Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 9:14:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Mi mamo pa Sony-ja DSC55 pa je za domačo uporabo še kr kul.... Jaz imam tud Sony-ja.Mi je blo pa rečeno da soni sploh ni za fotiče.Vem da bom zdele za rojstni dan dobila dinarčke pa bi si ga rada supila.Prek spleta Big Beng pride 308 evrov.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 9:38:07
|
|
|
|
tikca
|
Dobr jutrčk! Mi smo prisilno zbujeni že od 6.30 , pa še vedno ne spi. Mene pa zanima ali se je vašim že čisto zarasel un mehek del na glavici? Ne vem kako se mu že reče Ker je P zanč nekaj omenjala, da še ni čisto zarasel, pa me zanima ali bi že moral biti?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 9:51:51
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy jutro evo da se še jst mal javim Sem vas učer sam mal brala in se Pupsinem in Aprilkinem čiknfajtu konkretno nasmejala FIlm Kako se znebiiti fanta v 10 dneh sem tut jst gledala že stotič-igralec je res ****iš (ups a bi mogla zvezdice uporabitit )...medtem ko mi pa Johnny Depp ful ni nek tip...no ni po mojem okusu-spljoh Kokr ste lahko že opazile sem mail za srečnje že poslala naokoli,zaenkrat smo prijavljene: Talika **** Poopsika Antigona Sisy Rivi Upam da se prijavi še katera...Nekak računam še na Lenčo (aja a bo do takrat že z morja?), pa Zalenka je tut nekaj omenila da pride....Pa Srusa bo po mojem tut za...pa verjetno še katera....? A name si pa pozabila?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 9:57:01
|
|
|
|
abc100
|
V petek smo bli na mlajih, učeri pa na poroki. Fuuul je blo lušt, sam dones se počutim kot da bi me traktor povozu. Sem šopek ujela
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 10:08:38
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Dobr jutrčk! Mi smo prisilno zbujeni že od 6.30 , pa še vedno ne spi. Mene pa zanima ali se je vašim že čisto zarasel un mehek del na glavici? Ne vem kako se mu že reče Ker je P zanč nekaj omenjala, da še ni čisto zarasel, pa me zanima ali bi že moral biti? fontanela ali mečava naš ima še nekaj lufta,,,večini se zaraste do leta in 'pol
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 10:09:04
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 V petek smo bli na mlajih, učeri pa na poroki. Fuuul je blo lušt, sam dones se počutim kot da bi me traktor povozu. Sem šopek ujela bravo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 10:24:30
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 A name si pa pozabila? sej nism..pejt na mail pogledat ... sam udeležbe še nisi potdila...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 10:27:46
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: tikca Dobr jutrčk! Mi smo prisilno zbujeni že od 6.30 , pa še vedno ne spi. Mene pa zanima ali se je vašim že čisto zarasel un mehek del na glavici? Ne vem kako se mu že reče Ker je P zanč nekaj omenjala, da še ni čisto zarasel, pa me zanima ali bi že moral biti? fontanela ali mečava naš ima še nekaj lufta,,,večini se zaraste do leta in 'pol Hvala April, kdo bo vedel, če ne izkušena mamica
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 10:30:14
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: abc100 A name si pa pozabila? sej nism..pejt na mail pogledat ... sam udeležbe še nisi potdila... To sem vidla, samo ko si naštevala koga še pričakuješ, si pozabila name. Potrjujem udeležbo. A pa je tm kej tazga, da se lahko naši avgustovčki igrajo?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 10:35:17
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: abc100 A name si pa pozabila? sej nism..pejt na mail pogledat ... sam udeležbe še nisi potdila... To sem vidla, samo ko si naštevala koga še pričakuješ, si pozabila name. Potrjujem udeležbo. A pa je tm kej tazga, da se lahko naši avgustovčki igrajo? joj če bi vsakič vse naštevala.... tam žal ni placa da bi se naši avgustovčki igrali.Ker pa so punce izrazile želljo da se dobimo zunaj je to še najbolš varianta.Ravno zato sem jst predlagala Kolosej ker jih lahko damo na tla.... pa je bila večina zato da se vsedemo nekje zunaj. Pa sej je prav ker bo baje ful lepo vreme.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 10:39:42
|
|
|
|
Sisy
|
SREČANJE- OREHEK, torek, 10.6.2008 (med 10-11 uro) Talika in Mark **** in Tisa Poopsika in Tjaša Antigona in Luka Sisy in Sara Rivi in Mia ABC in JAnez
< Sporočilo je popravil Sisy -- 8.6.2008 10:43:17 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 10:40:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak jih bo težko obdržat v naročju.S Tiso v naročju sploh ne morem spiti kave,ker jo grabi Kaj pa če bi vseeno reskirale pa ble noter?Sej na soncu smo itak skoz z malimi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 10:41:37
|
|
|
|
Anonimen
|
TOREK 10.JUNIJ
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 10:42:57
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ampak jih bo težko obdržat v naročju.S Tiso v naročju sploh ne morem spiti kave,ker jo grabi Kaj pa če bi vseeno reskirale pa ble noter?Sej na soncu smo itak skoz z malimi men je vseeno...glasujte pa se prilagodimo večini Poopsika pa Antigona glasujeta za Orehek ABC in **** pa za Kolosej torej je rezultat zaenkrat 2:2
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 10:43:40
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** TOREK 10.JUNIJ matr si natančna
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 10:54:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: **** TOREK 10.JUNIJ matr si natančna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 10:58:50
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: **** TOREK 10.JUNIJ matr si natančna heeeeeeeeeecam se haha ti pa tut nč ne štekaš še dobr da si me opomnla ker jst pa skos pišem da smo v tork devetega...no in ker smo desetega boste lahko Sari kar osbno voščle za 10 mesecev
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 11:06:59
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ampak jih bo težko obdržat v naročju.S Tiso v naročju sploh ne morem spiti kave,ker jo grabi Kaj pa če bi vseeno reskirale pa ble noter?Sej na soncu smo itak skoz z malimi Jest ga tud ne morem na mer obdržat. No ne vem kako bo, ker je to glih njegova ura za spat.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 11:30:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: **** TOREK 10.JUNIJ matr si natančna heeeeeeeeeecam se haha ti pa tut nč ne štekaš še dobr da si me opomnla ker jst pa skos pišem da smo v tork devetega...no in ker smo desetega boste lahko Sari kar osbno voščle za 10 mesecev A SI SE RES HECALA kozica smešna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 11:31:10
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 . No ne vem kako bo, ker je to glih njegova ura za spat. sej Sarina tut...Sam če bom čakala da gre spat potem se pred eno popoldne sploh ne bi mogla nikamor....Če bo kriza bo že zadremala v vozičku...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 11:32:01
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: **** TOREK 10.JUNIJ matr si natančna heeeeeeeeeecam se haha ti pa tut nč ne štekaš še dobr da si me opomnla ker jst pa skos pišem da smo v tork devetega...no in ker smo desetega boste lahko Sari kar osbno voščle za 10 mesecev A SI SE RES HECALA kozica smešna
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 12:02:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker Tjaša še ni tolk mobilna in ker je v vozičku pridna sem še jst zmeraj za varianto zunaj, se bom paprilagodila seveda . Mi je kar malo škoda dneva, da bi bila notri ampak kokr se boste odločile, bom že pretrpela . Abc, a nisi ti rekla, da ko je sonček si ful rada zunaj in da ti je škoda dneva za notri bit? Sej če je Janez tako mobilen kot praviš, pol je verjetno res težko ga tam držat na rokah in v vozičku, ko bi pa on rada muval ...mi nimamo takih problemov
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 12:03:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: abc100 . No ne vem kako bo, ker je to glih njegova ura za spat. sej Sarina tut...Sam če bom čakala da gre spat potem se pred eno popoldne sploh ne bi mogla nikamor....Če bo kriza bo že zadremala v vozičku... se krepko strinjam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 12:36:20
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ker Tjaša še ni tolk mobilna in ker je v vozičku pridna sem še jst zmeraj za varianto zunaj, se bom paprilagodila seveda . Mi je kar malo škoda dneva, da bi bila notri ampak kokr se boste odločile, bom že pretrpela . Abc, a nisi ti rekla, da ko je sonček si ful rada zunaj in da ti je škoda dneva za notri bit? Sej če je Janez tako mobilen kot praviš, pol je verjetno res težko ga tam držat na rokah in v vozičku, ko bi pa on rada muval ...mi nimamo takih problemov Ja, sej jest nisem nikjer napisala, da bodmo noter. Sem samo uprašala, če je kaj za igrat. Meni je vseeno kje bomo. Najbolš je nekje zunaj v senčki, pa da so zraven kakšna igrala. Sam vse skupaj je težko dobit. Bom pa pršla, kamorkoli gremo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 8.6.2008 12:39:35
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: abc100 . No ne vem kako bo, ker je to glih njegova ura za spat. sej Sarina tut...Sam če bom čakala da gre spat potem se pred eno popoldne sploh ne bi mogla nikamor....Če bo kriza bo že zadremala v vozičku... se krepko strinjam JA sej JAnez isto. Spi nekje od 10.30 pa do 12.30 približno. Bo pa v vozičku, če bo dost hudo. Sej ko sem napisala, da je glih Janezova ura, nisem mislna, da ne bom pršla ob tej uri.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?