,14 dni prej,47cm in 2810g.Vse je ok in sta že v sobi.

:))

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
12.6.2008 17:43:30   
limma
Jaz sem se pa postrigla.. 30 cm in še več po vrhu.. po 30. letih... imam tak kratek paž, spredaj malo daljše, k obrazu, po vrhu pa pobrane lase, da imam obliko in niso spodaj pregosti.. jooj, sem to opisala user posted image  Mogoče si nana predstavljauser posted image  Nisem preveč zadovoljna, ker ti frizerji NIKOLI ne poslušajo in ne upoštevajo želja glede dolžine.. kar strigel je in strigel, bolj sem mu govorila, da si jih hočem še vedno speti v čop... ja, malo morgen, mogoče čez pol leta, te po vrhu pa čez eno letouser posted image  Ne vem, kako jo bom zdaj previjala in kopala, pa še vroče mi bo, ker sem imela drugače poleti ves čas spete... tako, da, nana, upoštevaj, kar ti ljudje govorijo user posted image  Drugače je pa moj frizer kul - skuhal nama je kavo, si enega prižgal in rekel (glede izpadanja): Ni panike! K sreči imaš še vedno dosti las... kaj pa, če bi ti hormoni "udarili" na zobe in bi ti danes dva manjkala? user posted image  user posted image

klepetka - nič nismo spali, se je zbudila 7 krat, od tega je trikrat jedla, mene bo pobralo... poleg tega si gospodična zmišljuje in se noče več dojit... 5 minut in to je to.. ni čudno, da je takoj lačnauser posted image Čez dan je danes pojedla še 70 kašice na žlico, enkrat pa 40 ... če bo šlo tako naprej, bom kmalu ob mleko user posted image user posted image

suzana - hvala, imam to knjigo na svojem "must" listu.. pa ne vem, kdaj bom imela čas... sicer se pa preveč zasekiram zaradi žalostnih knjig; jo bom prebrala, ko bom nehala dojit.. če bo šlo tako naprej, bo to kmaluuser posted image

Nič še nimamo kupljeno niti spakirano za morje, jaz cel dan Nežo rihtam in hranim, pa v tem dežju mi ni kam za hodit,  user posted image  pa še vedno dela.... sicer me je pa že malo minilo ob tem vremenu...

< Sporočilo je popravil limma -- 12.6.2008 17:45:49 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
12.6.2008 17:48:26   
limma
Še to - Luša, Pina in ostali bolančki, čim prej se pozdravite user posted image user posted image user posted image

Vaney, kako pa je Anže? Sem spregledala ali se še nisi oglasila?? Upam, da je vse v redu user posted image user posted image user posted image
Pa super, da je Muri doma user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
12.6.2008 18:06:48   
Golobček
Tako pa mi je uspelo prit do računalnika.

TRIŠ super da ste najdli Murija.

Lusa tebi pa vse najboljše za rojstni dan.

Sem opazla da sprašujete za avtosedeže, Jaz imam Maxi Cosi že 4,5 let in sem zelo zadovoljna, ga nebi menjala za drugega. Nekatere pa hvalijo tudi Romer-ja ampak sama nimam izkušenj z njim.

Maxi Cosi pa je več modelov, jaz imam tistega med taprvimi,ki je prišel ven, sedaj so pa že veliko boljše variante.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
12.6.2008 18:27:11   
SuzanaKK
sani evropsko je bilo. Super zadeva, kar se tiče rokomet je, da je eno leto evropsko, naslednje svetovno prvenstvo, tako da je vsako leto kaj za gledat. Jaz bi tut žurala z rokometaši, če bi bilo možno. No saj velenjske itak vidiš povsod, če greš ven. Glede pravoslavnih porok je pa baje najboljše to, da ti jo plačata boter in botrauser posted image .

Nana midva sva Aljaža krstila iz istih razlogov, naprej se bo pa sam odločil, če bo šel k verouku. Čeprav so dragemu, ko je šel na "tečaj" rekli, da če mislimo dati otroka krstiti v duhu tradicije in zaradi starih mam, potem je bolje, da ga ne. Pa smo ga vseenouser posted image .

Madonca in Hrvati so zabili prvi gol ...

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
12.6.2008 18:44:24   
Lunca1
malo testov avtosedežev

Romer king ts plus pa je od 9 kg naprej

http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=31&L2_ID=259
KLIK
http://www.autosedacky.biz/romer/romer-king-ts-plus.pdf

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 12.6.2008 19:52:23 >

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
12.6.2008 18:48:21   
TRIŠ
majrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Katjo in njeno hranjenje ter prespano noč.To je res pohvalno ker mi se hranimo še po 5x na noč ampak se do sedaj še nič mami ne pritožuje,ker dokler je joškec gre pol pa ne vem kaj bomouser posted image

No vidim da tudi vi obožujete fuzbal ko ni nikjer nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image .Midva pa greva izprobat flipperja v banjouser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
12.6.2008 19:41:30   
urssyy
Pa da se še jaz javim........upam da se vsi hitro pozdravite.....midve sva včeraj bile pri P. in mere so 64 cm ter 6320 g. Vivi je dobila pikeca, danes pa posledično vročino, ampak sem jo že uspešno znižala. Upam, da se ne bo ponovila.

No ker moram najprej prebrat, kaj ste načvekale in potem kaj napisati, me verjetno kaki 2 uri zopet ne bo na RR.

Glede na to, da je tekma, pa imamo itak vse RAČUNALNIKE FRAJ, KER NAŠI DRAGI GLEDAJO TEKMO. Ps: je že 2:0 za Hrvaško

Mala pikica upam, da mi boš poslala SMS ko boste imele celjanke-štajerke srečanje, ker RR ne uspem spremljati redno......hvalauser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
12.6.2008 19:55:57   
Sunny Morning
Vsem, ki iščete službe držim pesti, da najdete kar iščete.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
ja, če greš sedaj, ti potegne še kaj drugega not. Vsaj prvo minuto, potem je pa o.k. Če se je moj 4 letni sin kopal....

Saj jaz sem se tudi že kopala, ko je imela voda 17°C...me je cela plaža opazovala, ker je bilo zelo zelo malo junakov, ki bi šli v vodo in seveda se potem nisem mogla obrnit in it ven.user posted image user posted image user posted image

Koliko pa naj bi bilo morje toplo, da bi se lahko naši user posted image tudi kopali?

Danes sem bila v Pikapolonici v Nm in bodo Fredov obroč dobili konec tedna, torej v soboto ali pa v ponedeljek. Škoda, ker sem upala, da bova šli mogoče z Nejo v soboto plavat.

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
Glede kotaljenja in ostalega napredka, ki bo še sledil. Na fizioterapiji sem dobila list s splošnimi informaciji glede ravnanja z user posted image in na koncu prav lepo piše, da naj nas ne skrbi kdaj se otrok, obrača, kotali plazi ali shodi, temveč kako.

Neji se tudi ne da preveč obračat in počne to izjemoma. Se mi pa najbolj dopade tale masten del na koncu, ker moja "tašča" je oba svoja posilila, da sta čimprej shodila. Meni je to tako kretensko. Otrok bo shodil, ko bo pripravljen. Nič ni narobe z njim, če ne hodi pri 12 mesecih. Se mi že obetajo nove borbe.user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Pa saj tudi mleka ravno ne pospravi na en dva tri. En obrok je največ 170 ml.

Pa če ima 5x po 170ml je to še vedno več kot poje Neja.

mala pikica user posted image za user posted image .

sonček balonček imate hudo posteljico.

TRIŠ user posted image , da je Muri doma. Zdaj ga pa kar priveži, da ti spet ne uide.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
sunny-ja v A imajo 100% aptamil2 AR

Sva se že zmenila, da takoj, ko dobim tvojo potrditev v A in bova kupila mleka za ene 2 meseca. Kje ga pa ti kupuješ?

IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
Sem glupa za te zadeve.

No, no...tako hudo pa spet ni.user posted image

Luša user posted image , da se čimprej pozdraviš.

Pošljem, da ne bo reklo...we're sorry...

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
12.6.2008 20:02:45   
Alfabeta
Oj, a kdo kaj ve, kako je z Anžetom od Vaney, morda Triš?

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
12.6.2008 20:16:14   
TRIŠ
Evo takole pa naši sončki uživajo v vodiuser posted image
MAMI TOLE PA JE PRAV ZANIMIVOuser posted image
user posted image

JOJ KAKO SE IMAMO LEPOuser posted image
user posted image

MATIC SPIRA ŠAMPONČKA IZ GLAVICE
user posted image

IN NA KONCU ŠE LJUBEZEN DO VODICEuser posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 12.6.2008 20:17:36 >

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
12.6.2008 20:16:25   
TRIŠ

Sem jo klicala pa je imela šele popoldne zdravnika.Je šlo pa potem dopoldne že na bolje tako da upam da ni kaka alergija.Bom počakala na jutri ko bosta sama doma.Sedaj se skupaj vrjetno crkljajo in jih nočem motituser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
12.6.2008 20:19:21   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Sem jo klicala pa je imela šele popoldne zdravnika.Je šlo pa potem dopoldne že na bolje tako da upam da ni kaka alergija.Bom počakala na jutri ko bosta sama doma.Sedaj se skupaj vrjetno crkljajo in jih nočem motituser posted image

ja, nam je že na smetarčkih odgovorila. Vidiš, ker ne hodiš več tja. Bi vse zvedlauser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?