|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
6.6.2008 22:43:10   
Laubica
A ti Nataša že spi celo noč?

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
6.6.2008 22:45:27   
Laubica
NELI-lahko noč veš moj se še kar doji na 3 ureuser posted image tak da grem spat

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
6.6.2008 22:50:08   
neli99
user posted image user posted image  a joj laubica, tole pa nisem nič fouš ... sej ma da enkrat pa bo. nataša je pridna, vmes se dojiva okoli 2-3h, pol pa do zjutraj... čeprav danes so zobki... je že vmes kričala, pa sva kar zizo dale, je blo najhitreje mir. user posted image

peter je bil pa tut na 3h ... do 7mes.

lahkonoč laubica user posted image  ... sam da se nate spomnim, koj mal potelovadim user posted image  si moj opomnik, da moram migat user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
6.6.2008 23:27:47   
hanna1
Dober večer user posted image user posted image user posted image

Jes sem malo gledala in malo spala pred TV-jem...pa spet moram brezveze zgodaj vstat,ker me bo moj eno uro in pol prej pelo našiht,ker gre z mulci v fram,jaz pa nimam avtobusa-sem že dons rekla trenerju,ko je klicu,da mu bom glavo odšravfala-čeprav on ni nč kriv,bolj nezainteresirani starši-jim je vseeno,kdo vleče njihove otroke na tekmo,pa tud navijat ne grejo za njih.....toliko....user posted image user posted image ...sam vidim,da imate druge večje težave in se bom kar lepo pomirila...aja...mimogrede...naša sitnobica ni zastonj tečkala,je sedmi zobek zunaj,pa še eden se napovedujeuser posted image user posted image user posted image ...neli..to pa ni mačji kašelj dva taka malčka ukrotit...v narekovajih....mala je še premajhna,da bi bila samostojna,Peter pa izrazito pokaže svoja čustva in jih še ne zna krotit...sej je po svoje razumljivo,da se je zdaj tud njemu toliko novega zgodilo in ob vseh tegobah,ki mučijo tud njega....včasih je težko razumet nežno otroško dušico...dva moja brata sta imela tako zapovrstjo malčke...bi kmalu bili skor trije v pleničkah,ampak se nekako ne spomnem,kako se jim je pravzaprav dogajalo..je pa moj najstarejši nečak že 29 let user posted image in...je kar precej časa minilo...se pa spomnem še kot danes...in zato tud ne obrajtam preveč žene od najstarej brata...je malčka ,ki se je po nesreči posračkal v hlače,ko se je zaigral in ni uspel do WC-ja ....s koprivami po goli ritki user posted image user posted image user posted image ,ga še danes slišim,kako je kričal..jaz pa sem bila stara 10 let in sem jo vlekla in prosila,pa je še mene nahrulila-fant je še danes precej nedružaben,pa je prav simpatičen--matr mam čudno familijouser posted image user posted image user posted image ...ampak mi je to tako živo sedaj prišlo na misel,ko ste debatirale o neuboganju--je hudo,ampak najbolje je tako,kot je rekla neli-strog nadzor,da se kaj ne zgodi,kazni pri tako majhnem-najbrž težko zaležejo...ne bom pametovala,saj vsaka mama za svoje dete najbolje ve,ampak ko si priča taki mamiuser posted image user posted image user posted image .......,ti to vedno ostane v spominu...natasaom...no ti si najbolj originalnauser posted image user posted image user posted image ...kr nazaj...ampak je pa zaleglouser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
6.6.2008 23:30:07   
hanna1
...uh kam men uide čas pa se samo dvakrat čez dan malo okrog obrnem,pa bo že kar pol polnoči-kot vedno,zjutraj me pa fras,ko ura zvoniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa-pa user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
7.6.2008 7:57:01   
natasaom
dobro jutro!na,pa sem prva..pokonc pa itak že ob 6h.danes je zadja frej sobota...pol pa delovno naprej user posted image

jest sem hano nazaj ugriznila pa ji ni nikoli več na misel prišlo,da bi usta odprla..in to zato,ker v vrtcu bi se pol grizli ko mladi kužki..tud tepst ne sme..sam če jo kdo udari ji pravim naj useka nazaj..
mislim pa tud,da kakšna čez rit ne bo imela tragičnih posledic

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
7.6.2008 8:55:36   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: neli99
čist pozabla povedat: sine danes prvič kakal na wc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sva oba vriskala od navdušenja. user posted image

čestitkeeeeeeee Peter user posted image user posted image user posted image

Aja, pa še to, prav je, da si lupinico nesla nazaj, kar se pa slike tiče - glej pozitivno, mogoče ti jo bo pa ob kakem rojstnem dnevu podarila, al pa ob kaki drugi priložnosti, če pa ne pa tudi prav - neli, vsaka stvar je za nekaj dobra - to mi je moja mami vedno govorila, čeprav mi v danem trenutku ni bilo vedno jasno zakaj je tista stvar dobra, pa se je kaj kmalu izkazalo zakaj.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
7.6.2008 8:55:46   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Kaj delaš kot KT-likaš ali kaj ?

V miževi deželi je vse takoj zlikano - zato sem jo včraj kar kmalu popihala in šla Alini družbo delat. V miževi deželi ni nikjer nobenga kupa in likalne deske sploh ne poznajo. Pišuka majo zrihtan, res user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
7.6.2008 8:58:32   
KT
Dobro jutro soborke!

Malček se sonce kaže, mogoče nam ga pa rata prepričat, da ostane - poln kufer mam že te vode - rože bojo pa itak v kratkem vse ušive, če se ne bojo prej utopile, ker je toliko vode.
Se grem mal z njimi pogovarjat, da jim moralo dvignem, boge reve, vse že glave po tleh vlečejo user posted image  

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
7.6.2008 9:04:55   
neli99
punce pri nas je SONCE user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala KT za spodbudne besede. se mi zdi da sem zato vam vsem napisala to štorjo, ker rabim mal spodbude ... sine grize, jst pa depresiram kadar je čudno vreme user posted image  ... še dobr da je posijalo sonce user posted image

KT a veš da obstaja un stroj na paro k sam lika cune user posted image user posted image user posted image  ... je tak stric in oblečeš nanjga cuno, pa spusti paro pa je cuna zlikana user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
7.6.2008 9:09:11   
neli99
rože user posted image  ... jst pa sem tok vesela, da vsaj zalivat ni treba ... jih grem jst tut mal počekirat user posted image  ... sem pa pri tej prijateljici včeri napasla oči na njenih rožicah. ma pred hišo ene vrste skalnjak, res lepo ... sem dobila par idej user posted image  ... predvsem ma nageljčke: v loncih, gredicah ... majhne, pa une s srebrnimi listi ... res lepo, pa še dišijo ... moram jih nekaj tut jst naštimat.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
7.6.2008 9:56:14   
neli99
julči .. ku ku ... mam vprašanje zate: a je treba bršlinkam tut vrhove potrgat da se bolj razraščajo? ... drugača pa kako kaj? a mate sonček?user posted image

peter pa dragi sta šla, mala spi, jst grem pa kuhat ...user posted image  mam mal miru user posted image

< Sporočilo je popravil neli99 -- 7.6.2008 9:57:24 >

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
7.6.2008 10:07:26   
julci
Jutro moje drage

Mene je včeraj tud zmanjkalo,sem se čist mimo zbudla ob pol 1.Pa neki mi je včeraj še slabo blo,brez energije,...............rajš nem naštevalauser posted image Bo treba spet kapsule začet jest.

Hana
user posted image user posted image user posted image user posted image za 7 zobek,nam se tud kaže,sam ne dvojkice ampak trojkicauser posted image .pa tečka ker je tako blesavo vreme,mam deža poln kufer.

Neli user posted image user posted image user posted image user posted image za petra in njegovo kakanje.V skalnjaku pa pridejo zelo lepo nizki nageljčki.
Jaz sem bila včeraj na pokopališču in sem bila ful vesela,ko sem videla,da so začele planike cvetet.jih je sam cvet,pa okrasna trava cveti pinki zraven,tk da je prav lepo.

KT z miževo deželo se pa čistz strinjam,še sreča da vsaj tam nimajo peglajzna in pegl mizeuser posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
7.6.2008 10:13:01   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

julči .. ku ku ... mam vprašanje zate: a je treba bršlinkam tut vrhove potrgat da se bolj razraščajo? ... drugača pa kako kaj? a mate sonček?user posted image

peter pa dragi sta šla, mala spi, jst grem pa kuhat ...user posted image  mam mal miru user posted image
Neli  jaz bršlinkam nič ne trgam vrhove,jih pa redno obiram odcvetele cvete.Drugače pa jaz ko presajam bršlinke,jim dam pod korenine malo briketov konjskega gnoja,pol pa celo poletje cvetijo ko zmešane.pa kr od začetka jim dajem cvetal-asef,po 1 mesecu pa 3x na teden.
mi je lani ena vratarka v maminem podjetju rekla,da je vsak dan občudovala moje rože,ker so ble tako lepe.Mi je kr špeh zrastuuser posted image pol pa ni čudno,da ne shjujšam kajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
7.6.2008 14:34:22   
julci
evo da nas mal dvignež
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
7.6.2008 14:54:09   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

čist pozabla povedat: sine danes prvič kakal na wc sva oba vriskala od navdušenja.
čestitkeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
7.6.2008 14:56:09   
Duškica
Vedno manj časa imam za računalnik. Mi smo bolani že tretjič v treh tednih. Saj nevejo kaj mu je. Nič ne najdejo, razen zelo povišanih levkocitov in zelo prenizek hemoglobin. Zdaj so nama menjali antibiotik. Upam, da bova zdaj končno zdrava!!!

Zdaj pa to že predolgo traja!!

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
7.6.2008 15:03:57   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

Vedno manj časa imam za računalnik. Mi smo bolani že tretjič v treh tednih. Saj nevejo kaj mu je. Nič ne najdejo, razen zelo povišanih levkocitov in zelo prenizek hemoglobin. Zdaj so nama menjali antibiotik. Upam, da bova zdaj končno zdrava!!!

pa kajuser posted image je z vama,da antibiotik ne pomaga.Sromaček.Matija Zala ti pošilja koš poljubčkov inti želi,da se čim prej pozdravišuser posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
7.6.2008 15:24:18   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

pa kajuser posted image je z vama,da antibiotik ne pomaga.Sromaček.Matija Zala ti pošilja koš poljubčkov inti želi,da se čim prej pozdravišuser posted image

Jaz vama tudi pošiljam poljubčke!!
Že zelo dolgo nismo kofetkale!!!!  Kdaj kaj prideš?? Kako je tvoj mož???

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
7.6.2008 17:37:16   
julci

IZVIRNO SPOROČILO: julci

Jaz vama tudi pošiljam poljubčke!!
Že zelo dolgo nismo kofetkale!!!!  Kdaj kaj prideš?? Kako je tvoj mož???
men se že tud lušta našga kafetkanjauser posted image ,možek je pa zdaj trenutno na dopustu do konc julija,boma pa verjetno prišla v kratkem dol,ker mu more zdravnica dat predračun,kolko bo prišlo vse skupaj.Ker morma to pol extra uveljavljat.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
7.6.2008 18:11:02   
Duškica
Samo, da ti ga porihtajo!!!

Punce, gledate nogomet??

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
7.6.2008 18:56:19   
majrim
veš,da gledamouser posted image user posted image user posted image user posted image
neli...sem tudi jaz taka včasih,da me morda za nekoga banalne stvari fulll prizadanejo...bi mogla bit malo manj čustvena...pozabi..dobrota je itak vedno sirotauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
7.6.2008 19:32:41   
Duškica
Jaz čakam na Nizozemce in Francoze!!user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
7.6.2008 20:20:35   
julci
meni je pa uspelo da sem si skrojila dve majčki,pa za Zalo še neki stvari,če ne se mi bodo omare podrle,ker mam tk dolgo blago nt.mater sem lenitis fasalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa vmes sem kvaliikacije gledala,pa sem bla jezna kouser posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
7.6.2008 20:21:03   
julci
Hana ku-kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?