VANILI
|
kako smo se dons obnašal kot kmeti ko so prvič v mestu : smo šli v supernovo, pol je prišel ati in nas je peljal v mcdonalds na sladoled. Tko je bilo mišljeno. no, mi smo v mcdonaldsu1x na dve in pol leti sem izračunala. Ok, vem, da majo tam hamburgerje, pa dobre sladolede (meni so dobri, čerpav smo jih včasih jedli v dairy queenu). torej, pridemo tja, Teo valda lačen. se vsedem na tisti kavč in ga priklopim. Ful dolga vrsta do blagajne. Živa se dere: "Mami, a teo papa?" VALDA so me naenrat buljile vse tiste face, mlade, stare, moške, ženske. Đizus! no, pa prideta moja2 s pladnom, gor pa še pomfri. jaz sem si medtem naročila fišburger. In trije sladoledi. jagodni, borovničev, čokoladni. Pomfri je začela mazat Živa, jaz sem ji pomagala, medtem ko sem čakala na fišburger. ne vem, a so šli ribo ulovit al kaj. grrr ko sem lačna sem kot zverina . no, pride fiš burger. matr, ko sem ga prijela, sem mela občutek, da držim človeške roke, ne znam opisat, kak je bil tisti kruh na otip!!! brrrr! in ko sem prvič ugriznila - joj kot da bi grizla čloečko kožo . no pa sem ga vseeno hitro pospravila dol. medtem se teo še vedno doji... Živa poje na pol pomfri in si zbere sladoled, mi2 medtem pojeva vsk svojega od preostalih.Živa poje samo malo sladoleda. Zanima se za moj fišburger. Pol bi ona čikenburger, ko zve, da to majo. gresta ponj. Pojem njenega, medtem bi ona preostanejk pomfrija, ki ga je že moj pojedel. Medtem pospravljač odnese pladenj na katerem je preostanek sladoleda. Živa ugrizne 1x v burger in ji ni dober. Ostalo pojem jaz . Pol vpraša,k je je un pomfri. moj prizna, da ga je snedel. Gresta še po enega. Teo še papa. Potem poje samo 5pomfrijev. Ostalo jaz. Tako da, mehurčica, še en minus za naslednji teden