|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
7.6.2008 19:24:25   
*Mateja
ketii dobrodošla med decemberkami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ketii)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
8.6.2008 12:43:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

katja p jaz sem jemala dabroston,ker sem v 6t malo krvavela...sedaj ga že 14dni nisem jedla...pa nimam nobenega izcedka!!!sem pa na bolniški in delam vse v izi!!!!sam pri teb so videli neko kri v maternici...pri meni je niso...in je čist možno da se še čistiš!"!!kdaj pa imaš naslednji pregled!!!pokliči g in se prej naroči in ji povej zakaj se gre!!!!

Ne vem, zakaj vedno kričiš s temi klicaji. Mene to blazno moti. A ne moreš normalno napisat posta?

(odgovor članu *nina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1727
8.6.2008 18:30:50   
Suni
No, tudi jaz in moj sva se nagledala male žverce na pregledu NS... G je rekla, da sicer ne more še zagotovo rečt, je pa verjetno punčka user posted image . NS je bila 2mm, se je fajn videla tudi nosna kost. Je pa tamala malo majcena za svojo starost, upam, da bo kaj kmalu napredovala v rasti... srček je pa ok.

< Sporočilo je popravil Suni -- 8.6.2008 18:31:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
9.6.2008 10:51:30   
lollypop
Dan!

Kje pa ste se poskrile decemberke? nismo ble nič pridne čez vikend, a ste se vse potepale user posted image  ?? Kako kaj počutje? Meni se zdi, da sem še vedno zlo utrujena, moj dragi pravi da bi samo spala in nič drugega user posted image  , pa še res je... upam da mine in da se mi povrne energija....
U glavnem, čez vikend sva povedala doma mojim in njegovim za user posted image  in so bli res ful iz sebe, veseli in presrečni, mal solzic je bilo tko da.... zelo lepo. Danes sem povedala še v službi, pa so tudi dobro sprejeli, mal šoka je bilo ampak same čestitke pa lepe besede tako da sem prav vesela user posted image   user posted image  user posted image

Kaj pa ve? Ste že vsem povedale?
Tiste, ki imate ta teden preglede pa držim pesti!

Ja pa še to, z Angelsoundom sedaj tud slišim srček, prejšnji teden ga še nisem, po NS pa sem bolj točno vedela kje naj iščem in jupiiiiiiiiiiii našla in slišala, pa še moj user posted image  je poslušal...

No sedaj sem se pa dovolj razpisala, uživajte lep dan in pazite na svoje bušije user posted image

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
9.6.2008 11:21:00   
*nina*
 anonimna
Ne vem, zakaj vedno kričiš s temi klicaji. Mene to blazno moti. A ne moreš normalno napisat posta?

da kar tebi najprej odgovorim,
nevem ali te dajejo hormoni, očitno si ful občutjiva, tako kot marsikatera tukaj na rr (ne mislim decemberk),
na rr prihajamo da smo to kar smo,da pišemo kar pišemo,ker če bi poznane vse to spraševali bi nas že čudno gledali kakšna vprašanja vse postavljamo!user posted image da bom pa sedaj  še na rr pazila kako pišem pol pa res nikjer več ne moreš biti to kar si.
nevem zakaj bi te pa moji klicaji motili ( kot da kričim) saj ali me slišiš da kričim ali bereš moje poste?
zato pa moji posti niso nenormalni, če delam klicaje, če te pa toliko motijo pol pa ne brat mojih postov, prvo poglej kdo ga je napisal pa če vidiš da sem ga jaz ga ne beri,da ti ne bo pokvaril dneva.ok? joj nekateri imajo pa res čas.

pa nevem zakaj si to napisala pod anonimna, lahko bi se pod svoje ime napisala???

če pa še katero moti bi pa prosila da mi to pove,pa se lahko tudi umaknem.

sploh se pa nimam namena  kregat, jaz bi si samo rada malo z vami pisala o tem kar vse pričakujemo decembra!

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
9.6.2008 11:52:03   
Julijana
Pozdravljene user posted image

V petek sem imela še NS pri mojem G in sva se mal pogovarjala o AC in podobno in vam po pravici povem da mi je kar mal žal da sem šla na samoplačniško NS ker mi tile matematični izračuni nič ne dišijo 1:806(moj-še čakam DHT) ali pa če bi imela 1:2000 v vsakem primeru se mi lahko zgodi da sem 800-ta ali pa 2000user posted image  z otročkom z DS, tako da glede na to de je bila svetlina velika 2,00mm pri moji starosti in relativno velikem plodu 6,6cm srček 155utripov,  možgani vidni levi in desni, nosna kost zelo dobro vidna vsi prstki na nogah in rokah, trebušček.... (vse to mi je odkril tudi moj G.). Tako da moj predlog vsem nosečkam če zaupate svojim g in če imajo dobre UZ si odmislite samoplačniške UZ kateri vas bodo zbegali tako kot mene. G z licenco vam bo podal samo še verjetnosti izračun ki je lahko dober ali slab potem boste pa v dvomih ali AC da ali ne.
Še sam dr. Pušenjak je zapisal da če bi njemu kdo rekel da je verjetnost da zadane na loto 1:1 000 000 ali 1:1 000 mu nič ne pomeni ker je oboje težko dobljivo, Ns rizična pa je 3,5mm.
Tako da jaz verjetno ne bom šla na AC tudi če mi pripada ker ne bom reskirala tega 1% za zdravega otročka, enega sem že izgubila in ne mislim še enega.

Upam da sem kateri pomagala pri odločitvi ali k zdravniku z licenco ali zaupati svojem G.  

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
9.6.2008 12:00:04   
Julijana
Vrtnica moj pdp pusti kar na 15.12. imam pač sedaj mal večjega pikca kot prvega, tudi v prvo bi morala po drugi izračunih roditi prej pa sem celo en dan čez rok katerega mi je izračunal moj g. itak sem bila na koncu vsake dva dni na ctg-ju tako de se je sproti videlo kaj se dogaja. 
cipresa nič se ne sekiraj a mi lahko še enkrat napieš tvoje rezultate če jih veš

moji: starost 37
     plod 12/6
     velikost 6,6mm
    nosna kost vidna
    NS: 2,00mm (pri mojem g celo malo manjša)
    rokice vidne in nogice, trebušček, možgani
srčkov utrip 155 (od 150-160 je normalno)

lp user posted image

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
9.6.2008 12:08:03   
tejka**
Tako,pa se vam po dolgem času javim še jaz.  Trenutno sem precej žalostna, ker ne vem kaj me čaka v petek (petek 13...user posted image ) na UZ.
Za sabo imam malo čudno zgodbo...v četrtek sem imela redni UZ pri svoji g., ki je videla vzdolž ploda senco (sem v 11 3/7, plod je bil velik 11 teden 4.2 cm), jo zmerila tam kjer je bila najširša in napisala NS 5.5 mm...ter nujno z napotnico v LJ. Njen komentar je bil, da ne ve kaj je to, ali koža, ali vnetje...a zapisano je bilo NS 5.5 mm. Namreč moja g. ni strokovnjakinja za NS, pa tudi verjetno UZ ni tako dober.

V petek v Lj niso vedeli kaj bi z mano. Bila sem okregana zakaj me je poslala tja, ker bi za preiskave morala biti najmanj v 12 tednu...no pa mi je vseeno naredila UZ, najprej trebušnega kjer  z dolgim iskanjem ni našla nič, potem še vaginalnega kjer je prav tako iskala in na koncu prav fletno izjavila, da je pa mogoče nakazan cistični higromuser posted image  in da boma pogledali še enkrat čez teden dni. Tudi ostale stvari vem, da je že gledala, ker je rekla tudi, da bi ene kosti že lahko bile razvite vendar so šele nakazane. To sem vzela z rezervo. bila sem prav razočarana kaj je tem zdravnikom, zakaj se jim je tako težko pogovoriti odkrito.

Zdaj me je prav strah in ne vem kaj naj naredim. Ali sploh naj grem k njej v Lj ali je bolje, da grem na NS k dr. Strahovi 16.06., ko sem naročena samoplačniško.

Drugače sem pa stara že skoraj 33 let, za sabo imam en SS, predviden rok pa je 26.12.2008.

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
9.6.2008 12:24:56   
lonja
Ojla so user posted image ,

Tejka**, močno stiskam pestke, da je s tvojo pikico vse OK, ne vem pa, zakaj je šla tvoja G sploh merit NS, če za to nima licence. Sam zbegala te je user posted image . Velikost plodu je pa glede na tedne se mi zdi kar ta prava.

*Nina*, ne se kregat, itak veš, da, če si anonimna ne upa napisati svojega imena, pol je itak vse skupaj BZ. Raje pobožaj bušija, pa kaj lepega pikici povej, bo bolje user posted image .

Lollypop, dobra si, da si tolk dolg čakala, da si svojim povedala. Jst nisem mogla, ker sem imela take slabosti in mi je pomoč mojih staršev full prav prišla za čuvanje moje prvorojenke user posted image .

Ketii, dobrodošla med nami decembrkami!

Cipresa, držim pesti za dobre rezultate. Tudi jaz še čakam na rezultate DHT. Mi je tudi rekla, da če ne pokliče, da je vse OK. Imela pa sem nuhalno veliko 1,8 mm.

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
9.6.2008 12:44:49   
pišapela
Lep pozdrav!

Se že kar nekaj časa, nisem oglasila. sem ena izmed tistih, ki bere redno, za pisanje pa je bolj lena.

Čestitke vsem za uspešne preglede! Mene čaka danes ob 16 nuhalna. Sem že zdaj vsa živčna. Upam, da bo vse OK in da se vrnem z veselimi novicami.

Lep dan!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
9.6.2008 13:03:01   
_sanja_*
Caw nosečke
Keti, dobrodošla! Kako lepo, da se naš seznam veča! user posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost ti želim.
Suni, čestitam za dobre rezultate! Vedno sem vesela, ko katera prinese dobre novičke. Bravo! user posted image user posted image user posted image

Lolypop, mi2 sva že zdavnaj vsem povedala, da pričakujeva. Dejansko tudi skrit ne bi mogla, ker se mi že toliko pozna, da mi že božajo trebuščekuser posted image

*nina*
če pa še katero moti bi pa prosila da mi to pove,pa se lahko tudi umaknem.

Mene tudi motijo tvoji klicaji. Ne me nadret tako kot anonimneuser posted image , ker nočem nič slabega. Seveda se ti ni treba umaknit, zato pa smo tu, da se pogovarjamo in pomenimo vse, kar nas zanima. Se strinjam, da so predvsem starejše članice (ne po starosti - po št. postov) tiste, ki so precej nestrpne do novink. No, jaz sem ponavadi prijazna,če si pa vprašala, pa povem mnenje o klicajih. Imaš namreč tako unikaten stil pisanja, da prepoznam vsako tvojo temo, ki jo začneš pod Anonimna (npr. prsi, trebušček, bolniška,...).
Smo pa o načinu pisanja že debatirale pred nekaj časa, ko je ena decemberka (ne vem katera, mogoče se bo javila) napisala Sulfiniji, da jo moti njen način pisanja - pisala je namreč krepko, ker preveč izstopa. In Sulfinija je reagirala nekako tako: "Hvala za info, nisem vedela, da je moteče, bom nehala." In je res nehala, in od takrat je bil forum bolj pregleden.

Julijana, v tem da naj na hodimo k zdravnikom z licenco se ne strinjam s tabo, bom tudi spodaj pojasnila zakaj.

tejka
, ne vem, kaj naj rečem. Jaz svoji G ZELO ZAUPAM, je res NAJBOLJŠA G, kar bi jih lahko imela, z njo se da popolnoma vse zmeniti, že sedaj mi je naredila toliko UZ, kot ti jih sicer pripada v celi nosečnosti in me res super obravnava, kljub temu, da sem sem stara samo 22 let, nimam rizične nosečnosti, nimamo nobene bolezni v družini in nisem nikoli imela SS, pa ji kljub temu ne bi dovolila delati NS! Oz. če bi mi jo že naredila, bi obvezno šla še k zdravniku z licenco, h kateremu me je tudi sama napotila! Moj nasvet: pojdi k zdravniku z licenco! Nimajo zastonj licence in so profesionalci, ki so specializirani za to področje. Pobrskaj malo po RR - dosti je punc, ki so jim G narobe izmerile NS in brezveze sprožile paniko, pa je bilo potem vse ok. Držim pesti, da bo vse vredu! user posted image user posted image user posted image

pišapela, tudi za tvojo NS držim pesti!

Jaz se pa drugače sicer počutim sicer, sem pa staknila neko vnetjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In zdaj bom šla hitro k G, čeprav imam jutri datum. Najbrž tako ni kaj hudega, me pa vseeno skrbi, da se ne bi kaj preneslo na user posted image . Držite pesti, da ni kaj hujšega.  Vam potem javim.

Lep dan vsem!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
9.6.2008 13:03:48   
Pikanai
*Nina* ti se sploh ne sekiraj!!!!!!!!!!!!!!!!!! (user posted image ) Meni je bilo že takrat brezveze, ko se je ena vtaknila v pisanje Sulfinije, ker je imela vse krepko ali veliko pisano (se ne spomnim točno), češ da je to kričanje. Pa kaj? Mene ni motilo in me tudi klicaji ne motijo. Bistvena mi je vsebina napisanega in pa to, da smo sedaj skupaj v enem prav posebnem obdobju življenja in da si delimo občutja tega posebnega časa.....

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
9.6.2008 13:28:54   
*nina*
pikanai saj pravim, da eni pač morajo kritizirat.sto ljudi sto čudi. sedaj si klicaja sploh ne upam več naredituser posted image user posted image user posted image

sanja ne mislim te nadirat niti anonimne nisem, ti poveš svoje mnenje jaz pa povem svoje in moje mnenje je da vse mal pretiravate, glede na to da ste že sulfiniji rekle isto glede pisanja. sploh pa je tudi anonimna mal čudno napisala svoj post,glede na to da sem bila prvič opozorjena  bi lahko mal bolj prijazno napisala, a ne?

(odgovor članu Pikanai)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
9.6.2008 14:11:35   
*nina*
sem pogledala za nazaj in sem našla tist post  od sulfinije in sem videla da se je tam tudi nekdo javil pod anonimna, sulfinija pa je odpisala da ne bi zamerila če bi se napisala pod svoje ime. tako tudi jaz mislim, zdi se mi pa čist mim da se sploh pogovarjamo o tem, ker nima nobene veze s tem forumom.naj vsaka piše tako kot ji paše pa bo vse tako kot mora bit!

no drugače sem pa vredu in komaj čakam NS ki jo imam drug teden.user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
9.6.2008 14:44:30   
uršula83
Pozdravčič!

Kako ste kaj? Jaz sem v službi in komaj čakam da grem domov, saj sem jutri frej. Juhuhu. Kaj lepšega kot biti doma...no v bistvu ne bom doma, ampak grem v Celje po nakupih, moram kupit kopalke in nekaj cunjic za poleti. Zvečer imam pa nuhalno in me je že tako strah, obenem pa komaj čakam. Upam da bo vse ok in da dojenček bo (ne tako kot pri 1. user posted image ), ko sem imela blighted ovum. Tokrat upam da je vse ok in da ga bo tudi user posted image  lahko videl. In kaj počnete ve punce?

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
9.6.2008 14:48:56   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: Julijana

Vrtnica moj pdp pusti kar na 15.12. imam pač sedaj mal večjega pikca kot prvega, tudi v prvo bi morala po drugi izračunih roditi prej pa sem celo en dan čez rok katerega mi je izračunal moj g. itak sem bila na koncu vsake dva dni na ctg-ju tako de se je sproti videlo kaj se dogaja. 
cipresa nič se ne sekiraj a mi lahko še enkrat napieš tvoje rezultate če jih veš

moji: starost 37
    plod 12/6
    velikost 6,6mm
   nosna kost vidna
   NS: 2,00mm (pri mojem g celo malo manjša)
   rokice vidne in nogice, trebušček, možgani
srčkov utrip 155 (od 150-160 je normalno)

lp user posted image

Ja danes so me pa dokončno razp...user posted image , ker mojih izvidov še vedno ni. ne grem se več in sem jim povedala da se z klicanjem ne mislim več obremenjevat ko bodo rezultati me naj pokličejo.
Julijana sploh nisem imela povečane NS in tisti riziko je čisto O.K. in nevem zakaj me je tja poslala, ker sem laik glede tega sem seveda šla še na odvzem krvi in še plačala zraven dodatnouser posted image user posted image user posted image sedaj pa je 14 dni mimo in jaz še kar brez izvidov user posted image

starost 29
CRL: 68,9mm
BPD. 22,9mm
NS: 2,2mm
FL:10,1mm

Background risk of Trisomy 21:           1:699
Adjusted risk of Trisomy 21:                1:3215
Background risk of Trisomy 13+18:     1:1296
Adjusted risk of Trisomy 13+18:          1:5559

To so moji rezultati, ki sploh niso slabi a  me še vedno maltretira. Sita sem že teh pregledov in čakanja in trepetanja, dost jih mam.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
9.6.2008 15:14:45   
zverinca
Da se pofočkam, predstavim in podaljšam seznam decembrk, hehe, kaka gužva bo po porodnišnicah!? Me prav zanima če bom s katero od vas v porodni sobi skupaj, ob takih gužvah se zna baje tudi to narest, po dve v porodniuser posted image

Berem vas že kak mesec, javit se mi pa še ni uspelo, zakaj ne, ne vemuser posted image

Aha, no, stara sem 28, doma imam januarko 2006, letos januarja sem imela SS v šestem tednu, 2meseca pozneje pa smo spet naročili (ker mi januarja ni bilo treba na čiščenje in mi tako ni bilo treba čakati pol leta po SS z novo nosenostjo). PDP imam glede na zadnjo M 19.12., se pravi sem v 13 tednu in se mi že kar precej pozna, trebušček -  sem že dober teden v nosečniških oblačilih; kilaža: +3kg... kam bo to šlo si ne predstavljam saj s prvo hčerko ni bilo niti malo podobno tej nosečnosti.
V sredo imam nuhalno, in kar se nuhalne tiče se nekako strinjam z Julijano. Licenca, ki jo G imajo za nuhalno je dejansko računalniška licenca, dolžino vratne gube, nosne kosti in stegnenice pa zna izmeriti vsak G, ki ima opravka z nosečkami. Pa čeprav mislim tako bom dala tistih 60€ v sredo, da vidimo koliko imamo sreče. Vem da je le izračun, vseeno pa me zanima verjetnost.

Tejka** jaz bi na tvojem mestu šla na vse preglede na katere te pošljejo, le tako boš po mojem mirna. In želim ti dobre izvide

Kaj še? Aha, delam po 4h, do nadaljnega, ker sem nekaj krvavela in imam skrajšan MV, pa se ne smem naprezat (ne dvigovat 2.5 letnice itd) in se pazit pa bo vse ok...

toliko od mene zaenkrat, uživajte z bušiji!!
jaz grem pa malo odležat, preden pride pošast iz vrtcauser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
9.6.2008 15:30:21   
Jullija
Naj se vam še jaz malo oglasim!

Zvernica dobrodošla med decembrkami!

*Nina* mene klicaji tudi ne motijo, sem jih kar spregledala.

Ima katera tudi glavobole? Mene kakšen dan začne boleti čisto brez veze, potem pa mi ne mine cel dan in je proti večeru že neznosno, tako da moram vzeti pol lekadola.

Presneta glava, sem že kar malo jezna!

Drugače pa vse lepo in prav, upam tudi, da je z mojo pikico vse v redu. V sredo imam pregled pri G in me že spet kar precej skrbi - kot vedno. Če bi že čutila gibe bi bilo drugače, ker bi vedela, da je vse v redu, zdaj pa .... user posted image Samo upam lahko na najboljše. Sicer se mi včasih zdi, da nekaj čutim, ampak ne vem, če bi to lahko bila prebava ali dojenček (16.t). user posted image

Lep pozdrav!

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
9.6.2008 16:41:29   
mami_1979

Pozdravljena Jullija!
Mene mučijo grozne migrene, že nekaj let user posted image !
Sedaj je sploh noro, ker ne smem jesti "tamočnih" tablet, ampak samo Lekadol, ki pa je bolj blaga pomoč. Pomaga mi samo toliko, da ne jočem od bolečin, ampak, jih nekako preživim.
Pri glavobolu pomaga mir in počitek v temi. Koliko miru in počitka imam ob treh fantičih, si pa kar lahko misliteuser posted image !

Cipresa

Kam si pa klicala za izvide?
V ordinacijo dr. Strahove, ali kar v laboratorij?
Mene še tudi ni klicala, pa mi je obljubila, da me bo danes v vsakem primeru, ne glede na to kakšni bodo izvidi.
Se pa tudi ne bom več obremenjevala, ker sva se odločila da na AS ne grem ne glede na izvide.
Mali sonček je in bo naš, pa četudi ne bo popolnoma zdrav.

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 9.6.2008 16:42:01 >

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
9.6.2008 16:44:43   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*
sanja ne mislim te nadirat niti anonimne nisem, ti poveš svoje mnenje jaz pa povem svoje in moje mnenje je da vse mal pretiravate, glede na to da ste že sulfiniji rekle isto glede pisanja. sploh pa je tudi anonimna mal čudno napisala svoj post,glede na to da sem bila prvič opozorjena  bi lahko mal bolj prijazno napisala, a ne?

Jaz nisem Sulfiniji nič rekla, ne vem, katera je bla, očitno je bla anonimna, če tako praviš;
tebi pa tudi nisem mislila nič slabega, sem samo povedala svoje mnenje, če si vprašala. Glede anonimne se pa strinjam, da bi lahko bila malo bolj prijazna, ampak kaj čes, na forumu so še dosti hujše nesramnosti.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
9.6.2008 16:46:30   
_sanja_*
Ajauser posted image Moj FANTEK je velik 60,5 mm. Veselo maha z rokicami in nogicami. Noseča sem točno 12 tednov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako sem srečna in grem z največjim veseljem v četrtek na NS.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
9.6.2008 16:51:41   
anapikica
Zverinica pozdravljena, še ena decemberčicauser posted image  (aja pa še zdaj mi ni nobena zaupala...če bo decembra imela tridnevno domovanje v POuser posted image user posted image ) .

Nina mene tudi nič ne motijo tvoji klicaji. Je škoda tega časa, ki ga preživimo, da bi se s takimi malenkostmi ukvarjali. user posted image  

Julija jaz mam zadnji teden kar pogoste glavobole. Problem je ko se pojavijo proti večeru, tako da boli glava še drugi danuser posted image . Pa si niti lekadola ne upam vzet, ker sem do pred kratkim morala antibiotike jest, bogiuser posted image , bo že zdaj nafilan s tabletkami. Poizkusi kake kapljice na bazi naravnih zelišč. Meni malo ublažijo glavobol, si jih pa vmasiram.  Držim pesti da bo pri G vse vredu.

user posted image  Pa lep dan vam želim user posted image !

Zakaj bi bilo enostavno, če je lahko zakomplicirano :) Decembra pa posije sonček!

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
9.6.2008 16:55:44   
anapikica
Sanja čestitkeuser posted image . Že veselo  plavajo naše žabiceuser posted image , pa pesti ti držim da bo NS uspešna. Pa še slikce boš dobilauser posted image . Jaz se jih kar ne morem nagledat. Kaj šele bo na 3Duser posted image  En CD premalo.

Zakaj bi bilo enostavno, če je lahko zakomplicirano :) Decembra pa posije sonček!

(odgovor članu anapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
9.6.2008 17:08:34   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

Se pa tudi ne bom več obremenjevala, ker sva se odločila da na AS ne grem ne glede na izvide.
Mali sonček je in bo naš, pa četudi ne bo popolnoma zdrav.

user posted image user posted image user posted image tudi jaz tako mislim. Koneckoncev kdo pa sem jaz da odločam kdo je dober da živi in kdo ni doberuser posted image Tako zelo mi je žal da sem sploh šla na NSuser posted image
Drugače sem pa klicala k dr. Strahovi že v petek in sedaj danes še enkrat ker mi je v petek obljubila da bodo danes sigurno izvidi - pa spet nič. Naj bi ne imeli nekega reagenta in nobenih izvidov n morejo delat. Ampak dost jih imam, plačaš enkrat, dvakrat in na koncu doma ugotoviš da plačuješ samo  zato ker  bi bilo dobro da daš še kri in potem bodo ugotovili da bi bilo dobro da plačam še AC(čeprav še ni nič rizično...).............izvidov pa od nikoder in vsak dan klicarim in jih na kolenh prosim da mi povejo al ije vse vredu ali ni. Nimam več živcev za te njihove igrice.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
9.6.2008 17:59:43   
*nina*
cipresa upam da boš čimprej dobila te izvide, ker so pa res nesramni da so tako malomarni, še posebej za take stvari, kot je to.
ti se ne nič živcerat,saj vem da lahko to rečt, sam dober ti hočemo,čeprav bi jaz vrjetno tuže zdavnaj pouser posted image !vse bo vredu

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.