|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
8.6.2008 8:16:53   
pina-1
dolenjka po moje si si ti odpustnico sama napisalauser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 801
8.6.2008 8:24:48   
buči
Jutro, mi se pa pripravljamo na beljenje ... Spet bo za pucat! Upam, da se bo vreme uredilo, ker sicer se mi napoveduje obipno naporen teden z obema - samo ne v stanovanju! Še dobro, da bo v sredo porodniška! user posted image

Larisa: user posted image

Dolenjka: user posted image

Za tiste, ki vam primanjkuje vrtnarjev: user posted image

za user posted image  in user posted image : user posted image

pina: user posted image

ta je pa zame: user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 802
8.6.2008 8:40:51   
larisa
Dolenjka, mislim da tvoja odsotnost ne bo propomogla k ničemur drugem, kot k pogrešanju user posted image . Sej jaz pa drug teden grem, najboljš da se začnem že kar počasi pripravljat na to user posted image

No sej da bo mera polna, grlo me boli za znort in vročino imam kar prijetno visoko, 38,8. Pa sama sem, pa Dolenjka gre, pa Buči ma celo štalo doma, če bo dež, pa Elli je hudo k ne more jagod jest user posted image user posted image user posted image  Zgleda me res vročina trka...

Ella, pa res pijem žitno kavo, ja. No bom pa kar dve zdele ruknla user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 803
8.6.2008 9:44:52   
Februarka08
Dan.

Dolenjka je odjadrala, že uživa na poti na dopustuser posted image , jest pa kuham, pa zlikat bo še kaj treba, pa pospravit, pa malo zabavat, pa, pa, pa.....user posted image Ampak dobro da Larisa pančka, je zaspala takoj po dojenjuuser posted image , tako da mam cajt kej narest. Sam kaj, ko sem vas mogla najprej prebrat.user posted image
A mi lahko ena razloži tole žitno kavo? Prosim.user posted image A to se jo kupi, al kako?

Nič, morm kaj dat še na šporget. Dobr da se mi vsaj že juha kuha, ostalo bo pa že še. user posted image
Vreme je pa za popuser posted image a ne? Nič ne mormo ven.user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 804
8.6.2008 10:06:07   
kati kati
meti-22.6 pa gremo v Grosuplje...na birmo-kraj Račna? nekam tam...ti je kej znano?

elma-jst jem vso sadje pa dojimuser posted image ...prvič so ble pikice na eni strani lička pol pa je kmal vse zginlo...potem pa se počasi vsak dan mal pojdla-zdej jem vso sadje in zelenjavo...odpadejo pa gobe!!!

larisa-vlko piva pij pa čaj za dojenje pa malo relax-a pa bo...vreme pa je ubijajoče...držim pesti za proizvodnjo mlekkca..

dolenjka-uživite na moru...dole se pije ožujskouser posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 805
8.6.2008 11:33:29   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

meti-22.6 pa gremo v Grosuplje...na birmo-kraj Račna? nekam tam...ti je kej znano?

elma-jst jem vso sadje pa dojimuser posted image ...prvič so ble pikice na eni strani lička pol pa je kmal vse zginlo...potem pa se počasi vsak dan mal pojdla-zdej jem vso sadje in zelenjavo...odpadejo pa gobe!!!

larisa-vlko piva pij pa čaj za dojenje pa malo relax-a pa bo...vreme pa je ubijajoče...držim pesti za proizvodnjo mlekkca..

dolenjka-uživite na moru...dole se pije ožujskouser posted image user posted image user posted image

Jutro...Evo nas smo se zbudile ,   najedle , pregledale , nobene pikice user posted image
koža je čista , jagode bomo še naprej jedla vse je OK .user posted image

kati kati jaz jem šampinjone in iz pločevinke in sveže , nemorem si pomagat ,ker jih imam rada , pa do zdej je bilo vse OK.
Samo nisem še jajca jedla odkar sam rodila .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 806
8.6.2008 11:34:02   
nizy
elma - jaz jagode jem  odkar sem rodila , ampak manjše količine  ,pri naši se ni pokazalo nič user posted image  user posted image  user posted image

larisa- ne se sekirat ,moje so tudi čisto mehkeuser posted image ,pa je mlekca dovolj ,ti samo kakšen navaden jogurt spij ,pa  mal radenske ,pa kakšen čaj  pa bo ... to so pač trenutne krize ,ki hitro minejo ,samo ne smeš se obremenjevati s tem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 807
8.6.2008 11:38:29   
ELMA
larisa naredi si sezamov napitek , mogoće bo pomagal,user posted image .
Vsaj meni pomaga bolj kot čaj za dojenje.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 808
8.6.2008 11:41:52   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

elma - jaz jagode jem  odkar sem rodila , ampak manjše količine  ,pri naši se ni pokazalo nič user posted image  user posted image  user posted image

larisa- ne se sekirat ,moje so tudi čisto mehkeuser posted image ,pa je mlekca dovolj ,ti samo kakšen navaden jogurt spij ,pa  mal radenske ,pa kakšen čaj  pa bo ... to so pač trenutne krize ,ki hitro minejo ,samo ne smeš se obremenjevati s tem user posted image user posted image user posted image

"RADENSKE"????

nizy jaz se izogibam gazirane pijače, ker so mi tko povedale v bolnici..Avi jo pijete ?

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 809
8.6.2008 11:49:02   
ELMA
buči včeraj zvečer sem šla pogledat na RR.ba kaj pišejo bosanke ,
in sem se tko nasmejala .....user posted image pogledajte kako lepo frizuri ima Einstein .

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 8.6.2008 11:50:20 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 810
8.6.2008 11:52:55   
ELMA
Ali pa ta ...user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 8.6.2008 11:56:58 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 811
8.6.2008 11:55:04   
nizy
"RADENSKE"????

elma-saj je pivce tudi prepovedano ,pa ga pijejo user posted image user posted image , meni radenska pomaga pri nastajanju mleka ,bolj kot čaj user posted image ,

jaz sem pri ta prvi user posted image ful komplicirala ,zdaj smo pa že tok navajeni ,da manj kompliciraš bolje je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 812
8.6.2008 11:55:15   
ELMA
user posted image user posted image user posted image
Mal da vas spravim v dobro volju , da ne boste žalostne zaradi
takšnega vremena .

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 813
8.6.2008 11:55:35   
buči
Mi smo pa k sreči še vreme ujeli in smo bili zunaj celo 2 uri! user posted image  To je pa zato, ker sem jaz zatežila, da je treba ven. Zdaj bo pa kosilo, potem pa še nekaj naredim, pa malo počivat, potem me pa čaka čiščenje, ker bo moj belil.

user posted image Takole je pa moj lekarnar univerzalen!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 814
8.6.2008 11:56:46   
nizy
elma - jaz tudi njihov RRvečkrat obiščem ,sam k se pri njih  ne dogaja  nč extra user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 815
8.6.2008 11:58:17   
ELMA
nizy ase še mi zvečer prijavimo pa da mal počvekamo ?user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 816
8.6.2008 14:14:39   
kati kati
kok se pozna da je nedelja, kje ste vse?...mi smo se tako najedli...danes pa tašča praznuje r.d.user posted image user posted image ....

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 817
8.6.2008 14:49:45   
ella79
mi smo ravno iz sprehoda, je sonček user posted image user posted image
februarka žitno kavo je sigurno kaka stara mama kuhala, predvsem za poleti za odžejat al pa za zajterk. Eni rečejo črna kava, divka, proja... skuhaš jo tako kot turško. Sam jaz sem bolj komot, pa kar instant kupim user posted image pa še boljša je k nima nič zorca. To športniku tudi pijejo k nima kofeina, je pa vseeno poživljajoča.
Jaz tudi pijem gazirano pijačo user posted image kak kozarček na teden, k men se zdi da je potem več mleka user posted image
naša že čist obvlada obrat na trenuh user posted image se je prej v 2 minutah 2x obrnila user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 818
8.6.2008 17:58:10   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mi smo ravno iz sprehoda, je sonček user posted image user posted image
februarka žitno kavo je sigurno kaka stara mama kuhala, predvsem za poleti za odžejat al pa za zajterk. Eni rečejo črna kava, divka, proja... skuhaš jo tako kot turško. Sam jaz sem bolj komot, pa kar instant kupim user posted image pa še boljša je k nima nič zorca. To športniku tudi pijejo k nima kofeina, je pa vseeno poživljajoča.
Jaz tudi pijem gazirano pijačo user posted image kak kozarček na teden, k men se zdi da je potem več mleka user posted image
naša že čist obvlada obrat na trenuh user posted image se je prej v 2 minutah 2x obrnila user posted image

Ella, hvala. user posted image Nisem vedela da je to to. Sem jo ravno pila zadnjič k sm ajdove žgance jedla.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 819
8.6.2008 18:01:57   
Februarka08
Aja, še to glede gaziranih pijač - sej jest pa tud donat pijem, to je tud gazirano. A to ne smemo, al kaj?user posted image Saj je pivo tud gazirano. Glih zdele me čaka kozarček, ker ga že ful dolg nisem.user posted image Zih mi ne bo šel po grlu.user posted image

Pri nas je pa cel dan bolj slabo vreme, glih ujamemo mal sončka, ven letimo, potem nas pa spet dež prežene not, ko pridemo gor je pa čez 5 min spet sonce.user posted image user posted image Matr, če bo danes teden tako vreme k mamo krst, znorim.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 820
8.6.2008 18:04:59   
pina-1
dan.
mater sem nas komaj najdla. bi kmalu padle na drugo stranuser posted image  to bi bla big boska huda če bi to zvedla.

mi smo bli zuni na kosilu, ker mava danes obletnico poroke. Je blo prov luštno. In Mia je pojedla celo pizzo, pa malo pomfrija in še en čevapuser posted image . POl je še sladoled naročila, sam je mogla it prej lulat, da je mesto nardilauser posted image user posted image .

Evo jaz se pa pogovarjam z peglo, moj pa nogomet gleda, pol bo pa formulo,p red tem je pa motorje buluuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 821
8.6.2008 18:21:46   
ELMA
pina user posted image user posted image user posted image za obletnico poroke .
Koliko let ste poročena?

Mi dva sva že 11 let .user posted image

Pri nas se je tko ulil dež user posted image  , za znoret .Elma pa spi kot piščanček , danes sem ji mal za probat dala banane  , z maminim mlekecom ,NJAMMMM  tko je lizala z jezičkom da smo se smejali , ampak čist mal , da je ne bi zaprlo.user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 8.6.2008 18:22:41 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 822
8.6.2008 18:44:11   
nizy
Mi dva sva že 11 let .

elma - midva bova  julija  praznovala  11 let user posted image user posted image user posted image ,.... aja komot  še tam kakšno temo udarmo ,sam kaj ko tam nisso tko sortirani  user posted image user posted image user posted image   ,pa kar malo dolgčas user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 823
8.6.2008 18:51:19   
nizy
pri na studi dežuje user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 824
8.6.2008 18:54:19   
buči
pina: user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.