hanna1
|
Dober večer Jes sem malo gledala in malo spala pred TV-jem...pa spet moram brezveze zgodaj vstat,ker me bo moj eno uro in pol prej pelo našiht,ker gre z mulci v fram,jaz pa nimam avtobusa-sem že dons rekla trenerju,ko je klicu,da mu bom glavo odšravfala-čeprav on ni nč kriv,bolj nezainteresirani starši-jim je vseeno,kdo vleče njihove otroke na tekmo,pa tud navijat ne grejo za njih.....toliko.... ...sam vidim,da imate druge večje težave in se bom kar lepo pomirila...aja...mimogrede...naša sitnobica ni zastonj tečkala,je sedmi zobek zunaj,pa še eden se napoveduje ...neli..to pa ni mačji kašelj dva taka malčka ukrotit...v narekovajih....mala je še premajhna,da bi bila samostojna,Peter pa izrazito pokaže svoja čustva in jih še ne zna krotit...sej je po svoje razumljivo,da se je zdaj tud njemu toliko novega zgodilo in ob vseh tegobah,ki mučijo tud njega....včasih je težko razumet nežno otroško dušico...dva moja brata sta imela tako zapovrstjo malčke...bi kmalu bili skor trije v pleničkah,ampak se nekako ne spomnem,kako se jim je pravzaprav dogajalo..je pa moj najstarejši nečak že 29 let in...je kar precej časa minilo...se pa spomnem še kot danes...in zato tud ne obrajtam preveč žene od najstarej brata...je malčka ,ki se je po nesreči posračkal v hlače,ko se je zaigral in ni uspel do WC-ja ....s koprivami po goli ritki ,ga še danes slišim,kako je kričal..jaz pa sem bila stara 10 let in sem jo vlekla in prosila,pa je še mene nahrulila-fant je še danes precej nedružaben,pa je prav simpatičen--matr mam čudno familijo ...ampak mi je to tako živo sedaj prišlo na misel,ko ste debatirale o neuboganju--je hudo,ampak najbolje je tako,kot je rekla neli-strog nadzor,da se kaj ne zgodi,kazni pri tako majhnem-najbrž težko zaležejo...ne bom pametovala,saj vsaka mama za svoje dete najbolje ve,ampak ko si priča taki mami .......,ti to vedno ostane v spominu...natasaom...no ti si najbolj originalna ...kr nazaj...ampak je pa zaleglo