|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
10.6.2008 11:43:11   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Aja?? A ti to resno??? Ja kok vas pa gre?user posted image

RESNO!!!user posted image user posted image user posted image

zaenkrat smo 4...sam za eno še ne vemo..tko, da res lahk greš!!!user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
10.6.2008 11:48:54   
baguSka
buba a veš kaj ... mene tud včeri ni blo pa cel dan ni nobena nič vprašala

ja kako da ne!!?? jst sm takoj ko sem prsla gor vprasala kje ste vse!!?? ker vceri pa res nobene ni blo nikjer!! nisem pa poimensko sprasevala... ampak sem pogresala cist VSE in sem tud povprasala po VSEH!user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
10.6.2008 11:50:47   
baguSka
RESNO!!!

zaenkrat smo 4...sam za eno še ne vemo..tko, da res lahk greš!!!

ampak jst to cist resno!!!user posted image user posted image user posted image

a ste ve v petek frej, al greste po sihtu?

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
10.6.2008 11:51:50   
NATAŠI
bubica user posted image  user posted image  user posted image  za morje user posted image

baguska user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
10.6.2008 11:55:35   
Bubamaraa

RESNO!!!

zaenkrat smo 4...sam za eno še ne vemo..tko, da res lahk greš!!!

ampak jst to cist resno!!!user posted image user posted image user posted image

a ste ve v petek frej, al greste po sihtu?

ob ene 12-ih iz Trzina....

si zraven pol???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
10.6.2008 11:58:32   
baguSka

si zraven pol???

ampak jst bi itak mogla it potem s svojim avtom a ne? ker vas je ze 4 in glih en avto nafilate... jaz bi pa potem mogla it sama... no, ce bom avto zamenjala, mi ni panike... user posted image  ce bom pa brez avta, pol bom pa tezko sla, ker bom brez prevoza... user posted image

ti pa verjetno rabis cimprej vedet a ne? da ves ce se kaksni punci rect!?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2231
10.6.2008 12:00:56   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

barbara ja kar zanimivo imate... jaz sem  včeraj zvečer videla letalo je obkrožilo našo hišo in potem na Brnik (smo ravno na taki lokaciji) in se je full lepo  videl čist od blizu .. Koliko pride ta igla za kravato?

baguska ja si pa res še čist aut od vikenda.. .kabel je pa ja pomemben user posted image  user posted image  user posted image , bomo potrpele do jutri user posted image

Evo šele zdaj sem prišla do šihta,sem čakala v koloni.Mah na živce mi gre,ker se pol v vaseh okoli Brda ostavi življenje,da un bumbar okol lahko hod.Vam povem folk je čist zmeden,ker ne moreš nikamor.Ne veš kdaj greš lahko,kdaj ne.
Je ena gospa včerej zvečer starejša ji je blo slabo,tud do zdravnika ni mogla.A je to način?user posted image user posted image user posted image

Nataši jaz nisem komplicirala za iglo je taka navadna,nič kej posebnega,pride pa 130€.Pa nisme šla ponjo,ker majo samo do 12 odprt,pa pol popoldan šele od 15.Tako da bom šla če bo vse po sreči v petek.user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
10.6.2008 12:01:36   
bt08

zgine naj od koder je prsu... joj... kr alergicna sm ratala...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
10.6.2008 12:02:47   
Bubamaraa

si zraven pol???

ampak jst bi itak mogla it potem s svojim avtom a ne? ker vas je ze 4 in glih en avto nafilate... jaz bi pa potem mogla it sama... no, ce bom avto zamenjala, mi ni panike... user posted image  ce bom pa brez avta, pol bom pa tezko sla, ker bom brez prevoza... user posted image

ti pa verjetno rabis cimprej vedet a ne? da ves ce se kaksni punci rect!?user posted image

glede prevoza ne skrbi....user posted image user posted image user posted image

mamo dost avtomobilov....user posted image user posted image user posted image

tko, da ti sam pritrdi da greš zraven.....za ostalo bomo pa že me popedenale....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
10.6.2008 12:03:59   
baguSka
Ok. GREM!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2235
10.6.2008 12:05:28   
Bubamaraa

Ok. GREM!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
10.6.2008 12:06:01   
NATAŠI
super baguska.... no evo pa boste kmalu spet žurale user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
10.6.2008 12:06:07   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz sem imela srečo da sem imela ravno včeraj pregled na kcju, če bi blo danes bi ga še bolj preklela kot sem ga že!
eno vprašanje: pa kaj sploh počne tu????user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgago dela,nič pakmetnega,kaj pa politiki počnejo pametno!

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
10.6.2008 12:08:41   
FLASK_A
ej babnce, kje se dobijo svečani robčki za v ženinov žep na oblekiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Neposredna povezava do sporočila: 2239
10.6.2008 12:09:06   
bt08
No lepo da greste na morje!user posted image user posted image Jaz se bom pa kopala v lastnem znoju!user posted image user posted image user posted image Tud dober ne.Jaz grem pa čez  23 dni na morje!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
10.6.2008 12:09:57   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Waaauuu!!!!!! Sploh ne morem verjet da grem na morje z vami!!!! S tabo buba!!! Aja nisem ti povedala kaksen pogled je tud s terase!!!!! Na Vilo Bubi!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joooooj komi cakam... Evo, pa glih z jadranja pridem, bom en teden v LJ, pol pa spet picim za 3 dni!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2241
10.6.2008 12:11:18   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

ej babnce, kje se dobijo svečani robčki za v ženinov žep na oblekiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uff... jst bi sivilji npr rekla, nej mi da en kos blaga... v tej barvi k bi rabila.. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
10.6.2008 12:14:52   
Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

Waaauuu!!!!!! Sploh ne morem verjet da grem na morje z vami!!!! S tabo buba!!! Aja nisem ti povedala kaksen pogled je tud s terase!!!!! Na Vilo Bubi!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joooooj komi cakam... Evo, pa glih z jadranja pridem, bom en teden v LJ, pol pa spet picim za 3 dni!!!user posted image user posted image

JST SM TUD TOLK VESELA, DA TI NE MOREM POVEDAT!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na vilo Bubi!!!!user posted image user posted image user posted image

vglavnem ne glede koliko nas in s koliko avtomobili bomo šle smo rekle, da si lepo stroške prevoza in appartmaja delimo... pol pa neki pijače s sabo..pa futra in to je to....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
10.6.2008 12:17:59   
baguSka
vglavnem ne glede koliko nas in s koliko avtomobili bomo šle smo rekle, da si lepo stroške prevoza in appartmaja delimo... pol pa neki pijače s sabo..pa futra in to je to....

itak!!! nas je blo 6, pa nas je prslo vkljucno s hrano cca 50€ za cel vikend!!user posted image  se mal manj...

Neposredna povezava do sporočila: 2244
10.6.2008 12:19:53   
Bubamaraa

vglavnem ne glede koliko nas in s koliko avtomobili bomo šle smo rekle, da si lepo stroške prevoza in appartmaja delimo... pol pa neki pijače s sabo..pa futra in to je to....

itak!!! nas je blo 6, pa nas je prslo vkljucno s hrano cca 50€ za cel vikend!!user posted image  se mal manj...

no to pa res ni blo velik...user posted image user posted image user posted image

komi čakam baguska, da bomo skup vikend prežurale....in to z mojimi sodelavkami...sej so vse ful face....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolk bo hudooooo......user posted image  če bomo me kej plažo vidle...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
10.6.2008 12:21:53   
baguSka
kolk bo hudooooo...... če bomo me kej plažo vidle...

ja sej me smo jo tud sele v nedeljo vidle!!!user posted image user posted image user posted image

sicer pa mam filing buba, da moram jst se mal not prnest, ce te bom hotla dohitevat!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2246
10.6.2008 12:23:23   
Bubamaraa

kolk bo hudooooo...... če bomo me kej plažo vidle...

ja sej me smo jo tud sele v nedeljo vidle!!!user posted image user posted image user posted image

sicer pa mam filing buba, da moram jst se mal not prnest, ce te bom hotla dohitevat!!user posted image user posted image user posted image

misliš....user posted image user posted image user posted image

dej povej če je kak radio dol??? da vemo zarad cd-jev in muske...user posted image user posted image user posted image

to bo pestro....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
10.6.2008 12:25:24   
baguSka
dej povej če je kak radio dol??? da vemo zarad cd-jev in muske...

Ja je ja!!! Pa zvocniki tud - se posebi!!!user posted image user posted image  Pa TV je tud... pa pralni stroj, pa pomivalni.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2248
10.6.2008 12:29:14   
Bubamaraa

dej povej če je kak radio dol??? da vemo zarad cd-jev in muske...

Ja je ja!!! Pa zvocniki tud - se posebi!!!user posted image user posted image  Pa TV je tud... pa pralni stroj, pa pomivalni.. user posted image

luksuz...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
10.6.2008 12:31:24   
baguSka
luksuz...

ja, pa klima je tud!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kaj pa vi mislite
biba217

Katero od spodaj naštetih ženskih imen je lepše?

Larisa (43%)

Lejla (37%)

Sabrina (19%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!