|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
9.6.2008 0:04:30   
nizy
eh ja ,vse so na A in pol k hočeš kero poklicat se pa jezik zaplete user posted image  user posted image  user posted image .So pa na A najlepša imena , sva se kar dolgo časa odločala pri izbiri. 

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 851
9.6.2008 0:05:49   
nizy
mlavla- vidim te user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 852
9.6.2008 0:06:53   
nizy
sva ble z elmo pridne ,sva skor celo stran spisale user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 853
9.6.2008 0:07:01   
ELMA
Ahoćeš reći da se tvoje ime tudi začne na "  A  ".Zato ker so najlepša imena začnejo z  A .user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 854
9.6.2008 0:07:48   
ELMA
nizy poslala sem ti ZS .

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 855
9.6.2008 0:10:07   
ELMA
mlavla , bajsa
user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 856
9.6.2008 0:15:14   
nizy
elma - maš ZS

bajsa- oglasi se kaj !

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 857
9.6.2008 0:23:15   
ELMA
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 9.6.2008 0:26:32 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 858
9.6.2008 0:23:52   
ELMA
Sem ti odgovorila na ZS .user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 859
9.6.2008 0:31:53   
ELMA
A gremo spat , da ne bomo zjutraj imele težko glavo user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 860
9.6.2008 0:35:26   
ELMA
user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 861
9.6.2008 0:44:53   
ELMA
user posted image

Nemorem si pomagat , moram še ta dva prilimat in grem še jaz v pojstlo .

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 862
9.6.2008 0:58:50   
nizy
aliska  ku-kuc

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 863
9.6.2008 7:24:28   
buči
Jutro, kako ste? Ste že vse na dopustu? Včeraj nam je RR vrglo ven user posted image user posted image user posted image  No, upam, da prudlamo 4. del, predno se mati vrnejo z dopusta!

user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 864
9.6.2008 7:26:05   
pina-1
jutro.
mdni parr včeri ni delal, zato se nisem nič noglasilauser posted image user posted image
za nami je dokaj ok noč. Ančka se je tam okkoli  3 začela premikat pa bi jedla pa ne bi...sem jo pustila v postelji skoraj do 4. Po svA jedli in spe dolgo ni  zaspala.. zdej pa spi, ampak ne bo dolgo, ker mamo za it v vrtec pa se vpisat v vse možne vrtceuser posted image

aja midva sva poročena 6 let. Skupi pa 10. let

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 865
9.6.2008 7:29:48   
itata
jutro,
evo mene nazaj iz "dopusta" - kot sem pričakovala me niste razočarale in smo že na 3. deluuser posted image  bravo punce. mi smo se imel kar fajn na morju. moj je sicer pol doma ostal in nič dol prišel - služba pa še zbolel je neki. sam men mami ful pomaga in mi je blo tko skor lažje... res pravi dopust. še bolš bi edin blo, če ne bi otroka skoz neki srbel in matral. mal se mu še pojavljajo izpuščaji, ampak tko bolj pike (pa ni bil na soncu) in praska se mi skoz nekiuser posted image  tko da sva par dni prav slabo spala. pol pa spet bolš. grem jutr spet do zdravnice, da mi da napotnico za alergologa, ker je to res nadležno...
drugače je bil pa fantek moj zelo priden in smo lepo vozičkal in bli po obiskih pri sorodnikih pa tko naprej. mal je dežval vmes pa smo bli doma. drugač pa fajn.
moj je bil tud prav vesel, da sva domov prišla. se skor ni mogu odpodat dol z mene cel vikenduser posted image user posted image  hecn je bil.
mal so me iz službe vmes pomaltretiral kej več se pa niti ni dogajal.... aja pa našo misar sem srečala na morjuuser posted image  zdej grem pa mal počekirat kaj ste načvekale...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 866
9.6.2008 7:32:46   
itata
ah ne da se mi vsega čitat.
buči: sam povej a sem kej revolucionarnega zamudila pa če smo kej zmenjene ta tedenuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 867
9.6.2008 7:40:19   
itata
mali se igra že več kot pol ure v posteljici z igračkami... ga čakam, da greva pol še mal spat. sem zaspana. neki se mi ni hotel umirit ponoč po dojenju pa sem bla spet pokonc eno uro... pa še v postlo ga nisem mogla odložit njegovo k se mi je skoz praskal in zvijal pa je spal z mano, ampak me pol skoz kej ruka in budi... mal bedno je to spet.... gre par dni bolš pol pa spet beda... mah kaj čem. bo že en dan.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 868
9.6.2008 8:10:25   
misar
o itata, kako smo?...berem, da si se odpočila...moram obnovit svojo štorijo z morja. sva bili z mamo sam dva dni dol, pol v sredo sem šla domov, ker je moj mel v MB podelitev diplome, smo hotli it v čet. dol, pa je bilo tako zanikrno vreme, da smo se odločili, da ta teden sploh ne gremo, ker je mel moj user posted image v petek fuzbal, v soboto pa smo mel vsakoletni piknik s firmo. piknik je odpadel mi smo se mel pa vseeno super. tko, da na morje gremo naslednji vikend spet, če bo le vreme vsaj približno cool. če boš pa še kaj dol na obali me pa le žvrcni, ker kak babji čvek pa le paše (kot, da ne čvekamo že tle zadostuser posted image user posted image user posted image user posted image )

mi pa zadnje dni ponoč bolj švoh spimo. princess mrkne okoli 20 ure, spi do 1h pa potem do 5h...takrat pa akcija, začne čvekat v posteljici, ropota, ko tristo hudičev, jo dam na zizo ona pa ko vrtavka se ne ustavi še 3/4 ure user posted image user posted image user posted image , pol seveda zaspi še za eno-dve uri jaz pa ne morem več spat user posted image user posted image user posted image . pa tud če bi hotla spat, se ona počez postavi v postelji, če ma noge pri men me brca v glavo, če je z glavo proti men, me vleče za laseuser posted image user posted image user posted image user posted image , hudiček mali user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 869
9.6.2008 8:11:19   
ELMA
Jutro ...Se mi je zdelo da je nekaj narobe , ker vas nobene ni  bilo na RR.
Vbistvu za dve urici je tudi pri nas , včeraj bil user posted image
internet izklopljen.

Itata lepo da ste že nazaj , ,kak hitar mine , a ne ?
A Jakob se še kr praska , revček   user posted image , dobro da se ne joka , samo bi mu lahk dali Cleratine sirup user posted image Aniste vi že enkrat delali alergo teste ?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 870
9.6.2008 8:26:34   
ELMA
Buči a si kaj zmatrana ,si imela včeraj velik dela , a ne?

Pina user posted image upam da dobite vrtec , pri nas v Trbovljah , ni problem za vrtec ,če vpišeš pravočasno (v Marcu). Naša je bila stara 8 dni ko sem jaz šla na upravu jo vpisat , za nasljednje leto 2009 , Nič rezervacije ne plaćujem , pač si z vpisom sam narediš rezervacijo .Poznam pa eno gospo ki je en mesec preden je začela v službo hodit , dobila vrtec .

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 871
9.6.2008 8:40:19   
itata
misar: ja vreme je bilo sre čet pet res bedno. sam midve z mamo sva kao tud bajto čuvale k dedka in babice ni bilo pa sva zato ostale. jaz bi "ubijala" za tako spanje! bi z veseljem vstala ob 5h. sam da bi lahk oinič spala več k 3 ure skup. moj se še zmer doji na 3 ure tud ponočuser posted image
elma: dieto mam pa sem šla na bioresonanco, testov pa nisva še delala. dieta pomaga sicer. izpuščajev nima več. dobi kake pikice še, srbe ga pa očitno še zmer... tud k ga slečem, se prec začne praskat po trebuhu in nogicah... sem mu spet kar fenistil kapljice začela dajat k mi jih je nekaj ostal še od zadnjič...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 872
9.6.2008 8:45:03   
misar
itata,nisem ti fouš, da moraš še kar na 3 ure tud ponoč dojit...sam mi smo pa tud sam enkrat ponoč vstajali, zdaj pa spet dvakrat...ne saj se ne pritožujem preveč user posted image user posted image user posted image sam bi bla pa čist navdušena, da bi tud ob 5ih zaspala lahko mal nazaj, sam kaj ko pa mi tko veselo pripoveduje, pa se mi smejčka, da prav ne morem drugega, kot da sodelujem user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 873
9.6.2008 8:50:35   
ella79
jutro user posted image

elma in nizy user posted image user posted image user posted image za čvekanje user posted image

itata dobrodošla iz dopusta, sta se z dolenjko avno zamenjali user posted image le glej da jo boš dobr nadomeščala, lahko ti pa mal misar pomaga user posted image user posted image

pri nas klasična noč, zaspala ob 20:30 in drnjohala do 7:30 user posted image se je pa sonček pokazal, tako da vozičkanje danes bo user posted image

larisa kako kaj tvoje zdravje? si še za qlandijo?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 874
9.6.2008 8:50:38   
Neni13
Dobro jutro,

mi smo imeli prejšnji teden tudi pestro s spanjem. Zdaj se je pa zgodil čudeš. Včeraj je spal od 21.30 do 7 zjutraj. Brez enega vstajanja za dudo ali hrano. user posted image user posted image
Danes pa je spal od 20.30 do 5-ih, dobil dudo in spal do 8-ih. user posted image user posted image user posted image user posted image
Misar, jutr ali v sredo imam namen pridit v center, samo da ne bo dežja. Pa skočva na en kafe.
Drugače pa še točno 14 dni do dopusta. Sem tak kot en froc, ko sem štela kolikokrat še morem prespat noč, pa gremo na morje!!!user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.