|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
5.6.2008 20:55:14   
vrtnica21

user posted image

(skupaj nas je
70 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi       spol

user posted image  x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30          UZ             ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23      UZ 16.4.         ?
user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?       UZ 28.5.        ?  user posted image
user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?            UZ               ?
user posted image x.12.   Nincica1     (1. user posted image0.user posted image )     30       8.5./NS12.6.  ?  user posted image
user posted image x.12.   mavrica72  (4. user posted image0.user posted image )       ?         UZ  28.5.       ?  
user posted image x.12.   jagodinka   (3. user posted image0.user posted image )        ?          UZ               ? 
user posted image x.12.   tejka**       (?. user posted image?.user posted image )        ?          UZ               ? 
user posted image x.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24      UZ  30.7.          ?  user posted image
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?           UZ                ?
user posted image 1.12.  1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31       UZ  21.4.         ?  user posted image
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )    31       UZ 18.6 (NS)  ?  user posted image
user posted image 2.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29      UZ 20.6.(NS)  user posted image  user posted image
user posted image 2.12.   tian*zoja      (1. user posted image , 0. user posted image )     ?              UZ              ? user posted image
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ?  UZ11.6./NS20.5. user posted image
user posted image 3.12.   Splet.Ka        (2. user posted image , 1. user posted image )     30    UZ 2.7. (NS)     user posted image
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27       UZ 8.5.             ?  user posted image
user posted image 4.12.   Otika            (?. user posted image , ?. user posted image )       ?          UZ                 ?
user posted image 4.12.   tasa.m        (1. user posted image0.user posted image )      25      UZ (NS)           ?  user posted image
user posted image 5.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25    UZ 20.6. (NS)     ?  user posted image
user posted image 5.12.   Ana Luna      (2. user posted image , 0 user posted image )      28     UZ 23.6.(NS)    ? user posted image
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?         UZ                    ?
user posted image 5.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     UZ 21.7.(NS)    ? user posted image
user posted image 5.12.   roal              (2. user posted image , 0. user posted image )      26   UZ 3.6./NS3.6   user posted image
user posted image 6.12.   MoonEve     (2. user posted image , 1. user posted image )     28    UZ 3.6. (NS)      ? user posted image
user posted image 6.12.   miracleme   (2. user posted image , 1. user posted image )      ?        UZ      (NS)       ? user posted image
user posted image 6.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31     UZ 16.6. (NS)   user posted image  user posted image
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?        UZ 15.5.          ?
user posted image 7.12    nadaklemen(2. user posted image , 1. user posted image )      31        UZ                    ? user posted image
user posted image 8.12.   Tajka          (2. user posted image , 1. user posted image )     27     UZ16.6. (NS)      user posted image
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34  UZ8.7./MF25.7.(NS) ? user posted image
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )     29         UZ 8.5.            ? user posted image
user posted image 10.12. lollypop      (1. user posted image , 0. user posted image )      29        UZ/NS6.6.       ?
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?    UZ 11.6/NS5.6.  ? user posted image
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,
0. user posted image )      29      UZ 12.5             ?
user posted image 11.12. Suni             (1. user posted image ,
0. user posted image )     27       UZ                     ? user posted image
user posted image 11.12. Anonimenuser posted image (1. user posted image ,0. user posted image )      ?       UZ (NS)             user posted image  user posted image
user posted image 12.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     UZ18.6. (NS)    user posted image user posted image
user posted image 12.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31        UZ 2.6.           
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26      UZ/NS 9.6.      ? user posted image
user posted image 12.12. robidka        (1. user posted image , 0.user posted image )      30      UZ                     ?  
user posted image 12.12. mami 1979  (4.user posted image , 3user posted image )       28     UZ  (NS)     
        ? user posted image
user posted image 12.12.  ajda26        (2. user posted image1.user posted image )     29     UZ 3.6. (NS)       ?  user posted image
user posted image 12.12.  december28(1. user posted image0.user posted image )      ?        UZ  (NS)           user posted image   user posted image
user posted image 13.12.  miši             (2.user posted image  , 1user posted image )         ?               ?                  ?                     
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )       22       UZ (NS)            ? user posted image
user posted image 13.12.   JAPE           (2. user posted image , 1. user posted image )      27    UZ 26.6. (NS)   user posted image user posted image
user posted image 15.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )       37      UZ 6.6 (NS)       ? user posted image
user posted image 15.12. Anonim   user posted image (2. user posted image , 1. user posted image )      ?     UZ 5.5.                ?
user posted image 15.12. tejci01         (1. user posted image , 0. user posted image )     26       UZ 17.6              ? user posted image
user posted image 15.12. Puella           (2. user posted image , 1. user posted image )    31       UZ 26.5.               ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    26        UZ                       ? user posted image      
user posted image 16.12. martka         (2. user posted image , 1. user posted image )     36        UZ   8.5.             ?  user posted image    
user posted image 17.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27         UZ (NS)               ?  user posted image                                      
user posted image 18.12. nadya            (1user posted image  ,0 user posted image  )      26   UZ 28.5/NS 10.06 
?  user posted image  
user posted image 18.12. miskajus        (1user posted image  ,0 user posted image  )      26   UZ 30.6./NS 9.06   ?  user posted image          
user posted image 20.12.  neisha80       (2. user posted image1.user posted image )  
28   UZ10.6./NS 12.06  ?  user posted image    
user posted image 20.12.  mettyy          (2user posted image , 0user posted image
)        31    UZ 1.7./NS10.6.     ?  user posted image
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27         UZ/NS12.6.       user posted image user posted image
user posted image 21.12.  nanaa          (2. user posted image0.user posted image )     
29     UZ 28.5./NS 12.06 ?      
user posted image 22.12. ninica7         (1. user posted image0.user posted image )      32  UZ  22.5/ NS 12.6    ?  user posted image
user posted image 22.12. uršula83       (2. user posted image0.user posted image )     24  UZ  8.7./NS10.6      
?  user posted image
user posted image 24.12. ninica04       (3. user posted image1.user posted image )     27       UZ  20.5.              ?  user posted image
user posted image 24.12. _sanja_*     (1. user posted image , 0. user posted image )     22      UZ10.6./NS12.6.   ? user posted image
user posted image 24.12. MIAAA30     (2. user posted image1.user posted image )       ?         UZ                          ?
user posted image 27.12. jesensko listje (2user posted image  , 0 user posted image )   
21       UZ 11.6                ? user posted image
user posted image 28.12. abi              (2. user posted image1.user posted image )      ?         UZ  19.5.                  ?  user posted image
user posted image 28.12.  Lyla             (2. user posted image1.user posted image )      ?       UZ 10.7. /NS 18.6.
?   user posted image
user posted image 29.12. *nina*          (2. user posted image0.user posted image )     23     NS 18.6                  
?  user posted image

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ančicauser posted image
ani76user posted image
faka user posted image
Sulfinija  user posted image
metuljcek27 user posted image
nanika* user posted image
S@nta user posted image
becky user posted image
Anonimna 4 user posted image
potička user posted image

DRAGE VSE DECEMBERSKE user posted image  PREGLEJTE SEZNAM IN GA POSKUSITE DOPOLNIT IN POPRAVIT ALI PA NAPIŠITE POPRAVKE

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
5.6.2008 20:59:12   
vrtnica21
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Oj

Jaz še kar nisem dobila izvidov in nobenega klica in nobene pošte, pa je danes že 10 dni od vzema krviuser posted image Zdaj pa res mislim ad je vse O.K., ker če bi bilo kaj hudega narobe bi pomoje (vsaj upam) klicali na mobitel ki sem jim ga dalauser posted image Kaj mislite???

Hoj Cipresa,
jaz bi na tvojem mestu kar tja poklicala. Jaz sem sicer dobila izvid v 4 dneh (v Dravljah). Mi je pa rekla, da če ne dobim izvida v 10 dneh, naj jih pokličem. Tudi pošta se včasih izgubi, založi.....rezulate pa sigurno že imajo. Poskusi!!! Mi pa držimo pesti.

Sicer pa dobrodošle nove nosečke.

Pa vse, ki imate oz ste imele nuhalno nam poročajte o vaših rezultatih.

Čauuuu

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
5.6.2008 22:09:56   
mavrica72
Zivjo vsem skupaj.
Najprej čestitke vsem za dobro rezultate pri NS user posted image . Ne bom omenjala vsake posebej, ker bom sigurno katero pozabila user posted image .
Jaz sem imela prejšnji teden (uf, kar dajte me za ušesa, ker se nisem prej javila) drugi pregled. Spet me je bilo zelo strah, čeprav se je na koncu vse dobro izteklo. Zgleda, da bom imela pred vsakim pregledom strah, pač slabe izkušnje iz preteklosti user posted image . Kako sem si oddahnila, ko mi je rekel, da je vse v redu. Najbolj sem se bala, da se ne bi slišal srček.
Predlagal mi je, da se naj kar takoj naročim za NS pri dr. Strah v Domžalah, in ne boste verjele, kakšen datum sem dobila. 13.6 (to je drugi teden v petek). Upam, da to ne pomeni kaj slabega. Saj nisem vraževerna, ampak človek pač takoj na to pomisli user posted image . Ja, pa še dvojni hormonski test moram opraviti zraven (upam, da sem prav napisala :))

Sicer pa pri meni še vedno nobenih posebnih nosečniških težav, edino kar večkrat začutim, da me peče zgaga. V prvi nosečnosti sem imela te probleme proti koncu, sedaj pa že kar na začetku user posted image . Ampak, za enkrat se še kar da zdržati.

No, pa še podatek za statistiko. Vidim, da še nimam napisane zraven svoje starosti. Grem proti 36, ampak trenutno je še kar 35.

Sedaj grem pa počasi v posteljo. Lepo preživite jutrišnji dan, čeprav bo spet deževen. Vsem, ki imate jutri preglede ali NS, pa veliko nepozabnih trenutkov ob pogledu na monitor

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
6.6.2008 7:41:40   
lollypop
Dobro jutro user posted image
Spet deževen dan ampak jaz sem danes ful polna energije in presrečna... sem bila včeraj na NS pri dr.Strah - moram jo res pohvalit, super ženska - in rezultati so zelo dobri; srček bije, NS: 1,7 mm - tveganje 1:7333 - dr.Strah je rekla da je vse v mejah normale, videla rokice in nogice, je bil pa otroček zelo živahen in se je skoz premikal tako da smo komaj posneli nekaj slikc (mi je vse zapekla na CD, moraš pa takoj rečt da maš CD s sabo)....  moj user posted image   je bil čisto raznežen, po mojem je šele zdaj dojel da bo decembra res očka user posted image  
Aja, PDP imam malo prestavljen - nov datum 16.12.2008 tako da Vrtnica21 - prosim za popravek na našem seznamčku.

Prav vesela sem, da je končno več dobrih novic na kupu, za vse ki imate še preglede pa držim pesti user posted image  

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
6.6.2008 9:39:00   
Splet.Ka
Dobro jutro.

Pa smo se spet zbudile v deževen dan. Meni je prav všeč, da ni prehide vročine.

Pri nas doma že odštevamo dneve do morja, posebej 2 letnica je čisto navdušena. Gremo v nedeljo. Komaj čakam, da grem malo zaplavat!

Mavrica 72, verjamem, da se bo vse lepo izteklo, verjamem pa tudi, da te pred vsakom pregledom daje strah. Držimo pesti.

Cipresa, jaz bi na tvojem mestu poklicala za izvide. Prepričana sem, da so uredu!

Tian*zoja, dobrodošla, midve imava zelo skupaj PDP! Nadaklemen, tudi ti dobrodošla!

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Se je pa včeraj vseeno nekaj dogajalo v mojem trebuhuuser posted image Med spolnim odnosomuser posted image Prav čutla sem premikanje, popolnoma nov občutek in sem rekla dragemu, da se mu otročiček umikauser posted image

Dobra razlagauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: nanaa

Ima katera kaj izkušenj s slabim urinom, pravi, da to ne vpliva na plod, samo, da je pa treba zdravit, da ne pride do ledvic.
Joj kako sem slabe volje.user posted image

Jaz sem imela v prvi nosečnosti takoj po 12. tednu tudi preveč bakterij v urinu in sem dobila AB. Mi je G razložil, da je treba to pozdraviti, ker bi hujše vnetje lahko povzročilo splav ali odmrtje ploda. Ne skrbi, G ima vse pod nadzorom.

IZVIRNO SPOROČILO: Jullija

Tiste, ki ste v drugo ali mogoče v tretje noseče, vam je kaj znano, kako je s kožo v drugi nosečnosti? Več ali manj strij? Jaz sem v prvi user posted image fasala samo nekaj malega okrog popka, zdaj pa niti približno ne vem, kaj lahko pričakujem sedaj. 

Jaz vem le to, da naj niti dve nosečnosti ne bi bili enakiuser posted image . Jaz sem v prvi nosečnosti uporabljala kremo za masažo mamice in dojenčka iz L'Occitana in nisem pridelala niti ene strije, čeprav sem imela ogromen trebuh in imam še iz pubertete polno strij na stegnih in prsih. Tako da sem si jo priskrbela tudi tokrat. Priporočam!

Katere kremice za trebuščke pa ve uporabljate?

Želim vam lep dan!

Cvetim...

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
6.6.2008 10:58:03   
*Mateja
Helo.
Za tiste,ki imate težave s prebavo. Jaz sem si danes naredila napitek iz jagod, mleka in sladkorja in ko sem ga popila sem v roku 20 minut že bila na wc-ju, tk da toplo priporočam user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa pomoje vseeno katero sadje zmiksaš, važno je da daš notr mleko, ki naredi svoje... upam da bo pomagalo tudi vam user posted image user posted image user posted image
LP
Mateja

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
6.6.2008 14:29:42   
LUNA06
Pozdravljene!

Že celo večnost se nisem oglasla.No, tokrat ne bom več anonimna, sej smo pa že tko delč....

Torej, najprej nekaj podatkov za seznamček, stara sem 28 let, NS sem imela 3.6., naslednji pregled 3.7.

No naj vam povem, da sem mela kar nekaj težav na začetku.V maternici imam namreč hematom, iz katerega občasno krvavim.Izgleda grozno.
Poleg tega mi je slabo ceu dan, tudi ponoči, občasno bruham in ker sem preveč shujšala, sem fasala bolniško.Morala bi počivat, pa ta malga ne bi smela nič dvigvat.SPloh zdej ko ga je G vidla, je rekla, da ni šans, da tega 'bumbarčka' še kej nosm okrog, ja sej ma res ene 13kg al pa še več.

Torej, na nuhalni je blo super, sem kar oba moja user posted image  vzela sabo, ker nismo meli varstva. Velika je 1,5mm, verjetnost pa 1:14200.Plod je velik 5,9cm.Na prvem pregledu je biu za en teden premajhen, zdaj pa je dobiu vse notri, hvalabogu.No tud o spolu somo se že pogovarjal, pa se mi zdi pa to čist prezgodi, no sej tud G je rekla, da se lahk še use spremeni.
Tud PDP-ja še nimam uradnega, tako d anaj kar ostane zaenkrat 15.12.

Z zaprtostjo niti nimam težav, sam se tud nima kaj dosti izločat, ker tri četrt stvari ne morm jest in pol oblj vegetiram.Nič mesa, gob, sladkih stvari, pijače skoraj nobene, prava katastrofa res.Še najbolj mi paše žemla s sirčkom alpa kislo smetano.Ta pravga kosila nism jedla že celo večnost.

Tako, oblublm da se bom zdje bolj pogosto oglašala.No zdej me 10 dni ne bo, gremo na morčka, pol pa upam da se stanje umiri in bom spet normalno 'dihala'.

Bodite fajn!

Anonimna user posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
6.6.2008 14:32:20   
nanaa
Splet.ka tudi jaz sem v 12 tednu in sem dobila antibijotike, na 12 ur jih moram jemati.  A potem je bilo pa vse ok?
Jaz sem se tako prestrašila, da samo iščem kje bi našla kaj napisanega o tem.
Pa ti je kaj rekel ali se lahko to tudi penese na plod?
Kaj lahko sama stroim, da bo bolje?

lollypop bravo za NS, jaz in še nekaj decemeberk pa jo imamo v četrtek. Bo kar gužva pri dr.Strahovi.

Jaz se tudi počasi odpravljam iz službe sem tako utrujena pa še včeraj smo imeli službeni piknik.

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
6.6.2008 14:38:30   
Splet.Ka
Nanaa, jaz sem G vprašala, ali niso AB škodljivi za plod. Ker v navodilih piše, da prehajajo skozi placento in to.

Pa mi je odgovoril, da se v takih primerih ravnajo tako, da bi bilo tveganje čim manjše. AB lahko povzročajo škodo (v zelo malo odstotkih primerov) v zelo zgodnji nosečnosti. Tako da je tveganje za plod res minimalno.

Razna vnetja pa lahko precej bolj ogrozijo tako nosečnico kot plod (splav, prezgodnji porod, odmrtje ploda, kasneje hude poškodbe porodnih poti), zato jih je treba pozdraviti. Torej je tveganje za zdravje mame in dojenčka v primeru jemanja AB precej manjše od tveganja, ki bi ga povzročilo ne-jemanje.

Tako je meni rekel moj G. Upam, da sem te kaj pomirila!

Mateja*, a tako super prebavo imaš? Jaz sem bila na začetku zelo zaprta in mi ni pomagalo niti, ko sem spila par litrov postanega donata, jedla namočene suhe slive, pila kavo, v probiotični jogurt dajala vlaknine... Hvala za receptuser posted image

Luna06, lepo, da si se razkrinkala. Upam, da ne boš več krvavela. Meni se je hematom naredil šele dan pred porodom in pogled na mlake krvi, kjer naj je ne bi bilo, je bil grozen. 

Tako, zlikala sem, skuhala tudi, šla v knjižnico in v trgovino. Samo še po (le)potičko v vrtec grem, potem se nam pa začne vikeeeend.

Uživajte!

< Sporočilo je popravil Splet.Ka -- 6.6.2008 14:42:48 >

Cvetim...

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
6.6.2008 15:16:19   
*Mateja

splet.ka do zdj sm mela ful probleme s prebavo, nism mogla it na vc, sm bla čist napihnena. pol sm pa dons to spila in je kuj deloval, in sm mogla kuj posredovat naprej, mogoče pomaga še kateri.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
6.6.2008 15:17:31   
pike
Evo tudi mi smo včeraj uspešno opravili NS - 1,9 mm. G je rekel, da je vse normalno oz. tako kot mora biti. PDP je ostal isti 11.12.2008. Naslednji pregled pa imam 7.7.2008. Dobila sem tudi prvi dve slikici in celoten pregled posnet na USB ključku. Aja pa sestra me je ponovno stehtala in se nisem nič zredila. Vem pa, da bo za rejenje še čas preostalih 6 mesecev.user posted image Lep pozdravček.user posted image user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
6.6.2008 16:38:31   
katja_p
Ojla!

Js pa malo prej gledala eno ful dobro oddajo na National Geographic - "V maternici". Sicer je lani enkrat že bila, ker sem del že videla, ampak men je ful všeč. Razvoj otroka v maternici lepo po tednih, s posnetki, razlago ... pač to, kar se prebre v kaki strokovni knjigi, na ekranu.

A kaj veste, a pr nas delajo 4D posnetke? Ker men je pa to ful dobro.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
6.6.2008 16:43:12   
*Mateja
ja delajo 4D posnetke, od 22 tedna dalje. Men je dr. Geršakova rekla na NS, da če želim 4d posnetek naj pridem v 22 tednu in ti zapečejo na cd, in se baje ful dobr vidi user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
6.6.2008 19:20:29   
lollypop
Hej, kje pa ste danes vse čveke? Nobenih novic ni od vas....
Jaz sem danes kupila modre in roza copatke, bova dala mojim in njegovim staršem po en parček (različne barve) in slikco iz UZ... ta vikend naju namreč čaka to prijetno opravilo, da povemo bodočim babicam in dedkom kaj jih čaka decembra user posted image  sem prepričana v solze in veselje ob takšni novici, saj že dolgo čakajo na vnučke.... bo pa za moje in njegove to prvi vnuček tako da bo veselje verjetno še toliko večje user posted image  
Potem pa pridejo na vrsto prijatelji in sodelavci, čeprav večinoma že sumijo (ja itak, če se na žurkah izogibam alkohola, vsak prvo vpraša: a si noseča user posted image  - no zdaj bom mirne duše rekla JA)

No pa uživajte tale petkov večer, jaz sem tako utrujena da komaj stojim pokonci, pa še vedno me nekaj slabosti dajejo..... naj že mine tole počasi, da začnemo res uživat v user posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
6.6.2008 23:05:47   
*nina*
hojla
danes vas pa nikjer ni????kako ste kaj???kaj boste počele čez vikend???

no,lep vikend vam želim

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
7.6.2008 8:26:08   
CIPRESA
No jaz vam javim da mojih rezultatov  še vednoooo niiiiiuser posted image user posted image user posted image , sem včeraj klicala pa je rekla da je še vse v LJ ker niso imeli nekega reagenta al kaj žeuser posted image in da naj v ponedeljek pokličem po 2 uriuser posted image user posted image user posted image Zdaj sem spet na začetku, pa sem že mislila da ni nič hujšega ker me ne kličejo, mah...... sita sem že tega čakanja, sploh se ne bom več obremenjevala s tem kar bo - bouser posted image Na AC pa itak ne grem ker sem prepričana da je moja mala pikica popolnoma zdrava user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
7.6.2008 8:27:21   
katja_p
Dobro jutro iz sivega/melgenega/mrzlega ... Celja!

Kako ste kaj? Js sm zadnje čase tk utrujena, da bi sam spala, pol sm pa zarad tega spanja še bolj zmatrana user posted image

Neki me zanima: a je ktera izmed vas morala jemat Dabroston zarad kakih krvavitev al pa izcedka? Men so ga takrat dali, ko sem šla iz bolnice in mi je G rekla na pregledu, da naj ga neham jemat čez 5 dni (teh 5 dni je poteklo v sredo). Ampka je en problemček. Js sm rjav izcedek dobla, ko sem prišla od G, prej sm bla pa 14 dni čista. In imam še vedno vsak dan malo temno rjavega na vložku (zdaj že en teden). Sicer naj to ne bi blo nevarno, ne? Sam js zdej ne jemljem več tablet ... A mislite, da se lahk zdej kaj naredi? Mal me skrbi - sier niti ne vem, kaj je fora tega Dabrostona - kaj preprečuje ...

Dejte mal pomagat - ker ko sem klicala sestro v ambulanto, mi je itak da rekla, naj naredim to, kar mi je rekla G.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
   RE: decembrke 2008
7.6.2008 8:43:21   
jabi babi
ojlaaaaa punce,jst sm pa tko vesela,ker sem dons zadnjič v službi,potem pa na zelooooo dolg dopust,dokler ne pridem iz porodniškeuser posted image user posted image user posted image l
in kako ste kaj danes??jst sm mislila da je bruhanja že konec in glejga zlomka že spetuser posted image user posted image user posted image .no ja sej bo
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
7.6.2008 9:45:50   
*nina*
katja p jaz sem jemala dabroston,ker sem v 6t malo krvavela...sedaj ga že 14dni nisem jedla...pa nimam nobenega izcedka!!!sem pa na bolniški in delam vse v izi!!!!sam pri teb so videli neko kri v maternici...pri meni je niso...in je čist možno da se še čistiš!"!!kdaj pa imaš naslednji pregled!!!pokliči g in se prej naroči in ji povej zakaj se gre!!!!

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
7.6.2008 10:30:45   
katja_p
Naslednji pregled imam 20.6.

Sicer sem poklicala k G, sam je sestra rekla, češ da ni to najbrž kaj. Ma, ne bom glana panike, ker mislim, da se pač tist del čisti. Itak mi je G rekla, da naj pridem prej v primeru, da bi bil izcedek krvav, pr men pa ni.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
7.6.2008 11:21:24   
mavrica72
katja_p jaz sicer jemljem prometrium, ampak ima menda isti učinek kot dabroston (oba namreč vsebujeta progesteron). Tudi sama sem imela čisto na začetku nekaj dni probleme z rjavimi izcedki (vmes tudi že kar z rdečimi). Takrat sem ga morala jemati kar 3x na dan, potem so mi ga zmanjšali na 2x na dan, od prejšnjega tedna ko sem imela pregled, pa mi je bilo rečeno, da dva tedna še naj jemljen enega pred spanjem. Tako da, jaz sem "že" v 12 tednu, pa ga še jemljem, ampak čisto zaradi previdnosti - kajti škodovati tako ne more.
Ne vem če sem ti kaj pomagala, ti pa toplo svetujem, da če imaš še izcedke, čim več počivaj. Upam, da boš hitro opravila z njimi, ker vem, da to ni niti najmanj prijetno.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
7.6.2008 11:28:08   
katja_p
Mavrica72, hvala. Bom probala čimveč počivat, Dabrostona pa ne bom začela spet jemat. Bom počakala na pregled.

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
7.6.2008 13:27:55   
ketii
Hej, dodajte še mene.user posted image PDP je 12.12.08user posted image
Na NS mi je namignila, da zna bit bejbika, tko da juhu.user posted image
user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
7.6.2008 15:41:59   
anapikica
Živjo user posted image user posted image , kako se danes počutite? Pri nas noče posijat sonček..Glede na to da sem relativno nova tu gor, me zanima če je katera decemberčica, ki bo rodila v PO? user posted image  Tako da se ne počutim osamljen primerekuser posted image

Uživajte v vikendu. Pa srečno na pregledih v ponedeljek.

(odgovor članu ketii)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
7.6.2008 18:26:38   
ketii
Ojla
Tut jaz sem decembrkauser posted image user posted image user posted image
PDP imam 12.12.08, tako mi je zračunal G, na NS pa mi je na listu pisalo 10.12.user posted image
user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.