|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
9.6.2008 21:15:41   
Laubica
Mož: "Žena, dajva se igrati Big Brotherja."
Žena: "No, pa dajva."
Mož: "Govori ti Big Brother. Imaš dve minuti časa, da zapustiš hišo."

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
9.6.2008 21:17:13   
Laubica
Evo zdaj sem vas malo nasmejala-upam da vam ni odveč vicev brat -kar povejte -pol ne bom več

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
9.6.2008 21:26:27   
Laubica
NELI-kaj te bo nadrla -sicer maš pa 2 ušesa -za te reči-ki so odvečuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
9.6.2008 21:28:06   
KT
Julci z eno besedico CARICA - kak obvladaš, res vsa čast za oblekico user posted image

majrim - veš kok sem mislila nate user posted image user posted image . Kaj naj ti rečem, jaz jočem že od marca, ko sem morala prvič na pot. Vedno si govorim - vsaka stvar je za nekaj dobra in zagotovo je tudi ta, da moramo v službico, meni je še toliko huje, ker me po par dni ni, a nekako že zdržim, potem pa, ko pridem domov, boga moja Alina, ker jo ves čas lupčkam in cartam user posted image

duškica- zakaj praviš, da je zadnja porodniška user posted image  Nikoli ne reci, nikoli več user posted image  Žana pa zagotovo ve koliko jo ima mamica rada, veš!

laubica kje jih sproti nabereš user posted image user posted image user posted image

hanna kak je Blaž?

Pri nas nič novega - mala spi - ergo nič novega - ne morem verjet kako lahko eno dete toliko spi - ustala je ob 10.00 ampak ob 12.00 je bila že tako utrujena, da je morala zapret očke za eno uro, ob treh jo je zmanjkalo za dve uri in pol, ob 19.30 je bila pa že taka tečka, da jo nismo uspeli več prepričat, da naj bo še malo pokonci user posted image . Se mi zdi, da ima to po očiju (ta se tudi ne primaje iz spalnice pred 10.00 - še sreča, da bogi študentje lahko čakajo na predavanja - včasih se mi prav smilijo) user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
9.6.2008 21:33:14   
natasaom
evo modve sva žvalce nafutrale pa na igrišče sva odpeketale,jutri greva pa enga kužija pogledat user posted image  sam ati še nč ne ve-ga ni ta teden,ker dela v kranju.
nelli nataška je prav fletna pa nimajo te kaj napizdevat,sej ko bo shodila bojo mišelinke tud šle

laubica BB je taboluser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
9.6.2008 21:38:12   
Laubica
laubica BB je tabol
men tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kakšnega kužija bosta pa imeli?

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
9.6.2008 21:39:01   
Laubica
Pri nas nič novega - mala spi - ergo nič novega - ne morem verjet kako lahko eno dete toliko spi - ustala je ob 10.00 ampak ob 12.00 je bila že tako utrujena, da je morala zapret očke za eno uro, ob treh jo je zmanjkalo za dve uri in pol, ob 19.30 je bila pa že taka tečka, da jo nismo uspeli več prepričat, da naj bo še malo pokonci . Se mi zdi, da ima to po očiju (ta se tudi ne primaje iz spalnice pred 10.00 - še sreča, da bogi študentje lahko čakajo na predavanja - včasih se mi prav smilijo)
kako to da imate vse otroke ki radi spijo moja dva pa nobedenuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
9.6.2008 21:55:44   
natasaom
jorkija..sej še ne vem,če ga bova dobile,sva v ožjem izboru user posted image  ena ga podarja zaradi alergije

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
9.6.2008 21:58:10   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Pri nas nič novega - mala spi - ergo nič novega - ne morem verjet kako lahko eno dete toliko spi - ustala je ob 10.00 ampak ob 12.00 je bila že tako utrujena, da je morala zapret očke za eno uro, ob treh jo je zmanjkalo za dve uri in pol, ob 19.30 je bila pa že taka tečka, da jo nismo uspeli več prepričat, da naj bo še malo pokonci . Se mi zdi, da ima to po očiju (ta se tudi ne primaje iz spalnice pred 10.00 - še sreča, da bogi študentje lahko čakajo na predavanja - včasih se mi prav smilijo)

laubica ne se sekirat, tvoji se(so se) pa zato plazijo, kobacajo, hodijo itd. naš vrtni palček pa samo sedi in se smeji (ma, za pojest je ta moj mali buda user posted image ).
Še kak vic prilepi za lahko noč, prosim user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
9.6.2008 22:05:19   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj,kako lepo je prit v vašo družbo...minilo je z mislijo na tamalo..itak sem prišla domov je že spala,tako da zdaj čakam prvo bujenje ko jo  bom spet stisnilauser posted image user posted image user posted image
zdej pa pod tuš in kuhat kosilo za jutriuser posted image ...pridem pol še kej poškilituser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
9.6.2008 22:20:19   
julci
Evo Majrim prvi jeza tabo,tapravijo je najhujši,pol bo vedno lažje.user posted image user posted image user posted image

Laubica vici so kuluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti kr limi,da se malo nasmejimo.

Neli veš kk pravijo leva not desna ven,glavno da je dete zdravo.

Nataša zajčki so pa ful lušni,ko snegec.naslov ti jutr javim,ker sem pozabla prej ga poklicat,pol pa že gre spat.Tk da ti jutr zjutr javim.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
9.6.2008 22:21:01   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: KT

laubica ne se sekirat, tvoji se(so se) pa zato plazijo, kobacajo, hodijo itd. naš vrtni palček pa samo sedi in se smeji (ma, za pojest je ta moj mali buda user posted image ).
Še kak vic prilepi za lahko noč, prosim user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kt dobra primerjava.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
9.6.2008 22:28:33   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj,kako lepo je prit v vašo družbo...minilo je z mislijo na tamalo..itak sem prišla domov je že spala,tako da zdaj čakam prvo bujenje ko jo  bom spet stisnilauser posted image user posted image user posted image
zdej pa pod tuš in kuhat kosilo za jutriuser posted image ...pridem pol še kej poškilituser posted image
MIRJAM-SAM DA JE 1. DAN MIMOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KT-saj moj tudi samo sedi -nič še ne plaziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,vicev je za nocoj zmankalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
9.6.2008 22:34:51   
julci
Pita cigareta šibicu: "Jel znaš nekog ko dobro puši?"

Šibica: "Ne! Meni je samo bitno da me neko dobro kresne!"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
9.6.2008 23:15:53   
hanna1
Dober večer user posted image user posted image user posted image ---ste mi ga fajn polepšale z vici user posted image user posted image user posted image --jej sem zdaj mislila,da mi A ne dela več,sem pa vsakokrat mimo kresnila,ker pišem pri svetlobi ekrana user posted image ...Blaž..je bil zgleda bolj lažni alarm,ker zjutraj mu pa razen rahlega grlobola ni bilo nič--me je pa klicala sodelavka danes,da ima pa njen sin vročino in grlo ga boli...tako da ne vem,a si ti virusi že "sad ga ima sad ga nema" al kaj,v glavnem šel je lepo v šolo in zdaj mu nč niuser posted image user posted image --hvala boguuser posted image ,pa mala je tud fajn spala,tako da je bla kar v redu noč,čeprav spet prekratkauser posted image user posted image ,ker se ne spravim pravi cajt pod kovter

majrim user posted image user posted image user posted image user posted image --sem mislila dons na tebe v službi (zakaj mi je  user posted image zdaj tole dol zbrisalo,mimogrede),
--in približno vem,kako se počutiš,ko prideš iz popoldanske službe in dete že spi,a upam,da je tvoja Neža dobro prebrodila tvojo odsotnost,te je pa najbrž precej pogrešala.Prvi dan je res najtežji,ker človek ne veš kako bo-jaz sem tud dons prvič imela Hano v varstvu-sicer pri babi,ki je bila kar  pri nas,ampak do zdaj sva bila kontra na smeni,zdaj sva pa oba popoldneuser posted image --sem pa samo enkrat poklicala domov,ker sem danes dobla račun za telefon in ...mi je mrak padel na oke....sem malo pretiravala--sem namreč samo spustila signal na tel.in sta me potem onadva poklicala nazaj-zdaj se bom pa morala kar zanesti,da je doma vse v redu,če ne bom na telefonu bankrotiralauser posted image
neli,nč se ne sekiraj zarad teže,ko začnejo šibat,vse pokurijouser posted image user posted image

viator,tvoji punci sta carici,kar prva mesta pobirata user posted image user posted image user posted image
natasaom,zajki so luštni,kako je lepo ko imate toliko živalic-se pa najbrž kar izdatno plodijouser posted image user posted image
julci,bravo majstricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Laubicapa toliko več stvari spoznajo,če ne spijouser posted image -pa dobri vici--Big Brother user posted image user posted image user posted image
KT-ti maš čist drgačno izkušnjo z službo,kot me,ampak verjamem,da zelo pogrešaš svojo Alino-mali budauser posted image user posted image --lepo,da je tak dobrovoljček-s tvoj mož pa predava na faksu--bentiš,kakšna raznolika horda žensk user posted image user posted image user posted image user posted image smo na čveku tu gor-vas počasi spoznavam tako bolj,skozi vaše besede-luštne ste...sam ne vem kdo bo šel spat..Duškica,sej Žana te ima rada...fejst,...sam včasih besede prehitro poletijo in jih ne moreš več spravit nazaj...sej ji je najbrž težko,da se je sprla s tabo,ampak taki punci je precej težko priznat,da ma še mami vedno bolj prav--pač razmišlja z svojo glavo in verjemi,da take stvari še prej minejo,kot pridejo in dokler je samo to......kako pa Matija...

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
10.6.2008 8:22:48   
stephany
Sinoči sem sicer prižgala "to škatlo", potem pa je bil alarm in je uspavanje tako dolgo trajalo, da sem kar pri Klemnu ostala. 

Majrim - tudi jaz sem se spomnila nate!  user posted image user posted image user posted image  Glavno, da je prvi dan mimo. Potem je res z vsakim dnem lažje... Čeprav meni je še po dveh mesecih težko, ko se me mali tako oklene in začne jokat, ko vidi, da bom šla.

Julči - ti si pa res prava mojstrica! Kako bo še Zala lepo oblečena - in to unikatno! Je pa ta prava manekenka..

Neli - dobro opravita danes v posvetovalnici.

Natašaom - kako luštni zajčki! user posted image user posted image user posted image  za kužka, da ga dobite!

Midva imava pa danes verjetno zadnji obisk v Razvojni ambulanti. Grem rada tja, ker si res vzamejo čas in otroka čisto pregledajo. Bom poročala zvečer, kako bo.

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
10.6.2008 8:30:15   
viator
Dobro jutro...

Majrim, user posted image user posted image . Evo pa je za tabo prvi dan!.

Duškica - ne bit žalostnauser posted image user posted image ...saj sta se stisnili in poslovili. Tale jezica se bo razkadila in vse bo OK. Verjamem pa, da ti je težko..no upam, da si danes že boljše.
Mi2 z Urško se tudi skregava, zadnje čase bolj pogosto...eh...tale pubertetauser posted image .

Ej tole glede zadnje porodniške...kot da bi jaz pisala. Meni je tudi super zdaj, jaz bi bila kar doma...itak imam dela čez glavo...ampak žal ne gre.

Laubicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - fajn štosi. Si me v dobro voljo spravila...

Neli- ne se sekirat zaradi teže..pa sej je ne moreš stradat hudiča. Res je kar je rekla Hana...ko shodijo, pokurijo vse..

Aha, zdej gremo pa jest..

Lep dan in čim manj dežja....

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
10.6.2008 9:17:04   
majrim
punce hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image ..res ste zlateuser posted image user posted image user posted image ..pa saj nisem v to nikoli podvomilauser posted image
laubica...pa sej neža je full pozno se začela plazit...oz. ona bi zdej kar hodilauser posted image ...pa trmasta je tudiuser posted image ..ne sekiraj se...zdaj vidim,da je blo v stanju mirovanja še dobro,zdej je samo laufanjeuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
10.6.2008 13:15:56   
neli99
dan user posted image

... ja mi smo pretežki user posted image , nataša ma 9 kil, že kuham korenček z jabučkom pa brez riža, krompirja ... dojit se pa ne moreva manj kot se, drugače pa ne zaspi... sej drugače sem pa skoz en uho not, pa mal sem se zasekirala, pa skoz drug uho ven, pa je user posted image

me je pa hotla sekirt, da ni ok, da se še ne obrne ... pa da me bo poslala na fizioterapijo če se ne bo user posted image , pa da je to tut mal zardi teže user posted image user posted image  ... kr neki. peter se ni obrnil do 11 mes, se mu pač ni lubilo, pa je vse ok. to se pa ne sekiram dost. nekih strašnih cirkusov okrog tega ne bomo delal. pa naj me pošlje na fizioterapijo, bom pa spet prosila za podaljšanje porodniške user posted image

tok za zdej se vidmo in slišmo kasnej user posted image user posted image user posted image  ... (BB ruls user posted image  ... )

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
10.6.2008 16:04:49   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

punce hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image ..res ste zlateuser posted image user posted image user posted image ..pa saj nisem v to nikoli podvomilauser posted image
laubica...pa sej neža je full pozno se začela plazit...oz. ona bi zdej kar hodilauser posted image ...pa trmasta je tudiuser posted image ..ne sekiraj se...zdaj vidim,da je blo v stanju mirovanja še dobro,zdej je samo laufanjeuser posted image
ti moram priznat-da mi prav paše -da je kot KT pravi-budauser posted image user posted image user posted image user posted image sem tako zmatrana od šihta in ga dam na tla pa taperver posodo in kuhlo v roke in mam eno uro miruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
10.6.2008 16:06:04   
Laubica
NELI-vidiš vsako slabo je za nekaj dobro-boš pa mela podalšano porodniškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
10.6.2008 17:48:15   
julci
ti moram priznat-da mi prav paše -da je kot KT pravi-buda sem tako zmatrana od šihta in ga dam na tla pa taperver posodo in kuhlo v roke in mam eno uro mir
ne se sekirat preveč,če so male budeuser posted image ,kak bi meni včasih pasalo,da bi sedela pri miru in se  igralaeno uro-so sam pobožne željeuser posted image user posted image Je maš povsod dosti,če glih ne leze v pralni stroj,prazni koš za smetje,meče posodo ven iz predallov al pa nogavice.Je nabrita ko strela.Dans na sprehodu z atijo je moj opazil da ma sam nogavice še gr-sploh ni vidu da mu je sezula čevljeuser posted image ,pol sta šla pa nazaj da sta jih našla.Da dol padeš,ker našafrklja ne mara čevljevuser posted image user posted image bo mami prišparala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
10.6.2008 17:49:16   
julci

NELI-vidiš vsako slabo je za nekaj dobro-boš pa mela podalšano porodniškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se čist strinjam.Kar se pa kil tiče,če bijih mela premalo pa bi te sekiralada jo stradaš.Jim nč ne paše.user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
10.6.2008 18:57:51   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

se čist strinjam.Kar se pa kil tiče,če bijih mela premalo pa bi te sekiralada jo stradaš.Jim nč ne paše.user posted image

Res je!!!!!  Mene so pa najedali, da je presuha...na sej ne moreš zmagat. user posted image user posted image No sej zdej ni več, je kar lepo okrogla.

Lara je tud bolj Buda sistem - bo že..

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
10.6.2008 19:40:54   
natasaom
nas je okoli 33 user posted image user posted image user posted image user posted image  sedaj imamo še kužija pasme jorksiški terier user posted image user posted image user posted image   in hana vsa navdušena poje in pleše okoli njega

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?