|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
10.6.2008 0:25:24   
ella79
a zdej k sem pa jaz prišla, pa vse že spite user posted image
suzi v KR imajo ta modorček v svetlo modri barvi, če bi pa belega imela ti ga pa naročijo in ga potem prideš iskat. Če želiš ti lahko naročim, pa ti prinesem ko se vidimo. Traja pa cirka 2 tedna. Aja, al pa ti po pošti pošljem. Vprašaj pa tudi pri vas, če ti ga naročijo.
Grem pa še jaz počasi v mužile.
nočko

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
10.6.2008 6:29:27   
itata
jutro,
prvauser posted image  niste velik načvekale, sem z lahkoto mal pregledala. spanje danes je bilo malo boljše. dojenje po "regelcih" na 4 ure prakticirava zdej ponoč, edin problem je k se mi vmes še 2x zbudi in mu moram dudo dajat.... sam danes je blo bolš. ga bom probala tkole z dudo, da bo na čimveč ur jedel ponoč. mogoče se počas odvadi-pa ni glih k da bi rabil jest ponoč! ma zaloge še pa još. zdejle tamle lepo drnjoha, jaz sem pa vstala, da sem mojga pospremla do dol in šla čaj narest si. zdej bom pa šla še mal poležat.
sva vidla pristanek od buša včeri z mojim - klele z mansarde se je direkt videl.
jakob tud tlači rokice v usta k norc. včasih en prstek, večinoma pa čimveč kokr se da (za metinim janezkom ponavlja očitno) in seveda takoj po hranjenju tudi, da lahk še kej ven butne mlekcauser posted image  smotko. roko ima pa SKOZ v ustih... smešn je...
danes greva k zdravnici, da vidim kaj se da narest še okol teh alergij... čeprav glih danes valda k zanalašč ima čist čisto kožo in tud dost mirno je spal... sam grem vseen.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
10.6.2008 6:45:25   
pina-1
jutro.
mi smo že pokonciuser posted image  ana se je ob 5 ih zbudila in ni hotela več zaspat.Šele zdej je zaspala. Čez slabo urco bo pa itak treba Mio v vrtec peljat.

Meti tole je vozek, za kerega sem se zagledala. Bomo videli če bo kdaj našuser posted image  user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
10.6.2008 6:51:58   
pina-1
buči jutro...
smo te pogrešali včeraj? zopet si zahinavlauser posted image user posted image user posted image user posted image

dej poglej našo nemščino, če smo si prov razlagaleuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
10.6.2008 7:01:22   
buči
Pina, kako ste mi polepšali jutro: Aljaž mi je prinesel piškote, jaz pijem kavo in berem vaše umetnije - čudovito ste izvedle zadevo, vse je ok prevedeno. Ne spoznam se sicer čisto 100% na eBay, ampak ponavadi plača prodajalec poštnino. Mogoče to velja le za nakupe znotraj države (npr. nemčija). Bom pa kolega , ki tam kar redno kupuje, vprašala, kako je s tem.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
10.6.2008 7:02:34   
buči
pina, daj mi link od tega vozeka ali pa eBay začetno stran prilepi, grem pogledat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
10.6.2008 7:04:18   
buči
kati kati, kako ste pridni doma! Jaz sem oddala še morskega prašička, ker se mi je zdelo, da ga zanemarjam, ker se mu ne morem preveč posvetiti, vi pa majhnega psa, konje ... Ma res moram enkrat pridet do tebe, pa Aljaža bom s seboj imela, ker se mu bo zmešalo, da vidi vse to. Se bo sigurno hotel kar preseliti k tebi.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
10.6.2008 7:06:10   
buči
Ja, pinči, kje pa si zdaj? Si že letela na pošto?

Ali mogoče takole živčno lecitiraš? user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
10.6.2008 7:07:17   
pina-1
no vidiš buči, da ne govorimo samo neumnosti. znamo tudi kej koristnega pvedatuser posted image user posted image user posted image  Punce so zlate, so takoj prišle na pomoč, čeprav so se vse bale kaj bo rekla prfoksa Buči.

Ti pošljem link na zs, da ne bomo tuki tolko smetile na to temo.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
10.6.2008 7:10:16   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Ja, pinči, kje pa si zdaj? Si že letela na pošto?

Ali mogoče takole živčno lecitiraš? user posted image

sem šla link iskat. in evo me sem tu. Licitirala bom pa zvečer, sedaj je še prezgodi.user posted image  Včeri sem se začela grebst ene 2 urci prej, pa so mi ga nakoncu v zadnjih sekundah pobraliuser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
10.6.2008 7:26:27   
pina-1
buči kam is pa ti zdej šla?user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
10.6.2008 7:30:39   
buči
pinči, zdajle grem pogledat, sem morala tilna previt, pa za zajtrk pripravit ...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
10.6.2008 7:37:02   
buči
Ej, nimam pojma ... user posted image user posted image user posted image  ... kako je s plačilom. Samo to sem dešifrirala, da je vreča za nošenje novorojenčka in torba za potrebščine zraven. Ampak glede na to, da je 18 evrov poštinina za Nemčijo, Avstrijo ali Švico, je za nas sigurno še 1x dražje. Vsaj nekako tako razmerje je npr. pri Ikei. Ej, bom vprašala kolega.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
10.6.2008 7:54:43   
Suzi*
jutri.

ej, šele jutro je, ve pa že šopingirate.user posted image  babe!! user posted image user posted image

mi smo ok spali. zaspala ob pol desetih, zbudila ob štirih al petih, ne vem čist ziher user posted image , pa še zdej drnjoha. user posted image  možek in anžej sta že odpremljena, jaz pa pri zajtrku...kruh, maslo, marmelada in bela kava. včeraj ko sem dopoldne spila to kavo, je blo zvečer ful mleka. user posted image user posted image

pina, voziček je fuuul fuul dober!!! pa rdeč itak. user posted image user posted image  upam, da ti danes rata ga kupit!user posted image

danes imam pa pregled pri G. kontrola mirene. pride mami, ima danes dopust, pa gremo na sprehod do ZD, pol bo pa mal povozičkala, dokler ne opravim. user posted image

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 10.6.2008 8:04:58 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
10.6.2008 8:12:43   
misar
dobro jutro čvekulje user posted image user posted image user posted image user posted image

mi imamo pa res zadnje dni nočno katastrofo 
gospodična je zaspala ob 9:30h, se zbudila ob 11:30h, ko je fasala dudo, pa spet ob 1h, ko je bila grooozno lačna user posted image , pa spet ob 4:30, ko je bila še bolj grooozno lačna...jaz ne razumem tega več, prej smo pa jedli  sam enkrat na noč. je pa res, da čez dan pa ne je dobr. kar skoz se neki jezi na  zizo med dojenjem, medtem, ko ponoči pa ful mirno in pridno je. me mal skrbi, da morda podnev ne pridelam dovolj mleka user posted image user posted image , sam kaj ko  mali user posted image popizdi še preden dobro vlečt začne...no nimam pojma. če je kera od vas pametna kaj se pri nas dogaja prosim za nasvet user posted image user posted image user posted image

grem zdaj mali rito previt pa vas preberem še za nazaj

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
10.6.2008 8:33:01   
Neni13
Dobro jutro,

mi smo ponoči 2x morali dati dudo. Drugače brez pripomb. Misar danes pridem v center. Morm it v Benetton bon zapravit.Mark je ravno zaspal, tako, da bom počakala, da se zbudi.
Se dobiva kje bolj v centru (Populus, Lokal)?
Ti javim, ko bom šla od doma!

Vsem ostalim pa lep dan, danes je čist jasno nebo.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
10.6.2008 8:35:44   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

Dobro jutro,

mi smo ponoči 2x morali dati dudo. Drugače brez pripomb. Misar danes pridem v center. Morm it v Benetton bon zapravit.Mark je ravno zaspal, tako, da bom počakala, da se zbudi.
Se dobiva kje bolj v centru (Populus, Lokal)?
Ti javim, ko bom šla od doma!

Vsem ostalim pa lep dan, danes je čist jasno nebo.

VSEENO MI JE KJE SE DOBIVA..OBA IMATA TERASO, LOKAL JE ŠE MAL BOLJ NA FAJN PLACU NE?..ups črke user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
10.6.2008 8:42:31   
mlavla
jutro...
jst moram pa danes ful pohvalt našouser posted image  saj smo po dolgem času malo spali...zaspala je ob 20:30..ob 21:00..hotela dudo...in spala  do 5:00 (ker se ziher že več kot en mesec ni zgodil)..se najedla in spala naprej do 7:30..sem jo zjutrej čist polubčkala...user posted image user posted image

pa dones grem po dolgem času (beri po pol leta) k frizerju...sem že prov grozna...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
10.6.2008 9:14:07   
MetiLu
jutro!

jaz sem pa spet bolj švoh spala... jedla sva sicer ob 4.00, sam do takrat sem mu šla pa 2x dudico popravljat... no, sej pol sva zjutraj do 7.30 lepo spala user posted image

Suzi, pri nas v Groupljem imajo tud te modrčke, v trgovinici s spodnjim perilom v 1. nadstropju. Jaz imam dva in sem super zadovoljna.
H2O stane 104€, pa BUči, dej mi napiš no, če je res uredu (sem ti včeraj napisala ?) user posted image

Mlavla user posted image  za dobro prespano noč.

Zdej grem pa alelujo poslušat, pol dam pa tamalga spat, ker že tečen postaja user posted image  Zgleda da bo dones sonček, bova šla lahko ven user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
10.6.2008 9:38:57   
pina-1
evo me nazaj. sva mio v vrte odpeljali in šli po kruheka, pa po ab rocket, da bomo malo telovadiliuser posted image

buči, sem vidla poštnino. za Italio in Madžarso je neki čez 20€. Ampak pri nas tak voziček stane 500˘, tako da sem še vedno v plusu.

suzi valda da je rdeč, sej veš da pri meni druga barva ne pride v poštevuser posted image

grem gledat če so mi kaj odgovorili

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
10.6.2008 9:42:26   
pina-1
Sem dobila odgovor na mail. Sem jim morala poslati točen naslov, da preverijo koliko je poštnina. Torej pošiljajo v Slovenijouser posted image user posted image user posted image

Jaz sem full happy. Prej ali slej ga bom zakaparila. Do takrat moram še Pinota pripravit do tega, da bomo dobili novo vozilo. No socer sem mu rekla da bom Ani kupla nov voziček, sam malo drugačnega kot sem se sedaj upičila. Ampak cena je pa istauser posted image user posted image user posted image

Grems edaj pojest zajtrk in pol na ab rocket, dokler ana spi

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
10.6.2008 9:49:33   
MetiLu
Pina, ful je hud vozek user posted image

Evo, Janez je zaspal, jaz jem fruštek, pol me pa pegla čaka user posted image  Sem mislila,da bova uspela it ven, sam je bil že preveč siten, jaz pa preveč lačna user posted image  

Bova šla ko se zbudi, itak ne bo dolg spal...

Nama se je pa možev avtek pokvaril user posted image  je zjutraj šel potem kar z motorjem na šiht. Pa mi je naročil, da grem pol dol še enkrat probat, če bo slučajno vžgal. Mater te gare, boljši avto kot maš, več maš dela in stroška z njim user posted image  mojga me pa tud ma, da bi ga zamenjala, sej je super, sploh zdej mi zelo odleže, ker voziček vozim, sam me moti, ker gume še kar tresejo, pa še neki rjavi flek mi je začel spuščat na parkirišču user posted image  moram soseda napast, kaj mi je to zaen jajc prodal user posted image  mogoče ga bom pa za kakšnega druzga zamenjala user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
10.6.2008 10:17:14   
MetiLu
Eno?, a ima H&M na Rudniku modrce za dojenje?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
10.6.2008 10:36:48   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Eno?, a ima H&M na Rudniku modrce za dojenje?

meti a greš v šoping?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
10.6.2008 10:37:01   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA
Bamby user posted image user posted image kako lepo punčko mašuser posted image .Ata zadnja slikica je sigurno za Potni list ali osebno izkaznico narejena ?

hvala elma za pohvale, saj za tvojo sem tudi že večkrat povedala kako je cortiš. Ta zadnja slika je pa res bila slikana za osebno izkaznico in sem jo tudi že dobila. Sliko sem pa samo skenirala in jo še tu objavila, ker mi je bila tako dobra user posted image , pa fajn se jo vidi. Se pozna, da je slikana od profesionalca user posted image .

Jaz dam Anaji piti instant Hippov zeliščni čaj. Prva dva meseca sem ji pa sama kuhala čaj. Ker pa smo imeli take probleme s prehrano, pa mi je pediatrinja svetovala, naj ji nekaj časa sploh za piti ne ponujam, da bo več jedla. Zdaj, ko se je obrnilo na bolje, pa ji dajem ta instant čaj. Včeraj je spila največ do sedaj: 1x 80 ml in 1x 50 ml.

mateja, da boš bolj brez skrbi, raje po tleh razgrni kakšno odejo in daj otroka na tla kot pa na kavč. Tako boš še ka jlahko naredila, ko se bo user posted image  igral na tleh. Pa kakšno igračo daj zraven ali pa igralni center, če ga imaš.

pina voziček je ful lep. Upam, da ti ga uspe dobiti. Če je pa poštnina tudi za SLO le 20 €, je pa čisto OK.

Mi smo pa ponoči ob 3h jedli. Se mi je zdelo, da ne bo šlo do jutra, ker je včeraj samo 4x jedla. Ko bi bili obroki večji, bi morda še šlo user posted image . Naslednja runda je bila pa ob 7.30.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

turistični boni
Lelly28 RR

Ali boste izkoristili turistične bone, ki nam jih je dala država?

da (51%)

ne (43%)

nevem še (5%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!