Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:54:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja ****iš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:55:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja ****iš ja pa ****čki ...a si že uganla?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:56:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja ****iš ja pa ****čki ...a si že uganla? Kdo pa je ****čki???
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:56:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja ****iš ja pa ****čki ...a si že uganla? Kdo pa je ****čki??? na pop tv dej!!! pa ti bo jasno!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:58:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha film.Se Peter že cel cajt smeji
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:59:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Aha film.Se Peter že cel cajt smeji ja res je dobr , ga že enih tretjič gledam ...kaj mu dela bejibka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 22:06:10
|
|
|
|
*lenc@*
|
Ženske, se bom poslovila počas, moram še mal spokat, ju3 zjutraj pa via morje za 3dni pol bo pa dež najbrž pa domov spet Lepo se mejte, tud na srečanju in max uživajte.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 22:07:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Ženske, se bom poslovila počas, moram še mal spokat, ju3 zjutraj pa via morje za 3dni pol bo pa dež najbrž pa domov spet Lepo se mejte, tud na srečanju in max uživajte. lenča lepo lepo se imejte, držim pesti za sončka Te bomo pogrešale uživajte!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 22:14:31
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Ženske, se bom poslovila počas, moram še mal spokat, ju3 zjutraj pa via morje za 3dni pol bo pa dež najbrž pa domov spet Lepo se mejte, tud na srečanju in max uživajte. Lepo se imejte na morju.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 22:29:45
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ej bejbe jst mam en problem..... kako se znebtit straha pred letenjem z letalom??? Pa ne mi rečt, tako, da letiš ...ker jst imam po moje prov fobijo pred tem...In kaj se danes zgodi...meni Simon reče, da naj se pripravim, da julija( Ne pove ne kdaj, ne kam) oddieva na krajši oddih in to z letalom!!!!!!!!!!!! In jst sem cel dan že frapirana od tega... kako bom premagala ta strah??? poopsika a te je strah se peljat z avtobusom?? ker na avionu ni nič drugače
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 22:29:52
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Tole sem si drznila iz štosa narest v imenu vseh za LadyB (sprejemam pritožbe na ZS, če se katera ne strinja ) Draga !!! dobra vila naj vama mladoporočencema prinese veliko sreče v zakonu, čimveč - , čimmanj - . Pa seveda, ne ga preveč, , da ne bo zjutraj univerzalno lady upam da je za tabo krasen dan in bo noč še dolga in veličastna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 22:30:03
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 A jim boste dali kakšno majčko gor ali kar brez vsega? Meni se zdi to tako grozen občutek, da imaš potem to mokro majico na sebi. Kakšen klobuček ali pa še to ne? nitka bo v bazenčku kar bo. kupila bom en paket unih pleničk za svaki slučaj, ampak v bazenčku bo kar nagica. v morje pa sploh en vem kolk jo bom kej namakala. klobuček je pa pri nas gor glih 2 sek, če ji pa privežem pa začne na vso silo vlečt dokler ga ne obrne ali potegne dol. zato bo kar cel dan v globoki senčki.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 22:34:10
|
|
|
|
zalenka
|
vidim da sm vas vse zamudila dones. sm pa mal za nazaj citirala, pa une zvezdice sm tud šla citirat sam da sm vidla vaše umazane jezike mi smo mel ful bizi dan. nitka se je popoldne merkala pri tašči, midva sva pa na bajti delala. zvečer sm se pa mal pozabavala z novim fotkičem k sva ga dones kupla, ker nama je prejšnji crkoval. sej zdej bo verjetno r neki cajta lepo delala, sam je očitno senzor zanič, pa na morje pa ne bomo šli brez fotiča. sva zbirala med dvema, šla pogledat v Žiri, da vidva še kako zgleda v roki in ker je nitka spala, sm šla jest v štacuno in se odloila za dražjega . moj je bil mal onemel ampak je pogoltnil un cmok . nč zdej grem pa spat, nočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 22:38:19
|
|
|
|
Antigona
|
Še dor da ste pisale o filmu. Jst sem ga tud že enkrat gledala pa ga zdej spet. In je tip res vse kar ste zgoraj naštele z vsemi zvezdicami vred Za pojest
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 23:07:32
|
|
|
|
Antigona
|
A zdej ste pa vse poniknle. Jah nič, grem pa spat... Nočko... Pa drug teden bo tud dober film in tipček Don Juan de Marco.... Men je bil ful fajn film...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 7:44:45
|
|
|
|
Anonimen
|
juutro anybody here? očinto ne.... mah, si grem lase prat ....ne bom nič komentirala, ene 2 uri me ne bo na RR Antigona, Don Juan je d best film Johnny Depp je pa itak ...pa vse une zvezdice!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 8:32:56
|
|
|
|
zalenka
|
jutro, mi smo pa danes potegnili do 6.30 kar je že kr znosno . verjetno je vedla, da je nedelja pa nama je dala še mal . Sam je pa okol 4h ful jokala, ampak je šu lubi do nje. mal jo še druga dvojkica matra se mi zdi. se sploh ni hotla pomirit, pol ji je pa mičken s calgelom namazal je pa kuj nazaj zaspala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 8:34:08
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika juutro anybody here? očinto ne.... mah, si grem lase prat ....ne bom nič komentirala, ene 2 uri me ne bo na RR Antigona, Don Juan je d best film Johnny Depp je pa itak ...pa vse une zvezdice!!!!!!!! še preden sem prebrala nadaljevanje da te ne bo 2 uri sem glih na to pomislila pa te še ne prepriča, da bi se skorajžila za frizerja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 8:35:03
|
|
|
|
zalenka
|
a zdej sm pa jest sama. pol grem pa mal podelat, mam cunje za zložit pa kako žehto še v pralni stroj fliknit
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 8:53:34
|
|
|
|
Sisy
|
jutro evo da se še jst mal javim Sem vas učer sam mal brala in se Pupsinem in Aprilkinem čiknfajtu konkretno nasmejala FIlm Kako se znebiiti fanta v 10 dneh sem tut jst gledala že stotič-igralec je res ****iš (ups a bi mogla zvezdice uporabitit )...medtem ko mi pa Johnny Depp ful ni nek tip...no ni po mojem okusu-spljoh Kokr ste lahko že opazile sem mail za srečnje že poslala naokoli,zaenkrat smo prijavljene: Talika **** Poopsika Antigona Sisy Rivi Upam da se prijavi še katera...Nekak računam še na Lenčo (aja a bo do takrat že z morja?), pa Zalenka je tut nekaj omenila da pride....Pa Srusa bo po mojem tut za...pa verjetno še katera....?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 8:55:03
|
|
|
|
Sisy
|
eeeeeeeeeej,zakaj se mi pa pr besedi ****iš zvezdice nardijo???? jst sem besedo celo vpisala pa mi kr zvezdice vn vrže a so moderatorji slovarček prepovedanih besed nardil al kaj?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 9:00:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Sisy pozn ti pride s temi zvezdicami To je kar nekaj časa že.Lahko pa umazano govoriš v drugih jezikih,tudi jugoslovanskih
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 9:01:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Zalenka-ker fotič sta pa vzela?Jaz bi CANON S5
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 9:03:50
|
|
|
|
Sisy
|
Mi mamo pa Sony-ja DSC55 pa je za domačo uporabo še kr kul....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 9:04:40
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sisy pozn ti pride s temi zvezdicami
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?