|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
7.6.2008 23:37:01   
aurora6
Berem o kašicah takih in drugačnih joj punce jst spet čist zmedena........boste rekle pa kaj je s to auroro...hm jst kašice sama delam in potem se sprehajam po mullerju in me mika da bi kako kašico kupila pa spet ne vem kaj naj eni govorijo doma jih deli drugi spet kupuj jih in jst user posted image user posted image user posted image ............... ko pa vidim kašice za po 4. mesecu s puranom pa piščancem??????? a ni meso po šestem mesecu ?????? al jst ne najdem kašic kjer ni mesa????? A ve sam kupljene kašice dajte??? Te patronažne ni in ni......pa men se zdi da bi morala se oglasit po dopolnjenem 5. mesecu al se motim??????

malo z zamudo NEJA user posted image

pa današnja mini slavljenka KAJA user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
7.6.2008 23:42:51   
aurora6
Evo malo za smeh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
7.6.2008 23:59:10   
muzika

Zopet me ni bilo celo večnost. Me kar malo tolaži, ko vidim, da nisem edina, ki mora biti za vse pri hiši. Baje so vsi  moderni moški takiuser posted image

Triš, sem šele zdaj prebrala to vašo srečo v nesreči. Res so vas čuvali angelčki. user posted image

Sem se pa ob tem spomnila na dogodek, ki se je zgodil znancem. V Mariboru je Strma ulica, ki se konča z mostom oz. Dravo. Ulica si res zasluži to ime! No, ko so bili na sprehodu, je bil njihov malček na kolesu. Ta,  ki ga je držal, ga je za trenutek spustil in malček je s kolesom zapeljal v Dravouser posted image user posted image user posted image . Kdor pozna Dravo ve, da je rjava in motna, pri mostu pa je po novem čiščenju menda okrog 4 metre globine. Je potreben komentar???

Alfabeta, pa tudi jaz bi prosim imela recept za šamrolce. Če jih le ni preveč težko delat.

Vaney, zelo lep dom imašuser posted image . Pa še več ti pomeni, če si si ga sam ustvaril, ne?

Sem zasledila nekaj o granulah, ki pomagajo pri bolečini zaradi zobkov. Kaj pa je pravzaprav to in kako deluje? Da ni to kakšen analgetik ali kaj podobnega?

Ane banane - jaz sem glede teh igrač v veliki dilemi. Naši štrudleki namreč vse vlačijo v usta, še preden rečeš keks. Problem je, da na npr. ani banani piše, da je ne smeš prat. Pa saj ne moreš dat takšne igrače, ki je prišla do sem vse iz Kitajske in šla skozi xxxxxxxx rok, da si jo tlači v usta in sesa iz nje vse bacile, ki so se nabrali. Kako ve rešujete ta problem? Ignorirate navodilo o pranju in enostavno perete?

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
8.6.2008 6:20:04   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Pa hvala za odgovor obema, ja v Kranju ga pa nimajo.

Zakaj ga pa ne naročiš po netu? Saj sem ti dala link

Alfabeta saj sonček trgovina je na Bledu, tako, da ga bom šla mogoče kar tja iskat. v bistvu se pa moram še odločit, a bom ostala pri našem senčniku ali ga bom kupila. Smo mal na šparprogramu zaradi gradnje.user posted image

Aurora patronažna je prišla k nam, ko je bil Luka star 4,5 meseca.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
8.6.2008 6:58:21   
Sunny Morning
Neja je v nekem dogovoru z Gašperjem in sva danes pokonci že od 5.45. user posted image  Vreme je pa za user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Aurora patronažna je prišla k nam, ko je bil Luka star 4,5 meseca.

Pri nas pa patronažne tudi še ni bilo. Mogoče naju je iskala pa naju ni glih veliko doma. Bom kar poklicala kdaj pride.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
8.6.2008 8:04:46   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

stolček za hranjenje... mi se tudi odločamo, katerega bi si zaželeli user posted image Smo že dobili ponudbe za krst. Moram malo pogledat... Se odločam med PP, Lemijevim in Brevi Slex-som. Kakšni predlogi?

Jaz sem zagovornik PP ker sem ga imela že pri prejšnih dveh in se je super obnesel ali pa brevi slexuser posted image V PP se otrok lahko potem igra,riše,zlaga kocke slex pa naj bi bil namenjen samo hranjenju.Naš Žan je tudi po dve ure v stolčku in me gleda ko kuham ali pospravljam ali pa ko sem na RR.-uuser posted image .Ko pa jemo pa ga tudi damo zraven mize in nas gleda(se navajqa na GHuser posted image ).

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Alfabeta,jaz sem tudi že dala breskovo kašico,pa ni nič narobe.Dajmo no punce,skoz samo nekaj kompliciramo glede vsega skupaj,pa včasih sploh ni bilo tako pa vsi živimo.

Sem ravno brala eno temo,ne mi zamerit,a me res razjezi,ko tako kompliciramo in ne to pa ne ono,včasih so dajali rumenjak že po 3.mesecu zdaj je pa strogo prepovedano,pa šele po 6.mesecu ali celo 1.letu.Dude mame ližemo non stop in jih dajemo našim otročkom v usta,pa nas nič ne skrbi,imamo pa marsikaj v ustih,česar otroku res ni treba,pa vseeno živijo...To je samo moje mnenje in upam,da ne zameriš.Ne vem zakaj sem danes tako nataknjena,bo jutri bolje...

Ja no in kdo je imel včasih alergijoNihče

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

majra, sem ti pozabila prej napisat - sploh ni problema za kakšno mini feštico ali pijačko v večernem času, jaz itak razmišljam, da bi npr. naslednji vikend, ko je  čez vikend frej in bo lahko Anžeta pazil, skočila zvečer malo ven, mogoče celo malo v Metliko po dolgem času. A si že bila v Bolywoodu? Jaz še nisem bila, ker sem ravno  takrat  Ti samo povej, ko boš za, pa se zmenimo, pa se še katera pridruži, mogoče triš ali pa še katera druga, čeprav drugim je že kar daleč se vozit v Belo Krajino

Ja ampak Žan ne more biti sam brez restavracije pri Joskotih,tako da bova midva še nekaj časa doma na varnem.Ker ko se fešta se pri meni fešta do jutrauser posted image

Manja čestitke za sv.krst

alfabeta, razumem
Drugače pa pohvale za še vedno delujočo tvojo restavracijo  Ajda je lahko prav zadovoljna, da vse obroke je v gostilni, ki se ji reče "Pri Joškotu".

Pri Joškotih! Sta brata, veš. Enkrat ma eden odprto, drugič pa drugi.  Al frajla tud pod razno noče niti čaja. Torej kaj bi jo silila.

Zdej sta me pa nasmejale

IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Ane banane - jaz sem glede teh igrač v veliki dilemi. Naši štrudleki namreč vse vlačijo v usta, še preden rečeš keks. Problem je, da na npr. ani banani piše, da je ne smeš prat. Pa saj ne moreš dat takšne igrače, ki je prišla do sem vse iz Kitajske in šla skozi xxxxxxxx rok, da si jo tlači v usta in sesa iz nje vse bacile, ki so se nabrali. Kako ve rešujete ta problem? Ignorirate navodilo o pranju in enostavno perete?

Peremo ampak ne kompliciramo preveč.Ko se vidi da je umazano gre v stroj
Sem se pa ob tem spomnila na dogodek, ki se je zgodil znancem. V Mariboru je Strma ulica, ki se konča z mostom oz. Dravo. Ulica si res zasluži to ime! No, ko so bili na sprehodu, je bil njihov malček na kolesu. Ta, ki ga je držal, ga je za trenutek spustil in malček je s kolesom zapeljal v Dravo . Kdor pozna Dravo ve, da je rjava in motna, pri mostu pa je po novem čiščenju menda okrog 4 metre globine. Je potreben komentar???

No tole mi je pa vzelo sapo in se spet vsa tresem ker se spomnim na Žana

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 8.6.2008 8:17:13 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
8.6.2008 8:08:00   
TRIŠ
Sunny morning tudi mi gledamo in tečnarimo in se zvijamo že od petih zjutraj.Sedaj pa sedi v stolčku in bera svojo knjigico ter se meni kot da jih ima 300 okrog sebeuser posted image user posted image user posted image

Vaney pa user posted image user posted image user posted image user posted image za stolček.Slex je super stolček samo mene moti ker mora notri že samostojno sedet,mi pa nimamo ležalnika da bi to fazo lahko preskočili.user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 8.6.2008 8:13:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 4007
8.6.2008 8:40:34   
vaney
dobro jutrouser posted image

Spet nas je zbudil dežuser posted image

Anže se tudi pridružuje ostalim sončkom, ker se je že ob 6h odločil, da on ne bo več spal, sem se zdaj trudila do 8h, da bi ga še malo nahecala za spanje v veliki postelji, pa sem obupala, ker sem dobila edino nekaj konkretnih brc v nog, glavo..., Anže se je pa smejal kot pečen mačekuser posted image

Joj, triš, sem čisto pozabila, da je Žan tudi vsakodnevni gost v restavraciji "Pri Joškotih"user posted image  Pa kdaj kasneje.
Saj drugače je meni PP stolček fulllll lep, sploh olivno zelen, sem šla v bistvu njega kupit, potem pa Grega, pa trgovka, pa Grega, pa trgovka, pa .... in na koncu smo kupili Slexa, ki pa ni tako lep. PP mi je pa še skoz leppppppppuser posted image

Mala pikica, če želiš lep stolček, ki ima dvojno mizico, možnost odstranitve zgornje mizice, prilagodljiv naslon v polležečega, pralno sedalo, da se mizica pospravi....je pravi PP. Če pa želiš malo manj lep stolček, ki pa je primeren za starost od dojenčka do .... in se spremeni v pravi stol, potem je pravi Slex. Lemija pa nisem gledala, tako da za njega pa ne vem.

Nana, kar se hrane tiče, jaz delam isto...pogledam, če piše po 4. mesecu, preverim, da ni notri glutena in mesa in kupim. Se trudim čimmanj komplicirat. Doma jih pa zaenkrat še ne kuham, ker v kupljenih preverjeno ni škropiv..., domače pa še nimamo, če pa grem zelenjavo kupit, smo pa spet na škropivih, tako da jo jaz kar kupim, pogrejem in jemo.

Jaz tudi razmišljam, da bi šla danes v kino, samo dvomim, da bo šel Grega z mano na tak "babji" film, bom morala najbrž kar kakšno kolegico angažirat...

Anže nima moje pozornsoti in se pripravlja k user posted image ....grem

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
8.6.2008 9:07:02   
ursalara
Mala pikica se ti mere za seznamček poslala na zs!Upam da res nimaš kakšne revme!   user posted image
Mi smo zadovoljni z stolčkom od Lemija ima iste funkcije kot PP samo da pri PP plačaš ime pri lemiju pa ne moje mnenje aja pa pri PP imaš dvojno mizico ki ma mislim da je sploh ne potrebuješ!

Triš za novega člana!     user posted image

Sadje meni je P dejala da so najbolj alergeni agrumi,tropski sadeži sploh kivi,mi je pa še svetovala da meda in oreščkov res ne dajem pred 2 letom njene starosti!
Jaz sem ji že dala hruško in breskev pa ni bilo nobene reakcije,ne vem imam pa tudi tako kot ti mala pikica tole knjigico od hippija doma!Jaz ne kompliciram nič ker sem potem samo še sama zmedena vemo kaj ne smemo in kaj lahko in to ji dajem!

Sani čestitke za krst! user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 4009
8.6.2008 9:37:21   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Alfabeta,jaz sem tudi že dala breskovo kašico,pa ni nič narobe.Dajmo no punce,skoz samo nekaj kompliciramo glede vsega skupaj,pa včasih sploh ni bilo tako pa vsi živimo.

Sem ravno brala eno temo,ne mi zamerit,a me res razjezi,ko tako kompliciramo in ne to pa ne ono,včasih so dajali rumenjak že po 3.mesecu zdaj je pa strogo prepovedano,pa šele po 6.mesecu ali celo 1.letu.Dude mame ližemo non stop in jih dajemo našim otročkom v usta,pa nas nič ne skrbi,imamo pa marsikaj v ustih,česar otroku res ni treba,pa vseeno živijo...To je samo moje mnenje in upam,da ne zameriš.Ne vem zakaj sem danes tako nataknjena,bo jutri bolje...

Ja no in kdo je imel včasih alergijoNihče

To se tudi jaz sprašujem??Zato so stvari,ki jih slišim in berem prvič v življenju zame nove,čeprav sem stara 36 let,pa tudi ne tako nevedna,dala sem skozi že veliko majhnih dojenčkov,če se vzame ,da so moje prijateljice in sorodnice rojevale že vse pred mano,a so stvari,ki jih prvič slišim in ne morem verjeti.A je vse to novo??user posted image Mislim,da ne,samo ta preveč vednost je naredila vse stvari tako komplicirane...

vaney,kašic pa tudi jaz ne kuham,mogoče jih bom kdaj,ni pa rečeno,mogoče samo občasno.In komot je...Kupim in je pripravljeno,te kašice so Bio za kar pa ne morem trditi,da je vsa naša sadje in zelenjava. Razen če kupiš na bio tržnici ali bio oddelku.
Imam pa to knjižico od Hippa tudi jaz,a preberem kadar želim kaj vedeti.

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
8.6.2008 9:38:59   
nana35
Malo sem zafrknila post,sem zbrisala en Quote,tako,da upam da boste vseeno prebrale.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
8.6.2008 10:26:01   
Alfabeta

Evo, sem rekla, da bo narobe razumljeno! user posted image Napisala sem, in to celo 2x se mi zdi, da naj pazi če se bodo po breskvah, hruški, etc pojavile pikice potem je to od tega, ker sta ta 2 sadeža poleg ostalega naštetega rada alergena. Če ne bo po njih nič, je o.k. To je bilo samo zato da bo vedela, da so morebitne pikice od tega, da ne bo panika da je AD! A moram res tako na dolgo razložiti?

Glede dude in lizanja pa... Jaz tega ne delam. Nikoli! Nisem niti pri prvem, niti sedaj. Ravno tako, ko sem hranila prvega nisem dajala žlice s katero sem ga hranila, najprej sebi v usta, potem pa njemu. Pa ne samo zaradi 1 miljon bakterij v mojih ustih, ampak ker mi je user posted image

Zamerim pa seveda ne. Sama se bom pri GH držala pravila, da smo mi kot otroci tudi vse jedi. Ampak postopoma. Torej žemljico ji mislim dati prej kot pri 1 letu. Poleg tega, sem pri sinu user posted image  pazila kaj sem mu dajala, pa je dobil rota virus in imamo alergika. Tako da mene te fore o hrani ne prepričajo več. In če ji bom dala breskvico in bo pikasta bom vedela od česa je. To je bil moj namen pisanja Vaney.

Sicer pa ugotavljam, da včasih se je res bolje vzdržati komentarjev, pa se potem ne sekiraš da si kaj norobe rekel. Pa potem vsak po svoje naredi, kakor mu je prav.

Pa brez zamere!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
8.6.2008 10:36:49   
Sunny Morning
Pa brez zamere!

Jaz ti ful zamerim.user posted image user posted image user posted image

Meni je pa ful fajn, da kakšna tudi kaj takega napiše kar ni nobena vprašala, tako kot tole z breskvami. Alfabeta hvala.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
8.6.2008 10:41:51   
Sunny Morning
PP mi je pa še skoz leppppppppuser posted image

A to je tale?
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4014
8.6.2008 10:49:14   
nana35
Alfabeta,ne se razburjat.Ne gre se za narobe ali prav razumeti,gre za to,da samo beremo o tem kaj je prav in kaj ne,pa to ne smemo in ne ono...pa povsod piše,kako je eno narobe in kako drugo.Meni samo ni jasno,kako to,da pa nekoč tega ni bilo,pa ne nekoč,še ne dolgo nazaj.In glede dude in lizanja dude-si ti pač ena redkih ki tega ne počneš in to je zelo pohvalno,veliko pa nas je ki to počnemo,ker vode vedno ni pri roki in zaloge dudic tudi ne.Je ravno sestra rekla zadnjič pri pediatru ko sem bila in je ena polizala dudo svojemu malčki,pa je sestra rekla,joj,mamica ne tega delat.In potem smo vse kolikor nas je bilo tam priznale,da pa vse to počnemo.Pa je samo rekla,ja no,saj otrok je vaš...
Žlice pa jaz tudi ne dajem v usta potem pa Klemnu,pa ne zato,ker ne maram tega ampak enostavno ne jem za nikomer in mi to ni fajn,pa ne zdi se mi ravno ok...malo jaz malo on.

Sicer pa ugotavljam, da včasih se je res bolje vzdržati komentarjev, pa se potem ne sekiraš da si kaj norobe rekel. Pa potem vsak po svoje naredi, kakor mu je prav.

Pa brez zamere!

Tako je tudi včasih res najbolje.Jaz se velikokrat zadržim,no tokrat se nisem prvič in ni prav.In ne razumi narobe, s tem nisem ciljala nate in na to kaj ti misliš,ampak nasplošno,da se nehamo toliko obremenjeva t s to hrano in vsem drugim,pa nam bo vsem lažje.Oprosti Alfabeta,vidim da si huda.

Sunny m.,saj jaz tega tudi nisem vedela glede breskev in hrušk,evo,pa sem jih itak že dala.Tako da zame je res pozno,HB da se ni kaj razvilo.Zato sem včasih kar vesela če česa ne vem.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
8.6.2008 10:55:11   
Alfabeta
Nana, nisem huda, samo zmotila me je reakcija na dobronamern nasvet. Sploh pa nikjer nisem napisala, da se ne sme dajati, ampak da naj pazi, če bo reakcija. Sploh Vaney, ko ima Anže AD in je že tako v izpuščajih!

Glede dude pa... Jaz jo raje samo v robček obrišem, ali pa v krpico, kot pa da dam v usta, ker je zagotovo neprimerno več bakterij v ustih kot pa na neoprani dudi, če seveda ni padla v kako svinjarijo.

Še enkrat pa povem, da sama ne bom komplicirala okoli hrane. Samo pri uvajanju nove jedi bom pozorna, sicer pa....

Moram it, malčica se je zbudila

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
8.6.2008 10:55:16   
Sunny Morning
nana35 vsaka mama svojega user posted image res najbolje pozna in se bo sama najbolje odločila kdaj dati katero hrano. Se pa strinjam, da iz tega danes res delajo znanstveno fantastiko. Sem na prvem pregledu spoznala eno mamico, ki ima doma že enega fantka, mislim da je bil star 4-5 let in je tudi rekla kako se stvari spreminjajo. Pri njem so ji rekli, da gluten po 6. mesecu, zdaj je pa po 8. mesecu.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
8.6.2008 10:56:52   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

PP mi je pa še skoz leppppppppuser posted image

A to je tale?
user posted image

Tega imamo mi samo da je rumen,tako mi je sladekuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 8.6.2008 11:07:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 4018
8.6.2008 10:58:09   
TRIŠ

Glede dude in lizanja pa... Jaz tega ne delam. Nikoli! Nisem niti pri prvem, niti sedaj. Ravno tako, ko sem hranila prvega nisem dajala žlice s katero sem ga hranila, najprej sebi v usta, potem pa njemu. Pa ne samo zaradi 1 miljon bakterij v mojih ustih, ampak ker mi je user posted image

Tole pa jaz ne delam ker se mi pa zaenkrat zdi še premajhen ,da bi pobral vse moje direktne bacile.

Glede mnenj pa je meni super da so različna in da ne potrjujemo samo ena drugi ampak povemo svoje.Vseeno se imamo pa radeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
8.6.2008 11:30:06   
vaney
alfabeta, jaz sem vse prav razumela, kar si napisala in lepo se mi zdi od tebe, da si povedala, kar veš, sploh, ker je Anže res v izpuščajih in bi jaz najbrž mislila, da se mu je razširilo, ne pa da je "morebitna" reakcija na kakšno sadje. Ker pa ni bilo nobene reakcije, toliko boljšeuser posted image  Tako da, jaz sem vesela vsake informacije in nasveta, če ga bom pa upoštevala, je pa itak moja oz. od vsake posameznice stvar. Meni so prišle tvoje inf. prav in jaz se nič ne jezim, ker se nimam za kajuser posted image  lahko sem kvečjemu vesela.

duda; jaz je ne mečem sebi v usta, ker imamo mi v ustih čisto preveč svinjarije, da bi jo še Anžetu nosila v usta. Če je fajn umazana, jo sperem pod vodo ali obrišem kam, ližem je pa ne.

žlice; meni osebno je to, da bi žlico, ki jo dajem Anžetu v usta, najprej jaz poliznila ali "ne vem, kaj naredila z njo" enostavno user posted image  Videla sem veliko mamic, ki to delajo, jaz pa ne, iz istega razloga kot ne ližem dude, preveč bakterij. Moje hrane tudi ne dajejo v usta prej drugi niti je jaz ne jem za drugimi.

sunny, ja, to je ta stolček, a ni lepuser posted image  (pa drag tudiuser posted image , sicer je pa brevi slex še dražji - sem bila prav jezna včeraj, ker se mi zdi naravnost nesramno, da je "kup plastike", ki ga otrok "mora" imet, tako drag, skoraj ni stolčka pod 100€user posted image )

triš, jaz bom Anžeta kar k tebi pripeljala, ko se mi bo zaluštalo lepega stolčkauser posted image  aja, pa user posted image  za novega družinskega člana, čeprav meni je boljuser posted image  všeč, pa zajček mi je user posted image  jaz sem tudi imela belega zajčka, mi ga je najboljša kolegica kupila za rojstni dan, pa smo ga iz bloka preselili na podeželje k moji tašči, tam so namreč imeli več zajčkov, pa se je enkrat po nesreči kletka odprla, njihov pes je bil pa vesten, pa je vse zajčke pospraviluser posted image user posted image

aja, ta teden lahko prideš v ponedeljek, torek ali sredo, potem pa Grega dela ponoči in bo v četrtek in petek dopoldne spal.

Pa še moje opravičilo: se opravičujem, če sem sprožila kakšen nesporazum zaradi teh kašic. Še vedno sem zagovornik tega, da se na forumu lahko pove svoje mnenje, pa čeprav so si včasih nasprotujoča. Tako da, punce, bodimo sproščene in rade se imejmo še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
8.6.2008 11:32:34   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Vseeno se imamo pa radeuser posted image user posted image user posted image

Tako je.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
8.6.2008 12:13:13   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Neja je v nekem dogovoru z Gašperjem in sva danes pokonci že od 5.45. user posted image

Uh, sunny, naša noč je bila še bolj naporna. Je bil Gašper buden že ob polnoči pa ni zaspal najmanj eno uro, potem pa je bil spet buden ob 3.45 user posted image Pa spet več kot ena ura veselja. Ob pol sedmih sva vstala in je potem zaspal šele nekaj po deveti user posted image user posted image user posted image

kašice, kašice... glavno, da se imamo me rade user posted image Evo, za vse user posted image
Sicer pa sem jaz samo hotela reči, da verjetno breskve in hruške ne spadajo med morebitno alergene, ker jih ima Hipp označene ravno za manj alergene.
Drugače pa jaz tudi poskušam čim manj komplicirati. Bom počasi skuhala telečjo juhico. Mi je alergologinja že dovolila user posted image Mene zanima, če veste mogoče, kaj mu naj zakuham v juhico? V vseh testeninah in rezancih je gluten user posted image Pa še nekaj s tem rižem... Toliko je receptov, kaj to je mišljen riž, ki ga mi jemo ali bolj riževi kosmiči, ki se pripravijo z vodo user posted image

triš ti imaš Žana kar v stolčku? Kaj ti že sam sedi?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 4022
8.6.2008 12:17:45   
mala pikica
  Kako rastejo naši sončki...

datum rojstva, mamica, ime sončka
teža in velikost: ob porodu, 1.mesec, 2.mesec
teža in velikost: 3.mesec, 4.mesec, 5.mesec

user posted image 19.11. karmyka - LEA in TEA
1460g,43cm in 1350g,40cm;4400g,54cm in 4200g,53cm
5400 g, 59 cm; 5100 g, 57 cm; 5850 g, 61 cm in 5350 g, 61 cm
user posted image 14.12. ljubljana - JAKOB
3625 g, 52 cm; 5650 g, 59.5 cm
6600 g, 62.5 g; 7240 g, 64.5 cm
user posted image   18.12. malamedika - JURE
2950 g, 47 cm
5510 g, 62 cm
user posted image 21.12. sani - MANJA
1875 g, 42 cm; 3320 g, 49 cm; 4420 g, 54 cm
5380 g, 57.5 cm; 6100 g, 62 cm; 6400 g, 63.3 cm
6650 g, 65 cm
user posted image 23.12. karatina - KARIN
3570 g, 50 cm; 4705 g, 53.5 cm; 5720 g, 57.5 cm
6210 g, 60.6 cm; 7300 g, 66 cm

user posted image 25.12. mala pikica - GAŠPER
3450 g, 51 cm; 4200 g, 52.5 cm; 5000 g, 57 cm
6010 g, 61.5 cm; 6420 g, 62.5 cm: 6480, 63.5 cm
user posted image 27.12. nana35 - KLEMEN
3340 g, 51 cm; 4350 g, 55.5. cm; 5770 g, 58.5 cm
6540 g, 63 cm; 7590 g, 65.5. cm
user posted image 30.12. katee - ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm; 4650 g, 54 cm; 5590 cm, 57 cm
6270 g, 61 cm; 7070 g, 63 cm
user posted image 30.12. sonček balonček - MARUŠA
3400 g, 50 cm
6480 g, 61.5 cm
; 7875 g
user posted image 01.01. klepetka - LANA
3900 g, 54 cm; 4850g, 59 cm; 5550 g, 60 cm
6200 g, 62 cm; 7000 g, 65 cm
user posted image 02.01. martinca - PATRIK
3320 g, 50.5 cm; 3950 g, 53 cm; 4530 g, 57 cm
4980 g, 59.5 cm; 5350 g, 61.5 cm
user posted image 03.01. aurora6 - ANITA
4195 g, 53 cm; 4750 g, 55 cm; 5280 g, 59 cm
5770 g, 61 cm; 6400 g, 64.5 cm
user posted image 04.01. benika - JAKOB
3500 g, 50 cm; 4050 g, 54 cm
5350 g, 58 cm
user posted image 04.01. ursalara - LARA
3375 g, 50 cm; 4220 g, 54 cm; 5150 g, 57 cm
6300 g, 60 cm; 6930 g, 64 cm; 7400 g, 65 cm
user posted image   05.01. katarinas - LARA
3560 g, 54 cm
7000 g, 65 cm

user posted image 06.01. sunny morning - NEJA
4100 g, 54 cm; 5150 g, 58 cm; 5900 g, 60 cm
6600 g, 63 cm;6800 g , 66 cm
user posted image   06.01. suzanaKK - ALJAŽ
2950 g, 51 cm; 4300 g, 56 cm; 5200 g, 61 cm
5870 g, 65 cm; 6140 g, 65 cm; 6500 g, 68 cm
user posted image 07.01. lutiropan - KAJA
3250 g, 50 cm; 4900 g, 57 cm; 5730 g, 60 cm
user posted image 08.01. raja - AJDA
3000 g, 50 cm; 3500 g, 53 cm; 5400 g, 55 cm
user posted image 09.01. lusa - DAŠA
3500 g, 52 cm; 3780 g, 54.5 cm; 5110 g, 57 cm
5950 g, 59.5 cm; 6950 g, 62.5 cm
user posted image 11.01. ursulina - LENART
3350 g, 52 cm; 4505 g, 55 cm; 5690 g, 59 cm
6560 g, 61.5 cm; 7800 g, 65 cm; 7630 g, 65.5 cm
user posted image 11.01. katrin RR - ANŽE
2790 g, 47 cm; 3820 g, 49 cm; 4690 g, 53 cm
user posted image   11.01. muzika - JAKOB
3340 g, 51.5 cm
8040 g, 65.5 cm
user posted image 12.01. nussy - MONIA
3590 g, 52 cm; 4970 g, 57 cm
6920 g, 64 cm; 7620 g, 69 cm
user posted image   12.01. lejla14 - ALJAŽ
3720 g, 51 cm; 4465 g, 55 cm; 5520 g, 59.5 cm
user posted image 13.01. majra - KATJA
3520 g, 52 cm; 4070 g, 55.5. cm; 4650 g, 59 cm
5320 g, 61 cm;  6050 g, 65 cm
user posted image 14.01. nalin RR - JONAS
3450 g, 53 cm; 4930 g; 5350 g, 59 cm
6500 g, 63 cm; 7670 g, 66 cm
user posted image 14.01. lunca1 - LUKA
3850 g, 53 cm; 4800 g, 56 cm; 5695 g, 59 cm
6490 g, 63.5 cm; 7290 g, 65.5 cm
user posted image   14.01. urssyy - VIVIEN
3500 g, 50 cm; 4720 g, 57 cm
5300 g ;5800 g,62,5 g
user posted image   14.01. septembrka - ANA KAROLINA
3290 g, 51 cm; 4500 g, 57 cm; 5150 g, 60 cm

6150 g, 68 cm
user posted image 17.01. anchikaa - DAŠA
3520 g, 50 cm; 4330 g, 52 cm; 5200 g, 56 cm
6000 g, 58 cm
user posted image 20.01. dašabina - MIHA
3820 g, 52 cm; 4900 g, 58 cm; 5980 g, 62 cm
7510 g, 69 cm
user posted image 20.01. triš - ŽAN
3380 g, 51 cm; 4390 g, 52 cm; 5940 g, 59 cm
7650 g, 65 cm
user posted image   21.01. tinča1 - DANIEL
3230 g, 48 cm; 4500 g, 53 cm; 5270 g, 56 cm

7500 g, 63 cm
user posted image 22.01. klaja - HANA
3350 g, 50 cm ; 4720 g, 55 cm; 5360 g, 57 cm
5905 g, 59 cm; 6430 g, 61.5 cm
user posted image   22.01. barbas - KLEMEN
3810 g, 54 cm; 5700 g, 60 cm; 6500 g, 60 cm
7320 g, 63.5 cm; 8340 g, 65.4 cm
user posted image 22.01. intruder24 - VID
3080 g, 51 cm; 3900 g, 54 cm; 5020 g, 58 cm
5910 g, 62.5 cm; 6960 g, 66 cm
user posted image 23.01. vaney - ANŽE
3160 g, 52 cm; 4500 g, 55.5 cm; 5715 g, 61 cm
7120 g, 64 cm
user posted image   23.01. golobček - NINA
3920 g, 54 cm; 4750 g, 55 cm; 5450 g, 60 cm
6420 g ,63 cm
user posted image 25.01. limma - NEŽA
2740 g, 50 cm; 3340 g, 52.5 cm; 3930 g, 54 cm
4790 g, 57 cm
user posted image 30.01. mml - MATIC
3700 g, 54 cm; 4750 g, 57 cm; 5700 g, 60.5 cm
6450 g, 63 cm
user posted image 30.01. obrigit - ŠPELA
2760 g, 49 cm; 3640 g, 51.5 cm; 4600 g, 54 cm
5600 g, 60 cm
user posted image 31.01. alfabeta - AJDA
3550 g, 52 cm; 4730 g, 54 cm; 5560 g, 57.5 cm
6460 g, 62 cm
user posted image 31.01. s00s - JAN
3250 g, 52 cm; 4250 g, 56 cm; 5520 g, 60 cm
user posted image 02.02. koala - ALEX
3200 g, 50 cm; 4520 g, 53 cm; 5520 g, 57 cm
6750g, 61 cm
user posted image 12.02. baby_08 - LANA
3980 g, 54 cm; 4740 g, 57.5 cm

Drage mamice, če želi katera spremljati rast svojega sončka skupaj z nami,
naj sporoči težo in velikost pri 1.mesecu, 2.mesecu,...

Mamice praznujejo user posted image

januar:
2.1. vaney

februar:
1.2. sani1, 9.2. karatina, 27.2. katee

marec:
1.3. mml, 14.3. suzanaKK, 23.3. obrigit

april:
3.4. dašabina, 5.4. nana35, 26.4. alfabeta,
27.4. mala pikica, 27.4. s00s, 29.4. sunny morning

maj:
9.5. zasanjana

junij:
2.6. klepetka, 12.6. lusa, 19.6. aurora6,
27.6. ursalara, 30.6. ljubljana

julij:
24.7. koala

avgust:
11.8. triš, 25.8. golobček, 30.8. lutiropan

september:
1.9. intruder24, 15.9. muzika, 19.9. limma,
27.9. nalin RR

oktober:
27.10. martinca, 29.10. ursulina

november:
1.11. barbas, 10.11. klaja, 13.1. karmyka
26.11. anchikaa

december:
5.12. lunca1, 20.12. nussy, 21.12. benika

Neposredna povezava do sporočila: 4023
8.6.2008 12:19:01   
mala pikica
Končno imamo spet naš seznam urejen user posted image Prosim, da preverite, če so vpisani vsi podatki. Glede na to, da me nekaj časa ni bilo, je čisto možno, da so se kakšni podatki kje izgubili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4024
8.6.2008 12:36:49   
nana35

Nana, nisem huda, samo zmotila me je reakcija na dobronamern nasvet. Sploh pa nikjer nisem napisala, da se ne sme dajati, ampak da naj pazi, če bo reakcija. Sploh Vaney, ko ima Anže AD in je že tako v izpuščajih!

Ah,brez veze.Bi lahko pisale v nedogled...Vem da je bilo dobronamerno,samo to in da nisi mislila nič slabega,jaz pa tudi ne.Vseen mislim,da si ti ena fajn punca,čeprav se ti zdi,da ne mislim tako,pa ni res.Imaš čisto prav,napiši kar misliš,druge se bomo pa jezile ali pa ne,prav tako velja zame in za vse ostale.
user posted image

vaney,nisi sprožila nobenega nesporazume,nič se ne obremenjuj,samo vsaka je dodala svoje in to je to.

mala pikica,se dobijo testenine brez glutena,ampak so drage kot žafran.Ravno sem v dobro jutro ali žurnalu videla ,kakšna je razlika v ceni med temi živili brez glutena,da se ti user posted image .
Pa moj Klemen je tudi že v stolčku,ja,res lepo sedi,samo imam naslon pomaknjen čisto nazaj.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?