![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 19:59:53
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Mi smo se cel dan potepali, zjutraj smo šli k maši, pa sva mela s tamalim tok dela, ker je dal mir celih 15 min, pol sva pa kar ven ušla, ker je bil siten za zaspat, v cerkvi je pa njegov jok skor preglasil župnika pol sem ga pa zunaj v vozičku šla previt, ker je bil posračkan, pa je tko brcal, pa še polulal me je, da je neslo naokol kot iz vrtne škropilnice tko,d a je bil cel moker... Pol je zaspal, pa sva pri vratih stala, da je bil lahko zunaj v vozičku... No pol smo šli k tašči na kosilo tamal je bil praktično skoraj cel dan zunaj, ker ni bilo dežja. Popoldne smo dobili pa še obiske, družinico, s katero bomo šli skupaj na dopust, pa smo šli pri nas malo vozičkat. Zdele je pa večerni ritual na vrsti, pol ma pa ati palačinkarijo na sporedu Larisa, dekliščino smo meli prov v Lukovici, sicer je pa bodoča svakinja iz Krašnje ohcet mamo pa 21.6. , moj gre bratu za pričo... Buči, me veseli, da si nas spet prišla zabavat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 22:55:02
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dober večer punce! Tudi jaz se za 10 dni od vas poslavjam. Lepo se imejte, pridno čvekajte in pazite na male februarčke . Tako, zdaj se grem še stuširat, potem pa spat, ob treh pa imamo že budilko na stavljeno. Nočko! lp
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 22:55:12
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy Mi dva sva že 11 let . elma - midva bova julija praznovala 11 let ,.... aja komot še tam kakšno temo udarmo ,sam kaj ko tam nisso tko sortirani ,pa kar malo dolgčas nizy mi bova 3. septembra napolnila 11 let . MetiLu sem pogledala v tvoj album in ti povem da je Janez pravi cukrček . Naša se je tko razvadila, rada sedi v naročju in gleda TV , in ko jo spustiš da si roke spočiješ , začne jokat .Joka tko dolgo dokler je ne primeš in ne stisneš k sebi .Nemorš verjet , pa je komaj 3 meseca stara !
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:00:17
|
|
|
|
ELMA
|
Kje ste zdaj vse , ko jaz imam čas za tipkat nobene ni .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:01:15
|
|
|
|
nizy
|
čer, kje pa ste čveke a dons pa štrajkate ??
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:01:40
|
|
|
|
ELMA
|
mala pikica lepo se imejte pa kaj na nas mislite .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:01:45
|
|
|
|
nizy
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:03:10
|
|
|
|
ELMA
|
ohoho nizy vsaj si ti tukaj , druge štarjkajo .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:03:42
|
|
|
|
nizy
|
moje so pri palčkih ,jaz pa sama , pa niti slučajno nebi spala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:05:27
|
|
|
|
nizy
|
naša azra je zaspala danes prvič ob 20h ,pazbudila ob 21h ,pa malo pojedla in zaspala naprej ,me prov zanima do kdaj bo spala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:06:15
|
|
|
|
ELMA
|
dokler se ne zbudi bo sigurno spala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:06:46
|
|
|
|
ELMA
|
isto kot moja Elma
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:09:16
|
|
|
|
ELMA
|
Moja je kar na dve ure , ne vem kaj ji je zadnja dva dni , pa ponoći se trikrat zbudi pa mleka imam dost . Vodo prekuhanu ful rada pije .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:09:27
|
|
|
|
nizy
|
dokler se ne zbudi bo sigurno spala ja ,ponavadi zaspi šele od 23-00h in spi do 7h . Pa me zj firbec matra ,kakšna bo ta noč a teb se tudi ne spi ????
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:12:17
|
|
|
|
nizy
|
Moja je kar na dve ure , ne vem kaj ji je zadnja dva dni , pa ponoći se trikrat zbudi naš pravi ,da se je šele pri tem otroku ponoči naspal ,sam res takih bi lahk še 5 zraven mela ,
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:19:29
|
|
|
|
ELMA
|
kaj.... mi je neki vrglo ven...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:27:11
|
|
|
|
ELMA
|
Ne nizy neč se mi ne spi ...Komaj sem si zdaj najdla mal miru,od moških..So zaspali končno . Ej skoz neki iščejo od mene , mami dej to mami dej uno , mami dej nalogo mi pomagaj, pa ni dost da imam pri hiši in da narediš jim za jest pa pospraviš ,Pa še mož mi dons pa gre na k****(PA GA SPLOH NIMAM) , neki je začel šmrcat in skoz hodi po hiši in govori "oj,oj,oj,oj....kot da je dobil popadke , pa samo šmrca .... Zakaj so moški tko občutljivi ? je kot kakšna babnica ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:29:06
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy Moja je kar na dve ure , ne vem kaj ji je zadnja dva dni , pa ponoći se trikrat zbudi naš pravi ,da se je šele pri tem otroku ponoči naspal ,sam res takih bi lahk še 5 zraven mela , Se je naša tudi bla , zdaj se je to začelo , dva dni nazaj , mogoće tudi mal vreme vpliva .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:34:18
|
|
|
|
ELMA
|
Buči je zdaj vsa zmatrana če so dons belili stanovanje , jaz sploh nesmem misliti na to , mi imamo veliko stanovanje in bom kar najdla si enega da mi pomaga zrihtati vse nazaj na svoje mesto .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:38:07
|
|
|
|
nizy
|
jooj elma , saj pri na sje tudi tko ,s tem ,da moj kar dosti pomaga ,pa s tamalo naloge dela ,se pesmice učijo ,...... sam naša ta srednja punca je od hudiča, trmasta pa ljubosumna ,tko da kadar je on popoldan jaz norim po stanovanju, ko pa začnejo vse tro jokat ,se kar zraven vsedem pa , ni druge ,no pol seme usmilijo pa nehajo ,to je moja taktika in je dokaj uspešna
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:42:19
|
|
|
|
nizy
|
naši sem pa že dala dm-ovo kašico ,ki se naredi z vodo ,pa ni kaj preveč navdušena je pa s sadjem .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:52:54
|
|
|
|
ELMA
|
Ah , moj tudi pomaga pri hiši in pri ta mali tudi , ampak sina imam jaz čez in nemorem reći da je slab, velik mi res pomaga ,ampak tudi gdaj pa gdaj jaz moram zavpit da me slišijo , ker so včasi gluhi Važn je da neki pomaga, in se tega moramo držat . Ti pa imaš kar velik dela z tremi puncami , a ne ?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:56:31
|
|
|
|
ELMA
|
Ena je Azra , druga Adna , kako je pa tretji ime ?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 23:57:49
|
|
|
|
nizy
|
tretja je pa Amina
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 0:00:57
|
|
|
|
ELMA
|
Vsa tri imena se začnejo z " A ".Pa zelo lepa ,če bi jaz imela še eno mislim da bi bila ADNA ali LEJLA .
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.