rainbow
|
tuuuuukaaaaaaaaaaaaaaj se hladimo v stanovanju, kasneje pa šibamo malo ven k mojim. Kak je vroče, saj to ni normalno Pri nas je malo zatišja pred velikim finišem, zdaj dva dni nismo imeli pouka zaradi mature. Pa smo relativno hitro končali, fino. Katrin, o, fajn, da je Kaja zdrava . kako super, da urejate okolico. Lia je tudi v redu; je danes že bila v vrtcu. Upam, da pa zdaj res do počitnic brez težav preživimo. Torej še vedno velja 22. junij za srečanje na Bledu, a ne??? Škoda, da ne bo vseh , ampak itak to ne bi bilo izvedljivo. Moram si zabeležit na koledar, da ne pozabim uao, Ugi, vi pa boste fino počitnikovali a boš poročala, kako je bilo, na obeh relacijah. Predvsem za Italijo me zanima, ker Grčija za nas odpade, razen če bi šli novembra barbara.a, a ni to razburljivo, še malček, pa bo veliki dan aleži, sori, da nismo nič napisale. Lani smo bile v ZOO in je bilo kar luštno, smo vmes malo poklepetali, ampak smo se potem kar malo porazgubili če se prav spominjam. Na Rakitni predlani je bilo tudi fino, ampak hladno. Mi pridemo vsi štirje. Prvič se jaz raje vozim , drugič pa dva za dve obvladovat, je bolje, kot da sem sama. ok, vse moje pametne ideje je uničilo sonce, zatorej zaenkrat papa