hanna1
|
Dober večer ---ste mi ga fajn polepšale z vici --jej sem zdaj mislila,da mi A ne dela več,sem pa vsakokrat mimo kresnila,ker pišem pri svetlobi ekrana ...Blaž..je bil zgleda bolj lažni alarm,ker zjutraj mu pa razen rahlega grlobola ni bilo nič--me je pa klicala sodelavka danes,da ima pa njen sin vročino in grlo ga boli...tako da ne vem,a si ti virusi že "sad ga ima sad ga nema" al kaj,v glavnem šel je lepo v šolo in zdaj mu nč ni --hvala bogu ,pa mala je tud fajn spala,tako da je bla kar v redu noč,čeprav spet prekratka ,ker se ne spravim pravi cajt pod kovter majrim --sem mislila dons na tebe v službi (zakaj mi je zdaj tole dol zbrisalo,mimogrede),--in približno vem,kako se počutiš,ko prideš iz popoldanske službe in dete že spi,a upam,da je tvoja Neža dobro prebrodila tvojo odsotnost,te je pa najbrž precej pogrešala.Prvi dan je res najtežji,ker človek ne veš kako bo-jaz sem tud dons prvič imela Hano v varstvu-sicer pri babi,ki je bila kar pri nas,ampak do zdaj sva bila kontra na smeni,zdaj sva pa oba popoldne --sem pa samo enkrat poklicala domov,ker sem danes dobla račun za telefon in ...mi je mrak padel na oke....sem malo pretiravala--sem namreč samo spustila signal na tel.in sta me potem onadva poklicala nazaj-zdaj se bom pa morala kar zanesti,da je doma vse v redu,če ne bom na telefonu bankrotirala neli,nč se ne sekiraj zarad teže,ko začnejo šibat,vse pokurijo viator,tvoji punci sta carici,kar prva mesta pobirata natasaom,zajki so luštni,kako je lepo ko imate toliko živalic-se pa najbrž kar izdatno plodijo julci,bravo majstrica Laubicapa toliko več stvari spoznajo,če ne spijo -pa dobri vici--Big Brother KT-ti maš čist drgačno izkušnjo z službo,kot me,ampak verjamem,da zelo pogrešaš svojo Alino-mali buda --lepo,da je tak dobrovoljček-s tvoj mož pa predava na faksu--bentiš,kakšna raznolika horda žensk smo na čveku tu gor-vas počasi spoznavam tako bolj,skozi vaše besede-luštne ste...sam ne vem kdo bo šel spat..Duškica,sej Žana te ima rada...fejst,...sam včasih besede prehitro poletijo in jih ne moreš več spravit nazaj...sej ji je najbrž težko,da se je sprla s tabo,ampak taki punci je precej težko priznat,da ma še mami vedno bolj prav--pač razmišlja z svojo glavo in verjemi,da take stvari še prej minejo,kot pridejo in dokler je samo to......kako pa Matija...