|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
10.6.2008 12:32:25   
NATAŠI
ej vidve zdaj nam pa nehajta skomine delat ker bomo fouš user posted image  user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
10.6.2008 12:32:26   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

luksuz...

ja, pa klima je tud!!!user posted image

sej domov ne bom hotla iti...user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
10.6.2008 12:35:25   
baguSka
sej domov ne bom hotla iti...

zakaj mislis da grem se enkrat s tabo!!??user posted image user posted image user posted image user posted image  zarad tebe??? user posted image user posted image user posted image user posted image

no, neki smo pa vseen mal pogresale... lezalnike!!! za na teraso... to nam pa je vseen mal falil... ker smo ble za na plazo prelene, na terasi so pa samo stoli... pa smo pol kar po tleh lezale, ampak bi nam lezalniki vseen bl sedli... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2253
10.6.2008 12:40:56   
pikovit
Ej uživačice a ga greste žurat????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo punce tako se to delauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Baguska sem mislila,da sem našla ta pravo srajco,pa je nisemuser posted image

Ja tudi jaz sem šla danes v M......r in so naredili celo pi_zdarijo na obvoznici.Smo se skoraj zaleteli,zaradi enga Bushauser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
10.6.2008 12:44:28   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

ej vidve zdaj nam pa nehajta skomine delat ker bomo fouš user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
10.6.2008 12:45:54   
baguSka
Baguska sem mislila,da sem našla ta pravo srajco,pa je nisem

Kaj pa je narabo z njo!? Mu ni prav? Mu ni vsec? Al kaj...?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
10.6.2008 12:47:03   
pikovit

Baguska sem mislila,da sem našla ta pravo srajco,pa je nisem

Kaj pa je narabo z njo!? Mu ni prav? Mu ni vsec? Al kaj...?

Ne nima dvojnega ovratnika.Grem danes še v Poročni kotiček pogledat.Pa saj bo.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
10.6.2008 12:49:27   
pikovit
Flaska in Bankec še malo,še malouser posted image user posted image user posted image user posted image

Baguska potem si pa že ti na vrstiuser posted image Ja kdo vaju bo pa peljal?

Šepetalka a pol ste uživali.Superuser posted image user posted image user posted image

Nataši saj mene tudi ni nihče pogrešaluser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
10.6.2008 12:59:50   
NATAŠI
pikovit user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
10.6.2008 13:04:42   
baguSka
Ja kdo vaju bo pa peljal?

Kdo, kam!?user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
10.6.2008 13:16:43   
Bubamaraa

sej domov ne bom hotla iti...

zakaj mislis da grem se enkrat s tabo!!??user posted image user posted image user posted image user posted image  zarad tebe??? user posted image user posted image user posted image user posted image

no, neki smo pa vseen mal pogresale... lezalnike!!! za na teraso... to nam pa je vseen mal falil... ker smo ble za na plazo prelene, na terasi so pa samo stoli... pa smo pol kar po tleh lezale, ampak bi nam lezalniki vseen bl sedli... user posted image

jst sm pa misla, da zarad mene, ko vem da gojiš posebna čustva do mene....user posted image user posted image user posted image user posted image

sej glede nato, da bomo bolj v mehkem položaju ne bomo rable ležalnikov...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
10.6.2008 14:20:17   
NATAŠI
jaz sem toook user posted image  da grem kar domov drugač bom še pod mizo padla ... Želim vam lep sončkov dan .. izkoristite ga user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2262
10.6.2008 14:34:06   
bt08
Dajte mi prosm povedat kje nej dobim dekoracije avtomobilov slike z baloni!!!Mam doma,sam morem prej po mailu poslat,pa ne vem kje se4m gledala.Nič ne najdem na netu?

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
10.6.2008 15:30:16   
baguSka
jst sm pa misla, da zarad mene, ko vem da gojiš posebna čustva do mene....

vejš de.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2264
10.6.2008 15:42:46   
FLASK_A
danes je pa norišnicaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

telefonov kolker češ- danes bodo pa zaslužili z manouser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
10.6.2008 16:24:24   
maya2
Pozdravljene!

Vidim da nimam samo jaz totalne norišniceuser posted image meni se zdi, da imam premalo časa da bi se še vse zmenila... vsak dan imava kakšne sestanke ta teden, jutri imava celo najprej z župnikom da se vse zmenimo pol se pa šibava še zmenit za pogostitev po civilnem delu, v petek se greva v gostišče dogovorit dokončno....... naprsnikov še nimam niti konfetov narejenih....
Ne morem verjet da imam naslednji vikend že dekliščinouser posted image user posted image

btw: Buba: a majo tam radio al moram sama prnest???

Zdejle pa šibam na nego obrazauser posted image

Čestitke fragoliuser posted image user posted image user posted image user posted image a se še ni nič oglasila???

lp

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
10.6.2008 16:35:43   
Bubamaraa

jst sm pa misla, da zarad mene, ko vem da gojiš posebna čustva do mene....

vejš de.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kontra.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baguska po vsej verjetnosti bom nasrala mojega moža, da mi bo posodil karavana (tanovga user posted image ) tko, da bomo lahk šle z enim avtom....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
10.6.2008 16:36:26   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

danes je pa norišnicaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

telefonov kolker češ- danes bodo pa zaslužili z manouser posted image user posted image user posted image

sej bo cel teden norišnica....user posted image

jst bi takoj bla na tvojem mestu....user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
10.6.2008 16:36:58   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

btw: Buba: a majo tam radio al moram sama prnest???

sama ga morš prinest....user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
10.6.2008 22:23:04   
pikovit
En lep dober večer vam drage dame,kajti danes sem mislila,da bom pristala v norišniciuser posted image Hvala bogu,da sem šla v poročni kotiček pogledat za srajco.In Baguska našla sem jo.Vsaj to.Najprej me je cena vrgla na tla 100€user posted image No potem,pa je prišel še večji ŠOK.Midva sva že nekaj časa nazaj bila v Karizmi in tam zaarala obleko zanj.Jasno sva mogla dat tudi polog 100€.In danes mi ta model pravi,da je vse obleke prodal in da nima nobene veeeeeeeeeeeč.Pa kaj je ta maluser posted image .Nato me hiti mirit in mi kaže neke ogabne obleke.Skratka jaz sem mislila,da bom tam od samga besa začelauser posted image .In on je hotu mene kao poklicat,da ne bo nič z obleko.
Bom poslala,da me ven ne vržeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2270
10.6.2008 22:31:21   
pikovit
Da nadaljujem

kje sm že ostala.Aha.No pa si predstavljajte,da se čez 1 teden poročiš in te kreten oprostite izrazu pokliče,da ni več oblek.Pa kaj je z tem modelom????'Jaz sem tako besna,da sem mislila,da ga bom user posted image .Tako,da sem se zmenila,da prideva v sredo in da bo moj videl,kaj se da narest.Mater sem jeznauser posted image user posted image user posted image Pa kakšen biznis se gre ta kreten?
No potem sem policala mojga in mu povedala.Jasno sem imela slušalko meter od ušesa,ker je tolk tulu.

Jaz sem user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image .Sem mislila,da sem vsaj to zrihtala.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
10.6.2008 22:33:53   
pikovit
Zdele bom pa en pir odprlauser posted image Saj veste pivce za živceuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
11.6.2008 7:11:25   
Bubamaraa
morninggg....

pikovt a imaš kako pogodbo s Karismo!!! ker jaz bi mu zagrozila s tožbo!!!! če ne druzga naj da zdej kak 40% popust al pa kej podobnega... jaz bi mu že pokazala vetra!!!!!!user posted image user posted image user posted image  ob takalih zgodbah bi še jaz na tešče mogla pir odpret!!!user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
11.6.2008 7:18:08   
NATAŠI
dobro jutro user posted image

še en sončkov dan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

flaška uživajta user posted image  

pikovit ja noro ... pa kako si vse dovolijo user posted image  ... mislim in zakaj je on rabil aro za obleko potem pa prst v rit user posted image  ... vrne naj vama trojno aro nazaj in pojdita drugam ... saj se bo vse uredilo ... kaj pa poročni kotiček imajo nekaj izbire pa hitro vama bodo zrihtal?

Neposredna povezava do sporočila: 2274
11.6.2008 9:11:58   
Bubamaraa
kje pa ste čveke dons? user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Zavarovanje- adriatic ali vzajemna?
Admin

Dodatno zdravstveno zavarovanje- Adriatic ali Vzajemna?

Adriatic (36%)

Vzajemna (39%)

drugo (25%)

Število vseh glasov: 203

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!