|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
10.6.2008 16:37:36   
mesecnica
Uhhh...da ne govorim...mi je kar slabo ratalo...
Bom kar z lista prepisala:
1. osnovne obremenitve: blokade v tkivu, brazg. mot. polja, jetra, limfa, izločanje toksinov
2. alergije: rž, gosje perje, kokošje jajce, laktoza, zaščitna sredstva za les, alergija na mraz user posted image , česen, fižol, čebula
3. gljivice: candida mix
4. kovine: nikelj
5. antibiotiki user posted image
6. cepiva: davica, oslovski kašelj, polio, tetanus
7. meridiani: debelo črevo
Takole - tole je pocahnano z oranžno, kar pomeni, da našo blokira.
Mi je pa rekla, da bi morala terapije izvajati na meni, ker na otročkih začno šele s 6.meseci. Pa malo dvomim v to, kako lahko preko mene user posted image  zdravi. Tako, da sem se odločila, da bom na terapije pričela hodit v jeseni, ko bomo stari že 6 mesecev in čez...
A tebi je tudi vse te stvari merila?
Aha - pa rekla mi je, da bi morala imet kakšnih osem terapij, da bi najprej candido uničila potem bi šli pa na alergene. Tako, da najbolje, da že zdaj začnem varčevat za terapije - ena stane 40 EUR user posted image user posted image user posted image .
Bom vidla kaj bo do jeseni...

Sem pa do sedaj tudi izločala mleko, ki pa ga bom sedaj začela uživati, ker je pri krvni analizi in pri bioresonanci pokazalo, da na to ni alergična.

Zadnjič je imela celo full lepo kožico že, potem pa kar naenkrat spet pikice. Malo sumim korenček... Sem pa pozabila tam vprašat, če je alergična na korenje.

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
10.6.2008 16:39:34   
mesecnica
Pa pediatrinja mi je zadnjič rekla, da ne smem kar sama izločiti mleko iz prehrane, če user posted image  ni na to alergičen. Da mora počasi dobivati tudi te snovi v sebe... Mah ne vem več...user posted image

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
10.6.2008 16:45:47   
Suzi*
mesecnica, res ste bogi! user posted image  upam, da bo tole minilo kar samo od sebe. Luna je itak taka smejkica in fejst punca, da bo vse to premagala. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 1128
10.6.2008 16:46:55   
itata
mesecnica: o madonca. to je pa ful ja. ja men je isto vse to gledala. to da bo candido prek tebe zdravili je men tud mal tko... jaz vse bolj z rezervo jemljem kar se tega prek mame tiče pa tud dvomim, da je user posted image  dejansko alergičen na vse to, je pasigurno, da ga elementi določeni motijo bolj določeni pa manj. bi počakala s terapijo sigurno do jeseni. dvomim pa, da bom jakoba sploh dala na terapijo. če ne bo drugač že bolš pol mogoče. se mi ne zdi, da ima tolk težav... nama je res mal pokazal.
če sta ti oba testa pokazala, da je mleko ok, pol kar - blagor tebi, jaz bi že ubijala za sir pa skutouser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1129
10.6.2008 16:51:05   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

mesecnica, res ste bogi! user posted image  upam, da bo tole minilo kar samo od sebe. Luna je itak taka smejkica in fejst punca, da bo vse to premagala. user posted image user posted image

Jaz tudi upam, da se poštima. Ker se mi res tako smili, ko jo gledam, kako se praska...user posted image

user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
10.6.2008 16:52:47   
nizy
pozdravljene,

jaz sem pa zbolela user posted image user posted image user posted image ,dopoldan me je tok zeblo ,da sem mela 2 kovtra na seb ,zdaj mi je pa totalno vroče ,pa vrti se mi ,....pa sama z našimi user posted image user posted image .

aja ,pa nove slikce so v albumu user posted image .

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
10.6.2008 16:53:01   
Suzi*
Itata, jaz v sredo sploh ne morem v LJ, imam logopeda za anžeja. za četrtek pa sporočim. drugače je pa meni najbolj ziher dan naslednji teden torek.

Neposredna povezava do sporočila: 1132
10.6.2008 16:53:28   
mesecnica
Mah - jaz bi se pa z veseljem mleku odpovedala, če bi vedla, da bo pol res kaj boljš...
Upam na najboljše...

Mesečnica

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
10.6.2008 17:09:42   
nizy
mesecnica - kako boste pa cepiva nadomestili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1134
10.6.2008 17:10:10   
mlavla
punce jst v četrtek tud ne morem priti v LJuser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 1135
10.6.2008 18:14:39   
nizy
elma ZS maš

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
10.6.2008 18:56:29   
Suzi*
punce, jaz naslednji teden lahko edino v torek pridem v LJ.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
10.6.2008 19:25:06   
itata
kar se mene tiče komot v tor naredimo zmenek...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
10.6.2008 19:33:58   
MetiLu
Živjo!
Midva sva se cel dan potepala, bila pa skoz zunaj user posted image  tamal v športnem delu ful uživa, samo še nekaj moram pogruntat, da bi mu še bolj zravnala za ležat user posted image  sem mu pa kar podlogo iz košare dala spodaj, pa čez eno lepo kapno za kovter oblečt in prov dobr vozek zgleda user posted image  pa še na bombažni podlagi je, da mu ni vroče.

Super za modrc, bom šla pogledat, če majo kakšenga lepega, rabim za na poroko... Suzi, če rabiš unega od Lisce, ti ga grem lahko jaz kupit, sam sporoč številko. Do oz. iz Novega mesta pa ni tko daleč user posted image

Za srečanje bi men pasalo katerikoli dan, sam četrtek ne user posted image  Bom čist preživela, če se boste za četrtek zmenile, samo bi vas pa res spet rada videla user posted image  

Zdele čakava atija, da pride s šihta, potem se gremo pa kopat, tamal jest in spat, jaz pa nujno pod tuš, ker moram glavo oprat user posted image  (joj, mi grejo moje grive počas že na živce...).
Pa zjutraj sem dala župo iz skrinje, pa bo le ta za večerjo user posted image

O hudo, tamal je lihkar zaspal zraven mene na sedežni user posted image  ga je kar zmanjkalo med igranjem. Sem mu zdej lok z igračami od ležalnika kar na sedežno zataknila (med dva sedalna dela), da je bolj na ravnem user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
10.6.2008 19:40:47   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

mesecnica - kako boste pa cepiva nadomestili user posted image

Smo bili prejšnji teden cepljeni pa nisem kakšne posebne reakcije zasledila. Tako, da mislim, da ji je to še not ostalo in je blo videt kot bremenitev user posted image . Se bomo tudi drugič normalno cepili, samo pazit moramo na reakcije...

Mesečnica

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
10.6.2008 19:51:26   
MetiLu
Punce, sem šla vaše albumčke pogledat, teli februarški pa res hitro rastejo user posted image  Parik je že oreng dedc user posted image , Neža, je bila na krstu prava princeska (no, sej je drugač tud user posted image ), Azra pa je tud prava frajla user posted image

Mesečnica in Itata, prov nič ne zavidam vaše težave. Upam, da vam te alergije res hitro izvenijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1141
10.6.2008 19:56:53   
mlavla
meti..tud jst sem mal uč vrgla na vaše fotke..user posted image .ma je Janez tud že oreng dečko (kolk je pa velik in težek?)...pa vidla sem,da ima tisto modro lunco zelo rad..a z njo pančka? Neža zaenkrat še ni kaj posebno na vezana na določeno igračo...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
10.6.2008 20:22:41   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: buči

kati kati, kako ste pridni doma! Jaz sem oddala še morskega prašička, ker se mi je zdelo, da ga zanemarjam, ker se mu ne morem preveč posvetiti, vi pa majhnega psa, konje ... Ma res moram enkrat pridet do tebe, pa Aljaža bom s seboj imela, ker se mu bo zmešalo, da vidi vse to. Se bo sigurno hotel kar preseliti k tebi.

oglaste se pa mamo še muce....prisite na obisk

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
10.6.2008 20:38:40   
MetiLu
ja Mlavla, v posteljici je lunica zakon user posted image  jo tko fajn k seb stiska, pa dudico mu drži. sej ko zaspi, mu jo pa vzamem, ker če zgubi dudo, začne lunico cuzat user posted image

midva sva oba že skopana, sam še lase imam za posušit user posted image  mali lihkar papca in upam, da bo kmalu zaspal, ker sem jaz tud lačna k volk user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
10.6.2008 20:46:31   
ella79
čer user posted image

mesecnica in itata upam, da čim prej rešte te alergije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo se cel dan potepali, zjutraj šli kolke slikat in so še vedno OK, potem pa domov nismo mogl k je bilo Brdo tok zastraženo, smo pa mal šopingiral, pa vmes sem mela še frizerja, pa k tašči sva se na kosilo povabili... en tak prav luštn dan je bil, Zoja pridna za polubčkat, sedaj je pa itak že v posteljici user posted image user posted image
meti jaz tudi študiram, kako bi podložila mal rito v vozičku user posted image oz, kako bi naredila, da ne bi tok dol lezla user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
10.6.2008 20:52:01   
bamby
nizy, čimprejse pozdravi. Je pa res hudo biti bolan sam doma z otrocmi user posted image . Azra je pa ful luštna!

mesečnica in itata, kako ste vi bogi s temi alrgijami user posted image . Še najbolj hudo je za user posted image , ker  jih tako srbi. Da bi se le čimprej vse uredilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Naša je tudi že pri palčkih. Nekaj mi spet štrajka s papanjem, čeprav še ni tako hudo user posted image . Kaj pa vem, kaj jo muči. Nas je pa user posted image  popoldan peljal na sladoled in pivo user posted image ! Kako sem ga z užitkom spila, pa sladoled pojedla tudi user posted image . Ga je bila samo ena kepica, ampak je pasal user posted image . Anaja je bila pa kar pridna.

A se pri vaših otročkih tudi dogaja že to, da začno ful užaljeno jokat, če jih kdo drug v roke prime? Naši se skoraj zmeša. Začelo se je pred malo več kot tednom nazaj, ko je prvič začela tako jokat, ko jo je tašča v roke vzela. Takrat sem mislila, da je le toliko zaspana, da ji ni pasalo. V nedeljo se je spet ponovilo isto, danes, ko jo je pa moja mama v roke vzela pa spet. Se ji je prav nos zavihal in je bila vidno užaljena, pa tašča zadnjič tudi. Izgleda, da je začela zamerkovati in ji prav nič ne paše, če jo ima kdo drug, razen naju user posted image .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
10.6.2008 20:53:05   
bamby
ella, ali nimaš nič pasov za privezat?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
10.6.2008 21:05:31   
pina-1
čer.

bamby naša tudi šobco hitro nardi, če jo kdo drugi prime v roke pa če ni od volje. Je prov smešna.

mesecnica in itata, vidve ste pa res boge s temi alergijami. Upam, da čimprej mine.
Je pa Ana danes spala v kosu od 13:15 pa do 16:30user posted image user posted image user posted image . Škoda da je mene glava oblele, ker če ne bi celo bajto lahko v red spravla pa ducat cunj zlikala. Tako sem pa kavč peglala.user posted image user posted image

Naša je pa pogruntala, da je lepo zaspat na joški pol v posteljci pa dela neumnosti. Sam sem rekla da je ne vzamem ven. Hodim sedaj kot norc dudo popravljat. Pa ko k njej pridem se mi na vsa usta reži. Jaz pa mrtvo hladnauser posted image .. Bi se pa najraje na ves glas nasmejalauser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
10.6.2008 21:09:17   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

ella, ali nimaš nič pasov za privezat?

seveda je za privezat in to prav fajn štriki user posted image user posted image sam k se ne poleži čist, zleze mal dol, sej k bo več rita ne bo mela placa dol lest user posted image user posted image

naša se zaenkrat še nič ne pritožuje če jo kdo od ostalih po rokah, obratno prav smeje se jim user posted image user posted image zdej zelo prakticiram če kam gremo, da jim jo kar v roke porinem, mogoče bo pa to palil tudi za naprej. Sam naša itak ne mara bit po rokah user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
10.6.2008 21:11:03   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

čer.

bamby naša tudi šobco hitro nardi, če jo kdo drugi prime v roke pa če ni od volje. Je prov smešna.

mesecnica in itata, vidve ste pa res boge s temi alergijami. Upam, da čimprej mine.
Je pa Ana danes spala v kosu od 13:15 pa do 16:30user posted image user posted image user posted image . Škoda da je mene glava oblele, ker če ne bi celo bajto lahko v red spravla pa ducat cunj zlikala. Tako sem pa kavč peglala.user posted image user posted image

Naša je pa pogruntala, da je lepo zaspat na joški pol v posteljci pa dela neumnosti. Sam sem rekla da je ne vzamem ven. Hodim sedaj kot norc dudo popravljat. Pa ko k njej pridem se mi na vsa usta reži. Jaz pa mrtvo hladnauser posted image .. Bi se pa najraje na ves glas nasmejalauser posted image user posted image

mogoče se ti pa ravno zato smeji user posted image user posted image user posted image user posted image

a boš šopingirala danes user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.