Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 10:20:48
|
|
|
|
Suzi*
|
mi je sporočilo pojedlo. se mi ne da vsega še enkrat pisat... noč je bla ok. zvečer smo se 2 uri matrale da je zaspala, je fasala tud flašo z mlekom iz skrinje, pa ni potegnila več kot 5x, na koncu zaspala na zizi. .....mogoče jo je motil pralni stroj, ki je laufal?? potem je pa spala do 6ih. jedla, pa še do pol osmih potegnila. zdaj pa spet spi, ker se je ob devetih ful napokala...bi mi kmal zizo razneslo. vikend nič posebnega....včeraj sem se z otroci potepala, mojga smo pa kar doma pustili, ker ni bil priden. pol je bil pa ful sladek, zvečer je celo navihančke in pizzo spekel (no, jaz sem testo nardila, on pa vse ostalo)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 10:26:09
|
|
|
|
vrtnica76
|
Dannn! Tolk napišem,pa me vn vrže. O,a Dolenjčica pa s svojima najdražjima že uživa .Tale dopust bo pa kr huda abstinenčna kriza od RR-ja . Moj dragi Janezek se je pa dele na zizi futral in zaspal ,zdej pa kr v spanju neki cmoka .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 10:28:51
|
|
|
|
itata
|
sem dala par slik v album "4 meseci" geslo jakob.... na eni je k črnogorc k spi popoldne... druge so pa kr tko od mojga "bajsija" pač se je gospod zdej zbudil in gremo do BC pogledat vozičke.... ajdiiii
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 10:32:37
|
|
|
|
nizy
|
mi smo pa danes 4m stari
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 10:33:10
|
|
|
|
vrtnica76
|
Suzi,jaz sem komaj čakala,da se je mali zbudil.Spal je od 21-ih pa do 6.30 in sem tut mislila,da mi bodo zize eksplodirale.Pol je pa tut bol mal pojedel-zaspal,pa zdele isto.Blazinise sem si že 2-krat zamenjala pa je spet vse mokro.V upanju,da pimpe ne rabim več,sem jo ravno včeraj pospravila,pa zgleda,da jo bom mogla spet uporabit . Lariska,zate pa držim pesti,da se ti mlekarne spet ulaufajo !
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 10:35:03
|
|
|
|
Bajsa
|
Ojla! Sm šla najprej slikice pogledat. Mater je tale Jakob tvoj faca. Pa res šmeks! Zakaj pa gresta za voziček gledat? A ni več dober tale tvoj? Moja piška pa še pančka. Jaz morem pa cel stanvanje pospravt k je poln prahu. So včerej še tazadn estrih vn poštemal in je blo prahu povsod. Od mami stannovanje je čist siv . Mater me je zutri neki zašraufal, sm bla prkloplena na sekret. Pol sm pa žličko kave pojedla je zanč ko , ampak očitno je neki nucal. No da se nam prekmal pohvalila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 10:35:42
|
|
|
|
vrtnica76
|
Itata,kakšen korenjak je vaš fantič,pa en dobrovljček Nizy,čestitke za 4m
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 10:37:22
|
|
|
|
vrtnica76
|
Bajsa,jest sem tut že dons mal cunjo peljala na sprehod po dnevni.Ma se tolk nabere tega prahu, ne vem od kod
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 10:39:59
|
|
|
|
vrtnica76
|
Tukaj pri nas je pa tak sonček,da bi blo dobr jit mal vozičkat.Mali pa še spi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 10:43:27
|
|
|
|
ella79
|
nizy za mini roj. dan a ne kok gre hitr čas? itata tale tvoj Jakob pa je direktor kok je dobrovoljček men je pa sploh ne uspe slikat, k se smjene, k začne tok aparat gledat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 10:44:12
|
|
|
|
Suzi*
|
Vrtnica, sej si lahko kar na roke mal ven stisneš...hitro odleže in ne pritiska več tako močno.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 10:44:16
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Tukaj pri nas je pa tak sonček,da bi blo dobr jit mal vozičkat.Mali pa še spi jaz imam enakr 'problem'
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 10:50:38
|
|
|
|
Suzi*
|
itata, jakob je car! nizy, čestitke za 4m! ...naša tud še spi, samo ni ne vem kolk sončka.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 10:51:52
|
|
|
|
Suzi*
|
aja, ste me spomnile na belo kavo (žitno), sem si zdele eno naredila. imam tud jaz kar instant Bianko, pa je njami.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 10:57:58
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aja, ste me spomnile na belo kavo (žitno), sem si zdele eno naredila. imam tud jaz kar instant Bianko, pa je njami. mmm a ne Moj dan se začne z bianko kavo pa včasih tudi konča
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 11:00:36
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aja, ste me spomnile na belo kavo (žitno), sem si zdele eno naredila. imam tud jaz kar instant Bianko, pa je njami. mmm a ne Moj dan se začne z bianko kavo pa včasih tudi konča jaz sem imela še čokoladni navihanček zraven.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 11:01:09
|
|
|
|
Suzi*
|
vem, pa rit mi raste.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 11:05:51
|
|
|
|
itata
|
hvala hvala... je kar faca zdej ja. pa k se začne na ves glas smejat se mu začne kolcat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 11:13:01
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aja, ste me spomnile na belo kavo (žitno), sem si zdele eno naredila. imam tud jaz kar instant Bianko, pa je njami. mmm a ne Moj dan se začne z bianko kavo pa včasih tudi konča jaz sem imela še čokoladni navihanček zraven. mmm pa verjetno še posebno dobrga, k ti jih je včeraj speku jaz sem pa spet une ala kremšnite naredila mmm, sam zdej se še hladijo, bo za popoldan a ne kok so dobri k se naglas smejejo naša pa zravn z učmi mižika, se ji čist dogaja najboljš ji je če jo po trebuščku, za vratom al pa po podplatih prdkam al kako naj rečem kaj, sej veste kaj mislim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 11:15:59
|
|
|
|
Bajsa
|
Evo naša se je zbudila. Bo cunja kr počakala. Sej prah nikamor ne gre . Vam naloživa še par slikic, stanovanje enako geslo in piška miška 2, geslo miška. A ja mi smo pa stolček za hranjenje kupili od chicco. ŽJe bil kar drag, 140 €, sam je dobr. Ful ma naklona sm in tja, pa gor in dol, pa še zloži se na majhn. Bom pol ga poslikala, pa vam prpopam. No zdej pa greva počas se zrihtat pa vn.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 11:23:43
|
|
|
|
MetiLu
|
vas hitro pozdravim, preden se mi tamal zbudi Spet smo super spali, tamal od 21.30 do 5.00, pojedel in spal do 7.45, čeprav sem mu ene 5x šla dudo popravljat no, samo sem se pa že do petih naspala, sem mela celih 6 ur v kosu Zvečer je tud men RR ven vrglo. Moj je na šihtu, čakam mami, da gremo v Tuš v nabavo, ker sama s tamalim ne morem it... so v hladilniku spet pajčevine Pa še pegla me čaka Pa investitorja (možakarja, ki je postavil naš blok) moram gnjavit, kdaj pride eno špranjo med strehama zapret, ker so se nam golobi naselili mater, poslušam tole gruljenje cele dneve, pa še po okenskih policah in avtih na parkirišču serjejo bi jih kar postrelila hudiče leteče...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 11:37:39
|
|
|
|
nizy
|
punce hvala za čestitke , ja res gre čas hitro mislim da buči tudi danes praznuje mini rd
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 11:38:05
|
|
|
|
MetiLu
|
No, sej še kar spi Itata, jaz imam tud Quinnyja in mi je super, vse + in - ti je pa že Ella napisala Jaz moram pa kupit novo oblogo za posteljico, ker ta ki jo imamo, je za en drek... čist premehka in pretanka, zdej ko je tamal začel brcat... Zadnjič se je čist zasukal v posteljici in je z nogico tok pršponal v lojtrco, da je revež ful jokcat začel Mlavla in Itata in če sem še katero izpustila, upam, da vam kmalu začnejo normalno spat. Vem, kako je ko si praktično celo noč pokonc, pol pa še cel dan sam z ... Jutri pride Bush, Bajsa predvidevam, da je tvoj na šihtu mojga itak spet 3 dni ne bom vidla... Pa super za stanovanje, da tako hitro napreduje o prahu mi pa ne govort, sej pri nas nimamo "gradbišča", samo imam pa temno pohištvo in se vse takoj pozna bi lahko skoz s cujno okol letala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 11:38:41
|
|
|
|
nizy
|
itata- jakob je res fejst fant
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 11:45:02
|
|
|
|
buči
|
A se zmenimo za drug teden nekje v senci, hladu?
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.