![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 10:37:46
|
|
|
|
itata
|
meti ima
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 10:40:44
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu pa BUči, dej mi napiš no, če je res uredu (sem ti včeraj napisala ?) meti, mislim, da sem spregledala!!! Kaj ti moram napisat?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 10:43:39
|
|
|
|
buči
|
pina, sem klicala kolegovo ženo, ne ve čisto točno, koliko je poštnina, ampak on veliko kupuje, pa baje ni neke pretirane cene. Sigurno ni 40 evrov. Je manj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 10:46:52
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu BUČI, zate eno? še enkrat mi prosim napiš, kolk si zadovoljna s čistilcem H2O, a res ne pušča mokrih lis, se da dost "na suho" pomit po tleh? Greva z mojim v sredo v merkur, pa ga bom kupila, sam moram še enkrat slišat kolk je bolj fajn kot pa metla in cunje in škaf in ... res sovražim po tleh pomivat evo buči, samo zate Pinči ne grem zapravljat, ker ni penezov sam kakšen modrc bi pa še rabila ... A pol srečanje na 19.6. ostane?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 10:47:25
|
|
|
|
buči
|
Tašča in tast sta tako prijazna, da sta prošla po Aljaža, ker mu je noro dolgčas, pa so šli na vrt, pa pri njima bo jedel kosilo, pa spal. Jaz pa malo bajto v red spravim, ker sem jo zadja dva tedna zanemnarjala, ker sem se posvečala drugim stvarem ... larisa, si kaj bolje? Še en dan, pa pride tvoj! A boš prišla prihodnji teden na kavo, da ti vrnem knjigi?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 10:50:30
|
|
|
|
buči
|
meti, ful sem zadovoljna! Res je hitro pomito, le posesat je treba prej, ker se ti sicer kakšni mački vlečejo po mokrem, pa drobtine ostanejo ... Sicer pa ti še nimaš takega Aljaža, kot je naš . Ostane vlažno, ampak če daš obe cunji gor - najprej tisto papirnato za enkratno uporabo, potem pa še mikro pralno, ti ful dobro vpije. Pa malo eteričnega olja sivke, pa se počutim kot Fata v kakšnem apartmaju na moru! Ti kar kupi, ne bo ti žal. Je Aljaž polil cel kakav, sem kar direk čez polito pomila, je vse vpilo, pa nič se ni popalo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 10:52:16
|
|
|
|
buči
|
Zdaj grem pa Tilna nahranit, potem se pa vrnem. DA naklofamo 4. del , predno se naša čarodejka vrne!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 10:53:03
|
|
|
|
MetiLu
|
Buči hvala a tepihe se tud da spucat? Kje pa po lahko dokupuješ tiste krpe za enkratno uporabo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 11:00:46
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, sem klicala kolegovo ženo, ne ve čisto točno, koliko je poštnina, ampak on veliko kupuje, pa baje ni neke pretirane cene. Sigurno ni 40 evrov. Je manj. buči super hvala ti za vse informacije. čakam sedaj da mi potrdijo še oni kolikšna je poštnina... pol sem pa skoraj zmagala jaz tudi pridem 19. na srečanje.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 11:01:25
|
|
|
|
buči
|
ja, tepihe tudi z dvojnimi krpami, da niso tako vlažni. dokupiš v mercator tehnika v črnučah
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 11:04:14
|
|
|
|
MetiLu
|
U Buči, zlata si Itata, kje točno imajo te modrce? sem zadnjič gledala, pa jih nisem najdla pa še veš kolk stanejo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 11:25:17
|
|
|
|
buči
|
Meti, na oddelku za nosečnice3 - 2. nds.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 11:27:03
|
|
|
|
buči
|
A potem se dobimo v Kavalu? Meni je malo zoprno, ker jaz res peš potrebujem 7 minut do tja, ampak je pa fajn tam, ker je senca, pa na miru te pustijo tam v grmovju ... Povejte, drugače pa predlagajte kakšen lokalček.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 12:00:15
|
|
|
|
mesecnica
|
Itata - sem vidla, da se je tvojemu kožica full lepo popravila . Kakšno dieto si "vžgala", da je tako pomagalo? Midve sva tud bile na bioresonanci, pa nam je enih 10 stvari povedala na katere je alergična. A si se ti držala te diete po bioresonanci ali kakšne druge??? Ker midve mava še full probleme - slaba koža in praskanje . Lp,
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 12:33:58
|
|
|
|
ELMA
|
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2857503 Mogoće vas zanima , če je kjera blizu živalskega vrta ...BREZPLAČNO v ZOO Čudno drugič odprem in naenkrat jih ni več , so že vse poslali .
< Sporočilo je popravil ELMA -- 10.6.2008 12:42:52 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 12:35:08
|
|
|
|
pina-1
|
me smo pa zdej poskusle banano in je tipica jedla kot nora..JE odpirala usta in se režala tale bo čisto po mami. Bo zelooo rada jedla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 12:55:52
|
|
|
|
Neni13
|
Evo z našo Misar sva že bile na pijački. Smo se načvekali.. Sam kolk je pa danes vroče, na poti domov ob taki uri ni več kaj veliko sence, pa me je fajn skuhal...Sproti sem morala zavit v trgovino po tunino majonezo. Imam napad na to majenezo, v 2 dneh jo zmažem. Obseg se pa uspešno veča.. Nikol v življenju nisem hujšala, sam če bo šlo tako naprej bo treba. Kupila sem si koplake in to 2 številki večji kot po navadi . Ma samo, da bomo čofali..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 13:19:36
|
|
|
|
ELMA
|
nizy poslala sem ti ZS.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 13:49:03
|
|
|
|
Suzi*
|
ojla. midve sva tud doma. mirenca na mestu in vse je ok, kontrola čez 1 leto. smo se pa skuhale za domov. res je noro vroče. za modrc bom pa še v modiani pogledala, pa vprašala, če kje lahko naročijo ta model, drugač bom pa res eno prosila da mi ga nabavi in pošlje al pa če se kje dobimo. grem posračkano rit preoblečt.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 14:37:27
|
|
|
|
pina-1
|
suzi a ti prideš 19. na srečanje??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 14:40:21
|
|
|
|
Suzi*
|
pina, nisem še čist ziher. se mi zdi, da je moj ravno 19. in 20. na seminarju na Otočcu, torej doma. v tem primeru me ne bo, drugač pa pridem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 15:56:22
|
|
|
|
buči
|
Jaz sem tudi našemu dala za polizat žlico z jabolčno čežano pa malo jab. soka - ni kaj prevč navdušen!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 16:03:58
|
|
|
|
itata
|
tkole je: če pridete meti, pina in suzi lažje v sredo 18. in se tudi ostale strinjate, se seveda komot dobimo v sre... sej bom vseen kej spekla, če sem že obljubila bi rada, da tudi ve pridete. sicer mi je super fajn, da bi se dobile glih na rd, ampak tolk pa to spet ni pomembno... en dan gor al pa dol. kaval men super odgovarja lokacija. prosim, če poveste kako ste z datumom sre 18.6.... če vam je to bolš in vas več pride, pol fiksiramo ta datum! drugče sem pa bila v mestu. najprej da ne omenjam, da sem naletela glih na NEnapovedano zaporo ceste in sem komi do ljubljane prišla... samo uro in 10 min je trajal ta podvig. pol po mestu je kar šlo. je padla kavica s kolegicami in pol smo šli na metelkovo k zdravnici. je dala napotnico za alergologa pa fenistil kapljice, da ga ne bo tolk srbel, pa celo zalogo elocom kreme, ki sem jo itak samo enkrat uporabila in bi jo spet samo v skrajnem primeru... tko da se naročim na alergologa in bomo videli kaj rečejo tam...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 16:11:47
|
|
|
|
itata
|
mesecnica: ja izpuščaji so se spucal te k je mel res grozne po celem telesu. dieta pač tko kot smo se pogovarjal izključeno kravje mleko in VSI proizvodi ter jajca. kar pomeni, da jem zelenjavo, riž, testenine, polento, ajdove žgance, dietični puding, ovsene kosmiče na riževem mleku, sveže in suho sadje. kej več pa že ne. aja kruh pa marmelado. ampak kruh in testenine jem pirin. čeprav je to vrsta pšenice, kar se pa poskušam izogibat. ne morem pa pšenice čist izločit. sam mislim, da ni to vzrok... tko da bom zdej probala koruzni kruh, ki ima tolk manj pšenice pač, pa izogibam se pač testeninam in pšenici. sam ker pač drugač crkneš jaz tud lepo pojem palačinke, ampak pač enkrat na teden, čeprav so mi tolk dobre, da bi jih stokrat ampak glede na to, da se mi še vedno praska in zbuja ponoč, ker ga srbi koža, nisem še čist pogruntala očitno v čem je težava... tko da bom vidla kaj bo alergolog rekel. pa v pregibih (vrat, komolci) ima še zmeri pikice. sam pač manj kot prej. nekaj ga pa očitno še vedno matra jaz bioresonanco nimam kaj dosti bolj za upoštevat, ker mi je za jakoba pokazal, da je alergičen na mlečne maščobe in sladkor (kar pa ne vem kako naj čist izključim ), meni je pa pokazalo pšenico, korenje in jajčni beljak - to kar sem jaz alergična naj bi kao tudi njega motilo, ampak to jaz mal z rezervo jemljem. tko da nisem po obisku bioresonance nič spreminjala, ker mi ni dala tolk novih oz drugačnih podatkov kot sem jih že imela. kaj je tebi vse pokazalo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 16:17:14
|
|
|
|
itata
|
meti: modrc mislim, da stane 15 eur. je pa na nosečniškem oddelku v 2. nadstropju.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.