|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
11.6.2008 11:42:39   
suzanamai
Noa1, diagnoza je: druge vrste atopični dermatitis. Kaj to pomeni, nimam pojma. (Suzanamai, ti verjetno veš.)

mehurčica tole se mi zdi najlepši opis:

Nevrodermitis (znan tudi kot atopijski ekcem ali atopijski dermatitis)
Ta bolezen največkrat prizadene dojenčke in majhne otroke. Nevrodermitis, najbolj pogosta vnetna bolezen pri otrocih industrializiranih držav, prizadene približno 10 do 15 % vseh šolskih otrok. Mnogi to stanje prerastejo v otroštvu, nekateri pa zaradi tega trpijo vse življenje. Prvi pojavi pri odraslih so zelo redki. Nevrodermitis spada v tako imenovano atopijsko kategorijo, ki vključuje tri bolezni: nevrodermitis, bronhialno astmo in seneni nahod. Te bolezni se pogosto pojavijo vzporedno ali druga za drugo.

Med najbolj pomembnimi vzroki in sprožilci so stres, podnebje, spremembe letnih časov, kemični vplivi in zdravila. Medtem ko natančen vzrok bolezni ni znan, je dobra novica, da jo lahko vsaj delno nadzorujemo z dobro vsakodnevno nego kože.

Nevrodermitis, znan kot "srbečica, ki se razvije v izpuščaj", se običajno pojavi na obrazu, dlaneh in udih, navadno ga spremlja močno srbenje. Prizadene zaščitno funkcijo kože, njeno sposobnost, da zadrži vlago in preprečuje vstop dražilom. Vpliva tudi na tvorbo naravnih kožnih lipidov in zmanjša izločanje znoja. Posledica je, da koža izgublja vlago. V končni fazi koža postane tako suha, da razpoka in razvijejo se lahko fisure, ki omogočajo bakterijam in dražilom, da prodrejo v kožo, kjer lahko povzročijo vnetje.

V glavnem otroci, ki jih tako zgodaj prizadene, hitro prerastejo. Držim pesti za Eni.
Redna nega je najbolj pomembna, čimbolj mlačna voda za kopanje, boljše je tuširanje. Kožo po tuširanju ali kopanju ne brišeš, ampak samo popivnaš, da je še dodatno ne razdražiš.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4051
11.6.2008 11:49:39   
pingi
Hoj!

To je pa neverending story - možički našiuser posted image  dragi
No, včeraj zvečer sva tudi imela po dolgem času fajt in to ravno medtem, ko mi je delal pramene - sem dobila občutek, da me ravno zato še bolj cukauser posted image

Aja, sodelavec od mojega ima v pisarni plakat na katerem je zapisano: Največ kar lahko oče naredi za svoje otroke je, da ljubi njihovo mamo.
Ergo, ljubljena mama je pa predvsem zadovoljna mama, a ne user posted image  

Kasija, ja, res ne vem po kom se je vrgel vaš navihančekuser posted image
A se še dojita čez dan? Nisem zasledila v jedilniku...
Midva se že kakšen teden dojiva samo zvečer, ponoči in zjutraj. Malo pogrešam...user posted image

Skuštrana, jaz bi tuudi šla na Krk!!! Lepo se imejte!

Vanili, tvojih dveh pa ne moreš zgrešit, da sta bratec in sestrica. Je Teo ful podoben Živi, ko je bila malauser posted image

Še enkrat bravo user posted image  za vse, ki hujšate!

Srečanje LJ. - verjetno itak prideva (sej kdaj pa ne?user posted image -do zdaj nisva še nikoli manjkala) Glede na napoved predvidevam, da je lokacija Kolosej?

Srečanje CE - bi prišla, pa imava s tamalim ravno pregled pri 9. mesecih.user posted image

Zdaj pa tečem pogledat kaj se dogaja z današnjim kosilom! Čau!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
11.6.2008 11:58:23   
suzanamai
Micla najprej poskrbi zase, da boš imela moč in dobro voljo še zauser posted image . Pa nikar ne imej slabe vesti.

Mehurčica Elidel uporabljaj res le na prizadetih mestih in v tankem sloju, ter prekini takoj po izboljšanju. Vsebuje namreč kortikosteroide, ki vplivajo na tanjšenje kože in slabšo rast. Smo zadnjič mamice z atopiki ugotavljale, da so vsi naši za glavo manjši od sovrstnikovuser posted image . Naključje? Mislim da ne.

Lane31 zdaj mi je pa vroče ratalo, sem spet pozabila nate. evo zdaj gremo na sprehod in ti pošljem vzorčke.

Naša je pa prava pozerka, mala manekenka, samo da vidi aparat ali kamero začne pozirat. je naš fotograf rekel, da je rojena za slikat in naj jo vsak mesec pripeljem, da bo imel kaj lepega v izložbiuser posted image .

Vanili kaka cukra mašuser posted image user posted image user posted image . oba sta taka mendeljčka

Torej jutri ob 11h srečanje v Koloseju, glede na slabo napoved:

- Vanili
- Suzanamai
- Pingi
- janja
- Jasna
- Tave
- Kasija
...... sem vas kar prijavila, ostale se pa dajte sameuser posted image user posted image user posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
11.6.2008 13:10:58   
mišk
Srečanje v Celju: S e javim, a dajte me zaenkrat za vsak slučaj še pod ?.user posted image  Upam, da bo Dona kej motivacije dobila, ko bo videla vaše telovadce.user posted image

Moški kotiček: Moj se drugače kar dosti ukvarja z Dono, ko ima čas, a sem opazila, da ji že nekaj mesecev ni zamenjal plenice!user posted image  Je pa res, da ne gre nikamor (razen po poslu) brez naju in resnično uživa v vlogi atija. Kadar gre s kolegi na pijačo, greva vedno skupaj, kajti njegovi kolegi so tudi moji kolegi in obratno. N e smem ga hvalit, ker se lahko hitro vse spremeni, a verjemite, da bom v tem primeru zaropotala!user posted image

Taščin kotiček: Ta teden se je tašča končno odselila k svojemu "fantu".user posted image  No, ne še čisto, ampak lahko rečem da se je... Kak je fajn! Ta prvo kar sem nardila, sem zložila posodo v omarah tako kot meni paše in nekaj predpotopnih skodelic in loncev odstranila. Pa še kej bo pršlo na vrsto.

Ninka80: Tudi jst sem nekaj časa sodelovala na Maminem forumu pri Posavkah, a sedaj ne sfolgam več vsega. Sicer sedaj uradno nisem več Posavka, a se imam še vedno za Posavko.user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
11.6.2008 13:29:41   
Pandica
Oj

Hb se je spet začelo lepo vreme in sonček zunaj, da bomo lahko več zunaj user posted image

No, mojo imam trenutno na zizi in upam, da zaspi malo lepotnega spanca user posted image   , ker je full zaspana, pol pa je taka tečka, da je ni za prenašat.

Kasija   sem ti včeraj pozabla napisat, da moja še tut ni podvojila porodne teže in je zgleda ne bo še kar nekaj časa, ker je tut bolj med suhicami.
Za hlače pa se ne jezi, bo še šel trebušček dol, jaz še ga tut imam. Pa se tolažim s tem, da 9 mesecev gor, 9 mesecev dol user posted image   Se pravi še imamo dober mesec dni časa, da se ga rešimo.
Kako pa kaj napreduje delo na hiški? Kako daleč ste že? Joj, boš vidla kako je fajn živeti v hiši, zdaj si sploh ne predstavljam več, da bi mogla it nazaj v stanovanje.

VANILI   Živa in Teo sta si res full podobna, nebi mogla zatajit, da sta bratec in sestrica user posted image   Aja, pa sedežna je svetovna  user posted image   full lepa. Meni je rdeča barva itak full všeč tak, da...

Evo, mala mi je zaspala na zizi, samo, če pa bom jo dala zdaj v posteljico in odklopla pa bo ziher jok in stok...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
11.6.2008 15:12:04   
Pandica
Kje pa ste danes vse? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
11.6.2008 15:18:06   
mehurčica
Suzanamai, hvala! Kopam jo itak nekako tako, kot bi se tuširala, ker ima čisto malo vode, ker se kobaca po bani sem in tja in vstaja nonstop. Ko jo nesemo ven, jo pa imamo samo ogrnjeno v brisačo, da se posuši.
No, to pa je res zgleda nekaj na tem, da so ravno ti otroci z AD manjši.user posted image Eni je do zdaj bila glede na centimetre na visoki meji, enako kot je bil David.
Kremica ji je po dveh namazih že malo pomagala. Edino pod brado ima še fejst rdeče, ker tam se ji vedno slina nabere, ko ji dol teče..tam čisto na pregibu vrata. Drugje po telesu pa sploh več nima, odkar sem odstranila mehčalec in pralni prašek v prahu.

Danes mi je uspelo pol stanovanja posesat in pomit, ob obeh otrocih doma. Eni je spala, David pa se je igral in sem izkoristila pol urce.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
11.6.2008 15:19:57   
mehurčica
Vanili, sem pozabila komentirat: kaka luštna otrokeca!user posted image Pa fejst sta si podobna. Vsaj na tisti, ko sta zraven dvoseda.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4058
11.6.2008 15:28:51   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Kje pa ste danes vse? user posted image

jaz sem tukajuser posted image
tako kot vednouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
11.6.2008 15:30:25   
*kinnie*
Zdaj ravno kuham kavico....je nisem takoj po kosilu, pa že vsi na pol spimouser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
11.6.2008 16:16:11   
teka
vanili, jaz tudi gledala slikice, pa nimam geslauser posted image pa ker me ni blo cel teden, se mi ne ljubi iskat, a lahko prosim napišeš? pliz! da še jaz namenim kak kompliment user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
11.6.2008 16:16:31   
nova10ka
nova10ka - uči se, uči se. A za petek Kodeljevo velja! Razen če bo dež.

janja
- bom, drži pesti v soboto.

v petek bova s tjaši špricali plavanje in s tem žal tudi kavico bosta pa po vsej verjetnosti kasija in živa tam. tja da ta teden sva medve bolj bedni za družbo user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
11.6.2008 19:48:56   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

VANILI, Micla, *kinnie*oz za vse nas - POSPRAVLJANJE
- Jaz probam malo sproti, kolikor sploh gre, ob dveh otrocih in kronično odsotnem možuuser posted image . Ko pa pride domov, ob kakšnih sedmih ali osmih, je pa seveda najprej lačen, potem mora pa obvezno na wc, kjer presedi kake pol ure, z leptopom v naročju.

Kot da berem o svojem, samo da pride domov med 3 in 4 popoldneuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Mehurčica Elidel uporabljaj res le na prizadetih mestih in v tankem sloju, ter prekini takoj po izboljšanju. Vsebuje namreč kortikosteroide, ki vplivajo na tanjšenje kože in slabšo rast. Smo zadnjič mamice z atopiki ugotavljale, da so vsi naši za glavo manjši od sovrstnikov . Naključje? Mislim da ne.

Tako kot sem jaz dejala mehurčici, saj s kortikosteroidi strup na kvadrta že za odrasle, kaj šele za naše malčke. Zato se jaz nisem mazala s to kremo, čeprav je resnično fenomenalna, to pa ravno zaradi kortikosteroidov.

VANILI zelo lepa otroka in urejeno stanovanjeuser posted image

mehurčica - superca, da je že bolje. Potem pa le hitro pospravi kremo in jo uporabi le, če bo spet sila. Držim pesti, da ne bo potrebeuser posted image

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
11.6.2008 19:50:12   
mama06
Srečanje Ce - me žal ne bo, ker 18. ravno odpotujemouser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
11.6.2008 19:53:54   
ninka80
Mišk, ja sej zato pa sem tle vsake kvatre.

mehurčica, super, da Eni kremca pomaga.user posted image Upam, da bo zdej dobr.

Skuštrana, kok je teb fajn, ko si skoz na morju. Jst bi bla tut. Sej še dobr mesec, pa gremouser posted image user posted image

http://nina80.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4065
11.6.2008 19:55:29   
mišk
Danes je moja noga "prvič" prestopila vrata vrta.user posted image user posted image  Tašča je letos še zadnjič nasadila v vrtu, pa sem se šla dans  jst prvič neki matrat z okopavanjem in pletjem. Upam, da nisem z motiko kake čebule presekala, ker potem bo zgnila.user posted image  Bo jutr pršla tašča v kontrolo...user posted image  Doma nikoli nisem delala na vrtu (sem raje delala kaj druzga), tukaj pa je toliko polžev povsod po travniku in vrtu, da se mi gnusi že samo ko kakšnega zagledam! T5ako sem se odločila, da bom na vrt hodila samo po najhujši vročini, kajti takrat ni nobenega na spregled!user posted image  Po moje je te golazni tolk tukaj zato, ker smo doma v bližini Krke in je vse bolj "mokro". Ka se mi gnusijo polži!! Fuj!user posted image user posted image user posted image
Mož je medtem, ko sem bla na vrtu nekaj pospravlu zunaj, Dona pa je eno uro in pol sama sedela v vozičku in naju gledala. Pa ni niti pisnila!user posted image  Pridna punčka!user posted image
Zdej pa že sladko pančka. Za večerjo je pojedla 300 ml AM (samo vode je blo 300 ml). Je  bla orenk lakota zgleda.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
11.6.2008 20:06:47   
miska1
Torej jutri ob 11h srečanje v Koloseju, glede na slabo napoved:

- Vanili
- Suzanamai
- Pingi
- janja
- Jasna
- Tave
- Kasija
- miška 

Mene nekaj vreme mori. Bi vas vseeno rada videla, da kar pridem.

Neposredna povezava do sporočila: 4067
11.6.2008 20:29:13   
janja
vanili - sej prideš jutri z Živo, ker jaz bom imela Andraža spet s sabo.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
11.6.2008 20:32:43   
mišk
Pandica: Mislim, da si ti enkrat omenila, da si geliraš nohte?! No, jst sem si jih dala za poroko in mi še vedno čisto lepo držijo, samo če bolje pogledaš se točno vidi, koliko so mi zrasli. Enega sem si prejšnji teden odlomila, ko sem se z vso silo udarila v kljuko.user posted image  Zanima pa me, kako se te nohte sploh odstrani? A se , ko jih nočeš imeti več, enostavno odpilijo stran? Kaj pa po površini nohta? Jst sem drugače zelo zadovoljna z njimi, a si jih trenutno ne mislim dat obnovit, zato me res zanima, kako jih odstranit?! Si bom pa definitivno še kdaj jih dala podaljšat. Madonca kak so trdi in praktično nezlomljivi!

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
11.6.2008 21:03:32   
Pandica
Mišk ja, imaš prav. Jaz sem prej skozi par let imela te nohte z gelom, dokler nisem rodila. Preden je moja miška prišla na svet sem si jih dala odstranit, ker me je bilo strah kako jo bom lahko spedinala z onimi nohti user posted image  user posted image  user posted image

Ko jih nočeš več imeti in, če jih že imaš fejst ven zraščene ( tisti gel, ko si napisala, da se ti vidi  ) si jih probaj kar dol potrgati. Ampak ne preveč na silo. Pol pa si še tisti gel, ki bo ostal na tvojem pravem nohtu fajn spili z eno trdo pilico. So prav pilice za to, a jo imaš? Drugače si jo pa lahko prideš k meni sposodit, ni problema user posted image
Meni je te nohte delala vedno moja najboljša prijateljica, zato imam tut pol opreme doma. Drugače pa bi si naj te nohte šel dol jemat tja kjer si si jih dal delat, ampak brezveze, ker boš samo drago plačala.
Boš pa imela mogoče svoje nohte spodaj malo poškodovane, samo se to hitro ven zraste tak, da ni panike user posted image
Še kaj? Ti lahko dajem brezplačne informacije user posted image   tako, da kr vprašaj, če še kaj ne veš user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
11.6.2008 21:19:37   
lane31
Pozdravljene babike in bebike
Sem bila pri mami in tam na hitro na rr in ona ne more verjet slikam in posnetkom - Teo in Eni ...no saj meni je to tudi fatamorgana user posted image  pol sem ji pa še pokazala carico oktoberčkov Neli ,te pa itak ni več ust zaprla user posted image

Mehurčica.......super za Eni in se trinjam z ostalimi -samo ko bo sila mazat ......pa upam ,da še tebi tista žavbica pomaga ,itak da bo....priporočljiva uporaba pa sočasno z bandidosom user posted image
Sem bila v interšparu ravno ko si me klicala in je bilo zelo glasno pa sem te slabo slišala

Za vse........INTERŠPAR BODIJI -2 kom kratek rokav 2€
                 - 3 kom dolgi rokav 3€
                 -2 kom brez rokaov 2€

Slabost vsi paketi so v istih barvah ,tako sem pač vsak paketič le po enega vzela,tudi te z dolgim rokavom za zimo

Mišk........joj je bla lačna ,kar 300ml....to bo spala do 12h user posted image
Polži fuuuuuuj.....zato tudi ne maram vrta

Mi pa brez flaše user posted image  že 4 dni....in si predstavljate hraniti lačnega in zelo zaspanega otroka po žlici

Teka.......kako se je lepo bralo ..............prav fino ste se imeli.....a veš,da sem jaz na morju sleherni dan pred 6h pokonci ,sledi pol ure lagane teka ob obali -ponavadi se vrnem z kruhom in ribami ,nato pa kava+knjiga na terasi do cc 10h ko se zbudijo še vsi ostali.........no letos bo nekdo poskrbel ,da bodo vstajali prej in uživali jutra........samo meni jutra takoooooooooo paše preživeti sama user posted image  sem čudak al
Gesla od Vanili pa so enaka imenom albumov

Danes je ena znanka pokomentirala Aneto - joj si ti fejst rejena user posted image user posted image  in sem popuser posted image ..........sem ji prijazno skozi zobe pokomentirala ,da je še daleč od pujsa user posted image .......joj kak jaz mrzim take opazke....prvič vidi otroka in uporabi opis rejena........sem bla kar jezna na user posted image  ker se ji je tako lepo smejala in stegovala rokice k njej pa čebljala user posted image  sem si mislila -tej baburi pa res škoda tvoje nežnosti  razkazovat

Še vedno čistim nosek......jo precej moti ob hranjenju....ena nosnica noče biti boljše user posted image

Vas pozdravljam in vam želim lahko in mirno noč

Suzanamai.......saj te nisem upala več gnjaviti user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
11.6.2008 21:40:06   
Kasija
pingi dojiva se načeloma samo še zvečer, ponoči in zjutraj. zdaj ima nekaj z zobki, pa včasih še čez dan kdaj, če ga nič drugega ne pomiri. Ampak se mi zdi, da se bolj carta kot doji.

pandica v hiši so zdaj narejeni ometi sten in sledijo estrihi. je pa vrt splaniran in poganja prva trava. do jeseni bomo notri. user posted image

janja v petek grem samo jaz na plavanje, žive tudi ne bo Če boš tam mi sporoči, midva končava nekaj čez 11h kot vedno - sicer se pa itak vidimo jutri

nova10ka živa je rekla da ji vzamem potrdilo za plavanje - a ga tebi tudi?

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

kasija,zdaj si me malo potolažila: tudi Teo izvaja razne akrobacije in atletske vaje pri dojenju. Najraje je na nogah, rita uluft in glavo zapikirano v jošk. Nič hudga,če ne more dihatuser posted image

Sem ga videla user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
11.6.2008 21:56:00   
teka
lane31, hvala za gesla! joj, takšna morska jutra se mi fuuuul luštajo...sicer bi prvi del preskočla (tekuser posted image ), kava in knjiga pa ...mmmmmmmm....kdaj bo spet to?

vanili, lušne fotke, otrokeca in ženin in nevesta! sem se te pa čist drugače predstavljala, res ful!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
11.6.2008 22:40:27   
2ursae
evo, firbčne babnce, da vam povem, da Bor še ni postrižen, je bil pa danes zadnji dan, ko smo še uživali v obilju njegove krošnje, jutri ob pol desetih imam namreč zmenjeno, da gre pod škarje user posted image . Bom pol dala slikce, če ne bom preveč paf od šoka.

Jutri nas ne bo (kakšno presenečenje user posted image ), nam končno pridejo montirat klimo, pa morm bit doma.

Naj javim še našo novoto: pomaham pa-pa user posted image

nočko, čaka me še bomba v kuhinji user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
11.6.2008 22:44:28   
mama06
Radovednice radovedne, v album 7M sem dodala 6 novih slikic najinega junakauser posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?