|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
10.6.2008 10:33:46   
NATAŠI
drugače pa vem za enega cliota ki ga bo prodajala od mojega teta, le da je čist tist ta prvi model ko je prišel ven (star 10 let) full ohranjen, mislim da okrog 45000 km, le da nima klime in servota ... pride pa od 200 do 300 eur (če se ne motim)

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
10.6.2008 10:35:36   
baguSka
baguska ja si pa res še čist aut od vikenda.. .kabel je pa ja pomemben , bomo potrpele do jutri

jah, najprej sem ga gor v stanvanju pozabla... pa se mi ni dal se enkrat v cetrt stuk hodt... pol sm pa pr mojmu dragemu slucajno v avtu vidla enga in ga vsa vesela zagrabm... pol na sihtu pa vidm, da ma kabel USB vhod, namesto izhod... ker ga ma on drugac za radio... user posted image  jst sm bla pa ze toook vesela... user posted image

pa jutr.. user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
10.6.2008 10:37:38   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

... in kaj bosta dala vgravirat ..

Carpe Diem 18.6.08 - verjetno vse veste zakaj, a ne?user posted image

Kako pa si bla kej zadovojlna s tem Cliotom??? user posted image

vemo zakaj ja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .... midva tud še nisva dala gravirat pa sva rekla da bova dala kaj posebnega.. .kakšno misel ali kaj kar naju povezuje.... v glavnem kaj bo to še ne veva točno user posted image

z avtom sem bila full full zadovoljna.. .res je da sem kupila novega (in tudi moj prvi avto je bil) in sem ga prodala kolegici ki ga še vedno vozi in je imela le redne servise in tistega malo večjega ko ga je treba narest pri  100.000 km ... tako da same pohvale user posted image  user posted image  user posted image , potem za tem sem pa kupila novo opel corso ki mi pa ni bila tok ok ... no po tej corsi imam pa novega megana ki je pa ZAKON user posted image  user posted image  (mi je res da že kar precej ponagajal ampak ga ne dam čeprav pravi moj da bova drugo leto kupila še za mene nov avto, letos za njega novega drugo leto pa za meneuser posted image )

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
10.6.2008 10:38:12   
baguSka
wau natasi, sej tole pa res ni slabo... user posted image  ampak jst sm zdej ze zmenjena s tem modelom.. in bom vesela ze ce samo mojga vzame... user posted image  da greeeeeeeeeeeee!!!!!! stran!!! cimdljeeeee od mene!!!!!user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
10.6.2008 10:38:45   
NATAŠI
baguska bomo potrpele do jutri čeprav je firbec huda reč user posted image  user posted image  user posted image , se pa veselim slikic... no saj ko jih meni pošljejo od sobotne dekliščine jih tudi pokažem (upam da jih kmalu dobim)

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
10.6.2008 10:39:15   
baguSka
kakšno misel ali kaj kar naju povezuje.

no sej.. pr nama je tole oboje... misel, pa se povezuje naju.. user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
10.6.2008 10:39:21   
NATAŠI

wau natasi, sej tole pa res ni slabo... user posted image  ampak jst sm zdej ze zmenjena s tem modelom.. in bom vesela ze ce samo mojga vzame... user posted image  da greeeeeeeeeeeee!!!!!! stran!!! cimdljeeeee od mene!!!!!user posted image

kar naj ti uspe  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
10.6.2008 10:39:52   
NATAŠI

kakšno misel ali kaj kar naju povezuje.

no sej.. pr nama je tole oboje... misel, pa se povezuje naju.. user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  to je meni full všeč da je malo drugače user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
10.6.2008 10:40:40   
baguSka
natasiii.. ja kok sta pa vidva bogata da tkole menjavata pa vedno novga vzameta!?user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
10.6.2008 10:41:42   
baguSka
kar naj ti uspe

hvala natasi.. user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
10.6.2008 10:43:51   
NATAŠI

natasiii.. ja kok sta pa vidva bogata da tkole menjavata pa vedno novga vzameta!?user posted image

nisva bogata user posted image  user posted image   ... ja jaz sem vedno vzela, moj je pa mal mešano.. .ampak letos sva pa vzela novega za njega, drugo leto pa za mene....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
10.6.2008 10:47:30   
baguSka
user posted image

Evo barbara... bod vesela da vsaj na siht prides... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
10.6.2008 10:51:19   
baguSka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ce bi bil bush zenska...

user posted image

ampak bi bil vsaj lepsi kot je zdej!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
10.6.2008 11:11:10   
NATAŠI
baguska user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
10.6.2008 11:23:09   
sepetalka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz sem imela srečo da sem imela ravno včeraj pregled na kcju, če bi blo danes bi ga še bolj preklela kot sem ga že!
eno vprašanje: pa kaj sploh počne tu????user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
10.6.2008 11:26:35   
baguSka
eno vprašanje: pa kaj sploh počne tu????

a mislis na nasi zemljici?? zakaj ga je mati rodila sploh?? pitaj boga...

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
10.6.2008 11:32:39   
Bubamaraa
3 strani babe nakofate pa nobena ne vpraša; kje je pa Buba dons??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vglavnem; sepetalka welkom..... tablice dobiš tekom tega tedna ali naslednjega...user posted image user posted image user posted image

bagska upam, da se čimprej popedena z avtom....user posted image

Flaška te nesreče pred poroko majo ziher pozitiven pomen...sej veš slab začetek, dober konec....user posted image user posted image user posted image user posted image

Bush; bom raj tih user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
10.6.2008 11:34:16   
Bubamaraa
JST SEM TOLK VESELA: NA MORJEEEEE GREM 4. 5. IN 6. JULIJA..... SEM GREMO KJER JE BILA BAGUSKAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
10.6.2008 11:34:20   
baguSka
3 strani babe nakofate pa nobena ne vpraša; kje je pa Buba dons???

jst si nisem upala vprasat na glas!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  sem pa sebe sprasevala ze ves dan...

noooooo in kje si bla??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2219
10.6.2008 11:36:23   
sepetalka
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

vglavnem; sepetalka welkom..... tablice dobiš tekom tega tedna ali naslednjega...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

Neposredna povezava do sporočila: 2220
10.6.2008 11:39:47   
sepetalka
Pol pa se dobiva na eni user posted image da ti poplačam! Sej se nič ne mudi, se poročim šele čez 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
10.6.2008 11:40:07   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

JST SEM TOLK VESELA: NA MORJEEEEE GREM 4. 5. IN 6. JULIJA..... SEM GREMO KJER JE BILA BAGUSKAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Jeeeeeeej a ste dobile????? user posted image

user posted image

Kooook se boste mele noroooooo!!!!! Jst bi sla kr zravn...

A lohk grem??? user posted image user posted image user posted image  Priti pliiiiiz!?

Neposredna povezava do sporočila: 2222
10.6.2008 11:41:03   
Bubamaraa
BAGUSKA FREJ MAMO... POJDIIII ZRAVEN!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
10.6.2008 11:42:22   
baguSka
Aja?? A ti to resno??? Ja kok vas pa gre?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2224
10.6.2008 11:43:08   
NATAŠI
buba a veš kaj ... mene tud včeri ni blo pa cel dan ni nobena nič vprašala  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Partner/ica in nosečnost
пеперутка16

Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?

Da. (60%)

Ne, vedno pozabi. (20%)

Ne, ne zanima ga/jo. (20%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!