Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 12:56:57
|
|
|
|
Talika19
|
Kaj pa kakšen Tivoli, npr. čolnarna? A imajo kaj placa, da jih damo na tla?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 13:00:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: abc100 . No ne vem kako bo, ker je to glih njegova ura za spat. sej Sarina tut...Sam če bom čakala da gre spat potem se pred eno popoldne sploh ne bi mogla nikamor....Če bo kriza bo že zadremala v vozičku... se krepko strinjam JA sej JAnez isto. Spi nekje od 10.30 pa do 12.30 približno. Bo pa v vozičku, če bo dost hudo. Sej ko sem napisala, da je glih Janezova ura, nisem mislna, da ne bom pršla ob tej uri. ja ja vem jst sem hotla povedat , da če bi se po otročkih zmeraj ravnali potem ne bi mogl nikaor oz. bi že vse zamudili ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 13:00:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Kaj pa kakšen Tivoli, npr. čolnarna? A imajo kaj placa, da jih damo na tla? ne tam tudi ni prostora...so mize kr na tesno... edino tiste mize čist pri potki ...samo tam pa ljudje mim hodijo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 13:57:15
|
|
|
|
birdy
|
Hoj jst dvomim da pridem. Zdej se mende še domžalčanke dobimo pa bom šla kar tja verjetno. Nimam skrbi glede prevoza. Mam pa jst srečo, men pa Neli prvo spanje zadnje čase spi šele okol 11,12h. Ubistvu šele ko grem z vozičkom na sprehod mi zaspi. Če smo pa doma pa skoz kobaca in ni čist nč tečna in pol sploh ne vem kdaj jo dat spat Pa crkljat se ne mara, da bi bla v naročju to pa ne. Zvečer mi pa tako lepo zaspi zdej, jst ne morem verjet. Dam v pojstlo, se obrne na bok ali trebuh in zaspi. Luksuz!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 14:04:18
|
|
|
|
zalenka
|
hojla. neki velik čvekate za nedeljo. pr nas je spet dež, še dobr da smo bli dopoldne uzuni. zdele pa pančkata nitka in lubi jest pa hitr mal na rr skočim. sisi midve se tud prjavlava za torek. sm sfehtala avto. za uro pa težko rečem, se zna zgodit da zamudiva ker nitka dopoldne različno hodi spat in včasih spi pol urce včasih pa dve urce. men bi tud bolj ustrezal da smo nek, kjer vsaj na tla lahko damo naše črve. nitka ni pristaš naročja. v vozičku se mora pa furat. kaj pa če bi se dobile v starmu malnu na vrhniki? a je to sploh izvedljivo. no pa ne vem kako majo tam odprto med tednom??? to bodo pa domačinke povedale. al je vam bolj za kufe in tortice in tko??? men je važno da počvekamo in se malčki mal skupaj naigrajo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 14:04:23
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Zalenka-ker fotič sta pa vzela?Jaz bi CANON S5 prav tega . power shot S5 IS. sej zdej sva mela pa S1 sam je šu rakon žvižgat. S5 je super, vse pomankljivosti od S1 odpravljene, Za tako amatersko uporabo je res the best. ok sej tud cena je kr močna. sva izbirala med S5 in 720. cena je 720 je pol nižja, sam tud med fičema ni primerjave. pa zraven sva vzela 4G kartico kar pomen da lahko v najboljši resoluciji 30slik na sek in 640x480px posnamem cca 1/2 urce filmčka.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 14:22:35
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka hojla. neki velik čvekate za nedeljo. pr nas je spet dež, še dobr da smo bli dopoldne uzuni. zdele pa pančkata nitka in lubi jest pa hitr mal na rr skočim. sisi midve se tud prjavlava za torek. sm sfehtala avto. za uro pa težko rečem, se zna zgodit da zamudiva ker nitka dopoldne različno hodi spat in včasih spi pol urce včasih pa dve urce. men bi tud bolj ustrezal da smo nek, kjer vsaj na tla lahko damo naše črve. nitka ni pristaš naročja. v vozičku se mora pa furat. kaj pa če bi se dobile v starmu malnu na vrhniki? a je to sploh izvedljivo. no pa ne vem kako majo tam odprto med tednom??? to bodo pa domačinke povedale. al je vam bolj za kufe in tortice in tko??? men je važno da počvekamo in se malčki mal skupaj naigrajo JAAAAA! PA da se dobimo spodej, pa gremo peš gor. Hoje je za dobre pol urce. Gor je pa ful lepo, pa mir, zraven izvira voda, pa bazen je. LAhko se pozanimam, kako je odprto.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 14:48:06
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka hojla. neki velik čvekate za nedeljo. pr nas je spet dež, še dobr da smo bli dopoldne uzuni. zdele pa pančkata nitka in lubi jest pa hitr mal na rr skočim. sisi midve se tud prjavlava za torek. sm sfehtala avto. za uro pa težko rečem, se zna zgodit da zamudiva ker nitka dopoldne različno hodi spat in včasih spi pol urce včasih pa dve urce. men bi tud bolj ustrezal da smo nek, kjer vsaj na tla lahko damo naše črve. nitka ni pristaš naročja. v vozičku se mora pa furat. kaj pa če bi se dobile v starmu malnu na vrhniki? a je to sploh izvedljivo. no pa ne vem kako majo tam odprto med tednom??? to bodo pa domačinke povedale. al je vam bolj za kufe in tortice in tko??? men je važno da počvekamo in se malčki mal skupaj naigrajo JAAAAA! PA da se dobimo spodej, pa gremo peš gor. Hoje je za dobre pol urce. Gor je pa ful lepo, pa mir, zraven izvira voda, pa bazen je. LAhko se pozanimam, kako je odprto. bojo mogle še ostale povedat ampak men je tm fajn. pa vroče ni in senčke na pretek pa v naravi. za postrežbo pa nimam pojma ne kdaj majo odprto ne kaj sploh majo. ampak sej se ne dobimo zarad postrežbe ane
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 14:49:14
|
|
|
|
zalenka
|
talika sem nardila včer zvečer sladoled. sicer ne čist po receptu, ker nisem imela kisle smetane. sm dala sladko in domače jagode. danes popacali, mnjami, the best, super dober
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 16:01:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz si bom sposodila marelo in bo šla v Talikin avto Z uno mojo soc pa ne upam pridt med vas,ker noben voziček ni bil spod 200 evrov
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 16:03:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Zalenčica a pol praviš da je gut.A misliš da se bom kej težko znajdla? Kolk pa pol nanesejo š kartice? Kakšne batarije pa ima.Moj ima une AA in jih filam.Ta ima pa?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 16:20:10
|
|
|
|
JORJA
|
Hojla! Da se malo javim..... Včeraj je bilo super!!!! Kako smo uživale...film enkraten, kar je sledilo je bilo še boljše! Talika zanima me če si šla včeraj na tek? Naš Avgustin je pa danes tako zahripan....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 17:39:47
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka hojla. neki velik čvekate za nedeljo. pr nas je spet dež, še dobr da smo bli dopoldne uzuni. zdele pa pančkata nitka in lubi jest pa hitr mal na rr skočim. sisi midve se tud prjavlava za torek. sm sfehtala avto. za uro pa težko rečem, se zna zgodit da zamudiva ker nitka dopoldne različno hodi spat in včasih spi pol urce včasih pa dve urce. men bi tud bolj ustrezal da smo nek, kjer vsaj na tla lahko damo naše črve. nitka ni pristaš naročja. v vozičku se mora pa furat. kaj pa če bi se dobile v starmu malnu na vrhniki? a je to sploh izvedljivo. no pa ne vem kako majo tam odprto med tednom??? to bodo pa domačinke povedale. al je vam bolj za kufe in tortice in tko??? men je važno da počvekamo in se malčki mal skupaj naigrajo JAAAAA! PA da se dobimo spodej, pa gremo peš gor. Hoje je za dobre pol urce. Gor je pa ful lepo, pa mir, zraven izvira voda, pa bazen je. LAhko se pozanimam, kako je odprto. men je načeloma kul,mal mi je smotan se se tamalo vozt naokol ker mi v avtu fuuul ampak fuuuul tečnari tko da mam najraj da sem kje blizu doma da loh na hitrco spokam ko je tečkana... ampak morm pa rečt da tole vseen izgleda kr kul varianta: http://www.star-maln.com/najem-koce.html
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 17:41:19
|
|
|
|
Sisy
|
ABC-to je tam na konc Vrhnike pa levo tik preden se klanc začne ane? Kjer je izvir Ljubljanice, a mam prov? Joj upam da nism v temo brcnla
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 17:43:19
|
|
|
|
Sisy
|
sm šla zdele gledat odpiralni čas in odprejo šele ob 12h
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 17:48:25
|
|
|
|
Talika19
|
Meni bi bilo tudi fajn, če bi jih lahko dali kam na tla, samo, če ne bo nobene variante, pa tudi ok. Bomo preživeli tudi tako. Jorja, nisem šla na tek, ker nisem nič tekla že en mesec. Me zanima, če sta šli Srursa in Rivi, nekaj sta govorili, da bosta šli. Mi smo bili pa danes na enem obisku pri mojem bivšem sodelavcu, ki ima 1,5 meseca staro punčko. Kako je to majhno bitje. Ima pa skoraj toliko las kot jih je imel Mark. Posodili smo jim naš ležalnik.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 17:53:21
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Meni bi bilo tudi fajn, če bi jih lahko dali kam na tla, samo, če ne bo nobene variante, pa tudi ok. Bomo preživeli tudi tako. se strinjam.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 19:33:54
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy ABC-to je tam na konc Vrhnike pa levo tik preden se klanc začne ane? Kjer je izvir Ljubljanice, a mam prov? Joj upam da nism v temo brcnla tud to je fajna varjanta. ampak to je pa močilnik. majo pa celo igrala in tko. vsaj nazadnje so bla, ko sem bila tam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 19:34:02
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Zalenčica a pol praviš da je gut.A misliš da se bom kej težko znajdla? Kolk pa pol nanesejo š kartice? Kakšne batarije pa ima.Moj ima une AA in jih filam.Ta ima pa? men je super. jaz sem se komot znajdla ker je praktično vse isto kot pri starem. ampak glih diplomirat ti ni treba no tud če prvič vidiš midva sva vzela kartico 4G in zanjo dala 25eur. najcenejšo dobiš že za manj, sam mora bit dovolj hitra da lahko kvalitetno snemaš filmček. zraven dobiš pa sam 32M kartico kar ni skor neč baterije standardno kot vsi canoni 4AA. lahko navadne ali akumulatorske.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 20:03:06
|
|
|
|
mojca 32
|
ojla da vas malo pozdravim pri nas je zopet vročina ma sploh ne vem več kaj je to???? Če grem jutri k zdravniku vem točno kaj bo!! Poslala me bo l labaratorij kri dat ,pa vem da ne bo ok pol pa čez 2 dni zopet in bo vse BP Vročina pa nam naraste na 39,5 pol pa damao svečko pa je mir POOPSIE ne vem zakaj bi se ti ustrigla ko si pa sedaj prava mačka???!!!! sem pokazala slike od srečanja in se je vsak zapiču vate ; da si ta prava,pa da če bi bila njihova te ne bi pustili samo hodit okol
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 20:07:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 ojla da vas malo pozdravim pri nas je zopet vročina ma sploh ne vem več kaj je to???? Če grem jutri k zdravniku vem točno kaj bo!! Poslala me bo l labaratorij kri dat ,pa vem da ne bo ok pol pa čez 2 dni zopet in bo vse BP Vročina pa nam naraste na 39,5 pol pa damao svečko pa je mir POOPSIE ne vem zakaj bi se ti ustrigla ko si pa sedaj prava mačka???!!!! sem pokazala slike od srečanja in se je vsak zapiču vate ; da si ta prava,pa da če bi bila njihova te ne bi pustili samo hodit okol mojca, ne vem naj se smejem al jočem ... hvala za kompliment ampak res ni treba pretiravat, prosim.....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 20:09:21
|
|
|
|
Anonimen
|
a vam tud RR ful nagaja ...katastrofa Kje se bomo zdej zmenile?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 20:12:12
|
|
|
|
mojca 32
|
ne sej ne pretiravam ampak te so res izjave ,dobro da te ni blo zraven ,ker bi se pomoje režala take so nekateri pihal. RR pa men tud fuul nagaja.Sem že 3 poste napisala pa me je vedno vn vrglo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 20:13:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 ne sej ne pretiravam ampak te so res izjave ,dobro da te ni blo zraven ,ker bi se pomoje režala take so nekateri pihal. RR pa men tud fuul nagaja.Sem že 3 poste napisala pa me je vedno vn vrglo ja res, meni tudi fuuuuuul nagaja, naj čimprej popravijo!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 20:14:27
|
|
|
|
mojca 32
|
aja pa še to, so rekli da ni čudno da je dež ,da nas je blo tolk na kupu da bo cel mesec lilo ne sam 1 teden Drugače pa smo se včeraj peljali mimo Laškega in Savinja je že prestopla strugo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?