_sanja_*
|
Caw nosečke Keti, dobrodošla! Kako lepo, da se naš seznam veča! Lepo nosečnost ti želim. Suni, čestitam za dobre rezultate! Vedno sem vesela, ko katera prinese dobre novičke. Bravo! Lolypop, mi2 sva že zdavnaj vsem povedala, da pričakujeva. Dejansko tudi skrit ne bi mogla, ker se mi že toliko pozna, da mi že božajo trebušček *nina* če pa še katero moti bi pa prosila da mi to pove,pa se lahko tudi umaknem. Mene tudi motijo tvoji klicaji. Ne me nadret tako kot anonimne , ker nočem nič slabega. Seveda se ti ni treba umaknit, zato pa smo tu, da se pogovarjamo in pomenimo vse, kar nas zanima. Se strinjam, da so predvsem starejše članice (ne po starosti - po št. postov) tiste, ki so precej nestrpne do novink. No, jaz sem ponavadi prijazna,če si pa vprašala, pa povem mnenje o klicajih. Imaš namreč tako unikaten stil pisanja, da prepoznam vsako tvojo temo, ki jo začneš pod Anonimna (npr. prsi, trebušček, bolniška,...). Smo pa o načinu pisanja že debatirale pred nekaj časa, ko je ena decemberka (ne vem katera, mogoče se bo javila) napisala Sulfiniji, da jo moti njen način pisanja - pisala je namreč krepko, ker preveč izstopa. In Sulfinija je reagirala nekako tako: "Hvala za info, nisem vedela, da je moteče, bom nehala." In je res nehala, in od takrat je bil forum bolj pregleden. Julijana, v tem da naj na hodimo k zdravnikom z licenco se ne strinjam s tabo, bom tudi spodaj pojasnila zakaj. tejka, ne vem, kaj naj rečem. Jaz svoji G ZELO ZAUPAM, je res NAJBOLJŠA G, kar bi jih lahko imela, z njo se da popolnoma vse zmeniti, že sedaj mi je naredila toliko UZ, kot ti jih sicer pripada v celi nosečnosti in me res super obravnava, kljub temu, da sem sem stara samo 22 let, nimam rizične nosečnosti, nimamo nobene bolezni v družini in nisem nikoli imela SS, pa ji kljub temu ne bi dovolila delati NS! Oz. če bi mi jo že naredila, bi obvezno šla še k zdravniku z licenco, h kateremu me je tudi sama napotila! Moj nasvet: pojdi k zdravniku z licenco! Nimajo zastonj licence in so profesionalci, ki so specializirani za to področje. Pobrskaj malo po RR - dosti je punc, ki so jim G narobe izmerile NS in brezveze sprožile paniko, pa je bilo potem vse ok. Držim pesti, da bo vse vredu! pišapela, tudi za tvojo NS držim pesti! Jaz se pa drugače sicer počutim sicer, sem pa staknila neko vnetje In zdaj bom šla hitro k G, čeprav imam jutri datum. Najbrž tako ni kaj hudega, me pa vseeno skrbi, da se ne bi kaj preneslo na . Držite pesti, da ni kaj hujšega. Vam potem javim. Lep dan vsem!
|