|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
13.6.2008 7:08:13   
nana35
titi,pa večkrat se javi in malo več podatkov napiši,če bi rada a jih mala pikica napiše na naš seznam.Malo si ga oglej in napiši podatke,kot jih imamo me.Pa svojega rojstnega dne ne pozabi,da ti lahko čestitamo.

Grem,Klemen smrdi na kilometer.

:))

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
13.6.2008 7:59:39   
klepetka
jutro
KATJA ,VE NAJ NAJ TI ŽELIVA Z LANO
user posted image

Nalin, super da si posnela.In hvala.user posted image user posted image Vidim , da se naša Lan narobe obrača.Isto kot Jonas.

evo, bujenje in lakota.SE vrnem kasneje

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
13.6.2008 8:19:00   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: łiłi

ojla.evo da se se jaz pa moj januarcek teo prfockamo

user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošel TEOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
13.6.2008 8:19:09   
TRIŠ
Nana jaz mu kar umivam s šampončkom že kak mesecuser posted image

Nana in Klepetka super kolaži.Jaz pa ne znamuser posted image .Klepetka kaj pa pomenijo lisice na nogah.So se otroci igrali ravbarje in žendarjeuser posted image

Vaney dobro opravita danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dašabina čestitke Maši in Ani(vem da bo tudi ona odlično opravilauser posted image )

Urssyy to je ta flipper user posted image .Meni se zdi to super stvar.Še posebno ko bo sam sedel

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
13.6.2008 8:38:12   
klepetka
triš, ja, ja  smo Lano kar privezali, ja.Da ne pobegne.user posted image

PA ko praviš, da ne znaš ti kolaža.... saj se mi zdi, da si bla ti taprva tukaj z njm, ki si nas "razkurila"user posted image .Še rekla si, da si ga nardila s PIcaso.Jaz pa tudi.user posted image

nana, tudi jaz Lani glavico umivam s šamponom, pa je po bujnosti frizure tam nekje kot Klemen

dašabininia ANa; DRžimo pesti  za danes za pisanje in dobro oceno.

< Sporočilo je popravil klepetka -- 13.6.2008 8:41:45 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
13.6.2008 8:56:09   
ursalara

Prenosna posteljica
imam jo od haucka je super!   user posted image

Avtosedež ne vem sem še ful v dvomih izbiram med maxi cosi in roemer duo plus isofix in safefix plus.Drugače so pa zdaj novi testi zunaj če katero zanima!

http://www.motorevija.si/l2.asp?L1_ID=33

Mml čestitke za pridobljene gramčke in cm!   user posted image

Lunca za tvojouser posted image user posted image user posted image user posted image Pino da se čimprej pozdravi! user posted image

Urssyy čestitke za pridobljene gramčke in cm   user posted image !,glede globul lahko ti jih priskrbim samo boš morala malo počakati ker sem tele za sani dobila zelo hitro za katee jih še čakam če boš počakala ti jih lahko priskrbim!

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Oj, a kdo kaj ve, kako je z Anžetom od Vaney, morda Triš?

Sem jo klicala pa je imela šele popoldne zdravnika.Je šlo pa potem dopoldne že na bolje tako da upam da ni kaka alergija.Bom počakala na jutri ko bosta sama doma.Sedaj se skupaj vrjetno crkljajo in jih nočem motit

ja, nam je že na smetarčkih odgovorila. Vidiš, ker ne hodiš več tja. Bi vse zvedla

ha ha alfabeta dober si jouser posted image user posted image ja ja me smo že prej vedele!     user posted image     

Triš zelo lepe slikice tvojih treh sončkov!    user posted image

Vaney user posted image user posted image za Anžeta pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Lili dobrodošla tudi tukaj,midve se že poznave!   user posted image

Muzika čestitke za pridobljene gramčke in cm! user posted image

Kopanje jaz sem ji laske začela umivati že z šanpončkom,na ušeska pa pazim le tako da jih po končanem kopanju,tuširanju dobro obrišem!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
13.6.2008 9:09:23   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Kaj pa tisti od 9-36kg?

Glih zadnjič je bilo pri Preverjeno o otroških avtosedežih in so rekli, da je življenska doba 8 let. Ti do 36kg pa naj bi se uporabljali do 12 leta.user posted image  Jaz sem se že prej nekako odločila, da bom raje pri 4 letih kupila drug sedež, tako da jaz o teh sploh ne razmišljam.

klepetka kako je Lana lušna. Prav srčkana je.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Za avtosedež ne bomo komplicirali,samo da bo varen in da ima vse teste,pa bo dober.Pa da ni predrag.

Meni je tudi najbolj pomembno, da je varen. Cena mi je tudi pomembna, ni pa najpomembnejša, ker otroško življenje nima cene. Dodatni pogoj je pa ta, da mi mora biti sedež vsaj malo všeč.user posted image  Saj ga bom cele dneve gledala na zadnjem sedežu.

IZVIRNO SPOROČILO: muzika
Nana in klepetka, pravi mojstrici za slike sta. Le kje vzameta čas za te mojstrovine?

Pa ves čas jamrata, da nista talenta za računalnike.user posted image

Lunca1 in kje se ti skrivaš, ko me jamramo kako malo nam pojedo.user posted image  Jaz sem mislila, da Luka vedno vse zmaže.

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Sunny mene morje pri 17 stopinjah na 100 m ne bi videlo.user posted image

Saj je mene tudi samo enkrat.user posted image

Grem,Klemen smrdi na kilometer.

Upam, da sosednje ne pobegnejo.user posted image user posted image user posted image

Mi si že od začetka šamponiramo glavo. Je bolj lasate sorte in je večkrat mokra po laseh, pa je ne morem samo z vodo oprat. Je pa začela sama glavo pod vodo rint, tako da so ušesa zmeraj mokra in jih samo dobro obrišem.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
13.6.2008 9:23:00   
limma
Jutro,

jaz sem bila pa danes že pridna - v trgovini, DMu, pa hlače sem nesla skrajšat, ob 12h jih že dobim, da bom lepa na morju... pri tem vremenu so (dolge) hlače pomembnejše od kopalk user posted image  Sicer je pa morje čisto premrzlo zame; sem se pa nekoč kopala v Neretvi (pod Mostarskim mostom), ki je imela 14C user posted image

klepetka - kakooo si prijazna user posted image  Bolj fletna sem bila prej, ampak se bom navadila tudi na to fizuro... imam pa ves čas občutek, da mi nekaj manjka... no, saj mi user posted image  Glavo imam pol kile lažjouser posted image  Je pa user posted image  rekel, da me frizura pomladi in da ima novo babnco user posted image  Krasne otročke imaš user posted image  Lana je pravi cukrček, ima tudi take velike očke kot Neža, se bova morali na pikniku z njima resno pogovorit, če ga bosta do takrat še tako biksali; upam, da ne... Hvala, bomo uživali na dopustu.. upam pa, da tudi kaj boljše spali user posted image

Mene danes čaka še kup dela s pakiranjem, pa oprat moram še kar nekaj cunj, čeprav ne vem, kako jih bom posušila... če pa že cel teden dežujeuser posted image  Upam, da nas na morju ne bo zeblo (kake želje, junijauser posted image ), kalorifer bomo pa vseeno vzeli s seboj.. bom mislila na vas, mogoče se pa celo kaj javim. Lepo se imejte!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
13.6.2008 9:33:39   
Intruder24
Dobro jutro,

mi smo pa imeli danes 1 uro in pol nočne user posted image  Res ne vem kaj mu je bilo...Ni htel zaspat, sem ga tak prebudila al kaj, nimam pojma, sem bla že čist nervozna, pol ga je pa user posted image  zrihtal in smo zaspali do 7. No če tak pogledam je kar fajn spal od 8 do 3, pa potem čukec in potem do 7. Zdaj ko nazaj gledam mi je hecno, pa še kr sem naspana, ker se ni nič zbujal na vsake 2 uri ... (to kat je imel navado zadnjih nekaj dni). Upam, da so to samo obdobja,ki bodo kmalu tonila v pozabo, ker se bo moj otroček spremenil v nočnega zaspanca. Ker čez dan kar fajn aja...3x enkrat 1 uro max, pol 2 uri max, pa spet 1 uro max   - seveda zunaj spi v košari (jo še vedno uporabljamo)user posted image  noter ni šanse, da mi tak spi, pol manj...

Smo dobili termin in gremo na morje 24.6. do 28.6. pol pa še na Roglo v začetku julija za 3 dni user posted image user posted image jupi sem vesela...Gremo seveda na SLO obalo, ker Hrvatje me nekaj časa ne vidijo user posted image

šamponiranje glave...mi se kar kopamo, imamo od HIPPa in je res super. Na ušesa nič ne pazimo, potunkali še ga nismo, smo ga pa polivali po glavi, pa je samo debelo gledal in nič protestiral. Se bomo pa kmalu začeli kar tuširat.

Limma uživaj na morju.

Jaz sem se kopala v Soči pri menda okoli 9 stopinj, samo v neoprenu user posted image user posted image  in ne maram mrzle vode.

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

łiłi in Teo dobrodošla med nami.

Tudi od mene-dobrodošla!! 

Dobrodošla!!

Nič grem danes pešaka v knjižnico, upam da se ne vlije, ko je res neko čudno, Vid se bo kmalu itak zbudil...

Lepo se mejte in dosti se cartajte...čas hitro teče..

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
13.6.2008 9:40:13   
Intruder24
Nana, ti se kar oglasi bomo kakšno rekli...pa pokliči prej.

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
13.6.2008 10:17:59   
sani1
Dobro jutro dober dan!

Res me boste mogle zdej malo prenašati z tem nogometom. Ampak sem bila včeraj jezna ko user posted image , ko je prisodil enajstmetrovko Avstrijcem.Pol še zaspat nisem mogla... No to je tema za kam drugam.  Ampak sigurno še katera gleda nogomet? Naj se javi...

nalin- zdej za napačno obračanje vemo. Fajn bi pa bilo videti še pravilno...

sunny- hvala za pojasnilo glede kartice. Bomo jutri šli malo v nabavo. Nisem pa še res ničesar kupovala v Pikapolonci. Mi je čisto od rok ta trgovina.
Preverjenega pa nisem že dolgo gledala tako, da sem to izpustila. Je pa fajn vedeti vse to. Sicer sem brala ampak jaz sproti pozabim. Me emšo daje...user posted image

klepetka- slike ti pošljem takoj ko to napišem...  Lana je pa res čudovita deklica. Noge že pridno daje v usta. Manja še ni tako daleč sicer jih zdej že prime ampak do ust pa še ne gre... Ja ne vem katero sani ti poznaš ampak jaz sem kar lepo zalita...user posted image user posted image user posted image   Pa sem hotela ravno začeti z tekom, ko sem si trtico počla. Zdej po operaciji moram zopet počivat. Sej sploh ne morem imeti rekreacije še user posted image so mi prepovedali...

nana- kaj pa o BB pa nič govora. Danes bo odločilno oz. jutri... Za koga navijaš?  Moj favorit je Naske ampak po priljubljenosti bo zmagal Sandi. Pa sej jaz pravim, da vedno navijam za napačnega...  No sej Sandi je tudi po svoje zanimiv... Oba sta ok...  Samo zmagal bo samo eden.

Lili in Teo dobrodošla...

limma-
uživajte na morju...

ursulara- sem dobila motorevijo in sem prebrala vse to. Ampak sej veš, da je fajn malo pokomentirat in videt kaj pravijo ženske...

No moja pupa je zdej po hudih mukah zaspala. Ima pa zdej neko obdobje, ko sva začeli uvajati GH se vsako noč zbuja ob 4ih in popije celo flaško 180ml-200ml. Je kot švicarska ura. Prej je spala že celo noč od 21-6ih. Zdej ko pa je te kašice pa očitno je ne nasitijo tako. Ma sej vseeno. Ni problem bo že to tudi prebrodila pa bo...

Grem zdej še slike poslat...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
13.6.2008 10:42:01   
ursalara
Sani jaz sem te teste že vse preštudirala ampak še vedno mi ni jasno kateri sedež naj kupim!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
13.6.2008 10:48:10   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Lunca1 in kje se ti skrivaš, ko me jamramo kako malo nam pojedo.user posted image  Jaz sem mislila, da Luka vedno vse zmaže.

Sunny pri drugem se že manj obremenjuješ. user posted image  Je bila že Pina bolj med neješčimi. Dokler mu teža raste se ne mislim obremenjevat. Ima kar dobro zalita lička in stegna. Je zgleda po meni, ker vso hrano dobro izkoristi.user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
13.6.2008 10:55:04   
sani1
ursalara- tudi jaz sem preštudirala vse . In glede na tiste pluse in minuse sem bila še bolj zmedena. Se še vedno nisem odločila. Pol so mi pa še drugi pamet solili, da se najbolj splača kupiti tisti sedež od 9-36 kg. Pa na testih sploh ni dobro ocenjen. Al pa jaz nimam pojma. Ma bom se odločila, ko bo potrebno...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
13.6.2008 11:00:38   
ursalara

ursalara- tudi jaz sem preštudirala vse . In glede na tiste pluse in minuse sem bila še bolj zmedena. Se še vedno nisem odločila. Pol so mi pa še drugi pamet solili, da se najbolj splača kupiti tisti sedež od 9-36 kg. Pa na testih sploh ni dobro ocenjen. Al pa jaz nimam pojma. Ma bom se odločila, ko bo potrebno...

ja tudi meni so rekli da je najbolje da kupi tega od 9 do 36 kg ja prišparaš samo pa ni tako varen kotso od 9-18 jaz sem enostavno čisto zmedena ker sploh ne vem več katerega naj vzamem!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
13.6.2008 11:01:50   
ursalara
Evo takole pa zgledajo naša vabila za krst!

user posted image

user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
13.6.2008 11:16:43   
TRIŠ

MAXICOSI 9-36 KG IN NE BO VAM ŽALuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
13.6.2008 11:18:25   
TRIŠ
Ursalara krasna vabilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
13.6.2008 11:40:08   
ursalara

Ursalara krasna vabilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
13.6.2008 11:42:42   
sani1
ursalara- krasna vabila...  Hvala za granule. Denar dobiš po pošti. Sicer nisem blond ampak kako te bunkice dobiš ven...user posted image

triš- hvala za nasvet...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
13.6.2008 11:45:03   
ursalara

MAXICOSI 9-36 KG IN NE BO VAM ŽALuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Kateri in kje se ga dobit

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
13.6.2008 11:49:41   
ursalara

ursalara- krasna vabila...  Hvala za granule. Denar dobiš po pošti. Sicer nisem blond ampak kako te bunkice dobiš ven...user posted image

triš- hvala za nasvet...

Sani ni kaj ja zamašek odpreš in jih dobiš venuser posted image user posted image moraš nekaj stran tam ko pri zamaški visi odtrgati pa bo šlo!

Triš sem zdajle malo gledala samo v BC in v Sončku nimajo maxi cosi od 9-36kg v spletni trgovini govorim!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
13.6.2008 12:45:49   
mml
Dan,

bom poskusila kaj napisat, samo nisem prepričana, da bo kaj dosti iz tega, ker imam oba nagajivčka doma user posted image .

Matic je brez večjih posebnosti prestal cepljenje, samo sapl je malo bolj slabo in se je zbudil že ob 8., no sedaj pa spet spi, Manca pa gleda Frančka. Sem se s P malo pogovrjala, kaj je bilo z Maticem in je ocenila, da bi lahko šlo za uvihanje črevesa, ki pa se je na srečo samo razrešilo...no kakorkoli že, upam, da se ne bo ponovilo...

Manca je pravkar drugič polila 2 dcl kakava user posted image , Matic se je pa tudi zbudil, tako da ne bo nič z mojim čvekanjem user posted image

avtosedež za Manco imamo Maxi cosi Tobi in sem zelo zadovoljna, tako da ko Matic preraste lupinico, gre v njen sedež, Manca dobi pa novega 15 - 36 kg, se moram še odločit katerega. Meni se to obračanje ne zdi takšna prednost, ker v ta večji avtosedež lepo daš otroka in ga pripneš, večji problem se mi zdi pritrjevanje lupinice, tako da te funkcije pri avtosedežu ne pogrešam user posted image . Je pa prednst pri Tobiju, da so naramnice "fiksirane" in se ne morejo zapenkljati in zaviti...

łiłi in Teo dobrodošla user posted image

ursalara super vabila user posted image

vaney upam, da ne bo kaj hujšega z Anžetom user posted image

limma user posted image  za novo frizuro in uživajte na morju, upam, da vas ne bo zeblo...in da bo Neža dobro spala na morskem zraku

vsi, ki ste te dei praznovali obmesečnice in seveda tudi Lusa, vse najboljše in najlepše user posted image user posted image user posted image

dasabina in triš user posted image  za vajine večje korenjake, da so dobor opravili izpite, pa triš super, da ste našli mucka celega in zdravega user posted image

intruder dobro opravi izpit

šamponiranje glave jaz Maticu enkrat na teden namilim plešo in tistih nekaj laskov, imam pa kar Mustelin šampon proti temencem in je OK. Jaz ga močim in škropim po obrazu, potopila ga pa še nisem. Manco na plavanju sem, tako da bom slej ko prej tudi Matica user posted image

klepetka Lana je pa že prava akrobatka in prav zadovoljno zgleda v sedežu user posted image

lunca upam, da je Pina že kaj boljša user posted image

No zdaj pa nepreklicno konec zatišja user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
13.6.2008 13:39:56   
vaney
Mi smo nazaj od dermatologa....najprej sem jih slišala, da stvar sploh ni tako nujna, no, pa nas je vseeno vzela in to celo prve. Zaenkrat sva dobila neko hudo mazilo s kortikosteroidi, ki je samo za nujne primere, ker tanjša kožo, pa še eno mazilo za vsak dan, napotnico za teste na alergijo 30.6., kupit sva šla Pregomin in olje za kopanje Mustela. Ne sme pa uživat več kravjega mleka, jajc in sladkorja. Zaenkrat je to to, več pa bomo vedeli 30.6., ko greva na teste.

Še to vam moram povedat, ker me je skoraj kapuser posted image user posted image user posted image  Dermatologinja me je vprašala, če ga dojim, pa sem rekla, da ne, da smo na adaptiranem mleku. In potem mi začne dajat navodila, da moram na dieto brez mleka in jajc. In ji še 1x povem, da smo na adaptiranem mleku in potem me pogleda in vpraša, ja, kakšno mleko pa je to. In ji rečem, da Milumil. Pa me pogleda, ja, kako Milumil, a niste rekli, da pije adaptirano mleko in sem rekla, ja, Milumil. Potem pa je skužila in rekla, joj, veste, jaz se ne ukvarjam s tem in ne poznam tega mlekauser posted image user posted image user posted image  Saj vem, da vsi vsega ne moremo vedet, ampak dermatologinja, ki se ukvarja s takimi stvarmi, pa naj bi to vedela? Ali ne.... no, sem morala povedat.

Vam pa povem, da je tole mleko za bankrotirat - 400g Pregomina stane 16.99€ in olje za kopat 18€, seveda moraš vse sam plačatuser posted image  Saj vem, da bi dal vse, kar imaš, samo da je otrok zdrav, ampak kako služijo s temi našimi dojenčki, pa tudi ni več normalnouser posted image

Tiste, ki uporabljate Milumil; podarim 2 zaprti 900g škatli Milumila (št. 2, eden navaden in eden vanilija) in 1 včeraj odprto vrečko navadnega Milumila 2, pa še 1x sadno kašico in 1x bananin gres (oboje odprto zadnje 3 dni). Mi tega ne smemo več jest, ap mi je škoda stran metat. Če katera hoče, naj pove, pa pošljem.

A poznate koga, ki ne rabi Pregomina? Do najmanj 30.6. ga moramo sami kupovat, pa iščem kakšno cenejšo škatlo od 17€. Če katera ve....hvalauser posted image

vsem hvala za dobre željeuser posted image user posted image user posted image

vse imate SUPER slikiceuser posted image user posted image user posted image

moram it, ostalo komentiram kasneje...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
13.6.2008 13:52:06   
łiłi
ojla cveke
hvala za dobrodoslico. user posted image
moj rojstni dan 24.12.1980
teo rojen 26.01.2008
porod 2990g,51cm
1.posvetovalnica(3.3.08)4350g,56cm
2.posvetovalnica(5.5.08)6470g,61,5cm
3.posvetovalnica(9.6.08)7460g,65cm

ursalara ojla user posted image ,zlo lepa vabila za krst
no mi smo danes sli za potni list predat da gremo lahk na morje
mam eno vprasanje in sicer a dajete vasim malckom tele kasice k se mesajo z vodo.mi smo zanc probal kasice od hippa od korencka in riza in mu ne disi,danes mu bom pa probala dat te k se mesajo z vodo.tiste k dajete te kasice k se mesaj z vodo ,me zanima a date sam en tale obrok na dan al kako

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?