|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
11.6.2008 8:46:45   
*kinnie*
Vanili: joj samo od pospravljanja ne...pri nas je vedno tako razmetano...,ajoj...potem se pa tolažim, da delam otrokom dobro, ker smo ves čas zunaj..user posted image , ta izgovor je fenomenalen ( ker zdajle bi že marsikaj pospravila, namesto da na RR visim).
Joj, bolj ko berem glede srečanj, manj mi je jasnouser posted image . Zdaj ne vem več niti ali so v četrtkih ali petkih, v koloseju al na Kodeljevem....user posted image
kar daj meuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
11.6.2008 8:49:49   
skuštrana
Metkica, darilo - najboljše kak bon za cote v kakšni trgovini user posted image Pa si potem sama izbere....

Vas samo lepo pozdravim, se mi mudi, grem na Krk...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
11.6.2008 8:54:05   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Vas samo lepo pozdravim, se mi mudi, grem na Krk...

A me vzameš sabouser posted image ?
Na Krk imam takoooo lepe spomine....tam se je vse začelouser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
11.6.2008 9:00:15   
*kinnie*
Zdaj pa grem....gremo na sprehod...pa žemljico kupit, pa kifeljčka.....pa....samo hodimo bolj malouser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
11.6.2008 9:00:45   
VANILI
kinnie, daj pridi v lj jutri

skuštrana -a nimaš dost morjauser posted image . lepo lepo se imej!!!!!!!!!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
11.6.2008 9:00:48   
janja
*kinnie* - hvala za info. Sej se mi je zdelo, da mora biti nekje tam. A niso tam tud drugi centri? Prišle bomo najverjetneje kar po avtocesti. Ja škoda, ker ne moreš priti. Pa drugič. Dej pridi kdaj v LJ. Ob četrtkih imamo ponavadi srečanja v Koloseju (če je slabo vreme), če je pa lepo pa se sproti dogovorimo. Ob petkih pa so se dobivale na Kodeljevem tiste, ki hodijo plavat. Pa se jim kdaj tudi druge pridružimo.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
11.6.2008 9:21:47   
Kasija
Dobro jutro!

metkica1 moj trdi, da sem nevljudna, ampak jaz se sosedov izogibam kot kuge user posted image  Samo ravno to strašno sovražim, da se mi kdo vsak dan nalimava na obisk.

jamr, jamr user posted image Včeraj sem prvič sprehodila moje nove hlače, ki so se mi zdele oh in sploh krasne, ker so mi vsaj prav. In...dve osebi sta me vprašali, če sem noseča user posted image . Kaj mi to pove user posted image

hvala za nasvete za spanje. Sem poskusila ga kar dat v posteljico in je šlo, če sem bila v sobi zraven. Če sem šla ven, se je drl na ves glas. Trajalo je sicer do 22h, je pa zaspal.

Vanili lepe slikce. Jaz svojega stanovanja ne bi niti upala poslikat user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
11.6.2008 9:23:42   
Kasija
Kje se pa dobimo jutri?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
11.6.2008 9:25:30   
mehurčica
Naredimo kar seznam za srečanje v CE? In kje ob lepem vremenu in kje v grdem? Ob kolkih? Vsaj ob 10h najpozneje bi po moje bilo fajn, sploh če bomo zunaj.

Srečanje Celje, 18.6.(sreda):
-mehurčica

Kinnie, vidim, da je bilo po tvojem prvem porodu enako stanje doma, kot pri nas.user posted image Tako da, tiste ki ste sedaj prvi rodile, toliko da veste, verjetno se bo sčasoma tudi pri vas porihtalo stanje z možički.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
11.6.2008 9:43:00   
noa1
jooooj, Ajša noče pa noče zaspat. Utrujena pa tak, da kar glavo meče.user posted image
Jaz pa čisto polomljena, ker je spala celo noč (no eno polovico pa res) pri naju in sem bila jaz cela zvita zraven nje.

Grem spet otroka animirat.user posted image

- mehurčica
- Noa1

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4035
11.6.2008 9:44:39   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Micla...........veš kaj ti bom rekla  -najboljša mama je ZADOVOLJNA mama in ne jokaj ko skrbiš za sebe ker tako v bistvu najbolje poskrbiš za otročka

se podpišem user posted image

mama06 ja, vsaj teža gre navzgor, višina tudi.  pa je tudi dosti, tako da najbrž pač toliko pokuri. Če bi še meni povedal kako, da jaz malo shujšam user posted image

Samo res, jaz sem tako lena, moj otrok je pa navit non-stop. Ko se doji, vedno zraven brca v mizo ali se igra z mojimi lasmi - samo da  ni pri miru. Čisto mi bo obrnil življenje na glavo user posted image  Pa moj mož je tudi miren. Kje se je vzel ta mali vragec user posted image

teka lepo da ste uživali. mogoče še mene spodbudiš za kakšno samostojno akcijo.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
11.6.2008 10:06:17   
*pikijakob*
- mehurčica
- Noa1
- Pikijakob ?

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
11.6.2008 10:12:54   
*pikijakob*
Pandica Neo je že boljši, razen da full slabo spi (se nonstop prebuja), hodi pozno (21-22) spat in se zbuja ob (5-6). Mislim da so zobki. Jaz pa sem cela povožena, ker seveda ne grem z njim spat, ker še imam vedno kaj za postorit, kar seveda ne morem zraven njega, ker ga je povsod polno in potem same buške nabira. Jih več sploh ne morem štet. Je pa full hecen zdaj ko ga nosek zajebava. Piha skozi nosek, ker ga mačke motijo in se tak kremži zraven da se mu moram vedno nasmejat.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
11.6.2008 10:48:35   
VANILI
kasija,zdaj si me malo potolažila: tudi Teo izvaja razne akrobacije in atletske vaje pri dojenju. Najraje je na nogah, rita uluft in glavo zapikirano v jošk. Nič hudga,če ne more dihatuser posted image

srečanje lj- meni je vse ok,samo povejte, da se navigacijsko opremim

sprehod - jutranji je opravljen, nazaj domov smože gagali od vročine

zajtrk - je vse pojedel, avokado, banana in hruška

pikijakob, joj mi je to znano, da maste kobacanje po stanovanju. samo jaz ga ne upam pustit, me je groza, da bi z glavo udaril v trdo. pol hodim za njim po vseh4...

spanje danes ponoči: sem mela v pojstli kar oba zvečer in sta take zganjala, se režala, premetavala, do desetih!! moj je pa štiml siol tv, ker nam ne dela. pa sem mu rekla, da itak ne rabimo, ker mamo taščouser posted image user posted image .

žalostni kotiček . ne brat, če nočete bt žalostne, a jaz moram napisat...
sprehod, edina pot, ki je možna, pelje mimo pokopališča. Smo nesli svečko na tastov grob in nehote sem opazila grobek od male Žive... mamica njena je zemljo rihtala... user posted image user posted image user posted image user posted image  čisto tiho... jaz imam mojo Živo poleg sebe, ona pa svojo pod zemljo...user posted image user posted image user posted image
kako lahko kdo prenese takšno bolečino...user posted image user posted image user posted image
saj na koncuse bomo spet srečali...a vseeno, hudo za znoret...

nič, imejmo rade naše male razbojničke, vsak dan posebej jim povejmo, da nam pomenijo vse na svetu!!! tako kot janjin podpis pravi - navečje bogastvo so.

sanwebdrauser posted image user posted image  šele zdaj sem prebralauser posted image

nič, grem si lase oprat pa prošnjo napisat.

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
11.6.2008 11:11:10   
Margareta

VANILI, Micla, *kinnie*oz za vse nas - POSPRAVLJANJE
- Jaz probam malo sproti, kolikor sploh gre, ob dveh otrocih in kronično odsotnem možuuser posted image . Ko pa pride domov, ob kakšnih sedmih ali osmih, je pa seveda najprej lačen, potem mora pa obvezno na wc, kjer presedi kake pol ure, z leptopom v naročju.
Potem se mi pa zgodi, da vsa škilasta ob polnoči rože zalivam. Aja, mi je pa zadnjič dvignil pritisk, ko mi je mimogrede omenil, da je tuš umazan, in da si ne predstavlja, da bi kakšen prišel na obisk in videl umazan tuš.user posted image Joj, sem ga nazjala, dec blesavi.
Je pa moj tudi tak, da mi reče, joj nekam moram skočit, potem ga pa ure in ure ni. Tudi, jaz bi rada, kdaj kar nekam skočila, pa ne morem.

Aja, pa zdaj se še tašča od tašče merka pri tašči - saj me razumete? In ker dopoldne ni nikogar doma, pride sedet na našo teraso, odpre si senčnik in potem sedi kake 3 ure, malo bere, pa kavo ji skuham, pa malo jo moram poslušat. No, Kar veliko.
V glavnem, punce, če katero zanima, kako poteka operacija krčnih žil, žolčnih kamnov, golše, zamenjave kolka in odstranitev sive mrene, se priporočam. Ne, malo se hecam, saj v bistvu se mi uboga "tašča, od tašče", kar smili, tako da pač malo kofetkava.

VANILI, kaj pa je bilo tej punčki, ki jo omenjaš?

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
11.6.2008 11:14:02   
Margareta
aja, pa še to. V bistvu sem šla, pred pol ure po metlo, pa sem čas na RR zabila. Zdaj me pa že tašča od t... čaka,
grem kuhat kavo.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
11.6.2008 11:28:40   
VANILI
margareta, pred pribl.14 dnevi se je smrtno poškodovala. ji je traktorska guma padla na tilnik. V tisto skupino v vrtcu, kjer je bila, bo pa šla naša Živa jeseni...

taščovje, joj si me nasmejalauser posted image . jaz sempa dala mala dva zdaj njej, naj ju zabava, da si vsaj teh 5las, ki jih mam, operem v miru, pa prošnjo napišem, pa zajtrk pojenm (sem ga prej pozabila).
menda je bila moja TOT (tašča od tašče) še bolj zajuser posted image . ne, tisto je bila mama od user posted image . ja sej, pol je vse jasno...user posted image

in, jaz sem tud šla samo prošnjo pisat, pa kje sem??

margareta, jutri prideš? A  že kdo dela seznam??

srečanje ljubljana-in-okolica-mamčice: ob 11-ih v???
janja
kasija
vanili

< Sporočilo je popravil VANILI -- 11.6.2008 11:29:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 4042
11.6.2008 11:30:06   
VANILI
oj ninka80!!
sem zadnjič pozabila pohvalit tvojo družinico, gledala album!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
11.6.2008 11:31:44   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Kinnie, vidim, da je bilo po tvojem prvem porodu enako stanje doma, kot pri nas.user posted image Tako da, tiste ki ste sedaj prvi rodile, toliko da veste, verjetno se bo sčasoma tudi pri vas porihtalo stanje z možički.

jap. Čas je res naredil svoje, pa jaz sem postavila meje....sem prej kar mislila, da je vse na meni.....da nič ne more biti brez mene in če me ni bilo zraven sem imela slabo vest.....v drugo s tem ne ubadam in moram povedati, zares prav uživam....šele sedaj ko imam nekaj, sicer malo, časa zaseuser posted image user posted image ....pa ati se je tudi super navadil rihtat otroke....moški rabijo res nekaj več časa, pa priložnost jim moramo datuser posted image user posted image , se potem super znajdejo. 

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4044
11.6.2008 11:33:28   
ninka80
Lane31, hvala za spodbudo. ma sej bo.

mišk, ja posavke (iz Mame) se dobimo na terasi City - ja. Si bla full luštna na poroki. Pa Dona je pravi mali cukr. Frizura pauser posted image .
Sploh ne vem, kak sistem nej uberem, da bi čimvečim odpisalauser posted image user posted image

VANILI, kako prošnjo pišeš?

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
11.6.2008 11:35:35   
ninka80
VANILI, hvala za pohvale.

Pospravljanje, mamo za silo zmeri pospravljeno. Morm se zdej, pred operacijo lotit generalke, da bo neki časa mir, pa bo mož sam na hitr pospravu.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
11.6.2008 11:38:34   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta
je pa seveda najprej lačen, potem mora pa obvezno na wc, kjer presedi kake pol ure, z leptopom v naročju.

Aja, pa zdaj se še tašča od tašče merka pri tašči - saj me razumete? In ker dopoldne ni nikogar doma, pride sedet na našo teraso, odpre si senčnik in potem sedi kake 3 ure, malo bere, pa kavo ji skuham, pa malo jo moram poslušat. No, Kar veliko.
V glavnem, punce, če katero zanima, kako poteka operacija krčnih žil, žolčnih kamnov, golše, zamenjave kolka in odstranitev sive mrene, se priporočam. Ne, malo se hecam, saj v bistvu se mi uboga "tašča, od tašče", kar smili, tako da pač malo kofetkava.

ojoj kolk si me nasmejala, se že dolgo nisem tako iskrenouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4047
11.6.2008 11:39:41   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

aja, pa še to. V bistvu sem šla, pred pol ure po metlo, pa sem čas na RR zabila. Zdaj me pa že tašča od t... čaka,
grem kuhat kavo.

no pa sem se spet nasmejalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4048
11.6.2008 11:40:42   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

oj ninka80!!
sem zadnjič pozabila pohvalit tvojo družinico, gledala album!!!!!user posted image user posted image

Jaz tudiuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
11.6.2008 11:42:03   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

taščovje,

kakouser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?