Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.6.2008 20:21:48
|
|
|
|
julci
|
pri nas pa spet dežuje zdaj mam pa že poln kufer deža
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.6.2008 20:23:41
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci meni je pa uspelo da sem si skrojila dve majčki,pa za Zalo še neki stvari,če ne se mi bodo omare podrle,ker mam tk dolgo blago nt.mater sem lenitis fasala pa vmes sem kvaliikacije gledala,pa sem bla jezna ko Dobra si! Jaz pa sem mašino peljala na redni servis, ker je še v garanciji, pa smo je v petek pozabili it dvignit......
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.6.2008 20:26:56
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: julci meni je pa uspelo da sem si skrojila dve majčki,pa za Zalo še neki stvari,če ne se mi bodo omare podrle,ker mam tk dolgo blago nt.mater sem lenitis fasala pa vmes sem kvaliikacije gledala,pa sem bla jezna ko Dobra si! Jaz pa sem mašino peljala na redni servis, ker je še v garanciji, pa smo je v petek pozabili it dvignit...... pa malo je treba migat. Najbolj mi gre na živce,ker če si v trgovini kupim hlače,so mi v pasu prevelike,pa prekratko sedalo majo,pol pa si rajš sama nardim tk ko meni paše.Pa še noben nima take cote Zali pa bom delalaoblekco zarojstni dan,ko ga bomo praznovali.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.6.2008 20:28:02
|
|
|
|
Duškica
|
Kdaj praznujete? Glej, da nam boš prilepila nekaj slikic!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.6.2008 21:26:22
|
|
|
|
stephany
|
Pri nas je pa prikukal na plano sedmi zobek (dvojkica levo spodaj). Tole je pa še s praznovanja rojstnega dne:
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.6.2008 22:05:58
|
|
|
|
majrim
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii klemen ...komaj čakam, da bo tudi pri nas fešta ...reakcija na torto...itak vem,da bo not zatlačla celo roko
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.6.2008 22:08:47
|
|
|
|
stephany
|
Je bil sedaj vmes že alarm, sedaj pa dete spet spi. Sem prej hotela še napisat, da me je danes dobil dež in sem bila mokra do spodnjih hlačk. Se ne spomnim kdaj nazadnje . Sva bila z mojim pridna in pokosila en breg pri meni doma (no ja, jaz sem kosila čisto malo, že skoraj ne znam več kose držat v rokah , sem pa vse pograbila). Ulilo se je pa tako na hitro, da preden sem pritekla do hiše, sem bila že mokra kot miš. Sem se šla potem kar stuširat, pa glavo umit.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.6.2008 22:16:27
|
|
|
|
julci
|
Klemen si mel pa lepo torto,pa mislim da je bla dobra tud . Pridna Stephany.Kk dolgo že nisemtega delala-majo sorodniki kmetijo in smo včasih pomagali,pa je blo kr lušno.Men na splošno ful diši sveže pokošena trava in pa seno. Sam Klemen je pa cel ati.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.6.2008 22:17:48
|
|
|
|
julci
|
jaz tud komaj čakam na našo fešto. Majrim kako pa kaj ti,se že pripravljaš na delovne dni.Upam da ne bo prehudo,saj s časom se polj navadiš in je laže.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.6.2008 22:28:04
|
|
|
|
stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Klemen si mel pa lepo torto,pa mislim da je bla dobra tud . Ja, torta je bila lepa. Sem pa kupila tudi papirnate krožnike z Miki Miško, pa servetke in balone, da je pasalo skup. Saj je bila dobra tudi (višnjeva), samo moj je rekel, da je bila zadnjič tista, ki smo jo doma naredile, boljša. Sam Klemen je pa cel ati. To pa vsi rečejo že čisto od malega. Moja teta je komentirala, da ga ne bi mogel zatajit ( k sreči ni imel tega namena)
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.6.2008 22:46:16
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: stephany IZVIRNO SPOROČILO: julci Klemen si mel pa lepo torto,pa mislim da je bla dobra tud . Ja, torta je bila lepa. Sem pa kupila tudi papirnate krožnike z Miki Miško, pa servetke in balone, da je pasalo skup. Saj je bila dobra tudi (višnjeva), samo moj je rekel, da je bila zadnjič tista, ki smo jo doma naredile, boljša. Sam Klemen je pa cel ati. To pa vsi rečejo že čisto od malega. Moja teta je komentirala, da ga ne bi mogel zatajit ( k sreči ni imel tega namena) še dobro.To je pa pohvalno za torto. za domačo slaščičarko
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.6.2008 0:34:11
|
|
|
|
Duškica
|
LAHKO NOČ!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.6.2008 8:46:17
|
|
|
|
Laubica
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.6.2008 8:48:10
|
|
|
|
Laubica
|
ŠTEFI-super lepe slikce in torata -pa daje domača boljša je pa tak normalno res je celi ati
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.6.2008 8:49:46
|
|
|
|
Duškica
|
Dobro jutro!! Spet je neko čudno vreme - za v stanovanje.... upam, da se še kaj izboljša. Moj malček ni dobil več vročine, pa bi šla malo ven...
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 9.6.2008 19:55:50 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.6.2008 8:54:20
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica ŠTEFI-super lepe slikce in torata -pa daje domača boljša je pa tak normalno res je celi ati Torta je bila pa ta prava!! Ste zelo lepa družina!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.6.2008 9:05:38
|
|
|
|
Laubica
|
Ja super da ste boljše
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.6.2008 9:25:21
|
|
|
|
Laubica
|
ŠTEFI še čestitke za zobek
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.6.2008 9:38:26
|
|
|
|
julci
|
jutro konzervice Duškica sam da ste boljš.Verjamem dabi se vama sprehod prilegel. Jaz sem se pa čiščenja bajte lotla sam mi ne uspeva najbolj.Je podobno temu.kar ma Dodi v podpisu Mi naša vrla lumpika vse sproti raznosi po stanovanju,za nameček mi je še celo cesto naredla od keksa pol pa je itak skor brez veze da se česa lotiš
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.6.2008 10:20:05
|
|
|
|
Laubica
|
Cesta iz keksa-vauuuuu to je super kaj
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.6.2008 10:28:41
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Cesta iz keksa-vauuuuu to je super kaj božansko.če maš kure v bajti
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.6.2008 10:47:32
|
|
|
|
Duškica
|
Dežuje! Bom malo čistila po stanovanju. Zdaj imam vse doma in moram izkoristit, ko mi čuvajo malčka!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.6.2008 12:57:12
|
|
|
|
Duškica
|
Da nas spravim na vrh!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.6.2008 16:54:49
|
|
|
|
Duškica
|
ŠE ENKRAT! Da nas spravim na vrh!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.6.2008 17:56:37
|
|
|
|
Duškica
|
Spet jaz!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?