sani1
|
Dober dan čeprav deževen in turoben. Je dan za ležanje, lenarjenje in cartlanje... Prvo vse najboljše malim sončkom- Moniji, Aljažu in Lani... Luša tebi pa iz srca želim vse kar se na tem svetu da želeti!!! Ostani takšna kot si, nasmejana polna optimizma in dobra mama te prijateljica!!! ursalara- kdaj bodo granule? Sej te ne preganjam samo sprašujem... Suzana- Sprašuješ za koga sem navijala. Včeraj za Portugalce in nato za Turke... Oboji zmagali seveda... Drugače so pa moji favoriti vedno bili Italjani. Letos jim ne kaže ravno najbolje in zopet kot zakleto v grupi C z Francozi, ki so moji drugi favoriti. In potem je res težko navijat. Sem pa slavila kot nora, ko so bili Italjani svetovni prvaki. Sem imela sosede Italjane in smo navijali in vpili ko zmešani. Oni so potem šli v Trst proslavljat jaz nisem šla, ker je moj dragi norel. Od ljubosumja in od tega da navijam za "modne kreatorje" Ja jaz vedno spremljam tekme Svetovnega in evropskega prvenstva, ker mi je to res užitek. Moj pa zraven spi. Pri nama je ravno obratno. Jaz sem lani al že pred lani sodelavcu, ki je nor na stave skoz govorila na koga naj stavi. Pa me ni hotel poslušat in je vse zgubil tako, da so v službi govorili, da sem čarovnica in se mi čudili zakaj jaz nič ne stavim. Ja če bi bi bila bogata... O joj dovol o tem nogometu... Sem se razpisala ni kaj.... Oprosti. Lunca- ma nič se ne sekiraj. Boš dobila službo, ker bomo mi držale pesti zate in za vse ostale seveda... mala pikica- nisi nič preveč radovedna. Ampak, ker sem že sama začela ti bom tudi povedala. Naša Manja je bila krščena v pravoslavni cerkvi. In zato je bilo tam malo drugače vse skupaj. In nas je bilo zelo veliko. Smo slavili vsi tudi pred cerkvijo. Pravi žur ti povem... Moj je pravoslavec in sva o tem sklenila kompromis že ko sva začela hodit. Slike bodo, ko bo moj dragi imel več časa... Sicer ti pa pošljem kakšno na mail. Ok... hranjenje- moja pupa poje že celo malo kašico. Ji pa dam prvo kašo in nato mleko. Je pa prav zanimiva, ko se hraniva ona še poje ne pa na koncu že kaka. Tako, da ravno kalorično to ni kaj preveč... Ji je pa moja mami zdej, ko je bila tukaj dala za jest vsega po malem. Je jedla češnje. Kako je bila vesela. Je kar godla zraven in potem protestirala ko jih ni bilo več... Je prava gurmanka. Zaenkrat je vse. Sploh pa bi jedla, ko jem jaz. Tako, da bo še prava mala bajsika na koncu... voda- jaz imam tudi ta Brita filter in vodo prekuhavam. Zjutraj jo prekuham dam v termovko in imam cel dan mir. Vzamem jo tudi sabo če kam gremo tako, da sploh ni problemov.. prenosna posteljica- sem zasledila, da ste se menile o njej. Kaj pravite na to Hauck dream? Avtosedež- že kaj razmišlate katerega boste kupile, ko bo potrebno?
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|