Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 intruder,ja traja in traja to učenje ali bolje skoraj neučenje.Nevem ali sebi res preveč zaupam ali kaj,ampak malo mi že voda v grlo teče.Bo res treba prijet za knjige ne samo govorit.In še enkrat hvala za granule. Ali bosta vidva Vida tudi krstila? Postrižem te pa takoj po krstu,velja!?Resno,prideva s Klemnom na obisk in bova že nekako izpeljali. Vida ne bova dala krstit. Razlogi: naj se sam da če se bo želel oz. ko se bo želel; ne podpiram institucije, ki ne zatira pedofilije v svojih vrstah in jo celo prikriva; preveč denarja gre za njih, pa ljudje nimajo praktično nič od njega...Pa še bi se kaj našlo...pa ne bom bluzila .. Ni kaj za granule, ko bom šla naslednjič v A ti spet javim, če boš kaj rabla. Intruder drugič,a obisk si imela ?Lepo...In lepe slikice,ni kaj,Vid je pravi lepotec.Veš,sadne kašice tudi Klemna ne nasitijo dolgoročno,tako pač je,kakor ne nasiti sadje nas,kajne?Bolj bi ga sicer zelenjava,ampak Klemen je res ne mara,bo že kasneje,ko bo imela več okusa,bomo pač bolj na mlečnih zadevah do takrat in seveda na sadnih.Jaz dam flaško Klemnu zvečer s kosmiči 150ml,no malo več potem pride,ko so zraven kosmiči,pa ne poje vsega,kakih 120ml,več ne.Potem pa mu še dam Hippovo kašico za lahko noč v kozarčku.Samo mu zadnja dva dni pripravljam kašico iz škatle in se super obnese,Klemen prav uživa. ja obisk sem imela..in to res fajni, malo smo začvekali . Ja sadje ga pa res ne nasiti. Je včeraj prav veselo papcal tisti grisek za lahko noč, samo meni je pa taaak ogabni okus..bljak bogi moj otroček, kaj mu je še zdaj dobro. No učinek...spali smo isto, se je zbudilob 00:15 in dudo ven metal na deset minut in potem je to trajalo pol ure. Ob 2 je jedel in spal do 6, pa pol pd pol 8 do 9..na ja sem pač kot zombi pa še bom nekaj časa. Upam, da bo vsaj na morju spal, ko takim malim takn paše sprememba zraka. Tako kot Klemnu. Aja, je pavčeraj zaspal 15 min po kašici brez bunjenja hvala vsem za pohvale mojemu Vidu, ki zdaj prisno spančka na terasi. za madeže se jaz ne sekiram, tako kot sem že napisala martinca hvala, da boš držala pesti za izpit, bom ti točno povedala ko bom šla, ker sem prepričana, da mi bo sreča še kako prav prišla malim in velikim slavljencem vse najlepše!! Sonček balonček lepi princeski imaš. Lepe slikice in lepi januarčki Triš fajn, da ste našli mačka murija..zdaj pa le pazit da ne bo kam pobegnil. suzanakk lepo vidva to bereta
|