Margareta
|
VANILI, Micla, *kinnie*oz za vse nas - POSPRAVLJANJE - Jaz probam malo sproti, kolikor sploh gre, ob dveh otrocih in kronično odsotnem možu . Ko pa pride domov, ob kakšnih sedmih ali osmih, je pa seveda najprej lačen, potem mora pa obvezno na wc, kjer presedi kake pol ure, z leptopom v naročju. Potem se mi pa zgodi, da vsa škilasta ob polnoči rože zalivam. Aja, mi je pa zadnjič dvignil pritisk, ko mi je mimogrede omenil, da je tuš umazan, in da si ne predstavlja, da bi kakšen prišel na obisk in videl umazan tuš. Joj, sem ga nazjala, dec blesavi. Je pa moj tudi tak, da mi reče, joj nekam moram skočit, potem ga pa ure in ure ni. Tudi, jaz bi rada, kdaj kar nekam skočila, pa ne morem. Aja, pa zdaj se še tašča od tašče merka pri tašči - saj me razumete? In ker dopoldne ni nikogar doma, pride sedet na našo teraso, odpre si senčnik in potem sedi kake 3 ure, malo bere, pa kavo ji skuham, pa malo jo moram poslušat. No, Kar veliko. V glavnem, punce, če katero zanima, kako poteka operacija krčnih žil, žolčnih kamnov, golše, zamenjave kolka in odstranitev sive mrene, se priporočam. Ne, malo se hecam, saj v bistvu se mi uboga "tašča, od tašče", kar smili, tako da pač malo kofetkava. VANILI, kaj pa je bilo tej punčki, ki jo omenjaš?