ElaM
|
Dobro jutro. Najprej to, da ne pozabim, ravnokar sem sei sprintala vlogo za zmanjšano plačilo vrtca in sedaj mi par stvari ni jasno. Zneski se vpisujejo od predpreteklega leta, to se pravi 06, a ne? A je dovolj, če se priloži dohodninska napoved in dohodninska odločba? Jao, papirologija. Delam letos prvič in se še lovim. IZVIRNO SPOROČILO: pikica* Sedenje: a večina decembrčkov že sedi? Lovro še ne in vprašanje kdaj bo. Če je v naročju se sicer zravna in lepo sedi, ampak ga je treba malo za boke držat, da se ne prevrne vstran. Če ga dam npr. na tla pa ni šans, da bi sedel. Zoja je pa pri tej starosti že skoraj samostojno sedela. Manca dela podobno, v naročju lepo sedi in ima ok ravnotežje, na tleh se pa takoj prevrne in to ne vstran, pač pa naprej. Mi je P na zadnjem pregledu rekla, da je v križu še mehka, tako da se nikamor ne mudi s kakšnim posedanje. Tinkara se mi zdi, da je pri 7-ih mesecih samostojno sedela. Lončica, kupila sva picassoja, pa ne se smejat, ker avto ni tako blazno velik, ampak meni se zdi, kot pol tanka. No, saj verjetno bova obdržala tudi twingota in bo moj svojega prodal. Sem včeraj že nekaj namigovala v to smer in, ker je navdušen nad novo pridobitvijo se je začuda strinjal. Preden sva ga kupila je govoril, da tako grdega avta on ne bo vozil. Zdaj, ga pa komaj ven spravim. Ah, desci, kdo bi jih razumel. Za kavo, meni tudi bolj odgovarja drug teden. Smo na vezi. Avtosedež, Tinkaro smo preselili tam nekje pri 8,9 mesecu. Zdaj se tudi meni zdi še prekmalu. Včeraj je imela Manca kontrolo kolkov in je vse ok. Baje ima lepe kote. Drugorodke, a ste vozičke marelo kaj uporabljale, mi jo pri Tinkari sploh imela nismo. Je takoj hotela samo hodit, ko je shodila. Za Manco pa sem ga kupila včeraj, imajo v Pikapolonici akcijo, za 46 ojrov voziček Pikolo. Za kdaj pa kdaj bo čisto ok. Šibam zdaj, se mi tamali dereta. Lepo bodite.