NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* NiLe, jaz tudi razmišljam, da anžeju dnevno spanje da preveč energije, ker je proti večeru čist podivjan. pa vedno pozneje hodi spat. prej je ob devetih, zdaj se pa nagiba že na pol deseto, deseto. ampak če pa ne spi podnevi, je pa kot muha. do kdaj jih pa v vrtcu dajejo spat??? Ja, čez teden ko spi v vrtcu, pred 22. uro ne zaspi ... med vikendom pa jo ne dajemo spat in gre spat okol 21h in spi do 9h tudi do 10h zjutraj. Drugače pa hodijo spat skoraj do zadnjega leta v vrtcu ... čeprav, nekateri res ne potrebujejo spanja in se lahko dogovoriš z vzgojiteljico, da otrok medtem ko drugi spijo, tvoj otrok riše, gleda knjigice ali pa preprosto leži na ležalniku. eno vprašanje.......a ste dale cepit proti rota virusu??? a jih je res treba cepit do 6m, al se lahko jih cepi tudi pozneje? Cepiti jih je potrebno do 6. meseca in sicer 2x (prvič pri 2-3 mesecih, drugo pri 6m). Jaz sem sprva razmišljala, da bi dala cepiti Tio, ampak se vedno bolj nagibam k temu, da je ne bom ... ker sem nekje prebrala, da to cepivo še ni dovolj raziskano in da je teh virusov tolk, da ni nujno, da prime ... pa še svinjsko drago je ... 2x75 eurov Upam, da mi ne bo pozneje žal ... Želim vam prijeten petek, čeprav je vreme smotano na kubik ... sonceeee, kje siiii???