Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 17:40:49
|
|
|
|
pina-1
|
buči tudi pri nas lije kot iz škafa. No pri nas smo vsi popisani. Provzaprav si je Mia porisala noge in nalakirala nhte s plavim flomastrom. Čudežno je flomaster prišu tudi do aninega jezika Jao meni...HOČEM SONCE
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 17:46:48
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 buči tudi pri nas lije kot iz škafa. No pri nas smo vsi popisani. Provzaprav si je Mia porisala noge in nalakirala nhte s plavim flomastrom. Čudežno je flomaster prišu tudi do aninega jezika Jao meni...HOČEM SONCE
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 17:53:24
|
|
|
|
Suzi*
|
a pride kdo k meni na kavo? meni je dolgčas.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 17:59:17
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 buči tudi pri nas lije kot iz škafa. No pri nas smo vsi popisani. Provzaprav si je Mia porisala noge in nalakirala nhte s plavim flomastrom. Čudežno je flomaster prišu tudi do aninega jezika Jao meni...HOČEM SONCE ti se samo smej. Sam jaz tega ne morem z radirko zbrisat kako je šlo dol z zida
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 18:00:00
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a pride kdo k meni na kavo? meni je dolgčas. jaz bi eno kavo, ampak še kej sladkega???? tako se mi je sladko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 18:00:19
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 buči tudi pri nas lije kot iz škafa. No pri nas smo vsi popisani. Provzaprav si je Mia porisala noge in nalakirala nhte s plavim flomastrom. Čudežno je flomaster prišu tudi do aninega jezika Jao meni...HOČEM SONCE ti se samo smej. Sam jaz tega ne morem z radirko zbrisat kako je šlo dol z zida težko. nisem še vsega. se pa vseeno pozna.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 18:01:10
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a pride kdo k meni na kavo? meni je dolgčas. jaz bi eno kavo, ampak še kej sladkega???? tako se mi je sladko. imam pečene čokoladne navihančke.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 18:02:19
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a pride kdo k meni na kavo? meni je dolgčas. jaz bi eno kavo, ampak še kej sladkega???? tako se mi je sladko. imam pečene čokoladne navihančke. a je to težko za spečt? glede na to da je čokolada bi mogoče tudi moj jedu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 18:03:39
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 buči tudi pri nas lije kot iz škafa. No pri nas smo vsi popisani. Provzaprav si je Mia porisala noge in nalakirala nhte s plavim flomastrom. Čudežno je flomaster prišu tudi do aninega jezika Jao meni...HOČEM SONCE ti se samo smej. Sam jaz tega ne morem z radirko zbrisat kako je šlo dol z zida težko. nisem še vsega. se pa vseeno pozna. mene prov zanima, kako bom jaz mio oprala... gopodična si je šopke rožic narisala.. pa na liste in korenine ni pozabla da o nohtih ne govorim...so tako kot bi jih 5 ur držala v črnilu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 18:10:41
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a pride kdo k meni na kavo? meni je dolgčas. jaz bi eno kavo, ampak še kej sladkega???? tako se mi je sladko. imam pečene čokoladne navihančke. a je to težko za spečt? glede na to da je čokolada bi mogoče tudi moj jedu greš v trgovino,kupiš pečjakove navihančke in jih spečeš.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 19:16:00
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a pride kdo k meni na kavo? meni je dolgčas. jaz bi eno kavo, ampak še kej sladkega???? tako se mi je sladko. imam pečene čokoladne navihančke. a je to težko za spečt? glede na to da je čokolada bi mogoče tudi moj jedu greš v trgovino,kupiš pečjakove navihančke in jih spečeš.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 19:49:20
|
|
|
|
MetiLu
|
Uuuuuuuuuu Suzi, men bi zdele vsaj 2 navihančka sedla jaz sem pa prejle na hitro eno sočno zelenjavno rižotko skuhala, pa je že ni več, jaz pa še kar lačna Bo počas naša ura za večerni ritual, pol pa še kej sladkega pade Pa ne vem če bom šla na dekliščino, ker se mi tud slučajno ne lub it A sem mal čudna?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 20:16:02
|
|
|
|
larisa
|
Čer Meti, jaz mam tud dekliščino danes . No ne jaz, ampak sem povabljena nanjo Pa ne morem it, ker je šel moj na službeno pot in sem sama Drugega varstva pa nimam Ampak, če pa dobr pomislim, se mi pa trenutno tud nebi dal, pa mi ni jasno zakaj, ker sem drugač kar vesela, če se dogaja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 20:28:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Evo, naša dečva je v postelji, jaz pa totalno brez energije in še vedo nič spokano Pa da ne govorim, da bi si rada še noge zrihtala, pa dedcu sem tut to obljubila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 20:32:44
|
|
|
|
ella79
|
čer pri nas pa ni nič deževalo šefica že v poslji in seveda tudi že preganja palčke mojga itak spet ni je šel na 20 let OŠ jaz ne vem, kako majo desci tok enih stvari skoz jaz sem se pa zdele mal sladkala najprej lubenico, čez pa mafina pa bom pomoje še mal lubenice, k mi prav paše neki osvežilnega sem pa danes nabrala gozdne jaogde, pa mimi mi je že domače dala in sem jih itak sam vohala lahko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 20:45:05
|
|
|
|
pina-1
|
čer. jaz sem pa peivo od elle spekla polnozrnati piškoti, pa puding in kokos Ana že spi, mia je pa naspidirana dane 100 na uro. Sem ji danes eno tako po riti dala, ona se mi pa v faco smeji . sempol, ko sem čingumi našla na tleh, kar za ušesa primla, pa je bolelooooooooooooooooooooooo. Samo jaz rre sne vem kje falim s to malo zverinico
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 20:51:46
|
|
|
|
ella79
|
pina jaz pa tega peciva ne poznam jaz sam unga z piškoti, pudingom na jabolčnem kompotu skuhanem in smetanco
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 20:56:52
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz bi tudi nekaj jedla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 20:56:57
|
|
|
|
pina-1
|
no pa saj ta je zelo podoben. JAz sem ga sama malo predelala. sem samo puding skuhala in malo kokosa vmes vmešala... Smetane pa nisem dala, zaradi kalorij
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 20:57:07
|
|
|
|
bamby
|
čer Mi smo tudi danes iz LJ. Sem tam pustila kar 200 €, pa kupila praktično nič , večinoma za Anajo( Aptamil, plenice sem kmaj dobila v BTC- müllerju....) Sem pa kupila tudi Nuk cuclje št. 2 za mleko. Jaz sem s temi Nuk flaškami zelo zadovoljna. Sem bila tudi z Aventovimi, sam sem jih uporabljala le pri Timu. Anajo lažje hranim z Nukovimi,. ker ima drugače oblikovan cucelj. Se pa dobijo tudi magični lončki. Morda bom tega pa kar od Aventa probala. dolenjka, uživaj na morju kar se le da, pa kakšno fajn joto skuhaj, al pa vrtnarju pust rožco zalivat, da se ne bo v vročini posušila . Vreme vam bo pa pina pri Pečenkotu naročila. Ima veze !
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 20:57:27
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz bi tudi nekaj jedla pridi ti dam jaz malo. pri meni ga itak nobeden ne je
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 20:59:01
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, uživaj na morju kar se le da, pa kakšno fajn joto skuhaj, al pa vrtnarju pust rožco zalivat, da se ne bo v vročini posušila . Vreme vam bo pa pina pri Pečenkotu naročila. Ima veze ! jah ne vem to košta....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 21:00:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz bi tudi nekaj jedla pridi ti dam jaz malo. pri meni ga itak nobeden ne je mal daleč si sem si šla kupljeno rulado narezat in zdej jo bom dobesedno požrla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 21:03:52
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz bi tudi nekaj jedla pridi ti dam jaz malo. pri meni ga itak nobeden ne je mal daleč si sem si šla kupljeno rulado narezat in zdej jo bom dobesedno požrla jah to pa res. sej po eni strani boljše za tvojo in mojo dieto, da nisva skup, ker pol bi skozi pekli in jedli a si že kej bolši? slabosti so končale? euforija pred odhodom popustila?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 21:06:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz bi tudi nekaj jedla pridi ti dam jaz malo. pri meni ga itak nobeden ne je mal daleč si sem si šla kupljeno rulado narezat in zdej jo bom dobesedno požrla jah to pa res. sej po eni strani boljše za tvojo in mojo dieto, da nisva skup, ker pol bi skozi pekli in jedli a si že kej bolši? slabosti so končale? euforija pred odhodom popustila? ne, počutim se Ravno čakam, kdaj mi bo spet slabo, prej sem mal ležala, ker me je trebuh bolel Zgleda, da ne bom več dolg
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.