|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
9.6.2008 10:20:48   
Suzi*
user posted image user posted image  mi je sporočilo pojedlo. user posted image user posted image

se mi ne da vsega še enkrat pisat...

noč je bla ok. zvečer smo se 2 uri matrale da je zaspala, je fasala tud flašo z mlekom iz skrinje, pa ni potegnila več kot 5x, na koncu zaspala na zizi. .....mogoče jo je motil pralni stroj, ki je laufal?? user posted image user posted image  
potem je pa spala do 6ih. user posted image user posted image  jedla, pa še do pol osmih potegnila. zdaj pa spet spi, ker se je ob devetih ful napokala...bi mi kmal zizo razneslo.user posted image  

vikend nič posebnega....včeraj sem se z otroci potepala, mojga smo pa kar doma pustili, ker ni bil priden. user posted image  pol je bil pa ful sladek, zvečer je celo navihančke in pizzo spekel (no, jaz sem testo nardila, on pa vse ostalo) user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 901
9.6.2008 10:26:09   
vrtnica76
Dannn!
Tolk napišem,pa me vn vrže.
O,a Dolenjčica pa s svojima najdražjima že uživauser posted image .Tale dopust bo pa kr huda abstinenčna kriza od RR-jauser posted image .
Moj dragi Janezek se je pa dele na zizi futral in zaspaluser posted image ,zdej pa kr v spanju neki cmokauser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 902
9.6.2008 10:28:51   
itata
sem dala par slik v album "4 meseci" geslo jakob.... na eni je k črnogorc k spi popoldne... druge so pa kr tko od mojga "bajsija" pačuser posted image
se je gospod zdej zbudil in gremo do BC pogledat vozičke.... ajdiiii

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 903
9.6.2008 10:32:37   
nizy
mi smo pa danes 4m stari user posted image  user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 904
9.6.2008 10:33:10   
vrtnica76
Suzi,jaz sem komaj čakala,da se je mali zbudil.Spal je od 21-ih pa  do 6.30 in sem tut mislila,da mi bodo zize eksplodirale.Pol je pa tut bol mal pojedel-zaspal,pa zdele isto.Blazinise sem si že 2-krat zamenjala pa je spet vse mokro.V upanju,da pimpe ne rabim več,sem jo ravno včeraj pospravila,pa zgleda,da jo bom mogla spet uporabituser posted image .
Lariska,zate pa držim pesti,da se ti mlekarne spet ulaufajouser posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 905
9.6.2008 10:35:03   
Bajsa
Ojla!
Sm šla najprej slikice pogledat. Mater je tale Jakob tvoj faca. Pa res šmeks! Zakaj pa gresta za voziček gledat? A ni več dober tale tvoj?
Moja piška pa še pančka. Jaz morem pa cel stanvanje pospravt k je poln prahu. So včerej še tazadn estrih vn poštemal in je blo prahu povsod. Od mami stannovanje je čist siv user posted image .
Mater me je zutri neki zašraufal, sm bla prkloplena na sekret. Pol sm pa žličko kave pojedla je zanč ko user posted image , ampak očitno je neki nucal. No da se nam prekmal pohvalila user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 906
9.6.2008 10:35:42   
vrtnica76
Itata,kakšen korenjak je vaš fantič,pa en dobrovljček user posted image
Nizy,čestitke za 4muser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 907
9.6.2008 10:37:22   
vrtnica76
Bajsa,jest sem tut že dons mal cunjo peljala na sprehod po dnevni.Ma se tolk nabere tega prahu,user posted image ne vem od koduser posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 908
9.6.2008 10:39:59   
vrtnica76
Tukaj pri nas je pa tak sonček,da bi blo dobr jit mal vozičkat.Mali pa še spiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 909
9.6.2008 10:43:27   
ella79
nizy user posted image user posted image user posted image za mini roj. dan user posted image user posted image a ne kok gre hitr čas?

itata tale tvoj Jakob pa je direktor user posted image user posted image user posted image kok je dobrovoljček user posted image men je pa sploh ne uspe slikat, k se smjene, k začne tok aparat gledat user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 910
9.6.2008 10:44:12   
Suzi*
Vrtnica, sej si lahko kar na roke mal ven stisneš...hitro odleže in ne pritiska več tako močno.

Neposredna povezava do sporočila: 911
9.6.2008 10:44:16   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Tukaj pri nas je pa tak sonček,da bi blo dobr jit mal vozičkat.Mali pa še spiuser posted image

jaz imam enakr 'problem' user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 912
9.6.2008 10:50:38   
Suzi*
itata, jakob je car! user posted image user posted image
nizy, čestitke za 4m! user posted image

...naša tud še spi, samo ni ne vem kolk sončka.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 913
9.6.2008 10:51:52   
Suzi*
aja, ste me spomnile na belo kavo (žitno), sem si zdele eno naredila. imam tud jaz kar instant Bianko, pa je njami.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 914
9.6.2008 10:57:58   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

aja, ste me spomnile na belo kavo (žitno), sem si zdele eno naredila. imam tud jaz kar instant Bianko, pa je njami.

mmm a ne user posted image Moj dan se začne z bianko kavo user posted image pa včasih tudi konča user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 915
9.6.2008 11:00:36   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mmm a ne user posted image Moj dan se začne z bianko kavo user posted image pa včasih tudi konča user posted image user posted image user posted image

jaz sem imela še čokoladni navihanček zraven. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 916
9.6.2008 11:01:09   
Suzi*
vem, pa rit mi raste. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 917
9.6.2008 11:05:51   
itata
hvala hvala... je kar faca zdej ja. pa k se začne na ves glas smejat se mu začne kolcatuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 918
9.6.2008 11:13:01   
ella79

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jaz sem imela še čokoladni navihanček zraven. user posted image user posted image user posted image

mmm pa verjetno še posebno dobrga, k ti jih je včeraj user posted image speku
jaz sem pa spet une ala kremšnite naredila user posted image mmm, sam zdej se še hladijo, bo za popoldan user posted image

a ne kok so dobri k se naglas smejejo user posted image user posted image naša pa zravn z učmi mižika, se ji čist dogaja user posted image user posted image najboljš ji je če jo po trebuščku, za vratom al pa po podplatih prdkam user posted image al kako naj rečem kaj, sej veste kaj mislim user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 919
9.6.2008 11:15:59   
Bajsa
Evo naša se je zbudila. Bo cunja kr počakala. Sej prah nikamor ne greuser posted image . Vam naloživa še par slikic, stanovanje enako geslo in piška miška 2, geslo miška.  A ja mi smo pa stolček za hranjenje kupili od chicco. ŽJe bil kar drag, 140 €, sam je dobr. Ful ma naklona sm in tja, pa gor in dol, pa še zloži se na majhn. Bom pol ga poslikala, pa vam prpopam. No zdej pa greva počas se zrihtat pa vn.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 920
9.6.2008 11:23:43   
MetiLu
vas hitro pozdravim, preden se mi tamal zbudi user posted image

Spet smo super spali, tamal od 21.30 do 5.00, pojedel in spal do 7.45, čeprav sem mu ene 5x šla dudo popravljat user posted image  no, samo sem se pa že do petih naspala, sem mela celih 6 ur v kosu user posted image

Zvečer je tud men RR ven vrglo.

Moj je na šihtu, čakam mami, da gremo v Tuš v nabavo, ker sama s tamalim ne morem it... so v hladilniku spet pajčevine user posted image

Pa še pegla me čaka user posted image  

Pa investitorja (možakarja, ki je postavil naš blok) moram gnjavit, kdaj pride eno špranjo med strehama zapret, ker so se nam golobi naselili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mater, poslušam tole gruljenje cele dneve, pa še po okenskih policah in avtih na parkirišču serjejo user posted image  bi jih kar postrelila hudiče leteče...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 921
9.6.2008 11:37:39   
nizy
punce hvala za čestitke , ja res gre čas hitro user posted image

mislim da buči tudi danes praznuje mini rd user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 922
9.6.2008 11:38:05   
MetiLu
No, sej še kar spi user posted image

Itata, jaz imam tud Quinnyja in mi je super, vse + in - ti je pa že Ella napisala user posted image

Jaz moram pa kupit novo oblogo za posteljico, ker ta ki jo imamo, je za en drek... čist premehka in pretanka, zdej ko je tamal začel brcat... Zadnjič se je čist zasukal v posteljici in je z nogico tok pršponal v lojtrco, da je revež ful jokcat začel user posted image

Mlavla in Itata in če sem še katero izpustila, upam, da vam user posted image  kmalu začnejo normalno spat. Vem, kako je ko si praktično celo noč pokonc, pol pa še cel dan sam z user posted image  ... user posted image  

Jutri pride Bush, Bajsa predvidevam, da je tvoj na šihtu user posted image  user posted image  mojga itak spet 3 dni ne bom vidla...
Pa super za stanovanje, da tako hitro napreduje user posted image  o prahu mi pa ne govort, sej pri nas nimamo "gradbišča", samo imam pa temno pohištvo in se vse takoj pozna user posted image  user posted image   bi lahko skoz s cujno okol letala

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 923
9.6.2008 11:38:41   
nizy
itata- jakob je res fejst fantuser posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 924
9.6.2008 11:45:02   
buči
A se zmenimo za drug teden nekje v senci, hladu?

user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.