Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:52:32
|
|
|
|
caillou
|
DOber opis. Pozabila si še dolg jezik in majhne joške.... Dobiš ob priliki sliko na ZS oz. geslo. Jo pa res moram najprej naložiti sem. Prav gotovo ja...sanja svinja o koruzi...
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:53:36
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou DOber opis. Pozabila si še dolg jezik in majhne joške.... Dobiš ob priliki sliko na ZS oz. geslo. Jo pa res moram najprej naložiti sem. Prav gotovo ja...sanja svinja o koruzi... Res.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:53:43
|
|
|
|
caillou
|
Zara je po ma(m)tiju lepa ja !!
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 11:58:11
|
|
|
|
Freycha
|
marogica je pa res ena taka oseba, ki ti ostane v spominu in "glas" in "stas"
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 12:01:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozabila si še dolg jezik in majhne joške.... Skoraj ne verjamem.... .........
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 12:08:13
|
|
|
|
Marogica
|
Caillou, imaš ZS.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 12:38:06
|
|
|
|
Anonimen
|
O, Karin, ti si pa tudi fejst baba, imaš en tak navihan pogled v očkah, haha, lih to sem si predstavljala. Pa koliko enih živalc . Sem pa včeraj razmišljala, koga bi hotela spoznat in sem Mič črtala s seznama. Ker čutim tolk enega spoštovanja, da bi čist majcena ratala zraven .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 13:04:03
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: hmm... Karin a mi daš geslo da te vidim? Izmenjava veš .....ti pokažeš men, jaz teb Čeprav midve bi se itak zihr ful štekale, brez da se vidve, naju živalce povezujejo če ne druzga. Se strinjam.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 13:21:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem pa včeraj razmišljala, koga bi hotela spoznat in sem Mič črtala s seznama. Ker čutim tolk enega spoštovanja, da bi čist majcena ratala zraven . Vidim, da si se nalezla smeha in smisla za humor... . Sem iskala slike....pa se na vseh smejem... . Nepoboljsljiva sem...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 13:26:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam pa o mič eno predstavo in sploh nočem slik videt Si jo predstavljam tako drobno, z čopom, pa z očali spod katerih gleda, zraven se pa še tko prikrito hihita Zihr pa ni ena povprečna ženska. Neki ma zihr tacga k čist ven pade-poleg karakterja
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 13:34:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Sem pa včeraj razmišljala, koga bi hotela spoznat in sem Mič črtala s seznama. Ker čutim tolk enega spoštovanja, da bi čist majcena ratala zraven . Vidim, da si se nalezla smeha in smisla za humor... . Sem iskala slike....pa se na vseh smejem... . Nepoboljsljiva sem... Ah, kje, mene je smisel za humor čisto obšel. Pa vse, kar je povezano z umetnostjo, domišljijo... Dolgočasna sem . Pa naivna tudi. Haha, una pesem od letečih potepuhov- bicikl - rabila sem ene 5 let, da sem ugotovila "globji" smisel . Po moje ima pa mič kratke, rdečkaste lase, pa očala, mickena in drobna. Pa pametna, ko sto...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 13:38:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Ah, kje, mene je smisel za humor čisto obšel. Pa vse, kar je povezano z umetnostjo, domišljijo... Od kje ti pa ta ideja... ? Me spet zezas, a ne?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 13:53:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Ah, kje, mene je smisel za humor čisto obšel. Pa vse, kar je povezano z umetnostjo, domišljijo... Od kje ti pa ta ideja... ? Me spet zezas, a ne? Tebe se pa ne drznem hecat. OK, no, malo smisla že imam, malo. Pismo, se mi nekaj tipkovnica .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 14:34:58
|
|
|
|
April
|
karin, tebe sem si pa tud jaz drgač predstavljala...tako bolj temno, strogo ženščino.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 14:37:52
|
|
|
|
Anonimen
|
tako bolj temno, strogo ženščino. Strogo
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 14:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
tako bolj temno, strogo ženščino. Strogo A da ne.... ?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 15:00:32
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha karin, če si tak radodarna, pa bodi še malo prosim hvala Še meni karin
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 18:51:44
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Jaz mam pa o mič eno predstavo in sploh nočem slik videt Si jo predstavljam tako drobno, z čopom, pa z očali spod katerih gleda, zraven se pa še tko prikrito hihita
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 19:00:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II tako bolj temno, strogo ženščino. Strogo A da ne.... ? Ne
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 19:24:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Tjazyja.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 19:31:01
|
|
|
|
pika74
|
Jst bi pa rada vidla: - jano73
- ZARO
- Marogico
- MIČ
- karin24
- caillou
- pikec the moderator
- maso82
- Rubin.
- poopsie
- Mišek13
- Baldija
- pa še vse ostale... k se jih zdele ne spomnem
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 7.6.2008 21:09:19
|
|
|
|
srki
|
Volga, vidim da si na forumu, pejd hitro slikce pogledat, jih imam v albumu, končno .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 8.6.2008 0:05:21
|
|
|
|
lelaval
|
Volga, vidim da si na forumu, pejd hitro slikce pogledat, jih imam v albumu, končno . Samo, da ti je ratalo
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 8.6.2008 10:34:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima, če caffee-tka es tako slastno pije kavo kot na avatarju ?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 8.6.2008 11:35:18
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Volga, vidim da si na forumu, pejd hitro slikce pogledat, jih imam v albumu, končno . A tisto je pa ekipa s cerkevnega zbora?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?