|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
10.6.2008 23:23:44   
janja
pikijakob - sem še jaz pogledala mal vaše slikce. Ma ste luštne štajerke, pa vsaki dan bolj šlank. Da o vaših user posted image sploh ne govorim!

Kva je zdej - MRK!

Pandica kje si! Jaz ti bom danes spet ušla. Sem prejšnjo noč premal spala, pa moram nadoknadit.

nova10ka - uči se, uči se. A za petek Kodeljevo velja! Razen če bo dež.

Ljubljančanke - kaj pa naši četrtki? A se v primeru dežja spet dobimo v Koloseju?

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
10.6.2008 23:26:43   
*pikijakob*
Mehurčica tudi jaz bi šla v Celje, ampak ne vem če bom imela avto. Zato se še nisem prijavila.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4002
10.6.2008 23:27:37   
sanwebdra
Vanili, super slikce, prekrasne oči ima Živa ... čakam še tvoj post ... pa izgleda, da si resno mislila z računalnikom v torbo in pisarno! Pa jutri!

micla ... včasih res, kot da bi jaz sama pisala tvoje poste user posted image  ...

a moški res nimajo časa za pripravo na starševstvo?

Pa bo bolje, upam ... da se ti besede pozlatijo, Mehurčica!

Tak babe, nočko, pa ne preveč bla bla ... ker jutri je že itak dež napovedan!

Štajerskega srečanja torej jutri ni?user posted image  Škoda!

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 10.6.2008 23:29:43 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
10.6.2008 23:32:39   
janja
Še sem tu.

Mehurčica - veš, da sem morala še tvoja filmčka pogledat. Ti maš tud dva zelo luštna zakladka. Eni je tko cotkana, pa tako lepo frizurco ma zmeraj. David je pa sploh že skor profi. Vidim, da je zelo sposoben. Super. Zlata sta oba.

No, zdej pa grem končno spat...sej vem, zdej bodo pa čveke vstale.

pa LAHKO NOČ.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
10.6.2008 23:35:35   
micla
Nič, grem zdej še jst spat, ki vidim, da se že vse poslavljate.

Moj je prišel 10 minut nazaj iz sobe in odrvel v kopalnico z besedami, "joj, končno je zaspala, jst sm pa ves crknjen" Ma sej ne vem, al bi se jokala al smejala. user posted image

Nočko...

micla

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
10.6.2008 23:37:10   
sanwebdra
Za vse delovne ženske!

Pravijo, da moramo vsak dan pojesti jabolko in banano zaradi kalija. Pa tudi
pomarančo zaradi vitamina C. In obvezno spiti skodelico zelenega čaja (brez
sladkorja, da ne bi dobili sladkorne bolezni) za zmanjšanje maščobe v krvi.

Vsak dan moramo popiti dva litra vode (tako je, in jo potem polulati, kar
podvoji čas, ki smo ga doslej preživeli na WC-ju).

Vsak dan moramo pojesti vsaj en actimel in en jogurt, da bi dobili vse dobre
bakterije, za katere nihče ne ve, kaj točno so, toda če si ne priskrbiš vsaj
milijona in pol teh bakterij, boš že videla vraga.

Vsak dan je treba vzeti en aspirin za zaščito pred infarktom in popiti
kozarec črnega vina, prav tako proti infarktu. Pa kozarec belega za živčni
sistem. In kozarec piva, ne vem več, za kaj. Če jih popiješ hkrati, te lahko
možganska kap, vendar se ne sekiraj, ker tega sploh ne boš opazila.

Vsak dan je treba jesti balastne snovi. Mnogo, mnogo, orgomno balastnih
snovi, dokler se ne pokakaš za celo vrečo. Vsak dan 4 do 6 obrokov, lahkih,
pri čemer ne smeš pozabiti, da moraš vsak grizljaj stokrat prežvečiti. Samo
za prehrano porabiš 5 ur.

In ja, seveda, po vsakem obroku si je treba umiti zobe, tudi po jabolku,
actimelu, banani, balastnih snoveh. In to vse dokler imaš zobe v ustih, ne
pozabi pa na zobrno nitko, masažo dlesni in izpiranje z ustno vodico. Dobro
bi si bilo urediti kopalnico, mogoče postaviti vanjo cd predvajalnik in
televizijo, kajti glede na vodo, balastne snovi in zobe boš v njej preživela
veliko, veliko časa.

Spati moraš 8 ur, delati pa več kot 8, plus 5 za hrano, to je 21. Ostanejo
ti 3 ure, če ni prometnih zastojev. Po statistikah gledamo TV povprečno 3
ure dnevno. Zdaj tega ne moremo več, ker moramo vsak dan hoditi vsaj pol ure
(nasvet: po 15 minutah se obrni, sicer iz pol ure nastane cela ura).

Negovati je treba prijateljstva, ker so kot rastlinice, in z njimi se je
treba ukvarjati vsak dan. Najbrž tudi takrat, ko greš na potovanje. Med
drugim moraš ostati informirana in brati najmanj dva dnevnika in nekaj
revij, da bi imela kritična stališča.

Seksati je treba vsak dan, pa brez rutine; biti moraš inovativna, kreativna
in znova osvajati. Za vse to potrebuješ čas. Da ne govorimo o tantričnem
seksu.

Treba je imeti čas tudi za stik z naravo, pranje tal-posode-perila, da ne
govorimo o tem, kaj vse je treba, če imaš domačo žival ali otroke.

Račun pokaže, da za vse to potrebuješ najmanj 29 ur. Edina možnost, ki jo
imaš, je, da delaš nekaj stvari istočasno, na primer:

Prhaj se s hladno vodo in imej pri tem usta odprta, tako bos popila 2 litra
vode. Medtem ko greš iz kopalnice z zobno ščetko v ustih, istočasno seksaj
(tantrično) s partnerjem, ki gleda TV in bere časopis, medtem ko ti pomivaš
tla.

Imaš eno roko prosto? Pokliči prijateljice! In sorodnike! Popij vino (po
pogovoru s sorodniki je to nujno).

Uuuuuuh!
Če imaš še dve prosti minuti, pošlji tole sporočilo prijateljicam (nanje je
treba paziti kot na rastlinice), medtem ko ješ žlico medu, ki je zelo
koristen.

Zdaj te pozdravljam, kajti med jabolkom, jogurtom, pivom, prvim litrom vode
in tretjim obrokom z dnevnim odmerkom balastnih snovi ne vem več, kaj je še
treba narediti, vendar moram nujno na WC.

Mogoče bom prihranila nekaj minut, tako da si bom mimogrede umila zobe.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
10.6.2008 23:38:06   
noa1
Jaz grem tudi mali v spalnico družbo delat ker tak ne spiuser posted image . Zgleda da so zobki sedaj res na pohodu ali pa jo kaj spet daje. Upam, da so zobki.user posted image
Evo: sedaj me je pa še moj razpuser posted image . Ne bom niti komentirala, ker je spet alarm v spalnici.

Mehurčica: Eni pa že res obvlada, David pa tak ali tak

letim....
nočko

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
11.6.2008 0:04:54   
Pandica
Jaz pa sem prej doli še pojedla 2 sendviča, zdaj se stuširala tak, da sem tut perajt za spanje.

Noa1   praviš, da boste vi tut dobili zobke? user posted image

Pikijakob   ja, jaz imam vse slikice iz srečanja na oz. pri Marini
Kako je Neo?

Mehurčica   lepa filmčka. Še dobro, da je Eni taka asica, da tak razturava pri nas Štajerkah tako kot Neli pri Ljubljančankah

Srečanje Mb  še "dobro", da ju3 odpade, ker mi2 itak nebi prišli, ker sma obe full prehlajeni. Zgleda je res tri četrt Štajerskih user posted image   prehlajenih tako, da tak brezveze.
Bomo pa zato drugo sredo vso zdravi in čili user posted image

Micla   eh, nea se več jezi zarad user posted image   , ker nima smisla.
Pa prosim ne pozabi te pogledat v soboto za torbo koliko je cena v Italiji, ok?

Janja   hvala še za en sladoled, zdaj bom pa itak poknila user posted image
Škoda, da je tvoj izgubil slinček in dudico od ta malega. Hmm, kaj češ, moški pač user posted image
Mi2 dudice ne morava izgubit, ker je sploh nimava.

Srečanje Ce  ne vem še. Kdaj smo ( ste ) rekle zdaj? Kateri datum?

2ursae   slikico od postriženega Bora bi rade videle user posted image

Jasna   ja, kje pa si ti tako dolgo? Nisi rekla, da greš za 2 al 3 dni nekam?

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
11.6.2008 0:40:13   
Pandica
Nočko vsem  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
11.6.2008 6:44:50   
VANILI
Dobro jutro, mamčice!

moram na brzino, ker sem rekla žabotu, da grem samo po vodo dol za posrano rit umit, pa dokler je še zadovoljen v pojstli, jaz hitro sem.

rekla sem, da me je čas povozil. Resno.Ne sfolgam več. Namreč, doma imamo zelo zelo razmetano. Pa ni to samo neka oguljena fraza. Gre se za to,da bi stanovanje bilo potrebno generalnega pospravljanja, da lahko potem sproti vzdržuješ red. Na primer dnevni prostor. Tam imamo police-čebelnjak (5x5 iz ikee, mi je bio ful všeč...) - ki somišljene bolj za pregrado med prosotroma in na vsaki polici naj bi bil po kak okrasni predmet. Eden. Zdaj? Zdaj sovse police nabite s predmeti, ker vsak samo odloži vse tja. In zgleda ogabnouser posted image . In še Teo je ugotovil, da ga njegov igralni kotiček v "dnevni" sobi utesnjuje in kobaca po celem prosotru, in jasno, je našel tudi te police. Tako da sem ugotovila, da bo treba stvari iz spodnjih dveh polic spraznit in bodo njegove, ostale tri vrste pa smiselno posravit...
Jedilna miza: katarstrofa!!!!! Vsakič zakosilo samo odrinem goro reči, ki se naberejo gor, h kraju, tako da mi lahko vsaj jemo goruser posted image .
igralni kotiček:saj ma Teo prav - kako naj se igra, ko pa nima placa??!! Sajso posod nametane igrače.

skratka: to je treba pospravit.

evo, alarm, ma bo že pčakal sekundo.

no in problem: kdaj se to naj pospravi??? Dopoldne hitim s perilom, ki se ga je tudi nabralo, tačas ima tašča malega. Tisti 2 uri. hkrati pospravim NUJNO. In po koslilu spet norimo, moj ma delo zunaj (tko je okloli hiše itak vedno kaj) ali službeno) in sem spet sama za vse. Žabo itak nič ne spi. če gaodložim v stajco, se dere kot jesihar, kar hlipa - čim ga vzamem ven, pa zasije kot najlepši sonček. Vem, vem, vem, razvadila sem ga. Jebi ga tkoje.

skratka, ta nered me spravlja v slabo voljo in zvečer, ja še to, ko naj bi pospravljala, pa je tu še RR!!!!! no itak me zadnja 2 dneva zvija in grem kar s tamalim spat. itaksmo že ob 5 pokonc.

tako da rr vse preberem, ampak ne morem pokomentirat. Upam, da bom kmalu uspela pospravit in bom bolj mirna.

danes popp ma moj neke opravke spet službeno v Lj, pa naj ubo odložil v supernovi tako da če ma kera ob treh čas za hiter čvek, je vabljena.

janja,samoto,na brzino: barbapapa, pa baltazar, pa mišek na marsu. Jaz tud pogrešam.

no zdaj pa grem.
ep dan vsem!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
11.6.2008 7:18:46   
janja
Dobro jutro!

Jaz moram tud na hitro, ker šibamo v vrtec.

vanili - sočustvujem s tabo. Mislim, da nisi edina. Jaz pospravljam tako sproti. Mi pa tud vsak dan sproti naserjejo po dnevni sobi, jedilna miza v kuhinji pa je zelo priročno odlagališče. Tako, da me ima, da bi včasih kar stran začela metat. Pol pa še posoda v koritu. Saj pomivam, a preveč spet ne morem - mam ekcem na rokah - pomivanje v rokavicah je pa itak en šiuser posted image .

*kinnie*

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
11.6.2008 7:22:21   
metkica1
Jutro!

Vanili pri nas je pa takole. Čez dan ne morem več naredit nič, ker tamala ko ji obrnem hrbet kriči ko jesihar tako da komaj skuham, še takrat vmes tuli, pa jo imam v bistvu zraven. Skoz jo moram animirat ali vozit v vozičku ali pa imet na rokah.
Pospravljam, sesam in posodo od kosila pospravljam zvečer, ko gre mala spat. Imam srečo, da zaspi ob 19.00. Tisti čas ko jaz hišo spravljam v red moj rihta tavečjo za spat.
drugače isto čez dan dela na firmi popoldan če ni v delavnici pa kosi okoli bajte ali že kaj.
Mojo malo pikico ne morem dat niti za pol ure nobenem, ker tašča ni za otroke čuvat tudi noče, mami moja bi jo pa z veseljem ampak smo predaleč.
Torej zvečer letam, ko nora po stanovanju in šlihtam zadeve potem pa mrknem.

Mogoče bo tole egoistično zvenelo ampak če sedajle pomislim, mi bo oktobra pasal it delat, ker jaz ponoči že kar meditiram in še v sanjah hranim pa previjam.....

Aja pa vsako popoldan se mi navesi kdo na vrat ob daljnih in bližnjih sosedov, res vsako popoldan potem pa še te kar strežem in full dolg se zadržijo in mi je že potem tole utrujajoče. Imam rada obiske ampak 4-5uruser posted image , ne vem več kaj se naj pogovarjam. Aja to je zaradi našega trampolina.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
11.6.2008 7:27:45   
metkica1
user posted image micla saj bo, lepo se pogovorita. Tudi jaz kdaj znorim, ko imam polno vsega njega pa ni. Če gre kam gre ponavadi na eno dve pijači, ponoči ne hodi nikamor oz. zelo redko. Edino dela ima polno, če kaj jaz hočem od njega da mi postori moram pa itak rečit 2 krat.

Aja še tole: danes ponoči sem dvakrat hodila gledat, če moja princeska še diha. Neprekinjeno spi od 19.30 nič ni pila in jedla in se še zbudila. Upam, da ostanemo zdravi, da se kaj ne razvije iz tega ali pa smo že tak veliki, da lahko prespimo noč. Tavečja mi je od 6m spala celo noč.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
11.6.2008 7:29:08   
metkica1
Imate kako idejouser posted image
jutri smo povabljeni na valeto hčerki naših dobrih prijateljev
kaj naj punci kupim za same petice?

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
11.6.2008 7:37:18   
*kinnie*
Dobro jutro....
Pri nas vse bolj zgodaj vstajamo, zdaj je auf že ob 6.45. Me počai navajajo že za službouser posted image

Ditta, vse najboljšeuser posted image

Jenny Anny, čestitke za obletnico!!! Mi2 jo imava tudi junija, tretjouser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
11.6.2008 8:07:30   
*kinnie*
Kasija: Jaz ga dam zbujenega ležat,.. zaspi. ... ko pa preverim če je vse ok.....se pa vsakič znova nasmejim, ker zaspi v tako smešnih položajih čisto drugje kot sem ga položila v posteljouser posted image

Mehurčica: Jaz sem vsakič, ko smo ta večjo vozili k otologu, izgubljala živce. Čakali smo po 2 uri in več, jaz vsa naveličana tam v čakalnici,...saj veš kako je  3 letnike prepričevati, da ne smejo povsod in morajo biti sorazmerno tiho....pa ponavadi tam večinoma starejši s tistimi krasnimi pogledi, ker otrok ne sedi pri miruuser posted image . Vedno sem šla od tam kot cunja.....

IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

*kinnie*- dej povej, kje se nahaja oz. kako prideš do Qlandie (upam, da sem prav napisala).

Kaj to je Qlandia?

šoping center ( Špar, Hm C&A.....................pa morje drugih štacun)

Janja, joj sem šele sedaj videla! Če bi vedela prej, bi sigurno prišla! To je na Planini. Dej povej po kateri cesti prideta , AC-izhod Kranj vzhod (1 .ocep za Kranj), v križišču levo, do krožišča...tam glej oznako Škofja Loka, po tisti cesti naprej, na desni boš videla center.
Iz smeri Medvod: Pri Kranju (na začetku) glej oznako Jezersko....pelješ čez dolg most ( dvopasovnica) in malo naprej bo na levi strani
Ali pa po stari cesti iz Trzina: naravnost skozi Šenčur  naravnost do krožišča, tam glej Škofja Loka ....naravnost...Qlandia na desni...

upam, da nisem prepozna!

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
11.6.2008 8:09:05   
lane31
Jutro.....bom hitra ker jo imam v naročju

Mehurčica.....saj pravim bil je mision imposible in ratale so ene full dobre slike ,ki nikakor niso za osebno user posted image

Valči,Janja.....hujšam z lahkoto ,še lažje  pa se zredim.....5  majhnih zdravih z čim manj oh obrokov pa gre na izi....ampak kakor hitro bom pojedla pol pizze za kosilo bom imela 2 kg več user posted image  z lahkoto user posted image ........ne vem neko čudno telo mam jaz ..... v bistvu jedilnik sestavljen iz belega mesa , belih hrenovk ,tune ,skute ,zelenjava ,solata ,jogurt in jabolke .....pa 2l vode
Včeraj sem pojedla 1 žlico evrokrema in imam že 30 dkg več....saj pravim z lahkoto

Grem zajterk delat....pol pa v mesto po slike za osebno user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
11.6.2008 8:09:25   
VANILI
janja, metkica, hvala za razumevanjeuser posted image . npr. prej je dirkal do sedmih, pol se je za10 minut riklopil, sem mislila, da bova malo zaspala, evo čez 10 minut žeauf. In zdaj je Živa z njim, sem mu ofradila kotiček, smao vprašaje časa je, kdaj bo našel lukno in prišibal...user posted image

saj moj je isti - zelo rad je z otrokoma, ampak SKOS ma za delat nekaj!!! In sem včeraj rekla, da bi v 1 tednu prišla na zelen vejo z opravili, če bi mi kdo vsaj 5 ur pomagal - da bi mirkal žabota. In on meni, namesto da bi rekel, da bo on, reče,da on bi rabil 14 dni nekoga, da mu pomaga okoli hiše, pa bi bil šele na pol poti...user posted image
tko da ujamem ga zvečer ob sedmih, mu uturim žabota v naročje, da grem pripravit večerjo!
Drugač se pa ne smem pritoževat, skuha, pomije wc-je, ni mu problem, ampak jaz bi rabla.. ah, a smo preveč zahtevne al kaj. Sajje res,da smona porodniškem dpustu, in ponoči se mi ne bi zdelo fer, da on vstaja (čeprav žabo pi), če bi blo treba, ko ge zjutraj v službo. Ampak porkaš, saj mam tudi jaz šiht in to celodnevni!!!!!!!! vsaj popoldne bi enostavno moral..
ah pa kaj trobim v tridni. Nič ne bo drugače.
No si pa vsaj zame čas,da gremo na pijačo, to pa moram priznat. Pa recimo da med vikendi.
med tednom pa bolj samevamo. Evo, danes popoldne spet nekaj. V četrtek gremo pa mi v Lj. Pol v petekma SPET nekaj popoldne. V nedeljo dopoldne delovno akcijo. misllllllllm!!!!!!
aja, punce, ta vikend je lunin festival. Mi gremo v oboto. da bi le bilo vreme kokr tok.

in zdaj seveda spet moram it.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
11.6.2008 8:15:45   
VANILI
lane31 - a daj nouser posted image

kinnie, kdaj tore prideš? pa nee neee, ne vabitte na pospravljanjeuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
11.6.2008 8:18:38   
VANILI
no jaz začnem z zdravimi zajtrki: muesli plus jogurt in žlička medu ali ostanek sadne kašice od žabota.
tudi do večera še gre, pol se pa začne pojedina pri meni. Kot da mam nek avtomat v sebi za preklop. user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
11.6.2008 8:19:52   
VANILI
mehurčica, ti si pa karakter! Bravo za hujšanje. Mi je všeč, ko se kdo odloči in to izpelje. Ne pa jaz, tak labilkouser posted image .

aha, tale ograja pa zgleda da deluje...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
11.6.2008 8:29:17   
VANILI
  user posted image

user posted image

user posted image

no tko to zgleda pri nas...

Slike naj ne bodo šiše od 350 pik! Jančika RR

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.6.2008 21:01:21 >

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
11.6.2008 8:34:48   
*kinnie*
Micla,
jaz bi mu user posted image nenapovedano pustila, a jo boš popazil malo.....in bi šla s prijateljicami na kavo. Resno. Jaz v tem kar pišeš, vidim sebe po prvem porodu. Vse je padlo name, za vse sem bila sama...velikokrat jokala, doživljala občutke, da se mi godi krivica....niti pod tuš nisem šla v miru, ker sem takoj slišala jokec in spet letela tja, si zraven govorila še pod tuš ne morem.....danes bi to storila drugače. Otroka bi dala njemu in si privoščila osvežujoč tuš...ne glede na jok in stok...in na tvojem mestu bi pustila, da jo uspava on. Ne glede na uro....ti pa pojdi na en sprehod...in pusti ju sama....onadva se bosta lažje znašla, ko bosta sama ( saj se bosta morala), ti pa si boš nabrala moči....

.....pri drugem sedaj stvari funkcionirajo povsem drugače, boljše lažje. Mislim , da je res za vse treba čas, čas.....in misliti nase. Jaz si vzamem celo popoldne, če je treba zase, da grem malo stran od joka, cviljenja, plenic....naj popazi možek, ti pa kam na klepet. Brez kančka slabe vesti!!!!
Moraš si vzeti tudi čas zase!!!!
Pa vse dobrouser posted image user posted image

Janja, jaz tudi nimam Garmina....ga ne rabim....je moj prej fural...sam njega vprašamuser posted image user posted image .

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
11.6.2008 8:38:16   
lane31
Vanili......ja pa kaj se te ti pritožuješ da nimaš pomoči.....revčki tako mali pa že delajo kot veliki user posted image user posted image user posted image user posted image  joj sta cukra in pol user posted image  pa lepa sedežna ....pa ona omara tudi z košarami

Skozi pozabim....projekt flaša je padel po celi črti.....že 3 dni nismo cuzali .....sva pa se vsaj lepo dogovorile da jo pred 8h ne mislim futrat po žlici user posted image  zaenkrat se dogovora drži user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
11.6.2008 8:42:30   
VANILI
lane31, ja treba je otroke kmal navadit na delo!!user posted image . sedežna je pa dvosed, na katerega se zdaj zgnetemo vsi 4user posted image .

projekt zajtrka avokado z banano padel na celi črtiuser posted image . dodala sem pa hruško pa da vidimo...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?