Skaana
|
Še jaz v zadnjih vzdihljajih... Najprej - zeloooooo sem vesela slikice male Tie. Joj, kolk je luškana. Srčece zlato. A se sme Aleksej postavit v vrsto med snubce ? NiLe, glede kilaže ne skrbi... Pa saj zdaj že veš, da vsak P drugače trobi. Važno je, da je zdrav in živahen dojenček. Pa sploh ni suhcena. Sem ti pa že sporočila, da sem jaz Alekseja dala cepit. Kaj pa vem, imam vsaj zdaj čisto vest, da sem vse nardila v smeri zaščite... In še priporočajo za tiste, katerih starejši sorojenci so v vrtcu. Kaj pa vem, jaz sem ga dala in mi ni žal (je pa res, priznam, da sem najbolj kolebala ravno zaradi astronomske cene). Potem - Špacka, čestitke tudi od nas, sem se spomnila nate. Tista fotka, kjer sta v ozadjuna potki je super... Zdaj sem pa jaz v prednosti, ker vem, kako izgledaš, ko boš prišla na kavo . Katrin, tole se pa prav nič fino ne sliši... veliko pikapok za ozdravitev... Sicer pa ti bo morje sigurno koristilo, če drugo ne. Mojčca, a veš, da sem te že res pogrešala. Ampak razumljivo, da ne zmoreš. Še vedno držim pesti in pošiljam dobre misli za očeta... Atena pa tudi zadnje dni nekam pogosto hodi k nama spat. In Aleksej se zdaj obrne čist kontra v posteljici in ker imam vzglavje dvignjeno, visi potem z glavo navzdol . Aleži, te sigurno kontaktiram, če bomo kaj prišli za obalo (moj stric ima nad Izolo vikend). Suzi, še malo, še malo... Aha, hotla sem te vprašat, kako se kaj obnese tisti predalnik od Ikee. Pa vso srečo pri izbiri in nakupu parcele. Rainbow, jaz tudi navijam za to, da hišo čimprej zgradite. Boš videla, da ogromno pridobiš. Jaz tudi mislim, da potrebuješ hišo, ko so otroci majhni. Je pa res, da imaš presenetljivo srečo prav vse na dosegu peš. Dolina, jaz pa še vedno čakam na slike male Neže... Daj, privošči nam vsaj kakšno iz krsta . Barbara, tele obleke na tej strani so pa res prekrasne (meni je favorit ena med klasikami, ki ima rdeč til čez ). Ampak tvoja je tud ziher zelo lepa. Kar pogumno, aja, pa še to, svetujem ti, da oblek več ne gledaš okoli, ker ponavadi je res tako, da ko se za nekaj odločiš, potem najdeš kaj še lepšega... Ugi je pa še na morju, kajne? Aleksej je že boljši, jutri imama pregled. Atena bo od jutri naprej imela počitnice. Je bilo kar hudo, ampak ni druge... Zdaj se mora mali res čisto pozdravit. Moj čisto in popolnoma skoz dela , tako da selitev miruje, jaz sem pa drveča od enega konca na drugega. Tako, zdaj pa moram res it v mižule... Bodite še naprej dobro .