|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
9.6.2008 8:51:44   
ELMA
Evo glih sem  jaz tudi mogla spit tabletku proti alergiji ,
me je začelo srbet kot user posted image , kolk so bogi otroci ko morajo to prenašat,
upam da se bo stanje umirilo , kaj če bi ti nehala jest svinjinu in goveje meso , da vidiš kak bo , ker meni se od mesa poslabša alergija .Dobim hude reakcije , ampak si ne morem pomagat če ga imamo tko radi , pa še suho goveje sami si naredimo( posušimo.)

< Sporočilo je popravil ELMA -- 9.6.2008 8:54:35 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 876
9.6.2008 8:55:16   
misar
neni13...dogovorjeno...sam poklič me kdaj al pa sms spust, pa greva mal povozičkat al pa na kavicouser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 877
9.6.2008 8:55:27   
itata
ela, misar: jaz sem vam pa prav fouš glede spanja priznamuser posted image  k men se ponavadi zbudi okol polnoči, pa mu dam dudo, pol tam med 1h in 2h dojenje, pol se velikokrat težko pomiri ker ga kej srbe al pa kupčka dobr ne podre, tko da se ponavad kej zezam do 3h, pol spet dojenje okol 5h/6h... okol 7h mi pa itak že prvič vstane... da gre lahk okol 8h še mal nazaj spat. ubitačan urnik spanja ima mali!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 878
9.6.2008 8:57:54   
itata
elma: jaz mesa sploh ne jem, tko da je to že eliminirano... edin zdej k ne pojem nobene beljakovine s to dieto, jem 1x na teden pranji zrezek, to je pa vse...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 879
9.6.2008 8:59:23   
ELMA
neni13 user posted image user posted image user posted image za prespavano noć user posted image user posted image user posted image

Bog ve gdaj bom jaz to dočakala user posted image .

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 880
9.6.2008 9:00:10   
misar
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image elma...kaj si pa ti to ene hieroglife prpopala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 881
9.6.2008 9:00:47   
misar
user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj ko sem pa to napisala mi pa kaže, da si vse ok naredila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 882
9.6.2008 9:03:32   
Neni13
O, Elma

komi zdej sem vidla, da si s Trbovelj.Eh, smo pa tako blizu, jaz sem drgač Laščanka. user posted image
Kaj kej novga tam?
A si rodila v Trbovljah?
Pr nas je bila včasih kr popularna Trbovljska P, pa iz Rimskih so večina tja hodile. Zdaj pa se je to kr zmanjšalo.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 883
9.6.2008 9:05:09   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: itata

elma: jaz mesa sploh ne jem, tko da je to že eliminirano... edin zdej k ne pojem nobene beljakovine s to dieto, jem 1x na teden pranji zrezek, to je pa vse...

To je mal čudn ,vsega se izogibaš in ga spet srbi  user posted image .
Ali je šampon, prašek ali cvetni prah, Kaj pa tvoj parfum user posted image ,a si se tega spomnila , moja soseda sploh nesme uporabljati parfuma .
Veš kaj to je dons tolk telih alergij da človek ne ve kaj naj še sproba .

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 884
9.6.2008 9:10:31   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: misar

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image elma...kaj si pa ti to ene hieroglife prpopala user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  misar včasi pride prov kej takega , da se mal človek nasmeji ,

A tisto za mačkico , če slučajno kira ne ve kak  se pobrije, sem prelimala navodila ...user posted image user posted image user posted image

Adruga je za frizerke ...katalog modernih frizur  user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 885
9.6.2008 9:17:58   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

O, Elma

komi zdej sem vidla, da si s Trbovelj.Eh, smo pa tako blizu, jaz sem drgač Laščanka. user posted image
Kaj kej novga tam?
A si rodila v Trbovljah?
Pr nas je bila včasih kr popularna Trbovljska P, pa iz Rimskih so večina tja hodile. Zdaj pa se je to kr zmanjšalo.

Nič ni novega pri nas , razen tega da nam ful smrdi iz te preklete cementarne .Kar se tiče Trboveljske bolnice , moj oba poroda so potekala v redi nimam kaj povedat,so pa malomarni .Spomnem se leta 1998, ko sem sina rodila je bila polna bolnica in bilo nas je iz Ljubljane ,Trbovlja , Laško , Litija ...Zdaj pa res na žalost ni več tko .

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 886
9.6.2008 9:20:55   
itata
elma: malega sam v vodi kopam. praška skor ne uporabljam za njega - likamo spet, parfuma pa tud ne uporabljam... res mi je že mal zmanjkal idej kaj bi lahk blo.

eno ? glede vozičkov... bi rada kupla trikolesnika, ker mi gre ta moj že na živce... kako ste zadovoljne s QUINNY SPEEDI in COMFORT?? jakob bo vsak čas košaro prerasel, športni del mi pa pri tem mojem ni všeč pa bi prodala tega in kupila drugega sam športni del. sej vem da se preseravam, sam vseenuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 887
9.6.2008 9:28:47   
ella79
itata jaz mam speedija in sem ful zadovoljna, sam mal bo zdele k bo šla iz košare na športni del zoprno, ker se ne poleži čist v ležeči položaj. Drugače pa za ta dnar meni super voziček user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 888
9.6.2008 9:31:15   
mlavla
se pardoniram za sinoči..sam sem bil apreveč utrujena..da bi tipkala..

Danes pa po čudežu mala še pančka..samo je pa sredi noči bila čisto budna..se mi je režala..in sploh ni hotela zaspat..pa sva se matrali 1,5ure,da je zaspala..kaj ve naredite v take primeru??

itata...te čist razumem ti kar menjaj voziček..jst pa že nabavljam marelo..zaradi morja in pakiranja v avto..saj naš voziček zavzame cel prtljažnik (je pa res,da imava cliota)

tole je pa naš današnji urnik spanja: zaspala ob 20:00...prvič zbudila ob 23:00....dobila dudo in zaspala....spala do 1:00..sva se dojili, takoj zaspala...ob 5:00..sva se spet dojili....pol pa ni hotela zaspat..in sem jo vzela v najino posteljo, ji vztrajno "tlačila" dudo..in jo je zmanjkalo okrog 6:30...no zdej pa še zmeri pančka...(tako dolgo ni še nikol spala)
to je primer ene od boljših naših noči glede spanja..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 889
9.6.2008 9:40:18   
itata
ela: ja sej to me je zanimal k se ne poleži čist - se pa nagne nazaj a ne? je pa bolš kokr luinca a ne? k naš itak spi tko tko v vozičku... velikrat kar v lupinci tko da slabš ne more bit po mojem...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 890
9.6.2008 9:43:06   
itata
mlavla: jaz te razumem. dost podobno našemu NEspanjuuser posted image  jaz če noče zaspat ob 5h se sploh ne trudim ga uspavat, ampak ga dam v posteljico in prižgem vrtiljak al pa da se igra na ležalniku pol čez pol ure se itak utrudi in ni panike za zaspat nazaj...

ela: še to- kolk pa kej placa zavzame v avtu? a moraš kolo odšraufat? jaz mam škodo fabio pač manjši avto in prtljažnik...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 891
9.6.2008 9:47:06   
Janey
jutro
itata če boš kupla trikolesnika ti priporočam freesyle xl, ker je najboljši, prideš povsod z njim in res je špica. Naš mali ful uživa v njem. speedi je meni tak tak, prevelik, nevaren, pa še oni naklon se nastavlja na vrvico. meni je res špia ta vozek.
pojem in šibam...upam da naju ne dobi dž
lep da vam želim

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 892
9.6.2008 9:55:18   
mlavla
no mi imamo tudi trikolesnika....Hartana skater..pa sem tud zadovoljna z njim..samo moti me ker se na tako veliko zloži..in pa to, ker imamo star model, da ima sprednje kolo le fiksno..

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 893
9.6.2008 9:56:05   
mlavla
Neža še akr pančka..user posted image

to namreč ni v njeni navadi..sem kar malo zmedena...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 894
9.6.2008 10:03:26   
ELMA
mlavla da ne bo Neža zamenjala dan in noć  user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 895
9.6.2008 10:04:56   
ella79
itata bolj se poleži kot v lupinci. Pač skoraj čist, ampak ne čist user posted image user posted image enim je to zelo pomembno, aja pa še roč se ne obrne tako, da ti lahko user posted image gledaš ko ga pelješ, kar pomeni da je user posted image obrnjen samo naprej. Itak so pa firbci, pa kaj bodo nas gledali user posted image user posted image
glede zlaganja... jaz imam puntota pa ga z lahkoto v prtljažnik dam, sam kolesa dol potegnem.
freestile je bil tudi meni všeč, sam kaj ko ne gre v moj prtljažnik, pa sem hotla takega, da ga tudi v mojga spravim, ne pa da bom gledala s katerim avtom bo šel moj v službo, pa da potem midve potem nikamor ne bi mogle user posted image je pa res da ima tudi boljši sistem za dvigovanje naklona naslonjala in še roč se obrača naprej in nazaj.

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 896
9.6.2008 10:15:10   
mlavla
smo že budni..zdej gremo pa papcat..previt itd..

pozdravčič

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 897
9.6.2008 10:15:12   
nizy
naša azra je zaspala danes prvič ob 20h ,pazbudila ob 21h ,pa malo pojedla in zaspala naprej ,me prov zanima do kdaj bo spala
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

no spali smo do  6.00

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 898
9.6.2008 10:16:01   
nizy
kva mi je pa zj ratal user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 899
9.6.2008 10:17:48   
mlavla

naša azra je zaspala danes prvič ob 20h ,pazbudila ob 21h ,pa malo pojedla in zaspala naprej ,me prov zanima do kdaj bo spala

no spali smo do  6.00

bravo za lepo nočko...user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.