Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 10:18:06
|
|
|
|
Anonimen
|
A to men? Ja dobro jutro Sva mal potegnila dns Zdej pa čakam kofe.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 10:20:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tebi . Tudi cakam kavo, da se shladi. Vse za lepoto
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 10:22:35
|
|
|
|
Anonimen
|
A tud ti verjameš v to? Jaz že par let čakam da začne delovat No jaz ne čakam da se ohladi, čakam da jo gospod skuha
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 10:24:37
|
|
|
|
Marogica
|
Kaj smetita temo s kavo....fotke hočem fotke....
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 10:25:37
|
|
|
|
Anonimen
|
A tud ti verjameš v to? Jaz že par let čakam da začne delovat Itak... Deluje
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 10:26:24
|
|
|
|
Anonimen
|
....fotke hočem fotke.... Cukr ni dober za zdravje...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 10:27:06
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ....fotke hočem fotke.... Cukr ni dober za zdravje... Hladna kava tudi ne, ker če je preveč spiješ, postaneš kičast.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 10:28:46
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR jst sem pa debeloriti palček, pa kaj... sva že dve... samo jaz vodim jaz sem pa baročni angelček....saj veste kakšni so le ti-same klobasice, lepo zaliti, šlaufki, se tako lepo svetijo... Ti pa samo tiho, smotka!!!! Kolikor si ti shujšala, ga ne poznam nobenega, sploh!!! zdej pa boš itak mal telovadila, "usekala" ločevalno, pa se bomo res lahko vse skrile. Si blond (al pa če ne bi bila) , fuuuul simpatična, prijazna-kaj pa še hočeš več o ti lubica moja, študiram o tem, da se ločim in s teboj oženim. Saj me še dec ne pohvali tako kot ti
< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 7.6.2008 10:36:01 >
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 10:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ....fotke hočem fotke.... Cukr ni dober za zdravje... Hladna kava tudi ne, ker če je preveč spiješ, postaneš kičast. Kvalitetno kičast.... . Samo jaz ga obozujem....itak
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:07:05
|
|
|
|
silvya
|
A tu ste vse! Kaj je ta tama kakšna ženitna posredovalnica al kaj? Samo se nekaj razkazujete in hvalite!
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:13:26
|
|
|
|
srki
|
Kaj zdej, bemu mast . Ja, računalnik mi je doma ves čas nahajal, v glavnem, štrikal je in štrikal, tako da so se mi zraven živci kravžljali, preden je kaj zmezgal. Očitno včeraj ni bil moj dan. Danes je bolje, čeprav nimam še avatarja . Drugače pa kuha, malo pospravljam. Pasulj bo. Bo sevanje .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:36:52
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Pismo rosno, karin, po pravici povedano, sem si zadnjič, ko ste se pogovarjale, da si 100-kilska, predstavljala, da si oooogromna Ajde, suha južna res nisi, ampak meni si prov fejst babnca, no! Pa tvoji dedci so tudi luštni. Aja, pa srki, tebe sem si pa čisto drugače predstavljala, pa ne vem, ali zaradi tvojega avatarja ali zakaj. Si pa čist huda bejba. Ej, pa lukrecija tvojo fotko sem zamudila. Bi jo tudi rada videla, ker sem že itaq pozabila kako izgledaš. Madoniš, si včeraj na zs-ju spet poniknila. A to potem pomeni, da te nau
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:38:54
|
|
|
|
srki
|
U, Lukrecija ima pa za moje pojme en tak fu*** pogled .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:39:44
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Mič, tebe bi tudi rada videla. Se mi zdi, da si tako nedolžno, drobceno bitje, z ravnimi črnimi lasmi in velikimi naivnimi očkami pa bi rada videla, če je moja predstava o tebi zelo napačna.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:42:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Popolnoma nič.. . Samo se kvalitetno kičasta sem za zraven, itak
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:44:50
|
|
|
|
caillou
|
No evo Maroga, jaz bi pa tebe rada videla. Kar sem hotela sem že videla , samo ti si mi še uganka, mater ti .
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:45:01
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki fu*** pogled . ful lep? fundamentalen? fušarski?
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:45:59
|
|
|
|
April
|
vse se zaklenete karin, še meni prosim
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:46:42
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou No evo Maroga, jaz bi pa tebe rada videla. Kar sem hotela sem že videla , samo ti si mi še uganka, mater ti . Ne znam slikice prilepit Pa mi ti povej, kakšno si me predstavljaš...
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:48:40
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: srki fu*** pogled . ful lep? fundamentalen? fušarski? Ti že veš, kakšen. kiš je namesto zvezdic, če si že tako blond .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:49:06
|
|
|
|
caillou
|
Glede na to, da so marogice okrogle in marogaste, sem si te jaz v resnici tudi tako predstavljala. Potem so pa punce pisale, da si ena visoka trlca, z zelo gostimi rdečimi lasmi. Uf, pomoje si nekaj ognjevitega .
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:50:07
|
|
|
|
Freycha
|
karin, če si tak radodarna, pa bodi še malo prosim hvala
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:50:14
|
|
|
|
caillou
|
Aja, pa nejcko bi tudi rada videla. Jo že toliko časa nisem (enkrat na eni sliki), da sem že pozabila kako izgleda .
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:51:14
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Glede na to, da so marogice okrogle in marogaste, sem si te jaz v resnici tudi tako predstavljala. Potem so pa punce pisale, da si ena visoka trlca, z zelo gostimi rdečimi lasmi. Uf, pomoje si nekaj ognjevitega . DOber opis. Pozabila si še dolg jezik in majhne joške.... Dobiš ob priliki sliko na ZS oz. geslo. Jo pa res moram najprej naložiti sem.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:52:04
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Aja, pa nejcko bi tudi rada videla. Jo že toliko časa nisem (enkrat na eni sliki), da sem že pozabila kako izgleda . Njo bi pa tudi jaz rada videla, pa ZARO, da vidim, če je Zara po njej talo lepa ali po atiju...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?