Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 18:47:44
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK IZVIRNO SPOROČILO: srki O bemti, no, saj sem okrogla. Kot balon . kaj je s teboj ti pa okrogla......pretiravat pa res ni treba če se ne motim, je noseča
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 18:49:36
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK IZVIRNO SPOROČILO: srki O bemti, no, saj sem okrogla. Kot balon . kaj je s teboj ti pa okrogla......pretiravat pa res ni treba če se ne motim, je noseča porkaduš..očitno nisem na tekočem. Se vidi, da sem na porodniški in nimam časa toliko viset na RR.....bo bolje, ko spet pridem v službo Ja neč, pol pa bod fajn okrogla Jaz bi bila tud raje noseče okrogla, kot pa tako kot sem sedaj_nenoseče ritasto okrogla
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 18:53:08
|
|
|
|
Pikec
|
jst sem pa debeloriti palček, pa kaj...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 18:55:35
|
|
|
|
srki
|
Ja, Cukrček, zadnje čase te ni toliko tukaj, pa ne veš. Sem od nosečnosti okrogla, ja. Samo, pol bom pa verjetno tako, kot ti sebe opisuješ.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 18:56:04
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR jst sem pa debeloriti palček, pa kaj... Ta je pa dobra . Pikec, jaz si te pa predstavljam da si velika pa suha kot trska.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 19:01:42
|
|
|
|
srki
|
A res? Samo, a nisi ti bolj iz Prekrmuskih koncev? Drugače pa je itak vse možno.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 19:04:24
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR jst sem pa debeloriti palček, pa kaj... sva že dve... samo jaz vodim
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 19:08:56
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR jst sem pa debeloriti palček, pa kaj... o debeloritosti ne bom sodila, sem imela pa predstavo o "manjšem palčku" zaradi nicka
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 19:10:35
|
|
|
|
Pikec
|
Pikec, jaz si te pa predstavljam da si velika pa suha kot trska. Kontra lubica... jst sem krofek ..
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 19:12:12
|
|
|
|
Pikec
|
nik je pa pikec zato, ker je bila Pika že zasedena...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 19:20:57
|
|
|
|
Freycha
|
paštetka ti ga pa pihneš
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 19:23:24
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka potem bi pa bila picka takrat nisem bla debeloriti palček. Takrat sem bla lepa in mlada
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 19:55:14
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR jst sem pa debeloriti palček, pa kaj... sva že dve... samo jaz vodim jaz sem pa baročni angelček....saj veste kakšni so le ti-same klobasice, lepo zaliti, šlaufki, se tako lepo svetijo...
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 19:56:42
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Ah, ta naša srki. Mi kar manjka zdaj. Vedve tanikaa in volga... da se vama pivo zatakne na polovici požiralnika Uuuuuuu, bi dlje užitek trajal Bogami, maš prav. Majko, ta pir je pa pasal. Res.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 19:57:44
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: anitaz tanika-ti si pa huda bjond bejba Blond že, to ja, samo Ojej punca, a si ti videla svoje slike? In potem meni praviš huda bejba Ajmo, pot pod noge pa k okulistu. Matr te bom!!! Kaj? Na pir povabila? Laaaaaaaaahkoooooooo
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 19:59:25
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR jst sem pa debeloriti palček, pa kaj... sva že dve... samo jaz vodim jaz sem pa baročni angelček....saj veste kakšni so le ti-same klobasice, lepo zaliti, šlaufki, se tako lepo svetijo... A ustanovimo svoj klub? Katera se javi za predsednico? Pa tajnico rabimo in blagajničarko.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 20:00:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, pa CUKRČEK bi rada vidla, čeprav se mi zdei, da sem jo že? A si mela kdaj slike v albumu, CUKR? Neki se mi svita, sam nisem ziher.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 20:01:36
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR jst sem pa debeloriti palček, pa kaj... sva že dve... samo jaz vodim jaz sem pa baročni angelček....saj veste kakšni so le ti-same klobasice, lepo zaliti, šlaufki, se tako lepo svetijo... Ti pa samo tiho, smotka!!!! Kolikor si ti shujšala, ga ne poznam nobenega, sploh!!! zdej pa boš itak mal telovadila, "usekala" ločevalno, pa se bomo res lahko vse skrile. Si blond (al pa če ne bi bila) , fuuuul simpatična, prijazna-kaj pa še hočeš več
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 20:03:46
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ja, res sem čudna, važno, da ste se imela fajn na ta račun. Nič hudega, tega pač ne obvladam, obvladam pa očitno album, zato, če ste že tok firbčne, me imate v albumu. Aja, čakam pa tudi na ostale slike. Od vas ostalih, seveda. Majčicumiluuuuuu, baba pa tričetrt. Ti pa Mišni sta me čisto v šok spravili. Fejst babi. Samo jaz sem mislila, da si blond in da maš kakih 5 kil preveč tu pa ena štanga.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 20:05:31
|
|
|
|
srki
|
Paštetka, mogoče pa sva se videli kje po kaki službeni dolžnosti, kaj pa veš. Al sem pa samo kakšni punci, ki jo ti poznaš samo na videz, podobna. CUKRČEK, si me nasmejala s tisto prispodobo .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 20:07:53
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: srki Ja, res sem čudna, važno, da ste se imela fajn na ta račun. Nič hudega, tega pač ne obvladam, obvladam pa očitno album, zato, če ste že tok firbčne, me imate v albumu. Aja, čakam pa tudi na ostale slike. Od vas ostalih, seveda. Majčicumiluuuuuu, baba pa tričetrt. Ti pa Mišni sta me čisto v šok spravili. Fejst babi. Samo jaz sem mislila, da si blond in da maš kakih 5 kil preveč tu pa ena štanga. Saj sem bila včasih blond, zdaj pa sem nekako na naravno spravila. Sicer pa, glede na vse današnje neznanje, bi se reklo, da sem orng orng blond. Drugače pa hvala za kompliment . Mišni se mi zdi, da sem pa v avatarju videla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 20:10:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?