beyba
|
oila punce....danes je pa mrtvo tu gori.... Oktavia kar se tiče 'prijateljice' ...je stvar obojestranska ne takrat ko te ona rabi...pa saj so ti bejbe povedale....se strinjam z njimi Jazzika...Sam testek je možno da ti še ne pokaže, tko da dokler ni ne obupat. Meni ni pokazal en teden po tisti krvavitvi pluska, ampak kar dobrih 10 dni.... pa še to je bil full rahel plusek, test sem potem delala tri dni zapored, pa vsakič je bil malo močnejši ampak še vedno šibek...potem sem pa 17 delalla CB da je bil plus tko vidn da nism mojga vač spraševala' dragi a je to plus, a tit utt vidš to črtico, kaj špa če ni...'Tko da ne še čist obupat..... Kahlca, kj ei..... Špelči, kje si... Sonček kako kaj tvoji pikici, asta dve...a nnimaš dans UZ? Čakamo slikice fižolčkov..... Murkica O-testi, se delajo odvisno od M kdaj jo maš pa na kolk časa. Jst sem naprimer tak primerek, da mam M na 28 dni, O teste sem delala dva zaporedna meseca od 9-14 dneva po prvem dnevu M in ugotovila, da imam na enem jajčniku O 11 dan, na drugem jajčniku pa na 13 dan. S tem da se mi sluz pojavi samo vsak drugi mesec, ne vedno. Pa še to če boš kupovala O teste, pa nimaš redne M moraš te delat cel mesec, če ti v tem mesecu ne pokaže, pa recimo da si jih della vsak dan zjutraj, moraš naslednji mesec ponoviti vajo in delati test zjutraj in zvečer. Kar pomeni da je to too much denarja. Splača se ti jih kupiti v ameriki na Ebay-u kjer imajo jumbo pakete po 30, 60 komadov, pa še bistveno cenejš kot tuki. Ker tuki mislim da jih je v venem paketu 5 pa stane skori 20 Eur če se prav spomnim.... Sonček 85 kako slončkanje...Jst držim da bo obrodilo sadove!!! Klea, pa sej od tistih 6 štorkl, je bla sigurno katera tvoja...Pa se je zdej spomnila, da končuje dopust, ker je pozabla naročit bebico zate, tko da je dopust predčasno zaključila in že pridno dela! Ostalim katalina, pikica36, pikapoka,,ledenka, erin, lunca..... za srečo
|