![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 0:04:30
|
|
|
|
nizy
|
eh ja ,vse so na A in pol k hočeš kero poklicat se pa jezik zaplete .So pa na A najlepša imena , sva se kar dolgo časa odločala pri izbiri.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 0:05:49
|
|
|
|
nizy
|
mlavla- vidim te
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 0:06:53
|
|
|
|
nizy
|
sva ble z elmo pridne ,sva skor celo stran spisale
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 0:07:01
|
|
|
|
ELMA
|
Ahoćeš reći da se tvoje ime tudi začne na " A ".Zato ker so najlepša imena začnejo z A .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 0:07:48
|
|
|
|
ELMA
|
nizy poslala sem ti ZS .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 0:10:07
|
|
|
|
ELMA
|
mlavla , bajsa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 0:15:14
|
|
|
|
nizy
|
elma - maš ZS bajsa- oglasi se kaj !
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 0:23:15
|
|
|
|
ELMA
|
< Sporočilo je popravil ELMA -- 9.6.2008 0:26:32 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 0:23:52
|
|
|
|
ELMA
|
Sem ti odgovorila na ZS .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 0:31:53
|
|
|
|
ELMA
|
A gremo spat , da ne bomo zjutraj imele težko glavo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 0:35:26
|
|
|
|
ELMA
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 0:44:53
|
|
|
|
ELMA
|
Nemorem si pomagat , moram še ta dva prilimat in grem še jaz v pojstlo .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 0:58:50
|
|
|
|
nizy
|
aliska ku-kuc
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 7:24:28
|
|
|
|
buči
|
Jutro, kako ste? Ste že vse na dopustu? Včeraj nam je RR vrglo ven No, upam, da prudlamo 4. del, predno se mati vrnejo z dopusta!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 7:26:05
|
|
|
|
pina-1
|
jutro. mdni parr včeri ni delal, zato se nisem nič noglasila za nami je dokaj ok noč. Ančka se je tam okkoli 3 začela premikat pa bi jedla pa ne bi...sem jo pustila v postelji skoraj do 4. Po svA jedli in spe dolgo ni zaspala.. zdej pa spi, ampak ne bo dolgo, ker mamo za it v vrtec pa se vpisat v vse možne vrtce aja midva sva poročena 6 let. Skupi pa 10. let
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 7:29:48
|
|
|
|
itata
|
jutro, evo mene nazaj iz "dopusta" - kot sem pričakovala me niste razočarale in smo že na 3. delu bravo punce. mi smo se imel kar fajn na morju. moj je sicer pol doma ostal in nič dol prišel - služba pa še zbolel je neki. sam men mami ful pomaga in mi je blo tko skor lažje... res pravi dopust. še bolš bi edin blo, če ne bi otroka skoz neki srbel in matral. mal se mu še pojavljajo izpuščaji, ampak tko bolj pike (pa ni bil na soncu) in praska se mi skoz neki tko da sva par dni prav slabo spala. pol pa spet bolš. grem jutr spet do zdravnice, da mi da napotnico za alergologa, ker je to res nadležno... drugače je bil pa fantek moj zelo priden in smo lepo vozičkal in bli po obiskih pri sorodnikih pa tko naprej. mal je dežval vmes pa smo bli doma. drugač pa fajn. moj je bil tud prav vesel, da sva domov prišla. se skor ni mogu odpodat dol z mene cel vikend hecn je bil. mal so me iz službe vmes pomaltretiral kej več se pa niti ni dogajal.... aja pa našo misar sem srečala na morju zdej grem pa mal počekirat kaj ste načvekale...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 7:32:46
|
|
|
|
itata
|
ah ne da se mi vsega čitat. buči: sam povej a sem kej revolucionarnega zamudila pa če smo kej zmenjene ta teden
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 7:40:19
|
|
|
|
itata
|
mali se igra že več kot pol ure v posteljici z igračkami... ga čakam, da greva pol še mal spat. sem zaspana. neki se mi ni hotel umirit ponoč po dojenju pa sem bla spet pokonc eno uro... pa še v postlo ga nisem mogla odložit njegovo k se mi je skoz praskal in zvijal pa je spal z mano, ampak me pol skoz kej ruka in budi... mal bedno je to spet.... gre par dni bolš pol pa spet beda... mah kaj čem. bo že en dan.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 8:10:25
|
|
|
|
misar
|
o itata, kako smo?...berem, da si se odpočila...moram obnovit svojo štorijo z morja. sva bili z mamo sam dva dni dol, pol v sredo sem šla domov, ker je moj mel v MB podelitev diplome, smo hotli it v čet. dol, pa je bilo tako zanikrno vreme, da smo se odločili, da ta teden sploh ne gremo, ker je mel moj v petek fuzbal, v soboto pa smo mel vsakoletni piknik s firmo. piknik je odpadel mi smo se mel pa vseeno super. tko, da na morje gremo naslednji vikend spet, če bo le vreme vsaj približno cool. če boš pa še kaj dol na obali me pa le žvrcni, ker kak babji čvek pa le paše (kot, da ne čvekamo že tle zadost ) mi pa zadnje dni ponoč bolj švoh spimo. princess mrkne okoli 20 ure, spi do 1h pa potem do 5h...takrat pa akcija, začne čvekat v posteljici, ropota, ko tristo hudičev, jo dam na zizo ona pa ko vrtavka se ne ustavi še 3/4 ure , pol seveda zaspi še za eno-dve uri jaz pa ne morem več spat . pa tud če bi hotla spat, se ona počez postavi v postelji, če ma noge pri men me brca v glavo, če je z glavo proti men, me vleče za lase , hudiček mali
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 8:11:19
|
|
|
|
ELMA
|
Jutro ...Se mi je zdelo da je nekaj narobe , ker vas nobene ni bilo na RR. Vbistvu za dve urici je tudi pri nas , včeraj bil internet izklopljen. Itata lepo da ste že nazaj , ,kak hitar mine , a ne ? A Jakob se še kr praska , revček , dobro da se ne joka , samo bi mu lahk dali Cleratine sirup Aniste vi že enkrat delali alergo teste ?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 8:26:34
|
|
|
|
ELMA
|
Buči a si kaj zmatrana ,si imela včeraj velik dela , a ne? Pina upam da dobite vrtec , pri nas v Trbovljah , ni problem za vrtec ,če vpišeš pravočasno (v Marcu). Naša je bila stara 8 dni ko sem jaz šla na upravu jo vpisat , za nasljednje leto 2009 , Nič rezervacije ne plaćujem , pač si z vpisom sam narediš rezervacijo .Poznam pa eno gospo ki je en mesec preden je začela v službo hodit , dobila vrtec .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 8:40:19
|
|
|
|
itata
|
misar: ja vreme je bilo sre čet pet res bedno. sam midve z mamo sva kao tud bajto čuvale k dedka in babice ni bilo pa sva zato ostale. jaz bi "ubijala" za tako spanje! bi z veseljem vstala ob 5h. sam da bi lahk oinič spala več k 3 ure skup. moj se še zmer doji na 3 ure tud ponoč elma: dieto mam pa sem šla na bioresonanco, testov pa nisva še delala. dieta pomaga sicer. izpuščajev nima več. dobi kake pikice še, srbe ga pa očitno še zmer... tud k ga slečem, se prec začne praskat po trebuhu in nogicah... sem mu spet kar fenistil kapljice začela dajat k mi jih je nekaj ostal še od zadnjič...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 8:45:03
|
|
|
|
misar
|
itata,nisem ti fouš, da moraš še kar na 3 ure tud ponoč dojit...sam mi smo pa tud sam enkrat ponoč vstajali, zdaj pa spet dvakrat...ne saj se ne pritožujem preveč sam bi bla pa čist navdušena, da bi tud ob 5ih zaspala lahko mal nazaj, sam kaj ko pa mi tko veselo pripoveduje, pa se mi smejčka, da prav ne morem drugega, kot da sodelujem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 8:50:35
|
|
|
|
ella79
|
jutro elma in nizy za čvekanje itata dobrodošla iz dopusta, sta se z dolenjko avno zamenjali le glej da jo boš dobr nadomeščala, lahko ti pa mal misar pomaga pri nas klasična noč, zaspala ob 20:30 in drnjohala do 7:30 se je pa sonček pokazal, tako da vozičkanje danes bo larisa kako kaj tvoje zdravje? si še za qlandijo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 8:50:38
|
|
|
|
Neni13
|
Dobro jutro, mi smo imeli prejšnji teden tudi pestro s spanjem. Zdaj se je pa zgodil čudeš. Včeraj je spal od 21.30 do 7 zjutraj. Brez enega vstajanja za dudo ali hrano. Danes pa je spal od 20.30 do 5-ih, dobil dudo in spal do 8-ih. Misar, jutr ali v sredo imam namen pridit v center, samo da ne bo dežja. Pa skočva na en kafe. Drugače pa še točno 14 dni do dopusta. Sem tak kot en froc, ko sem štela kolikokrat še morem prespat noč, pa gremo na morje!!!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.