Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 8:16:53
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka po moje si si ti odpustnico sama napisala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 8:24:48
|
|
|
|
buči
|
Jutro, mi se pa pripravljamo na beljenje ... Spet bo za pucat! Upam, da se bo vreme uredilo, ker sicer se mi napoveduje obipno naporen teden z obema - samo ne v stanovanju! Še dobro, da bo v sredo porodniška! Larisa: Dolenjka: Za tiste, ki vam primanjkuje vrtnarjev: za in : pina: ta je pa zame:
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 8:40:51
|
|
|
|
larisa
|
Dolenjka, mislim da tvoja odsotnost ne bo propomogla k ničemur drugem, kot k pogrešanju . Sej jaz pa drug teden grem, najboljš da se začnem že kar počasi pripravljat na to No sej da bo mera polna, grlo me boli za znort in vročino imam kar prijetno visoko, 38,8. Pa sama sem, pa Dolenjka gre, pa Buči ma celo štalo doma, če bo dež, pa Elli je hudo k ne more jagod jest Zgleda me res vročina trka... Ella, pa res pijem žitno kavo, ja. No bom pa kar dve zdele ruknla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 9:44:52
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Dolenjka je odjadrala, že uživa na poti na dopust , jest pa kuham, pa zlikat bo še kaj treba, pa pospravit, pa malo zabavat, pa, pa, pa..... Ampak dobro da Larisa pančka, je zaspala takoj po dojenju , tako da mam cajt kej narest. Sam kaj, ko sem vas mogla najprej prebrat. A mi lahko ena razloži tole žitno kavo? Prosim. A to se jo kupi, al kako? Nič, morm kaj dat še na šporget. Dobr da se mi vsaj že juha kuha, ostalo bo pa že še. Vreme je pa za pop a ne? Nič ne mormo ven.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 10:06:07
|
|
|
|
kati kati
|
meti-22.6 pa gremo v Grosuplje...na birmo-kraj Račna? nekam tam...ti je kej znano? elma-jst jem vso sadje pa dojim ...prvič so ble pikice na eni strani lička pol pa je kmal vse zginlo...potem pa se počasi vsak dan mal pojdla-zdej jem vso sadje in zelenjavo...odpadejo pa gobe!!! larisa-vlko piva pij pa čaj za dojenje pa malo relax-a pa bo...vreme pa je ubijajoče...držim pesti za proizvodnjo mlekkca.. dolenjka-uživite na moru...dole se pije ožujsko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 11:33:29
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati meti-22.6 pa gremo v Grosuplje...na birmo-kraj Račna? nekam tam...ti je kej znano? elma-jst jem vso sadje pa dojim ...prvič so ble pikice na eni strani lička pol pa je kmal vse zginlo...potem pa se počasi vsak dan mal pojdla-zdej jem vso sadje in zelenjavo...odpadejo pa gobe!!! larisa-vlko piva pij pa čaj za dojenje pa malo relax-a pa bo...vreme pa je ubijajoče...držim pesti za proizvodnjo mlekkca.. dolenjka-uživite na moru...dole se pije ožujsko Jutro...Evo nas smo se zbudile , najedle , pregledale , nobene pikice koža je čista , jagode bomo še naprej jedla vse je OK . kati kati jaz jem šampinjone in iz pločevinke in sveže , nemorem si pomagat ,ker jih imam rada , pa do zdej je bilo vse OK. Samo nisem še jajca jedla odkar sam rodila .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 11:34:02
|
|
|
|
nizy
|
elma - jaz jagode jem odkar sem rodila , ampak manjše količine ,pri naši se ni pokazalo nič larisa- ne se sekirat ,moje so tudi čisto mehke ,pa je mlekca dovolj ,ti samo kakšen navaden jogurt spij ,pa mal radenske ,pa kakšen čaj pa bo ... to so pač trenutne krize ,ki hitro minejo ,samo ne smeš se obremenjevati s tem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 11:38:29
|
|
|
|
ELMA
|
larisa naredi si sezamov napitek , mogoće bo pomagal, . Vsaj meni pomaga bolj kot čaj za dojenje.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 11:41:52
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy elma - jaz jagode jem odkar sem rodila , ampak manjše količine ,pri naši se ni pokazalo nič larisa- ne se sekirat ,moje so tudi čisto mehke ,pa je mlekca dovolj ,ti samo kakšen navaden jogurt spij ,pa mal radenske ,pa kakšen čaj pa bo ... to so pač trenutne krize ,ki hitro minejo ,samo ne smeš se obremenjevati s tem "RADENSKE"???? nizy jaz se izogibam gazirane pijače, ker so mi tko povedale v bolnici..Avi jo pijete ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 11:49:02
|
|
|
|
ELMA
|
buči včeraj zvečer sem šla pogledat na RR.ba kaj pišejo bosanke , in sem se tko nasmejala ..... pogledajte kako lepo frizuri ima Einstein .
< Sporočilo je popravil ELMA -- 8.6.2008 11:50:20 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 11:52:55
|
|
|
|
ELMA
|
Ali pa ta ...
< Sporočilo je popravil ELMA -- 8.6.2008 11:56:58 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 11:55:04
|
|
|
|
nizy
|
"RADENSKE"???? elma-saj je pivce tudi prepovedano ,pa ga pijejo , meni radenska pomaga pri nastajanju mleka ,bolj kot čaj , jaz sem pri ta prvi ful komplicirala ,zdaj smo pa že tok navajeni ,da manj kompliciraš bolje je
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 11:55:15
|
|
|
|
ELMA
|
Mal da vas spravim v dobro volju , da ne boste žalostne zaradi takšnega vremena .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 11:55:35
|
|
|
|
buči
|
Mi smo pa k sreči še vreme ujeli in smo bili zunaj celo 2 uri! To je pa zato, ker sem jaz zatežila, da je treba ven. Zdaj bo pa kosilo, potem pa še nekaj naredim, pa malo počivat, potem me pa čaka čiščenje, ker bo moj belil. Takole je pa moj lekarnar univerzalen!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 11:56:46
|
|
|
|
nizy
|
elma - jaz tudi njihov RRvečkrat obiščem ,sam k se pri njih ne dogaja nč extra
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 11:58:17
|
|
|
|
ELMA
|
nizy ase še mi zvečer prijavimo pa da mal počvekamo ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 14:14:39
|
|
|
|
kati kati
|
kok se pozna da je nedelja, kje ste vse?...mi smo se tako najedli...danes pa tašča praznuje r.d. ....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 14:49:45
|
|
|
|
ella79
|
mi smo ravno iz sprehoda, je sonček februarka žitno kavo je sigurno kaka stara mama kuhala, predvsem za poleti za odžejat al pa za zajterk. Eni rečejo črna kava, divka, proja... skuhaš jo tako kot turško. Sam jaz sem bolj komot, pa kar instant kupim pa še boljša je k nima nič zorca. To športniku tudi pijejo k nima kofeina, je pa vseeno poživljajoča. Jaz tudi pijem gazirano pijačo kak kozarček na teden, k men se zdi da je potem več mleka naša že čist obvlada obrat na trenuh se je prej v 2 minutah 2x obrnila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 17:58:10
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mi smo ravno iz sprehoda, je sonček februarka žitno kavo je sigurno kaka stara mama kuhala, predvsem za poleti za odžejat al pa za zajterk. Eni rečejo črna kava, divka, proja... skuhaš jo tako kot turško. Sam jaz sem bolj komot, pa kar instant kupim pa še boljša je k nima nič zorca. To športniku tudi pijejo k nima kofeina, je pa vseeno poživljajoča. Jaz tudi pijem gazirano pijačo kak kozarček na teden, k men se zdi da je potem več mleka naša že čist obvlada obrat na trenuh se je prej v 2 minutah 2x obrnila Ella, hvala. Nisem vedela da je to to. Sem jo ravno pila zadnjič k sm ajdove žgance jedla.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 18:01:57
|
|
|
|
Februarka08
|
Aja, še to glede gaziranih pijač - sej jest pa tud donat pijem, to je tud gazirano. A to ne smemo, al kaj? Saj je pivo tud gazirano. Glih zdele me čaka kozarček, ker ga že ful dolg nisem. Zih mi ne bo šel po grlu. Pri nas je pa cel dan bolj slabo vreme, glih ujamemo mal sončka, ven letimo, potem nas pa spet dež prežene not, ko pridemo gor je pa čez 5 min spet sonce. Matr, če bo danes teden tako vreme k mamo krst, znorim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 18:04:59
|
|
|
|
pina-1
|
dan. mater sem nas komaj najdla. bi kmalu padle na drugo stran to bi bla big boska huda če bi to zvedla. mi smo bli zuni na kosilu, ker mava danes obletnico poroke. Je blo prov luštno. In Mia je pojedla celo pizzo, pa malo pomfrija in še en čevap . POl je še sladoled naročila, sam je mogla it prej lulat, da je mesto nardila . Evo jaz se pa pogovarjam z peglo, moj pa nogomet gleda, pol bo pa formulo,p red tem je pa motorje bulu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 18:21:46
|
|
|
|
ELMA
|
pina za obletnico poroke . Koliko let ste poročena? Mi dva sva že 11 let . Pri nas se je tko ulil dež , za znoret .Elma pa spi kot piščanček , danes sem ji mal za probat dala banane , z maminim mlekecom ,NJAMMMM tko je lizala z jezičkom da smo se smejali , ampak čist mal , da je ne bi zaprlo.
< Sporočilo je popravil ELMA -- 8.6.2008 18:22:41 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 18:44:11
|
|
|
|
nizy
|
Mi dva sva že 11 let . elma - midva bova julija praznovala 11 let ,.... aja komot še tam kakšno temo udarmo ,sam kaj ko tam nisso tko sortirani ,pa kar malo dolgčas
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 18:51:19
|
|
|
|
nizy
|
pri na studi dežuje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 18:54:19
|
|
|
|
buči
|
pina:
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.