mesecnica
|
Uhhh...da ne govorim...mi je kar slabo ratalo... Bom kar z lista prepisala: 1. osnovne obremenitve: blokade v tkivu, brazg. mot. polja, jetra, limfa, izločanje toksinov 2. alergije: rž, gosje perje, kokošje jajce, laktoza, zaščitna sredstva za les, alergija na mraz , česen, fižol, čebula 3. gljivice: candida mix 4. kovine: nikelj 5. antibiotiki 6. cepiva: davica, oslovski kašelj, polio, tetanus 7. meridiani: debelo črevo Takole - tole je pocahnano z oranžno, kar pomeni, da našo blokira. Mi je pa rekla, da bi morala terapije izvajati na meni, ker na otročkih začno šele s 6.meseci. Pa malo dvomim v to, kako lahko preko mene zdravi. Tako, da sem se odločila, da bom na terapije pričela hodit v jeseni, ko bomo stari že 6 mesecev in čez... A tebi je tudi vse te stvari merila? Aha - pa rekla mi je, da bi morala imet kakšnih osem terapij, da bi najprej candido uničila potem bi šli pa na alergene. Tako, da najbolje, da že zdaj začnem varčevat za terapije - ena stane 40 EUR . Bom vidla kaj bo do jeseni... Sem pa do sedaj tudi izločala mleko, ki pa ga bom sedaj začela uživati, ker je pri krvni analizi in pri bioresonanci pokazalo, da na to ni alergična. Zadnjič je imela celo full lepo kožico že, potem pa kar naenkrat spet pikice. Malo sumim korenček... Sem pa pozabila tam vprašat, če je alergična na korenje. Lp,