Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 21:43:59
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Sploh sem bila jezna, ker se mi je zdelo, da si mi jo 1x dala, pa je nisem in nisem našla v telefonu, nujno sem pa potrebovala Rijo, pri kateri je bila Raho, katera ni imela telefona zraven. Te pa sem lutala po MSti Samo, kdaj ko greš v MS, bi se pa lahko spotoma pri meni ustavla. Tudi plačam kofe.... In jaz naj voham, od kje je kdo in se naj kar pri vsaki hiši ustavim, pa rečem, dejte za en kofe, če me poznate Ti si mariborčanka, kajne Sam ti me pa RESSS moraš peljat na kofi. Sploh, ker sem šele zdaj ugotovila, da si BACK
< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 6.6.2008 21:45:11 >
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 21:46:31
|
|
|
|
Pikec
|
karin a misliš reklamo delat?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 21:47:07
|
|
|
|
mama54
|
In jaz naj voham, od kje je kdo in se naj kar pri vsaki hiši ustavim, pa rečem, dejte za en kofe, če me poznate Ti si mariborčanka, kajne Zakaj pa ne, saj te bomo spoznale, če boš imela prstek v ustih.Pa kavico bi ti tudi dale.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 21:47:36
|
|
|
|
Pikec
|
za stanovanje je pa geslo neki tacga...
< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 6.6.2008 21:52:07 >
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 21:47:51
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Ne, vmes... Sem pa dosto po Prekmurju... Mam celo žlahto tam... Kje?
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 21:48:32
|
|
|
|
lefairyon
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Pikec, moja malenkost so noseči . Leon, zdaj si bom še avatar menjala. Samo boljše, da to prespim in jutri vzamem to snov . ker če prebereš malo za nazaj, ti bo vse jasno . sem vse prebrala sej počasi bo...zat ja slik ne dajem gor
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 21:48:37
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR za stanovanje je neki tacga... Ja, sej sem ga že vidla . sam jaz sem mislila, da si se še po tem selila
< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 6.6.2008 21:58:11 >
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 21:51:45
|
|
|
|
Pikec
|
tok hitra pa nisem hudiča...nooooooo
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 21:54:01
|
|
|
|
tanikaa
|
Tak, zdaj pa so vse mrknile.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 21:54:48
|
|
|
|
Pikec
|
jst nisem... sem še tle
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 21:55:18
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Niti jaz ne. Samo ve zadnje čase počasi tipkate
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 21:57:23
|
|
|
|
Pikec
|
hmmmm zdej ena kitajka poje slovenske narodne... vrhunsko glasbeno doživetje.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 21:57:31
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR za stanovanje je pa geslo neki tacga... ????? Neki tacga...
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 21:59:25
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR hmmmm zdej ena kitajka poje slovenske narodne... vrhunsko glasbeno doživetje. Ok, pikec, dej podnapise
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 22:02:06
|
|
|
|
Pikec
|
v oddaji na zdravje je ena kitajka pela Kje so tiste stezice...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 22:03:16
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR v oddaji na zdravje je ena kitajka pela Kje so tiste stezice...
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 22:04:19
|
|
|
|
Pikec
|
za musko al za moj izbor programa
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 22:06:37
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Nč babnce jaz grem na čik pa spat
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 22:06:48
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR za musko al za moj izbor programa Oboje. Sori. Meni se zdi, da bi jaz morala iti v maloro.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 22:14:02
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR za musko al za moj izbor programa Oboje. Sori. Meni se zdi, da bi jaz morala iti v maloro. Če pa rišem in se mi ne da tazadne dvignit, da grem po daljinca...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 22:14:43
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Nč babnce jaz grem na čik pa spat Naj ti zapaše. Lahko noč.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 22:15:05
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Sploh sem bila jezna, ker se mi je zdelo, da si mi jo 1x dala, pa je nisem in nisem našla v telefonu, nujno sem pa potrebovala Rijo, pri kateri je bila Raho, katera ni imela telefona zraven. Te pa sem lutala po MSti Samo, kdaj ko greš v MS, bi se pa lahko spotoma pri meni ustavla. Tudi plačam kofe.... In jaz naj voham, od kje je kdo in se naj kar pri vsaki hiši ustavim, pa rečem, dejte za en kofe, če me poznate Ti si mariborčanka, kajne Sam ti me pa RESSS moraš peljat na kofi. Sploh, ker sem šele zdaj ugotovila, da si BACK Blizu, blizu, SC.... ŠE 20 km proti MS iz MB... Po novi avtocesti samo 10 minut :)
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 22:16:09
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Ne, vmes... Sem pa dosto po Prekmurju... Mam celo žlahto tam... Kje? Lahko vprašaš kje ne? Foter je iz Moščanec...12 bratov in sestra, mati je iz Radmožanec, 4 sestre....
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 22:16:58
|
|
|
|
Blejka26
|
da se malo vrinem v vašo debato..men ste pa vse cool,al vas vidim ali ne..samo smešno je ko si v glavi lahko narediš sliko nekoga,ki ga poznaš samo preko računalnika..in včasih te pol kar malo preseneti,ko vidiš pravi obraz..s pozitivne strani
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 22:19:11
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26 da se malo vrinem v vašo debato..men ste pa vse cool,al vas vidim ali ne..samo smešno je ko si v glavi lahko narediš sliko nekoga,ki ga poznaš samo preko računalnika..in včasih te pol kar malo preseneti,ko vidiš pravi obraz..s pozitivne strani Jaz sem pa glih tuhtala, če si sploh delam kake predstave v glavi. Ker ne bi znala nobene glih nekak opisat. Samo sem vseeno firbec kako izgledate.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?