|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
8.6.2008 19:59:53   
MetiLu
Dan!
Mi smo se cel dan  potepali, zjutraj smo šli k maši, pa sva mela s tamalim tok dela, ker je dal mir celih 15 min, pol sva pa kar ven ušla, ker je bil siten za zaspat, v cerkvi je pa njegov jok skor preglasil župnika user posted image  pol sem ga pa zunaj v vozičku šla previt, ker je bil posračkan, pa je tko brcal, pa še polulal me je, da je neslo naokol kot iz vrtne škropilnice user posted image  user posted image  user posted image  tko,d a je bil cel moker... Pol je zaspal, pa sva pri vratih stala, da je bil lahko zunaj v vozičku...
No pol smo šli k tašči na kosilo user posted image user posted image user posted image  tamal je bil praktično skoraj cel dan zunaj, ker ni bilo dežja. Popoldne smo dobili pa še obiske, družinico, s katero bomo šli skupaj na dopust, pa smo šli pri nas malo vozičkat.
Zdele je pa večerni ritual na vrsti, pol ma pa ati palačinkarijo na sporedu user posted image

Larisa, dekliščino smo meli prov v Lukovici, sicer je pa bodoča svakinja iz Krašnje user posted image  ohcet mamo pa 21.6.user posted image , moj gre bratu za pričo...

Buči, me veseli, da si nas spet prišla zabavat user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 826
8.6.2008 22:55:02   
mala_pikica
Dober večer punce!

Tudi jaz se za 10 dni od vas poslavjam. Lepo se imejte, pridno čvekajte in pazite na male februarčkeuser posted image . Tako, zdaj se grem še stuširat, potem pa spat, ob treh pa imamo že budilko na stavljeno. Nočko! lp

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 827
8.6.2008 22:55:12   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Mi dva sva že 11 let .

elma - midva bova  julija  praznovala  11 let user posted image user posted image user posted image ,.... aja komot  še tam kakšno temo udarmo ,sam kaj ko tam nisso tko sortirani  user posted image user posted image user posted image   ,pa kar malo dolgčas user posted image

nizy mi bova 3. septembra napolnila 11 let .user posted image

MetiLu sem pogledala v tvoj album in ti povem da je Janez pravi cukrček user posted image .

Naša se je tko razvadila, rada sedi v naročju in gleda TV , in ko jo spustiš da si roke spočiješ , začne jokat .Joka tko dolgo dokler je ne primeš in ne stisneš k sebi .Nemorš verjet , pa je komaj 3 meseca stara !

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 828
8.6.2008 23:00:17   
ELMA
Kje ste zdaj vse , ko jaz imam čas za tipkat nobene ni .user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 829
8.6.2008 23:01:15   
nizy
čer,

kje pa ste čveke user posted image user posted image user posted image a dons pa štrajkate ??user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 830
8.6.2008 23:01:40   
ELMA
mala pikica lepo se imejte pa kaj na nas mislite .user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 831
8.6.2008 23:01:45   
nizy
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 832
8.6.2008 23:03:10   
ELMA
ohoho nizy vsaj si ti tukaj , druge štarjkajo .user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 833
8.6.2008 23:03:42   
nizy
moje user posted image so pri palčkih user posted image ,jaz pa sama , pa niti slučajno nebi spala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 834
8.6.2008 23:05:27   
nizy
naša azra je zaspala danes prvič ob 20h ,pazbudila ob 21h ,pa malo pojedla in zaspala naprej user posted image ,me prov zanima do kdaj bo spala user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 835
8.6.2008 23:06:15   
ELMA
dokler se ne zbudi bo sigurno spala user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 836
8.6.2008 23:06:46   
ELMA
isto kot moja  Elma user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 837
8.6.2008 23:09:16   
ELMA
Moja je kar na dve ure , ne vem kaj ji je zadnja dva dni , pa ponoći se trikrat zbudi user posted image pa mleka imam dost .user posted image
Vodo prekuhanu ful rada pije .user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 838
8.6.2008 23:09:27   
nizy
dokler se ne zbudi bo sigurno spala

ja ,ponavadi zaspi šele od 23-00h in spi do 7h . Pa me zj firbec matra ,kakšna bo ta noč user posted image

a teb se tudi ne spi ????

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 839
8.6.2008 23:12:17   
nizy
Moja je kar na dve ure , ne vem kaj ji je zadnja dva dni , pa ponoći se trikrat zbudi

naš pravi ,da se je šele pri tem otroku ponoči naspal user posted image user posted image user posted image ,sam res takih bi lahk še 5 zraven mela user posted image user posted image user posted image ,

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 840
8.6.2008 23:19:29   
ELMA
kaj.... mi je neki vrglo ven...user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 841
8.6.2008 23:27:11   
ELMA
Ne nizy neč se mi ne spi ...Komaj sem si zdaj najdla mal miru,od moških..So zaspali končno . Ej skoz neki iščejo od mene , mami dej to mami dej uno , mami dej nalogo mi pomagaj, pa ni dost da imam user posted image  pri hiši in da narediš jim za jest pa pospraviš user posted image ,Pa še mož mi dons pa gre na k****(PA GA SPLOH NIMAM)user posted image , neki je začel šmrcat in skoz hodi po hiši in govori "oj,oj,oj,oj....kot da je dobil popadke user posted image , pa samo šmrca ....user posted image
Zakaj so moški tko občutljivi ? je kot kakšna babnica ...

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 842
8.6.2008 23:29:06   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Moja je kar na dve ure , ne vem kaj ji je zadnja dva dni , pa ponoći se trikrat zbudi

naš pravi ,da se je šele pri tem otroku ponoči naspal user posted image user posted image user posted image ,sam res takih bi lahk še 5 zraven mela user posted image user posted image user posted image ,

Se je naša tudi bla , zdaj se je to začelo , dva dni nazaj , mogoće tudi mal vreme vpliva .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 843
8.6.2008 23:34:18   
ELMA
Buči je zdaj vsa zmatrana če so dons belili stanovanje , jaz sploh nesmem misliti na to , mi imamo veliko stanovanje  in bom kar najdla si enega da mi pomaga  zrihtati vse nazaj na svoje mesto .user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 844
8.6.2008 23:38:07   
nizy
jooj elma , saj pri na sje tudi tko ,s tem ,da moj kar dosti pomaga ,pa s tamalo naloge dela ,se pesmice učijo ,......

sam naša ta srednja punca je od hudiča, trmasta pa ljubosumna user posted image ,tko da kadar je on popoldan jaz norim po stanovanju, ko pa začnejo vse tro jokat ,se kar zraven vsedem pa user posted image , ni druge  ,no pol seme usmilijo pa nehajo user posted image user posted image ,to je moja taktika in je dokaj uspešna user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 845
8.6.2008 23:42:19   
nizy
naši sem pa že dala  dm-ovo kašico ,ki se naredi z vodo ,pa ni kaj preveč navdušena user posted image je pa s sadjem . 

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 846
8.6.2008 23:52:54   
ELMA
Ah , moj tudi pomaga pri hiši in pri ta mali tudi , ampak sina imam jaz čez in nemorem reći da je slab, velik mi res pomaga ,ampak tudi gdaj pa gdaj jaz moram zavpit da me slišijo , ker so včasi gluhi user posted image Važn je da neki pomaga, in se tega moramo držat .

Ti pa imaš kar velik dela z tremi puncami , a ne ?

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 847
8.6.2008 23:56:31   
ELMA
Ena je Azra , druga Adna , kako je pa tretji ime ?

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 848
8.6.2008 23:57:49   
nizy
tretja je pa Amina

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 849
9.6.2008 0:00:57   
ELMA
Vsa tri imena se začnejo z " A ".Pa zelo lepa ,če bi jaz imela še eno user posted image  mislim da bi bila ADNA ali LEJLA .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.