|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
11.6.2008 9:17:47   
pikovit
Helou,

je včeraj pir prjel,tako,da sem danes že boljšauser posted image Ja Bubica,sej mu bom rekla za popust.Nataši sej ta karizma je v poročnem kotičkuuser posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
11.6.2008 9:19:42   
Bubamaraa
pikovit dobra si, da si tako odregirala... jaz vem, da jim naredim celo štalo.....banda....pa ne morjo tega narest!!!!user posted image user posted image user posted image

danes pa moj mož dobi nov avtek...pa prov lep mi ratu...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
11.6.2008 9:24:23   
baguSka
O pikovit kriza..... se dobra si, da ga res nisi. Jaz bi ga definitivno. Pa res kaj je s folkom ej!!??user posted image user posted image user posted image  Katastrofa!!! Pa ne da bos zdej pr njemu drugo obleko vzela???

Buba, danes sledijo slikice z morja... da bos vidla. In super za avto - ti kr rec mozicku, da si zdej njegova zena in da te mora ubogat!!!user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
11.6.2008 9:25:42   
baguSka
...pa prov lep mi ratu...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

noooo ves kaj mu rec, da ti ga mora za na morje posodit, da se ga mal navadis, da ti bo potem se bl vsec in se bos potem sigurno vedno z njim vozila!!!user posted image user posted image user posted image  mal takticno, da se mu bo fino zdel...

Neposredna povezava do sporočila: 2279
11.6.2008 9:27:10   
baguSka
karizma je v poročnem kotičku

Wtf!!??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
11.6.2008 9:28:26   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

...pa prov lep mi ratu...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

noooo ves kaj mu rec, da ti ga mora za na morje posodit, da se ga mal navadis, da ti bo potem se bl vsec in se bos potem sigurno vedno z njim vozila!!!user posted image user posted image user posted image  mal takticno, da se mu bo fino zdel...

ja sej ne vpraš kaj je blo včer;

jaz njemu, če mi bo posodil karavana, da gremo lahk z enim avtom in da je bolj na kamot...pa on meni: " je ja tolk grd, da se nočeš z njim vozit"  tko, da kr pejd s s vojo bubo...user posted image

tko, da sedaj mi je všeč...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
11.6.2008 9:37:45   
pikovit
Bubica jupi za avtouser posted image user posted image user posted image user posted image Kaj sta pol vzela?Jaz sem šla ravno včeraj kupit obesek za ključe od BMW.Je tak,da je št. gor.

Ja Baguska nekaj stvari ima,ki jih drugi nimajo.Bo pa tu dal popust.Brez skrbi.Grem danes še v Krinolino pogledat,če se bo kaj našlo.Zdej grem pa slikce gledat.

Neposredna povezava do sporočila: 2282
11.6.2008 9:39:57   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

karizma je v poročnem kotičku

Wtf!!??user posted image user posted image user posted image

Ja Karizma ima za Bežigradom trgovino,pa jo bo počas zaprl,tako da se je preselil v Poročni kotiček

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
11.6.2008 9:41:22   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

jaz njemu, če mi bo posodil karavana, da gremo lahk z enim avtom in da je bolj na kamot...pa on meni: " je ja tolk grd, da se nočeš z njim vozit"  tko, da kr pejd s s vojo bubo...user posted image

tko, da sedaj mi je všeč...user posted image user posted image user posted image

Evo pa si ji dobila po smrčkuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2284
11.6.2008 9:42:02   
pikovit
A mam monologeuser posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
11.6.2008 9:50:56   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Bubica jupi za avtouser posted image user posted image user posted image user posted image Kaj sta pol vzela?Jaz sem šla ravno včeraj kupit obesek za ključe od BMW.Je tak,da je št. gor.

ja takle bo (sam črne barve in šibedah ma šeuser posted image );

user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
11.6.2008 9:51:16   
Bubamaraa

Evo pa si ji dobila po smrčkuuser posted image user posted image user posted image

ja prov grdo sm jih dobila...user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
11.6.2008 9:53:23   
pikovit

user posted image

A tole je 3 touring?A je dizel?Matr je lepuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2288
11.6.2008 9:58:10   
pikovit
Bubica ti pa danes naredi lepo gesto in mu kupi ta obesek za kjuč.Avto Aktiv v Trzinu,ko si ravno tam.Pride tam okol 25€ .Pa mu ga daj.Boš vidla,kaj boš vse doseglauser posted image Zdej so čist raznežneni,ko imajo tak avto.Moj si ga cel lajf želel in zdej,ko ga ima,ga še kušne.Je čist zaljubljen vanj.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
11.6.2008 10:02:32   
Bubamaraa

user posted image

A tole je 3 touring?A je dizel?Matr je lepuser posted image

ja to je to...user posted image  

a je to pol res tuk fajn nakup?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
11.6.2008 10:03:02   
Bubamaraa

Bubica ti pa danes naredi lepo gesto in mu kupi ta obesek za kjuč.Avto Aktiv v Trzinu,ko si ravno tam.Pride tam okol 25€ .Pa mu ga daj.Boš vidla,kaj boš vse doseglauser posted image Zdej so čist raznežneni,ko imajo tak avto.Moj si ga cel lajf želel in zdej,ko ga ima,ga še kušne.Je čist zaljubljen vanj.user posted image

kakšen pa je to obesek? za 25€??? user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
11.6.2008 10:14:21   
baguSka

A mam monologeuser posted image user posted image

ojoj.. jst mam full guzvo.. se dipli izvinjavam!!user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
11.6.2008 10:15:43   
pikovit

Je drag ampak zelo lep.Če da tvoj kaj na te stvari,verjemi,da bo zadovoljen.Moj tolk,da se ni zjokaluser posted image .Ne sej se hecam.Ampak je bil ful vesel.Tako,da vsak,ki ima BMW in nima obeska,ko ga vidi si ga kupi.Je pa drag.Ampak je original BMW.Stara boš prikrajšana za eno cunco,boš pa z tem pridobila ful en velik +user posted image Boš videla to veselje.Kot otrok je bil moj.Ni mi bilo žal dat 25€.Ti pa sama poznaš svojga in njegove želje.To je tako kot pri nas,ko smo bile male deklice in smo vse sanjale o ne vem kakšni porokiuser posted image No tako je to pri moških,ki si cel življenje želijo ne vem kakšen avto.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2293
11.6.2008 10:15:45   
baguSka
Moj si ga cel lajf želel in zdej,ko ga ima,ga še kušne.Je čist zaljubljen vanj.

user posted image user posted image user posted image

noooo bubica s tem bi se pa res pelala...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
11.6.2008 10:20:31   
Bubamaraa

Je drag ampak zelo lep.Če da tvoj kaj na te stvari,verjemi,da bo zadovoljen.Moj tolk,da se ni zjokaluser posted image .Ne sej se hecam.Ampak je bil ful vesel.Tako,da vsak,ki ima BMW in nima obeska,ko ga vidi si ga kupi.Je pa drag.Ampak je original BMW.Stara boš prikrajšana za eno cunco,boš pa z tem pridobila ful en velik +user posted image Boš videla to veselje.Kot otrok je bil moj.Ni mi bilo žal dat 25€.Ti pa sama poznaš svojga in njegove želje.To je tako kot pri nas,ko smo bile male deklice in smo vse sanjale o ne vem kakšni porokiuser posted image No tako je to pri moških,ki si cel življenje želijo ne vem kakšen avto.user posted image

mu ga bom prov šla kupit... a tle pr nas v Aktivu ga majo pravš?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
11.6.2008 10:34:00   
NATAŠI

kje pa ste čveke dons? user posted image

obračunavam 180 plač za eno gradbeno podjetje user posted image

pikovit aja nisem vedla da je to v poročnem kotičku user posted image  ...

bubica želim vam veliko lepih voženj  novem avtu in predvsem srečne vožnje user posted image  user posted image  user posted image user posted image

jaz si moram it pa nekaj kupit za oblečt za sobotno poroko user posted image  pa pojma nimam kam naj grem pa kaj naj si kupim ... pa še časa nimam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2296
11.6.2008 10:39:38   
baguSka
To je tako kot pri nas,ko smo bile male deklice in smo vse sanjale o ne vem kakšni poroki

Not mi!!user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
11.6.2008 10:41:51   
baguSka
jaz si moram it pa nekaj kupit za oblečt za sobotno poroko pa pojma nimam kam naj grem pa kaj naj si kupim ... pa še časa nimam

jst sm mela na zadnji poroki bele hlace - do kolen, eno pisano bombazno majcko brez rokavov in balerinke... pa je blo prou super... user posted image

evooo, zdej pa upam da mi res uspe fotke dat v album...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
11.6.2008 11:07:45   
NATAŠI
baguska ja to si imela super kompletek user posted image  user posted image , upam da dobim kaj za sebe

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
11.6.2008 11:50:53   
NATAŠI
baguska full dobre slikce user posted image  user posted image  user posted image  se vidi da ste ga žurale user posted image  user posted image  user posted image , lepo da si nam jih pokazala user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Vegetarijanski vrtec
Medeja75

Ali bi želeli svojega otroka vpisati v vegetarijanski vrtec?

Da, a ne najdem prostega mesta (20%)

Da, je že v vegetarijanskem vrtcu (5%)

Ne, me ne zanima (69%)

Vseeno mi je (6%)

Število vseh glasov: 427

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!