![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 0:25:24
|
|
|
|
ella79
|
a zdej k sem pa jaz prišla, pa vse že spite suzi v KR imajo ta modorček v svetlo modri barvi, če bi pa belega imela ti ga pa naročijo in ga potem prideš iskat. Če želiš ti lahko naročim, pa ti prinesem ko se vidimo. Traja pa cirka 2 tedna. Aja, al pa ti po pošti pošljem. Vprašaj pa tudi pri vas, če ti ga naročijo. Grem pa še jaz počasi v mužile. nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 6:29:27
|
|
|
|
itata
|
jutro, prva niste velik načvekale, sem z lahkoto mal pregledala. spanje danes je bilo malo boljše. dojenje po "regelcih" na 4 ure prakticirava zdej ponoč, edin problem je k se mi vmes še 2x zbudi in mu moram dudo dajat.... sam danes je blo bolš. ga bom probala tkole z dudo, da bo na čimveč ur jedel ponoč. mogoče se počas odvadi-pa ni glih k da bi rabil jest ponoč! ma zaloge še pa još. zdejle tamle lepo drnjoha, jaz sem pa vstala, da sem mojga pospremla do dol in šla čaj narest si. zdej bom pa šla še mal poležat. sva vidla pristanek od buša včeri z mojim - klele z mansarde se je direkt videl. jakob tud tlači rokice v usta k norc. včasih en prstek, večinoma pa čimveč kokr se da (za metinim janezkom ponavlja očitno) in seveda takoj po hranjenju tudi, da lahk še kej ven butne mlekca smotko. roko ima pa SKOZ v ustih... smešn je... danes greva k zdravnici, da vidim kaj se da narest še okol teh alergij... čeprav glih danes valda k zanalašč ima čist čisto kožo in tud dost mirno je spal... sam grem vseen.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 6:45:25
|
|
|
|
pina-1
|
jutro. mi smo že pokonci ana se je ob 5 ih zbudila in ni hotela več zaspat.Šele zdej je zaspala. Čez slabo urco bo pa itak treba Mio v vrtec peljat. Meti tole je vozek, za kerega sem se zagledala. Bomo videli če bo kdaj naš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 6:51:58
|
|
|
|
pina-1
|
buči jutro... smo te pogrešali včeraj? zopet si zahinavla dej poglej našo nemščino, če smo si prov razlagale
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 7:01:22
|
|
|
|
buči
|
Pina, kako ste mi polepšali jutro: Aljaž mi je prinesel piškote, jaz pijem kavo in berem vaše umetnije - čudovito ste izvedle zadevo, vse je ok prevedeno. Ne spoznam se sicer čisto 100% na eBay, ampak ponavadi plača prodajalec poštnino. Mogoče to velja le za nakupe znotraj države (npr. nemčija). Bom pa kolega , ki tam kar redno kupuje, vprašala, kako je s tem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 7:02:34
|
|
|
|
buči
|
pina, daj mi link od tega vozeka ali pa eBay začetno stran prilepi, grem pogledat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 7:04:18
|
|
|
|
buči
|
kati kati, kako ste pridni doma! Jaz sem oddala še morskega prašička, ker se mi je zdelo, da ga zanemarjam, ker se mu ne morem preveč posvetiti, vi pa majhnega psa, konje ... Ma res moram enkrat pridet do tebe, pa Aljaža bom s seboj imela, ker se mu bo zmešalo, da vidi vse to. Se bo sigurno hotel kar preseliti k tebi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 7:06:10
|
|
|
|
buči
|
Ja, pinči, kje pa si zdaj? Si že letela na pošto? Ali mogoče takole živčno lecitiraš?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 7:07:17
|
|
|
|
pina-1
|
no vidiš buči, da ne govorimo samo neumnosti. znamo tudi kej koristnega pvedat Punce so zlate, so takoj prišle na pomoč, čeprav so se vse bale kaj bo rekla prfoksa Buči. Ti pošljem link na zs, da ne bomo tuki tolko smetile na to temo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 7:10:16
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Ja, pinči, kje pa si zdaj? Si že letela na pošto? Ali mogoče takole živčno lecitiraš? sem šla link iskat. in evo me sem tu. Licitirala bom pa zvečer, sedaj je še prezgodi. Včeri sem se začela grebst ene 2 urci prej, pa so mi ga nakoncu v zadnjih sekundah pobrali
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 7:26:27
|
|
|
|
pina-1
|
buči kam is pa ti zdej šla?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 7:30:39
|
|
|
|
buči
|
pinči, zdajle grem pogledat, sem morala tilna previt, pa za zajtrk pripravit ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 7:37:02
|
|
|
|
buči
|
Ej, nimam pojma ... ... kako je s plačilom. Samo to sem dešifrirala, da je vreča za nošenje novorojenčka in torba za potrebščine zraven. Ampak glede na to, da je 18 evrov poštinina za Nemčijo, Avstrijo ali Švico, je za nas sigurno še 1x dražje. Vsaj nekako tako razmerje je npr. pri Ikei. Ej, bom vprašala kolega.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 7:54:43
|
|
|
|
Suzi*
|
jutri. ej, šele jutro je, ve pa že šopingirate. babe!! mi smo ok spali. zaspala ob pol desetih, zbudila ob štirih al petih, ne vem čist ziher , pa še zdej drnjoha. možek in anžej sta že odpremljena, jaz pa pri zajtrku...kruh, maslo, marmelada in bela kava. včeraj ko sem dopoldne spila to kavo, je blo zvečer ful mleka. pina, voziček je fuuul fuul dober!!! pa rdeč itak. upam, da ti danes rata ga kupit! danes imam pa pregled pri G. kontrola mirene. pride mami, ima danes dopust, pa gremo na sprehod do ZD, pol bo pa mal povozičkala, dokler ne opravim.
< Sporočilo je popravil Suzi* -- 10.6.2008 8:04:58 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 8:12:43
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro čvekulje mi imamo pa res zadnje dni nočno katastrofo gospodična je zaspala ob 9:30h, se zbudila ob 11:30h, ko je fasala dudo, pa spet ob 1h, ko je bila grooozno lačna , pa spet ob 4:30, ko je bila še bolj grooozno lačna...jaz ne razumem tega več, prej smo pa jedli sam enkrat na noč. je pa res, da čez dan pa ne je dobr. kar skoz se neki jezi na zizo med dojenjem, medtem, ko ponoči pa ful mirno in pridno je. me mal skrbi, da morda podnev ne pridelam dovolj mleka , sam kaj ko mali popizdi še preden dobro vlečt začne...no nimam pojma. če je kera od vas pametna kaj se pri nas dogaja prosim za nasvet grem zdaj mali rito previt pa vas preberem še za nazaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 8:33:01
|
|
|
|
Neni13
|
Dobro jutro, mi smo ponoči 2x morali dati dudo. Drugače brez pripomb. Misar danes pridem v center. Morm it v Benetton bon zapravit.Mark je ravno zaspal, tako, da bom počakala, da se zbudi. Se dobiva kje bolj v centru (Populus, Lokal)? Ti javim, ko bom šla od doma! Vsem ostalim pa lep dan, danes je čist jasno nebo.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 8:35:44
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13 Dobro jutro, mi smo ponoči 2x morali dati dudo. Drugače brez pripomb. Misar danes pridem v center. Morm it v Benetton bon zapravit.Mark je ravno zaspal, tako, da bom počakala, da se zbudi. Se dobiva kje bolj v centru (Populus, Lokal)? Ti javim, ko bom šla od doma! Vsem ostalim pa lep dan, danes je čist jasno nebo. VSEENO MI JE KJE SE DOBIVA..OBA IMATA TERASO, LOKAL JE ŠE MAL BOLJ NA FAJN PLACU NE?..ups črke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 8:42:31
|
|
|
|
mlavla
|
jutro... jst moram pa danes ful pohvalt našo saj smo po dolgem času malo spali...zaspala je ob 20:30..ob 21:00..hotela dudo...in spala do 5:00 (ker se ziher že več kot en mesec ni zgodil)..se najedla in spala naprej do 7:30..sem jo zjutrej čist polubčkala... pa dones grem po dolgem času (beri po pol leta) k frizerju...sem že prov grozna...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 9:14:07
|
|
|
|
MetiLu
|
jutro! jaz sem pa spet bolj švoh spala... jedla sva sicer ob 4.00, sam do takrat sem mu šla pa 2x dudico popravljat... no, sej pol sva zjutraj do 7.30 lepo spala Suzi, pri nas v Groupljem imajo tud te modrčke, v trgovinici s spodnjim perilom v 1. nadstropju. Jaz imam dva in sem super zadovoljna. H2O stane 104€, pa BUči, dej mi napiš no, če je res uredu (sem ti včeraj napisala ?) Mlavla za dobro prespano noč. Zdej grem pa alelujo poslušat, pol dam pa tamalga spat, ker že tečen postaja Zgleda da bo dones sonček, bova šla lahko ven
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 9:38:57
|
|
|
|
pina-1
|
evo me nazaj. sva mio v vrte odpeljali in šli po kruheka, pa po ab rocket, da bomo malo telovadili buči, sem vidla poštnino. za Italio in Madžarso je neki čez 20€. Ampak pri nas tak voziček stane 500˘, tako da sem še vedno v plusu. suzi valda da je rdeč, sej veš da pri meni druga barva ne pride v poštev grem gledat če so mi kaj odgovorili
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 9:42:26
|
|
|
|
pina-1
|
Sem dobila odgovor na mail. Sem jim morala poslati točen naslov, da preverijo koliko je poštnina. Torej pošiljajo v Slovenijo Jaz sem full happy. Prej ali slej ga bom zakaparila. Do takrat moram še Pinota pripravit do tega, da bomo dobili novo vozilo. No socer sem mu rekla da bom Ani kupla nov voziček, sam malo drugačnega kot sem se sedaj upičila. Ampak cena je pa ista Grems edaj pojest zajtrk in pol na ab rocket, dokler ana spi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 9:49:33
|
|
|
|
MetiLu
|
Pina, ful je hud vozek Evo, Janez je zaspal, jaz jem fruštek, pol me pa pegla čaka Sem mislila,da bova uspela it ven, sam je bil že preveč siten, jaz pa preveč lačna Bova šla ko se zbudi, itak ne bo dolg spal... Nama se je pa možev avtek pokvaril je zjutraj šel potem kar z motorjem na šiht. Pa mi je naročil, da grem pol dol še enkrat probat, če bo slučajno vžgal. Mater te gare, boljši avto kot maš, več maš dela in stroška z njim mojga me pa tud ma, da bi ga zamenjala, sej je super, sploh zdej mi zelo odleže, ker voziček vozim, sam me moti, ker gume še kar tresejo, pa še neki rjavi flek mi je začel spuščat na parkirišču moram soseda napast, kaj mi je to zaen jajc prodal mogoče ga bom pa za kakšnega druzga zamenjala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 10:17:14
|
|
|
|
MetiLu
|
Eno?, a ima H&M na Rudniku modrce za dojenje?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 10:36:48
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Eno?, a ima H&M na Rudniku modrce za dojenje? meti a greš v šoping?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.6.2008 10:37:01
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Bamby kako lepo punčko maš .Ata zadnja slikica je sigurno za Potni list ali osebno izkaznico narejena ? hvala elma za pohvale, saj za tvojo sem tudi že večkrat povedala kako je cortiš. Ta zadnja slika je pa res bila slikana za osebno izkaznico in sem jo tudi že dobila. Sliko sem pa samo skenirala in jo še tu objavila, ker mi je bila tako dobra , pa fajn se jo vidi. Se pozna, da je slikana od profesionalca . Jaz dam Anaji piti instant Hippov zeliščni čaj. Prva dva meseca sem ji pa sama kuhala čaj. Ker pa smo imeli take probleme s prehrano, pa mi je pediatrinja svetovala, naj ji nekaj časa sploh za piti ne ponujam, da bo več jedla. Zdaj, ko se je obrnilo na bolje, pa ji dajem ta instant čaj. Včeraj je spila največ do sedaj: 1x 80 ml in 1x 50 ml. mateja, da boš bolj brez skrbi, raje po tleh razgrni kakšno odejo in daj otroka na tla kot pa na kavč. Tako boš še ka jlahko naredila, ko se bo igral na tleh. Pa kakšno igračo daj zraven ali pa igralni center, če ga imaš. pina voziček je ful lep. Upam, da ti ga uspe dobiti. Če je pa poštnina tudi za SLO le 20 €, je pa čisto OK. Mi smo pa ponoči ob 3h jedli. Se mi je zdelo, da ne bo šlo do jutra, ker je včeraj samo 4x jedla. Ko bi bili obroki večji, bi morda še šlo . Naslednja runda je bila pa ob 7.30.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.