|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
9.6.2008 21:14:24   
*Mateja
Pozdravljene user posted image
Nism mela prej časa pisat. Zjutri sem imela izpit, potem sem se pa celo popolne mal crtala z user posted image pa učila za izpit za v sredo...zdele se bom pa tud še mal učila.
Cipresa pomoje je najbolš res da se ne obremenjuješ z rezultati in z izvidi, veliko je odvisno od pozitivnega razmišljanja. Sicer pa tud ti testi niso 100% tk da še en razlog več da se ne sekiraj in uživaj čas z user posted image in user posted image . Verjamem da če bi blo kaj narobe bi ti takoj poslali izvide.
Nič lepo se imejte, jaz se grem še učit.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
9.6.2008 21:18:53   
pike
Pozdravljene,
mi lahko na seznam zapišete  podatek za naslednji UZ, ki ga imam 7.7.2008. NS pa sem opravila 5.6.2008 in mi je G pustil  datum pdp 11.12.2008.
Punce, toliko drugih pomembnejših tem je na svetu kot pa tale glede sloga pisanja katere od vas. Moram reči, da se v te zadeve nisem nikoli poglabljala in se ne mislim. Zame RR pomeni neko vrsto sproščanja ter možnost, da izveš kaj koristnega oz. zanimivega. Lep pomladni večer vsem decembrkam (z klicajem vred)!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
9.6.2008 22:19:26   
*nina*
user posted image user posted image user posted image !!!!jaz isto pravim

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
10.6.2008 8:57:08   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

Da se pofočkam, predstavim in podaljšam seznam decembrk, hehe, kaka gužva bo po porodnišnicah!? Me prav zanima če bom s katero od vas v porodni sobi skupaj, ob takih gužvah se zna baje tudi to narest, po dve v porodniuser posted image

Berem vas že kak mesec, javit se mi pa še ni uspelo, zakaj ne, ne vemuser posted image

Aha, no, stara sem 28,

za dobro jutro se najprej popravim za nazaj, mi je včeraj kapnilo da sem stara 29, in ne 28.. hehe, ja imam malo daljšo lajtngo, mi očitno nekdo gor stojiuser posted image user posted image user posted image no, še to sem morala mojga vprašat, da sem se prepričalauser posted image

kako ste danes?
jaz ok, v veselem pričakovanju jutri nuhalne, malo me matra glede spola: z mojim še nisva dorekla ali bova vprašala ali ne, mene pa matrauser posted image čeprav imam občutek da bo spet punčka... ve boste vprašale?

nič, grem še kaj narest, itak bo prehitro ura 12, ko grem domov...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
10.6.2008 9:16:34   
_sanja_*
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image

Super sem danes spetuser posted image Zdaj me je še utrujenost minila, tako, da sem res začela uživati v nosečnosti.

Sem pa pozabila včeraj povedati, da hujšam. Vsakič, ko pridem na pregled imam manj kg. Pa mi ni slabo, niti ne bruham, veliko jem - ampak vseeno. Sestra me je malo okregala, čeprav ne vem zakaj, ker več kot jesti ne moremuser posted image , zdravnica je pa rekla, da je to povsem normalno, da so tudi primeri, ko nosečke rodijo z isto težo, kot so zanosile.Očitno je moje dete požrešno in bo še vse moje zaloge pojedlouser posted image user posted image

Zverinica, jaz bom vprašala za spol!user posted image Lepo je, če je presenečenje, je pa tudi lepo, če veš kaj dobiš - je dosti lažje kupovati. Vsekakor pa sem preveč radovedna, da ne bi vprašala. Mi je včeraj ginekologinja že nakazala, da bo fantek, samo se mi zdi še prekmalu, tako da bom počakala kaj mi bo povedala na NS pa tudi na kasnejših pregledih.
Sva pa prepričana, da bo punčke, zato je bilo včeraj vse skupaj kar malce šokuser posted image , ampak nič zato. Mi je popolnoma vseeno, kaj bo, iker si v prihodnosti želiva parček, tako da res nima veze - samo da bo zdravo! user posted image user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
10.6.2008 9:44:14   
jesensko listje
Ojla!

Jaz imam pa grozno nedeljo za sabo. Sva se z možem odločila, da greva malo po ljubljani. In sredi prešerca se meni nekaj vlije... Prideva do avta, pa vidim kri na hlačah. Meni bi kmalu srce nekam ušlo. Takoj sem seveda pomislila na splav (sem enega že imela in me je še bolj strah). Potem sva takoj odbrzela na urgenco, kjer sem proti pričakovanjem v eni uri že prišla na vrsto in so ugotovili, da je s plodom vse ok. Sem si oddahnila! user posted image  Imam pa nizkoležečo posteljico in se je krvavitev zato pojavila. Sem sedaj v enajstem tednu in sem upala, da bodo slabosti kmalu minile, potem bom pa lahko vsaj kaj delala. Sedaj pa najbrž ne bom smela. Pravzaprav še ne vem, imam jutri pregled, pa bomo videli. Sicer pa moram jesti dabroston trikrat na dan. Zelo me je zbegalo vse toleuser posted image . Te udari kot strela z jasnega, ampak bo že. Se tolažim, da bi bilo lahko še mnogo huje. Upam, da se bo posteljica premaknila stran od vratu. A ima še katera podobne probleme?

Vsem želim lep sončen dan!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
10.6.2008 9:56:41   
*Mateja
Sanja jaz tudi nevede hujšam. Pojem res veliko čez dan, in se prav trudim čim več pojesti, da ne bi blo kaj narobe, vsakič ko stopim na vago pa mi pokaže manj. Že ko sem bila na prvem pregledu me je skoraj kap, ker sem mislila da imam 57kg pokazalo pa mi je 54kg...zdaj jih  imam pa še dve kile manj. zgleda so naši otročički res tako lačni da nam pojejo vse zaloge user posted image user posted image user posted image no po drugi stani me pa kile ne bodo hitro šle gor, kar je tudi čisto ok. men je važno da je z user posted image vse ok, pol pa al grejo kile gor al dol.

(odgovor članu jesensko listje)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
10.6.2008 10:42:27   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: *Mateja

Sanja jaz tudi nevede hujšam. Pojem res veliko čez dan, in se prav trudim čim več pojesti, da ne bi blo kaj narobe, vsakič ko stopim na vago pa mi pokaže manj. Že ko sem bila na prvem pregledu me je skoraj kap, ker sem mislila da imam 57kg pokazalo pa mi je 54kg...zdaj jih  imam pa še dve kile manj. zgleda so naši otročički res tako lačni da nam pojejo vse zaloge user posted image user posted image user posted image no po drugi stani me pa kile ne bodo hitro šle gor, kar je tudi čisto ok. men je važno da je z user posted image vse ok, pol pa al grejo kile gor al dol.

Ja, se čist strinjam s teboj. Sem že včeraj rekla sestri, da več kot jest ne morem. Mi pa zelo paše sadje, tako da najbrž ima to velik vpliv. Očitno nosiva prave male jedceuser posted image user posted image
Verjetno bova tako vse nadoknadili, če pa ne, pa hvala bogu. Kar naj gre počasi goruser posted image

Upam, da ti je na izpitu šlo. Pa saj vem, da ti je, ker si pridna.user posted image V sredo bom držala pesti. user posted image user posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
10.6.2008 12:30:52   
pišapela
Zdravo!

Sem imela včeraj nuhalno in s plodom je vse vredu. Videli smo rokice, nogice, možgane, hrbtenico, trebušček, srček bije (162 utripov), nosna kost dobro vidna, NS : 1,3 mm. Veliki smo 6,16 cm, težki pa 80g. Na začetku je bil čisto pri miru, potem pa se je razjezil in začel mahati z rokami in nogami, se obračati. Prav super ga je bilo gledat. Skratka vse OK.

Skrbi pa me nekaj drugega. Dobila sem tudi razultate iz laboratorija in sem Rh negativna, tako da me čakata dve injekciji. Pa to me niti ne skrbi toliko. Bolj to, da so izvidi za toksoplazmozo na mejni vrednosti, tako da moram ta teden dati še enkrat kri. Zdravnica me je pomirila, da to ni nič kaj hudega, ampak jaz bolj berem različne članke, bolj me skrbi. Ima katera kakšne podobne izkušnje ali ve kaj več o tem?
Upam, da bo vse OK.

Uživajte v sončku!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
10.6.2008 13:06:46   
mami_1979

Pozdravljena!

Cipresa, ali so te že mogoče kaj klicali od dr. Strahove?
Upam, da nisem preveč radovedna,...

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 10.6.2008 13:07:37 >

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
10.6.2008 13:24:26   
*Mateja
Sanja kaj pa če najina user posted image tok pojesta in bova rodile res velika dojenčka?bota taka debeluškasta user posted image no upam da ne, ker ena moja kolegica je rodila fantka velikega 62cm in je bla čist boga.
Pišapela pomoje ne bo kaj narobe, vsem člankom pa tudi ne verjeti, ker kdaj gredo prav preveč v skrajnosti in si pol sam še bolj zaskrbljena. Mislim da je zdravnica z razlogom rekla naj te ne skrbi, ker je gotovo imela že veliko takih primerov in je bilo potem vse ok.

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
10.6.2008 14:37:11   
CIPRESA
Ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes sem končno dobila svoje rezultate ki so suuupeeerrrr, riziko je iz 1:3200 poskočil na  :13.000  user posted image user posted image user posted image zelo sem vesela, čeprav ko bomo imeli tretjega ali četrtega ali petegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne grem več na NSuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
10.6.2008 14:57:15   
Julijana
CIPRESA mene je tudi ravnokar klicala strahova in povedala da je rezultat močno poskočil iz 1:806 na 1:2700 tako da če je moj rezultat po mnenju strahove odličen, kako to da tvoj ni bil odličen brez DHT-ja ker si toliko mlajša.
zato meni ti izračuni ne pomenijo veliko in se strinjam s Cipreso da v kolikor se odločim še kdaj za kakšnega user posted image  nikoli več na NS drugam, ampak samo k mojemu g-brez licence (nič ne računa da ne bo pomote), ker vse temeljito pregleda in izmeri samo izračuna ne poda.
Da ne bo pomote da katero obsojam ki gre na NS to je vaša odločitev, mene in očitno cipreso so dajali živčki, zaradi slabihuser posted image user posted image prvih rezultatov

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
10.6.2008 15:44:03   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: pišapela

Skrbi pa me nekaj drugega. Dobila sem tudi razultate iz laboratorija in sem Rh negativna, tako da me čakata dve injekciji. Pa to me niti ne skrbi toliko. Bolj to, da so izvidi za toksoplazmozo na mejni vrednosti, tako da moram ta teden dati še enkrat kri. Zdravnica me je pomirila, da to ni nič kaj hudega, ampak jaz bolj berem različne članke, bolj me skrbi. Ima katera kakšne podobne izkušnje ali ve kaj več o tem?

s toksoplazmozo je tkole: če imaš pozitiven izvid pomeni da si jo že prebolela, se pravi si imuna in lahko ješ tudi suhomesnate zadevšne in vse kar je pač riziko za tokso. Če pa je izvid negativen smo pa še občutljivi. Kaj pomeni mejna vrednost pa ne vem glih, upam da ne da jo glih imašuser posted image dodaten izvid bo sigurno več povedal, malo bolj povrtaj G .. držim za dobre izvide!!! 

CIPRESA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhuuuuu

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
10.6.2008 16:09:53   
nadya
Ojla.
Jaz sem pa bla dans na nuhalni. Vse je ok, nosna kost vidna, nuhalna 1,4mm, vsi organčki ok. Sem full vesela! Mali je pa precej živahen! Ga je blo prav užitek gledat.
Cipresa čestitke za rezultate!
Pišapela pejt mal pogledat na Pušenjakove odgovore glede toxe, boš prec boljše volje. Od vseh nosečk, ki se na sveže okužijo s toxo, se le-ta zelo redko prenese na plod. Mislim da je nekako 2 do 3% možnosti za prenos na plod.

Lp

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
10.6.2008 16:42:49   
*nina*
cipresa in julijana čestitam, sam da je vse vredu.super.res sem vesela za vaju in za vse ki imate lepe novice.bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
10.6.2008 18:49:19   
mavrica72
Čestitke vsem za lepe novice, kajti takšne potrebujemo. user posted image user posted image user posted image

Tejka ** - upam, da se ti v petek vse dobro izteče. Vidim, da imaš pomisleke glede petka trinajstega, pa sem mislila, da imam samo jaz te "probleme". Sama imam namreč takrat NS, pa že tako me je strah, potem pa še takšen datum, da avtomatsko takoj pomisliš na kaj slabega. Ampak za naju bo to srečen dan. Boš videla. user posted image  Sicer pa jaz bi na tvojem mestu šla kar na oba pregleda, torej tudi potem v Domžale.

Anapikica - sprašuješ, če je še katera, ki naj bi rodila v Po. Jaz imam takšen namen, nisem pa nikjer zasledila kdaj imaš rokuser posted image

Katja_p a so se izcedki že umirili? Ti kar lepo počivaj glede dabrostona pa se ravnaj tako kot so ti dejali zdravniki. Evo, še eno user posted image  da se vse izteče tako kot je treba.

Opažam, da vas je kar nekaj, ki vam gredo kilce dol namesto gor. Meni pa kar rastejo, pa sploh ne jem več kot ponavadi. Trebušček se mi že tako pozna, da ga sploh ne morem več skriti (no, razen če kaj zelo širokega oblečem user posted image ). Če se spomnim na prvo nosečnost, mi še pri šestih mesecih sploh ni bilo nič videti, no, ampak potem je bilo pa skoraj čez noč "šok", rastel je 100 na uro user posted image

Uživajte in lepo se imejte

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
10.6.2008 19:41:07   
CIPRESA
Še nekaj bi vas vprašala. A ima katera povečan izcedek, take bolj rumenkaste barve? Mene nič ne boli in nič ne srbi le občutek imam  kot da mi skos nekaj ven teče, in potem nosim te mini vložke skosuser posted image Tudi vonja nima, ampak vseeno je kar neprijetno. Že pred nosečnostjo sem imela tak bolj rumenkast bel tok sedaj pa se je še povečal, kot neka nitka je na vložku, pa ne vedno le včasih, ali je to kaj nevarnega? In kdaj naj me skrbi?

Julijana tebi pa čestitke, vem da se ti je odvalil kamen od srca, jaz verjamem da bo vse O.K. z najinima pikicamauser posted image

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 10.6.2008 19:42:35 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
10.6.2008 19:47:36   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Še nekaj bi vas vprašala. A ima katera povečan izcedek, take bolj rumenkaste barve? Mene nič ne boli in nič ne srbi le občutek imam  kot da mi skos nekaj ven teče, in potem nosim te mini vložke skosuser posted image Tudi vonja nima, ampak vseeno je kar neprijetno. Že pred nosečnostjo sem imela tak bolj rumenkast bel tok sedaj pa se je še povečal, kot neka nitka je na vložku, pa ne vedno le včasih, ali je to kaj nevarnega? In kdaj naj me skrbi?

Julijana tebi pa čestitke, vem da se ti je odvalil kamen od srca, jaz verjamem da bo vse O.K. z najinima pikicamauser posted image

Najprej čestitke! user posted image user posted image user posted image In seveda tudi Julijani! user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi povečan izcedek, baje da je normalno. Včasih belega, včasih rumenega... Ves čas kot močnejši beli tok, včasih tudi kakšno sluz kot med ovulacijo. Baje, da je vse to normalno.
Normalno, dokler ni izcedek krvav ali rjav, roza,... Normalno, dokler ne smrdi, te ne peče ali srbi,...

To da - zaenkrat zgleda vse ok! user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
11.6.2008 9:30:57   
mettyy
Ojla!

Včeri sem bila na nuhalni, in je s plodom vse ok. Z bodočim očkom sva videla vse, rokice, nogice, možgane, trebušček, hrbtenico, imela sva povišan utrip - 177, je na zgornji meji normalnega - upajmo, da se bo umiril. Nosna kost je bila dobro vidna, NS: 1,6 mm. Malo nas je jezil, ker se ni hotel premakniti, je rekla, da spi, in ko sem zakašljala, se je začel premikati. Mali zaspanko... Prestavila mi je tudi PDP, in sicer na 18.12.2008. Spol še ni bil jasno viden, je rekla samo, da ni ploščato, ampak, da ne morem zagotovo reči, da bo fantek, ker pri punčkah je lahko na začetku vse povečano.

Uživajte v današnjem sončeku.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
11.6.2008 10:23:36   
nanaa
[mettyy  bravo user posted image user posted image , ali si bila kaj živčna? Jaz imam jutri NS in danes samo pomislim pa me kar želodec boli.

Glede izcedkov, tudi jaz imam skoz kaj, sedaj imam AB, ker imam  vnetje sečil in upam, da bo kmalu bolje.   PUnce a ve se boste kopale v morju? Jaz sem skoz mislila, da se bom sedaj sem pa kar malo v dilemi.

Ali ste v službi že vse povedale? Jaz bom, če bo le vse ok povedala v petek. Bo pa verejtno kar šok.

pišapela tudi jaz sem RH negativna (A-)  in sem že pri 1 SS dobila inekcijo, sedaj jo dobimo pa v 28 tednu in mislim, da po porodu.  V primeru pa da je tvoj partner tudi RH negativen ti ni potrebno prejeti inekcije. ( MOj je A+, tako , da inekcijo dobim).

(odgovor članu mettyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
11.6.2008 10:24:03   
uršula83
Dober dan!! Danes je prav lep dan, zelo dobre volje uživam v službi....zakaj? Včeraj sem bila na nuhalni pri dr. Pušenjaku in sem resnično navdušena. Zelo prijazen doktor, obvlada res. No rezultati so zelo dobri, tveganje za DS 1:7300 pa še nekaj, nosna kost vidna in vse ostalo tudi. Mali je bil živahen. In izvedela sem spol. Imeli bomo fantka. Naslednji pregled imam pa 8.7. (to je 3. pregled).

(odgovor članu mettyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
11.6.2008 11:02:32   
ključek
Imeli bomo fantka

urša, čestitam!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
11.6.2008 11:08:01   
tejci01
Pozdravljene bodoče mamice
že nekaj časa se vam nisem oglasila, ampak prejšnji teden sem se pripravljala na poroko prijateljice in ta teden se pa učim za jutrišnji izpit. Kaj več časa bom imela v petek, ko bo izpit šel mimo. v torek imam UZ in mi bo kar moj G naredil nuhalno, nisem še nič živčna, ker vem da bo vse OK.
Čestitam vsem, ki ste imele pregledel in je vse v redu. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
11.6.2008 15:53:33   
mami_1979
Pozdravljene punce!

Danes sem dobila tudi jaz končno izvide domov. Klicala me pa zdravnica nič ni.

"Comments:
Normalen izvid. Dodatna diagnostika ni potrebna."
user posted image user posted image user posted image
Lep dan vsem!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.