|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
7.6.2008 21:54:21   
Anonimen
Aja ****išuser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
7.6.2008 21:55:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

ja pa ****čkiuser posted image ...a si že uganla?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1952
7.6.2008 21:56:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Kdo pa je ****čki???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
7.6.2008 21:56:59   
Anonimen

Kdo pa je ****čki???

na pop tv dej!!!user posted image pa ti bo jasno!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1954
7.6.2008 21:58:43   
Anonimen
Aha film.Se Peter že cel cajt smejiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1955
7.6.2008 21:59:30   
Anonimen

Aha film.Se Peter že cel cajt smejiuser posted image

ja res je dobruser posted image user posted image user posted image , ga že enih tretjič gledamuser posted image ...kaj mu dela bejibkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1956
7.6.2008 22:06:10   
*lenc@*
Ženske, se bom poslovila počas, moram še mal spokat, ju3 zjutraj pa via morje za 3dni pol bo pa dež najbržuser posted image pa domov spet
Lepo se mejte, tud na srečanju in max uživajte.user posted image user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
7.6.2008 22:07:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Ženske, se bom poslovila počas, moram še mal spokat, ju3 zjutraj pa via morje za 3dni pol bo pa dež najbržuser posted image pa domov spet
Lepo se mejte, tud na srečanju in max uživajte.user posted image user posted image

lenča lepo lepo se imejte, držim pesti za sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image
Te bomo pogrešaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte!!!!!!!!!

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1958
7.6.2008 22:14:31   
srursa
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Lepo se imejte na morju.user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
7.6.2008 22:29:45   
zalenka

Ej bejbe jst mam en problem.....user posted image

kako se znebtit straha pred letenjem z letalom??? Pa ne mi rečt, tako, da letišuser posted image ...ker jst imam po moje prov fobijo pred tem...In kaj se danes zgodi...meni Simon reče, da naj se pripravim, da julija( Ne pove ne kdaj, ne kam) oddieva na krajši oddih in to z letalom!!!!!!!!!!!!
In jst sem cel dan že frapirana od tega...user posted image kako bom premagala ta strah???

poopsika a te je strah se peljat z avtobusom?? ker na avionu ni nič drugače user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
7.6.2008 22:29:52   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Tole sem si drznila iz štosa narest v imenu vseh za LadyB  (sprejemam pritožbe na ZS, če se katera ne strinjauser posted image )

Draga  user posted image !!!

user posted image  dobra vila naj vama mladoporočencema  user posted image  prinese veliko sreče v zakonu, čimveč -  user posted image , čimmanj - user posted image .
Pa seveda, ne ga preveč,  user posted image   , da ne bo zjutrajuser posted image

user posted image user posted image user posted image                   
                                                user posted image

univerzalno user posted image user posted image user posted image

lady upam da je za tabo krasen dan in bo noč še dolga in veličastna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
7.6.2008 22:30:03   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

A jim boste dali kakšno majčko gor ali kar brez vsega? Meni se zdi to tako grozen občutek, da imaš potem to mokro majico na sebi.user posted image  Kakšen klobuček ali pa še to ne?

nitka bo v bazenčku kar bo. kupila bom en paket unih pleničk za svaki slučaj, ampak v bazenčku bo kar nagica. v morje pa sploh en vem kolk jo bom kej namakala. klobuček je pa pri nas gor glih 2 sek, če ji pa privežem pa začne na vso silo vlečt dokler ga ne obrne ali potegne dol. zato bo kar cel dan v globoki senčki.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
7.6.2008 22:34:10   
zalenka
vidim da sm vas vse zamudila dones. sm pa mal za nazaj citirala, pa une zvezdice sm tud šla citirat sam da sm vidla vaše umazane jezike user posted image user posted image user posted image

mi smo mel ful bizi dan. nitka se je popoldne merkala pri tašči, midva sva pa na bajti delala. zvečer sm se pa mal pozabavala z novim fotkičem k sva ga dones kupla, ker nama je prejšnji crkoval. sej zdej bo verjetno r neki cajta lepo delala, sam je očitno senzor zanič, pa na morje pa ne bomo šli brez fotiča. sva zbirala med dvema, šla pogledat v Žiri, da vidva še kako zgleda v roki in ker je nitka spala, sm šla jest v štacuno in se odloila za dražjega user posted image user posted image . moj je bil mal onemel ampak je pogoltnil un cmokuser posted image user posted image user posted image .

nč zdej grem pa spat, nočko

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
7.6.2008 22:38:19   
Antigona
Še dor da ste pisale o filmu. Jst sem ga tud že enkrat gledala pa ga zdej spet. In je tip res vse kar ste zgoraj naštele z vsemi zvezdicami vred user posted image  user posted image  user posted image

Za pojest user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
7.6.2008 23:07:32   
Antigona
A zdej ste pa vse poniknle. Jah nič, grem pa spat... Nočko...

Pa drug teden bo tud dober film in tipček user posted image   Don Juan de Marco.... Men je bil ful fajn film...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
8.6.2008 7:44:45   
Anonimen
juutrouser posted image

anybody here?user posted image očinto ne....

mah, si grem lase pratuser posted image ....ne bom nič komentirala, ene 2 uri me ne bo na RRuser posted image

Antigona, Don Juan je d best filmuser posted image user posted image user posted image Johnny Depp je pa itakuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa vse une zvezdice!!!!!!!!

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1966
8.6.2008 8:32:56   
zalenka
jutro,

mi smo pa danes potegnili do 6.30 kar je že kr znosno user posted image user posted image . verjetno je vedla, da je nedelja pa nama je dala še mal user posted image . Sam je pa okol 4h ful jokala, ampak je šu lubi do nje. mal jo še druga dvojkica matra se mi zdi. se sploh ni hotla pomirit, pol ji je pa mičken s calgelom namazal je pa kuj nazaj zaspala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
8.6.2008 8:34:08   
zalenka

juutrouser posted image

anybody here?user posted image očinto ne....

mah, si grem lase pratuser posted image ....ne bom nič komentirala, ene 2 uri me ne bo na RRuser posted image

Antigona, Don Juan je d best filmuser posted image user posted image user posted image Johnny Depp je pa itakuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa vse une zvezdice!!!!!!!!

še preden sem prebrala nadaljevanje da te ne bo 2 uri sem glih na to pomislila user posted image user posted image user posted image

pa te še ne prepriča, da bi se skorajžila za frizerja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
8.6.2008 8:35:03   
zalenka
a zdej sm pa jest sama. pol grem pa mal podelat, mam cunje za zložit pa kako žehto še v pralni stroj fliknit

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
8.6.2008 8:53:34   
Sisy
jutro

evo da se še jst mal javimuser posted image

Sem vas učer sam mal brala in se Pupsinem in Aprilkinem čiknfajtu konkretno nasmejalauser posted image

FIlm Kako se znebiiti fanta v 10 dneh sem tut jst gledala že stotič-igralec je res ****išuser posted image  (ups a bi mogla zvezdice uporabitituser posted image )...medtem ko mi pa Johnny Depp ful ni nek tip...no ni po mojem okusu-spljohuser posted image

Kokr ste lahko že opazile sem mail za srečnje že poslala naokoli,zaenkrat smo prijavljene:

Talika
Poopsika
Antigona
Sisy
Rivi

Upam da se prijavi še katera...Nekak računam še na Lenčo (aja a bo do takrat že z morja?), pa Zalenka je tut nekaj omenila da pride....Pa Srusa bo po mojem tut za...pa verjetno še katera....?

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
8.6.2008 8:55:03   
Sisy
eeeeeeeeeej,zakaj se mi pa pr besedi ****iš zvezdice nardijo???? jst sem besedo celo vpisala pa mi kr zvezdice vn vržeuser posted image user posted image

a so moderatorji slovarček prepovedanih besed nardil al kaj?user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
8.6.2008 9:00:35   
Anonimen
Sisy pozn ti pride s temi zvezdicamiuser posted image To je kar nekaj časa že.Lahko pa umazano govoriš v drugih jezikih,tudi jugoslovanskihuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1972
8.6.2008 9:01:49   
Anonimen
Zalenka-ker fotič sta pa vzela?Jaz bi CANON S5user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
8.6.2008 9:03:50   
Sisy
Mi mamo pa Sony-ja DSC55 pa je za domačo uporabo še kr kul....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
8.6.2008 9:04:40   
Sisy

Sisy pozn ti pride s temi zvezdicamiuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?