![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 0:03:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* tud jaz še kar isto počnem kot dolenjka....stiskam F5. jaz tudi, sam brez piva v roki sam prov paše tole pivce, pšenično je, še belgijska zaloga
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 0:04:12
|
|
|
|
dolenjka
|
Sem glih kar ugotovila, da imam že čez 4000 objav Zdej si pa res će dopust zaslužim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 0:05:30
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem glih kar ugotovila, da imam že čez 4000 objav Zdej si pa res će dopust zaslužim sam res, jaz si ga pa bom, k bom mela dvojko spredaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 0:07:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem glih kar ugotovila, da imam že čez 4000 objav Zdej si pa res će dopust zaslužim sam res, jaz si ga pa bom, k bom mela dvojko spredaj pol boš šla pa tam nekje v torek že lahko na dopust
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 0:10:15
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem glih kar ugotovila, da imam že čez 4000 objav Zdej si pa res će dopust zaslužim sam res, jaz si ga pa bom, k bom mela dvojko spredaj pol boš šla pa tam nekje v torek že lahko na dopust ja, sam kater torek
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 0:11:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem glih kar ugotovila, da imam že čez 4000 objav Zdej si pa res će dopust zaslužim sam res, jaz si ga pa bom, k bom mela dvojko spredaj pol boš šla pa tam nekje v torek že lahko na dopust ja, sam kater torek Kar se postov tiče, ta, 10.6.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 0:14:40
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem glih kar ugotovila, da imam že čez 4000 objav Zdej si pa res će dopust zaslužim sam res, jaz si ga pa bom, k bom mela dvojko spredaj pol boš šla pa tam nekje v torek že lahko na dopust ja, sam kater torek Kar se postov tiče, ta, 10.6. uuu pomoje se pa ni za bat, da bi blo to že ta tork se bom mal vzdržala zdej k tebe ne bo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 0:16:20
|
|
|
|
dolenjka
|
No tko, zdaj pa res grem! Drage moje februarčice! Lepo se imejte, veliko čvekajte, pa kak sladoled poližite, jota naj se redno kuha, veliko pogovorov, da bodo veze še trdnejše, pa kak ustni zagovor naj tudi pade! Aja Pinči, nate pa računam, da me boš redno obveščala o vsem pomembnih "dogodkih"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 0:16:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem glih kar ugotovila, da imam že čez 4000 objav Zdej si pa res će dopust zaslužim sam res, jaz si ga pa bom, k bom mela dvojko spredaj pol boš šla pa tam nekje v torek že lahko na dopust ja, sam kater torek Kar se postov tiče, ta, 10.6. uuu pomoje se pa ni za bat, da bi blo to že ta tork se bom mal vzdržala zdej k tebe ne bo če verjameš v pravljice
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 0:18:33
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No tko, zdaj pa res grem! Drage moje februarčice! Lepo se imejte, veliko čvekajte, pa kak sladoled poližite, jota naj se redno kuha, veliko pogovorov, da bodo veze še trdnejše, pa kak ustni zagovor naj tudi pade! Aja Pinči, nate pa računam, da me boš redno obveščala o vsem pomembnih "dogodkih" dolenjka zate tole rdeče, poboldano in ležeče tudi velja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 0:25:09
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 elma kako operacijo si pa mela, če smem vprašat Imela sem hude bolečine , ko je ta mala bila stara 4 tedne , potem sem šla zaradi mastitisa in sem prosila še za pregled , nato je zdravnik ugotovil z UZ da imam 6 cm cisto na materici . Čudno ne da G.ni opazila pre , pa sem skoz govorila da me trebuh neki boli ,dva tedna pred porodom , je pa rekla da je to od psihe .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 0:37:00
|
|
|
|
Bajsa
|
Dolenjka, carica Tara in Stipe uživajte na morju! Larisa ne se sekirat, zih bo pršu mlek nazaj. Vidš men se je tud pojavu, pa sem bla že čist panična, pa še Pina in Dolenjka mi nista hotle dat recepta za magični napitek. Lohk pa probaš tud napitek iz sezama ( 2 dcl vode, 2 žločki sezama, kuhaš 20 minut, spiješ lahko ohlajeno in tud sezam lohk poješ). Jaz si ga si še mal sladkam vodo, ker mi je drugač , ampak men mal pomaga, se mi zdi. Probaš lahko, a ne. Veliko sreče in mleka . no gre zdej spat. Bom jutr kšno fotko prpopala, če bo čas Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 7:33:51
|
|
|
|
dolenjka
|
Prva Sem mogla pridet še mal prečekirat Carica pančka, midva pijeva in še finese spokava, pol pa gasaaaa Še prej bom pa mal F5 prtiskala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 7:34:22
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja, temu se reče ODVISNOST Ima katera kaj proti?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 7:35:36
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka jutro. a še niste odjadrali???? jaz sem mislila da boste sredi noči šli na pot. srečno pot pa lepo se mejte, pa reci Stipetu naj te kej uboga, ker si ti na dopustu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 7:47:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dolenjka jutro. a še niste odjadrali???? jaz sem mislila da boste sredi noči šli na pot. srečno pot pa lepo se mejte, pa reci Stipetu naj te kej uboga, ker si ti na dopustu Ne, carica pančka, midva pa govediva Stipe ide u domovinu pa sporoča ti, da on gre pa delat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 7:59:03
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dolenjka jutro. a še niste odjadrali???? jaz sem mislila da boste sredi noči šli na pot. srečno pot pa lepo se mejte, pa reci Stipetu naj te kej uboga, ker si ti na dopustu Ne, carica pančka, midva pa govediva Stipe ide u domovinu pa sporoča ti, da on gre pa delat moje sta pa obe že auf reci stipetu, da Pinota v domovini tudi nič ne boli in ma energije za delat. sam delo si drugače predstavljajo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 8:02:34
|
|
|
|
larisa
|
Punce prav vsem naj naj naj naj najlepša hvala za vse spodbudne besede. To mi toliko pomeni, da si ne morete mislit! Vse je psiha in ko se jaz napsihiram, konec, sem v začaranem krogu in mi to ziher vpliva na mleko. S takimi spodbudami mi je pa res takoj bolje. Ne bom obupala in tud AM mu ne mislim dat, če se bo pokazalo, da ga rabi, pa seveda ne bo kaj narest kot to. Rada vas imam, punce moje Dolenjčica moja, uživajte 100/h. Pogrešala te bom. Evo jaz sem že zdaj bla tolk zaskrbljena, ko te ne bo, da mi je začel mleka zmanjkvat Ti boš pa tko hitro začela uživat, da ne bo hudega brez RR-ja. Meti, jaz sem mela dekliščino v Krašnji, mogoče sva ble pa res na isto povabljene , ker itak vsi rečejo Lukovica ne Krašnja To me pa res zanima. A si bla k Franji vabljena?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 8:07:41
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka a čakaš na odpustnico larisa da si pozitivna in da veš da je vse v glavi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 8:09:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dolenjka jutro. a še niste odjadrali???? jaz sem mislila da boste sredi noči šli na pot. srečno pot pa lepo se mejte, pa reci Stipetu naj te kej uboga, ker si ti na dopustu Ne, carica pančka, midva pa govediva Stipe ide u domovinu pa sporoča ti, da on gre pa delat moje sta pa obe že auf reci stipetu, da Pinota v domovini tudi nič ne boli in ma energije za delat. sam delo si drugače predstavljajo to bo to verjetn A vam neki novga povem? Nič mi ni slabo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 8:10:07
|
|
|
|
ella79
|
larisa a ti piješ žitno kavo, k smo enkrat o njej govoril sem nekje zasledila, da je tudi fajn za mleko delat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 8:10:59
|
|
|
|
ella79
|
to si mela mal treme pred dopustom in ti je bilo slabo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 8:11:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Rada vas imam, punce moje Dolenjčica moja, uživajte 100/h. Pogrešala te bom. Evo jaz sem že zdaj bla tolk zaskrbljena, ko te ne bo, da mi je začel mleka zmanjkvat Ti boš pa tko hitro začela uživat, da ne bo hudega brez RR-ja. Jaz tebe tudi rada imeti A v tako štalo sem te spravila z mojim odhodom, da ti je mlekca začasno zmanjkal Se opravičujem! Zdej ko me ni, se boš lahko spočila, ker bo manj drekanja po RRju in pol bo tut mlekec pritekel
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 8:11:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka a čakaš na odpustnico sem prepričana, da mi je ti fovšljiva gorenjka ne bi dala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.6.2008 8:13:25
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka a čakaš na odpustnico sem prepričana, da mi je ti fovšljiva gorenjka ne bi dala oo to pa ne sem ravno zato vprašala, da ti jo dam
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.