Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 8:43:23
|
|
|
|
kawasakica
|
Luka je že tud tretji večer bil gor do pol 10h, pol ko ga spat spravim, pa sem tak adijo, da grem kar v postlo. Tam dve strani knjige preberem, pa že spim. Se pa že spušča in včeraj je lahko rečemo 5 sekund sam stal , se me je kar vstrašo, ko sem skakala pa ploskala Imam pa še eno čudno pitanje - moj si spet zmišljuje, da je predebeli itd. in hoče, da mu lahko kuham - men se bo zmešalo, ker odkar sma skupaj je non stop na nekih dietah, tiste, ki zdravo živite in kuhate nizkokalorično hrano - kaj mu naj spacam pa športa ful, tak da ni lenoba na kavču. Vsak dan biciklira, squash 1x na teden, fitnes 2x na teden
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 8:48:24
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: April antigona, a tvoj starejši je res ta čas že hodil...mislim okol 10. mesca Pri 10 in pol se je začel spuščat in delat po nekaj korakov, pri 11ih je pa že tekal naokoli....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 8:51:38
|
|
|
|
Anonimen
|
kawasakica žal ti ne morem pomagat glede kuhe...Simona moram jst zredit tko da boh ne dej, da bi kuhala nizkokalorično hrano zanj ...se mi posuši Pa barvo za Lukija
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 8:54:26
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kawasakica žal ti ne morem pomagat glede kuhe...Simona moram jst zredit tko da boh ne dej, da bi kuhala nizkokalorično hrano zanj ...se mi posuši Pri nas je enako.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 8:54:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Škoda za Pajac Upam,da res Peter ne zboli in jm dopust pade v vodo Moja Maša je sama shodila in potem šibala naokoli pri 11-tih mesecih in pol
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 8:55:27
|
|
|
|
Sisy
|
a pol rečemo za ju3 kr Orehek,da ne kompliciramo pa je? Petrček od Pajac pa še ni okužen oz. sploh ni rečeno da je in če bomo imele naše v svojem vozku oz. v naših naročjih ne vidim razloga zakaj ne bi prišla....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 8:56:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy a pol rečemo za ju3 kr Orehek,da ne kompliciramo pa je? Petrček od Pajac pa še ni okužen oz. sploh ni rečeno da je in če bomo imele naše v svojem vozku oz. v naših naročjih ne vidim razloga zakaj ne bi prišla....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 8:56:59
|
|
|
|
Antigona
|
Sem šla prov med slike pogledat. Bil je star 10 mesecev in 10 dni ko je hodil od mene do stola in nazaj :
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 8:57:21
|
|
|
|
Sisy
|
jst pa pr Sari opažam da ko sedi ful išče predmete za oporo (klubska mizica,stol itd) in poskuša rito dvignt pa je pretežka in zelo močno dvomim da bo sploh plazila Ker ko jo dam pa na noge bi jo lahko pa skor že čist spustila ker tako samostojno že stoji...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 9:02:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako stabilen je bil Žan Pa full ti pašejo pramena Sisy možen da bo to fazo spustila.Men se Maša ni ne obračala ne plazila ampak takoj shodila Ja luba duša,kera ženska pa nima pretežke riti (ok,nekej jih je )
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 9:04:34
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sisy možen da bo to fazo spustila.Men se Maša ni ne obračala ne plazila ampak takoj shodila Ja luba duša,kera ženska pa nima pretežke riti (ok,nekej jih je ) kva sem se zdele nasmejala ta zadnji izjavi Kdaj pa je Maša shodila?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 9:04:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kako stabilen je bil Žan Pa full ti pašejo pramena Sisy možen da bo to fazo spustila.Men se Maša ni ne obračala ne plazila ampak takoj shodila Ja luba duša,kera ženska pa nima pretežke riti (ok,nekej jih je )
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 9:09:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Sama je hodila pri enajstih mesecih in pol.In to zelo lepo in previdno. Tisa se mi pa zdi bolj furjasta
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 9:11:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sama je hodila pri enajstih mesecih in pol.In to zelo lepo in previdno. Tisa se mi pa zdi bolj furjasta imate pa hitre otroke ...si sploh ne predstavljam, da bi Tjaša čez en mesec že hodila ... Še zmeraj ji ne grej plazenje naprej, stoji pa ob opori nekaj sekund.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 9:12:12
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sama je hodila pri enajstih mesecih in pol.In to zelo lepo in previdno. Tisa se mi pa zdi bolj furjasta ful hitro je shodila
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 9:13:36
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** Sama je hodila pri enajstih mesecih in pol.In to zelo lepo in previdno. Tisa se mi pa zdi bolj furjasta imate pa hitre otroke ...si sploh ne predstavljam, da bi Tjaša čez en mesec že hodila ... Še zmeraj ji ne grej plazenje naprej, stoji pa ob opori nekaj sekund. po mojem je to tko-en dan še nč,naslednji dan pa že hodjo al se motm tko da lahko da naju najini dve češpli tut en dan tkole presenetita,ni dvakrat za rečt
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 9:15:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** Sama je hodila pri enajstih mesecih in pol.In to zelo lepo in previdno. Tisa se mi pa zdi bolj furjasta imate pa hitre otroke ...si sploh ne predstavljam, da bi Tjaša čez en mesec že hodila ... Še zmeraj ji ne grej plazenje naprej, stoji pa ob opori nekaj sekund. po mojem je to tko-en dan še nč,naslednji dan pa že hodjo al se motm tko da lahko da naju najini dve češpli tut en dan tkole presenetita,ni dvakrat za rečt a mislš? bi me kr kap, če bi tkole na hitr . Preveč jima je luštn na riti, itak pa vesta, da bota potem celo življenje hodile in zakaj bi se zdej matrle, če še ni potrebe
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 9:16:47
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Preveč jima je luštn na riti, itak pa vesta, da bota potem celo življenje hodile in zakaj bi se zdej matrle, če še ni potrebe točn to...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 9:24:16
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** Sama je hodila pri enajstih mesecih in pol.In to zelo lepo in previdno. Tisa se mi pa zdi bolj furjasta imate pa hitre otroke ...si sploh ne predstavljam, da bi Tjaša čez en mesec že hodila ... Še zmeraj ji ne grej plazenje naprej, stoji pa ob opori nekaj sekund. tud men se zdi to ful hitro.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 9:26:31
|
|
|
|
kawasakica
|
upam, da so pri Pajacu vsi zdravi jaz sem se dans tud glede dopusta zamislila, gremo 21. to bo 123, vreme pa je tak grozno, upam, da se bo segrelo do takrat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 9:27:11
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kako stabilen je bil Žan Pa full ti pašejo pramena Sisy možen da bo to fazo spustila.Men se Maša ni ne obračala ne plazila ampak takoj shodila Ja luba duša,kera ženska pa nima pretežke riti (ok,nekej jih je ) Hvala, sem šele zdele opazila da sem imela takrat isto frizuro kot zdaj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 9:28:12
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica upam, da so pri Pajacu vsi zdravi jaz sem se dans tud glede dopusta zamislila, gremo 21. to bo 123, vreme pa je tak grozno, upam, da se bo segrelo do takrat seveda se bo nas gre več takrat
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 9:35:04
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica upam, da so pri Pajacu vsi zdravi jaz sem se dans tud glede dopusta zamislila, gremo 21. to bo 123, vreme pa je tak grozno, upam, da se bo segrelo do takrat seveda se bo nas gre več takrat Ziher bo lepše vreme. Se tudi jaz neki odločam da bi šla takrat vsaj za par dni na Krk. Naj bi bili od 22.tega moji starši dol. Sej če se ne bodo ponudil za pomagat jim jih bom pa uturila. Ker moj ziher ne bo šel... Ma preveč dela... Ampak ne vem niti kako vse dol prtrogat. A ja, v petek sem končno dala Lukiju potni list narest...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 9:39:10
|
|
|
|
Talika19
|
Antigona, 2 vprašanji zate: 1. A lahko jaz shoo shoe copatke operem? Ful so omazane od zunaj, pa sploh ne vem od kje? 2. A je krema za sončenje od Justa tudi za otroke, faktor 25? Mami mi jo je dala, pa v navodilih nisem nikjer zasledila.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 9:41:09
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: **** Kako stabilen je bil Žan Pa full ti pašejo pramena Sisy možen da bo to fazo spustila.Men se Maša ni ne obračala ne plazila ampak takoj shodila Ja luba duša,kera ženska pa nima pretežke riti (ok,nekej jih je ) Hvala, sem šele zdele opazila da sem imela takrat isto frizuro kot zdaj jaz pa takoj ....sem že mislila, da je luka gor....ampak si nista pa nč podobna,žan in luka, žan je pa tok dobr k se smeje...pa kok da mu duda vn iz ust ne pade obvlada
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?