|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
2.6.2008 13:05:49   
erna14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fak kaksen folk obstaja se na tem svetu....ena se je prsla sfrizirat in je pol kao da nima prave kartice sabo ce gre lohk v avto po drugo kartico,da ga ima tlele zraven in da tkoj pride in ugante......jee seeeeee niiiiiii pa od tega je ze 1 urauser posted image user posted image user posted image kok je en folk trcen

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
2.6.2008 13:19:57   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fak kaksen folk obstaja se na tem svetu....ena se je prsla sfrizirat in je pol kao da nima prave kartice sabo ce gre lohk v avto po drugo kartico,da ga ima tlele zraven in da tkoj pride in ugante......jee seeeeee niiiiiii pa od tega je ze 1 urauser posted image user posted image user posted image kok je en folk trcen

Ja folk se znajdeuser posted image .
Jaz poznam eno družino, k vsakič ko grejo v Čolnarno se nažrejo in napijejo, pol pa spizdijouser posted image .
Upam, da ne boš zaradi nje ti nastradalauser posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
2.6.2008 15:00:04   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

na Bizoviku

Mi malo časa ostaja! Greš v Bizovik in iz Bizovika!

Sem študirala če čm spet napisat, da ne bom zatežena izpadla, pa me je Žabika prehitelauser posted image ..
Punce zapomnite siuser posted image .

SE PARDONIRAM user posted image .
V Bizoviku, iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku

Ja pa za vejco je presledek pa se mi ne da zdej popravt. Grem na sestank. ČAV

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
2.6.2008 15:44:25   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

na Bizoviku

Mi malo časa ostaja! Greš v Bizovik in iz Bizovika!

Sem študirala če čm spet napisat, da ne bom zatežena izpadla, pa me je Žabika prehitelauser posted image ..
Punce zapomnite siuser posted image .

SE PARDONIRAM user posted image .
V Bizoviku, iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku,iz Bizovika, v Bizoviku

Ja pa za vejco je presledek pa se mi ne da zdej popravt. Grem na sestank. ČAV

No OK k si glih ti ti je oproščeno, tud vejiceuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
2.6.2008 18:43:25   
Pikca
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Pikca, že hodi?
...še ne še, ima pa zato 2 novi buški... sej bo počas

evo, takole naš Jernej debatira po telefonu (simultano prevajanje: Živa):
http://www.youtube.com/v/wLgx34-x-NQ&hl=en

Sezam, čestitke Ani za samostojno guncanje, mi včeraj ni uspelo napisat... naša je tudi letos pogruntala.

Skačica, prikolca - men pa to ni slaba varianta, sicer mi tudi ni vsak vikend se peljat tja, ampak je fajn, ker si v naravi, čisto blizu morja... otroci (ko mal zrastejo) imajo družbo, ker se prikoličarji med sabo poznajo... je kar nekaj prednosti... no mi sicer nimamo prikolce, sva pa tudi en čas razmišljala, da bi jo nabavila.

Tejčica, srečno na izpitih!

Žabika, uživaj, res krasen zalivčekuser posted image

Tinaaja, uspešno uvajanje... Brini in tebi!

Erna, upam, da je una pol le prišla nazaj... al pa vsaj, da nisi ti imela problemov zaradi tega...

< Sporočilo je popravil Pikca -- 2.6.2008 18:58:49 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
2.6.2008 21:05:59   
Lejci
Živjo!

Po dooolgem času še glas od mene, da me ne pozabite user posted image  Odkar sem v službi je čas postal velik problem oz. pomanjaknje časa.

Vstajamo ob 5 zjutraj in preden zvečer Ines spravim spat, sem TOK zmatrana, da tut sama samo dol padem. Zdaj se je navadla tok zgodaj vstajat še med vikendi, tko da sem sploh totalno crknjena.

V soboto smo po celem tednu rahle vročine v vrtcu (in izključno tam) ter malo driskice v petek dočakali 7. zob. Zgornjo štirico, trojk pa še ni user posted image  

V vrtcu je super, edino to, ko so me ta teden prepričevali, da je bolna, mi je mal zamorilo. V bistvu tok, da sem v petek enostavno morala iz službe po njo, ker me je klicala neka vodja prehrane in še nečesa, da je Ines zeloooo boga in bolana. Ko sem prišla po njo, se je pa veselo igrala na igrišču user posted image . Seveda sem jo brez oklevanja peljala k pediatru, ki je samo potrdil, da je z njo vse ok. Upam, da mi ne bojo delali scene za vsak nov zob.

Naše nove spretnosti - zna skočit kot zajček user posted image  in od par dni nazaj pokazat, kako dela kuščar user posted image  z jezikom. Povedala je tut 2 besedi smiselno skupaj - Aji jaja (ari laja). Zelo lepo zna odgovarjat, če je kaj treba naredit - seveda z "ne". Pleza še vedno povsod, na posteljo, zunaj pa po klopcah in kamor se ji pač zazdi.   

Žal mi je, da nisem mogla zadnjič prit v bizovik, mislila sem, da je dejansko mala nekaj okužena in bolna. Pa drugič!

Uuu, pa mami ma po novem svoj avto, Ines pa še en avtosedež - smo izkoristili spletno akcijo BC in kupili še enega Priorija. Zdej sva mobilni user posted image  Škoda, da nisem kupila že med porodniško.

Komentirala pa danes ne bom, ker se moram it počas rihtat za posteljo. Vas pa redno berem tko da user posted image  za vse!!! Se bom potrudila več oglašat user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
2.6.2008 22:24:00   
Barči78
Čeeeer

Evo, poskusim napisati par besed. Smo imeli danes posvetovalnico, dolgi smo 80 cm, tehtamo 9700 g. A je še kakšen fant pod 10 kg, al samo še naš drobižek? Cepljeni ne bomo, ker spet pokašljuje, pumpica ostaja.

Ja, kot je že KATI povedala, smo našli Bizovik user posted image . Sem vztrajna, res mi je dal šofer avtobusa napačno informacijo in me je poslal po prednostni nazaj na glavno cesto, namesto levo,  no ja, sedaj vem kje je in je super, bomo še prišli.
Kati sem pa prepoznala po vezah in sice, po njenem cortek sineku. Pa še majhen dokaz

Žan, ti bom razložil, kako tole šiba
user posted image

evo, primeš in pelješ
user posted image

čakaj, bom jaz to kar sam poskusil
user posted image

ja prav no, pol se pa sam muči
user posted image

grem jaz rajš v hrib plezat
user posted image

Žiga počak, na avto
user posted image

sam ti si pa res prijazen Žan, kaj imaš za bregom
user posted image

haha, zdej me pa nalož, pa pelji v hrib
user posted image

in sta šla....

pa še nekaj slikic
user posted image
user posted image

pa še današnje z igrišča

mami, jest pa nimam nogic
user posted image

user posted image

user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
3.6.2008 7:49:00   
rosisa
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rosisa -- 3.6.2008 7:51:51 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
3.6.2008 11:49:05   
tinaaja
rosisa vas je cist zatrla al kaj.. prestrasila? hmmm

no tko.. kaj naj pohvalim najprej .. da je bilo pri varuski super, brez joka bila tam sama 1,5h... me je skoraj zignorirala, ko sem jo prisla iskat.

pa za vse ki obupujete nad tem, da bi otrok sam zaspal v svoji postelji... there is hope ... Brina zaspi vecinoma sama - no edin mene se navlece vsake tok, drugace pa jo fliknemo not, pri mojmu zaspi v parih minutah, pri meni pa mal dlje casa traja. ko zaspi, gremo ven iz sobe.. tko da next step : dat v postlejo in it ven. enkrat..

grem mal pospravit, k mi glih spi otrok moj pridni user posted image

NAOMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII??????'

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 21:12:43 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu rosisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
3.6.2008 14:50:10   
K_a_t_i
Dobra foto zgodba, Barči. Manjka sam še slikca vseh ostalih za mizo na piru user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
3.6.2008 15:38:12   
erna14
aha tiste kure ni blo vcer nazaj in pac to je bilo to erna ima pac 17 evrckov manj v blagajni ....user posted image user posted image ma sej bouser posted image user posted image anja a pa jim drugic k spet pridejo v colnarno spet dajo mislm a si jih ne zapomnejouser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
3.6.2008 21:36:33   
Barči78
K_a_t_i - ja evo, manjka finish popoldneva ob Laškem, mamica pozabla ovekovečit. Sej razumemo kako je to, če moški pol urce za otrokom leta user posted image  žeeeeeeeeejjjjaaaaaa

O Pikca - sem šele zdaj pogledala filmčke, ful dobr, sem se prav nasmejala, bo prevajalka, bouser posted image

Pikapola - kako ste kaj, a dosti počivaš

Mi pa ˝grušt˝ postavljamo user posted image , še malo pa bo smrekca

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
3.6.2008 22:32:08   
sezam
Pikca - user posted image user posted image  Jernejček. Še malo pa bo. user posted image  filmček - kok sta dobra
Pri nas tudi še ne hodimo, se sploh ne upa spustit, drugače pa vse obleze. Ga je povsod dosti. Spleza na kavče, se obrnem okrog in je že v kuhinji user posted image . Je kot veverica - gor in takoj dol, gremo dalje .... user posted image  Pa vstane tudi, brez da bi se kam oprijel user posted image  Pa stolček poriva pred sabo, da ja fino ropota user posted image

gugalnica - pri nas je trenutno najbolj IN - za oba. Še dobro, da smo kupili novo, da se lahko oba naenkrat gugata, sicer bi bil samo kreg user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Mi imamo en problem. Primanjkuje nam časa! Poznano???user posted image   

Neeeeee user posted image user posted image user posted image . Lepo te je spet malo prebrati, pa srečno na izpitih.

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Takole zgleda naš zalivček na Hvaru:

Ne delaj skominov. Hvar mi je pa ravno zaradi takih zalivčkov ful všeč. Na katerem koncu imato to?

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Fak naslednji teden ob takem casu pa ze sluzbaaaaa

Pol ti v ponedeljek zjutraj pomaham čez okno user posted image user posted image  Drugače, pa vam želim čimlažje uvajanje - v vrtcu in tebi v službi. Boš videla, kako boš hitro ujela nov ritem.

erna - eni imajo pa res ideje user posted image
barči - našega sem ravno včeraj tehtala in je ravno tam nekje - okrog 10 kg user posted image  user posted image user posted image  za hiško. Pa hitro raste user posted image
Super fotke - user posted image user posted image user posted image  Žiga in Žan

Grem v kopalnico, potem pa v mižule. Upam, da bo mirna noč. Sedaj ga Žiga že par dni nekaj sračka user posted image  Mislim, da ga mučijo zobki, sicer se nič ne vidi, le da mu po dolgem času slina teče v potokih user posted image  Pa malo bolj je tečkan, posebno ko pridem iz službe in dokler ne gremo ven user posted image  Ga imam skoz pod nogami in nerga user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
4.6.2008 8:39:27   
urla
jutro,
a so vaši malčki danes tudi takoooo sitni. A je luna al kaj????user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
4.6.2008 9:26:26   
*sonchek*
Jutro!

Ja urla, naš mulo je sredi noči sedel na postelji in se pogovarjal z Blekijem (svojim zajčkom) - skoraj eno uro! user posted image
Drugače pa smo po 14-ih dnevih spet v vrtcu - še posloviti se ni imel časa, ker je tako šibal v igralnico user posted image So pa včeraj spet domov poslali 3 otroke z vročino - diagnoza: virus. Me je prav strah, da spet kaj ne pokasiramo user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
4.6.2008 11:25:11   
tinaaja
urla.. za nami je katastrofa od noci .. zbujanje + 1,5 ure pokonc user posted image jaz sem fuc...  prazna luna je bila vceraj ...

no danes je nekaj poskusala tulit pri varuski, ampak je bilo pol vse tiho, ko sem zaprla vrata za sabo. mi je kul, ker se malo res da zamotit.. zdaj sva doma, spi jaz pa tud razmisljam v tej smeri..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
4.6.2008 15:35:03   
erna14
no da nas spravm iz 2 strani zopet na 1user posted image .kaj ve tamalim oblacte za spat zdaj k je vroceuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
4.6.2008 15:38:13   
erna14
aja pozabla ce katera rabi kake nove cune za oblect fun factory na rudniku ima full znizanja do 70 % se splaca pogledat,al pa za tamale majo tud lustne zadevce ........mal tko za iztrosit se..... sem zadnic gledala mal cene stanovanj pa his v siski dobis za 3 sobno stanovanje 185.000 evrov v blagovici k tud ni tok delec stran pa tok hudo bajto,spedenano v nulo z bazenom za 220.000 evrov

< Sporočilo je popravil erna14 -- 4.6.2008 15:42:34 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
4.6.2008 17:06:47   
Pikca
Evo, sva s pregleda, Jernejček je spet dobil pikico (ošpice ...). Je toook jokal, da sem morala it potem revčku en bager kupituser posted image . Vzela sva še balinčke za Živo in to je bil zadetek v polno - oba sta nad njimi čist navdušena.

Barči, da ne boš mislila, da je vaš drobižek, Jernejček ima šele 8 kg. Pa je rekla pediatrinja, da ni panike, ker je videt zadovoljen in vesel fantek.

IZVIRNO SPOROČILO: sezam
gugalnica - pri nas je trenutno najbolj IN - za oba. Še dobro, da smo kupili novo, da se lahko oba naenkrat gugata, sicer bi bil samo kreg

user posted image  za modro odločitev - 2 guncnici. naša 2 se tudi ful rada guncata, ampak je kriza, če je samo ena. moramo štet - vsak 20 sekunduser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
kaj ve tamalim oblacte za spat zdaj k je vroce

zgoraj ima samo bodi, spodaj pa spodnji del pižamice brez štumfkov

< Sporočilo je popravil Pikca -- 4.6.2008 17:07:18 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
4.6.2008 18:06:11   
erna14
pikca-a z dolgimi al z kratkimi rokavi bodiuser posted image kok stopinj mate v stanovanjuuser posted image
kati in ostale-kok kaplc ste dale tamalmu antibijoticnih kapljic v ucka pr vnetju,ker ne vem vec na metelkovi zadnc mi je rekla da 1kapljico,moja p.k sm prej klicala pa 2user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
4.6.2008 19:58:45   
Naomi
kati in ostale-kok kaplc ste dale tamalmu antibijoticnih kapljic v ucka pr vnetju,ker ne vem vec na metelkovi zadnc mi je rekla da 1kapljico,moja p.k sm prej klicala pa 2

ce ni drugace predpisano se daje VEDNO 1...

...tuki sem, ziva sem, zdrava sem, prestolonaslednik pa tut...user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
4.6.2008 20:04:23   
amy26
halo halo, kako smouser posted image  žal zadnje dni nimam časa brati RR-ja, tako da a je kaj novega, kakšna novauser posted image

pri nas vse po starem, Ela hodi na polno, hodi v varstvo, se je kar upeljala, še vedno samo 4-zobki, ponoči je bilo zadnji mesec štala, prvič ko se je ponoči zbudila je dobila čaj, spila celo flašo in pol akcija 2-3 ure pokonc, malo sem jo nosila, pustila jokat, spet nosila,...ko je končno omagala je zaspala,

Zadnja dva dni ji dam proti jutri mleko naredim ji 230ml spije v šusu in punca je v roku pol ure sama zaspala. Zdej pa ne vem a je ponoč bila lačna da ni zaspala, al jo pa mlek nekako uspavauser posted image  no sam da ga pije že tako je suhica.
Naše mere pri 14m so bile 77cm in 8.660g, prava manekenkauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
4.6.2008 21:03:34   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: urla

jutro,
a so vaši malčki danes tudi takoooo sitni. A je luna al kaj????user posted image

Pri nas sta bila včeraj. Danes sta bila pa kar znosna user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
4.6.2008 21:20:34   
amy26
a so vaši malčki danes tudi takoooo sitni. A je luna al kaj????

Aleks je bil tečen sto na uro, cmeral, kr neki, Ela za čuda zelo pridna

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
4.6.2008 23:30:07   
Anonimen
Evo, da se še mi malo javimo na raport... Mi imamo trenutno 11 zobkov, ena štrica še raste. Pri hrani še vedno štrajka, ampak ne vem od kje mu potem kile - 11,5kg (izgleda kar lepo okrogel). Mogoče je pa mlek kriv, ker pije domače kozje mleko - v enem dnevu ga  popije (v čokolinotu, gresu, pudingu.. pa po flaški zvečer in zjutraj) skoraj liter. Sadje, zelenjava, krompir, kruh... mu pa ne gre po grlu. Edino bučke v zosu in polenta zravn je pa zakon. No, večinoma jemo bolj to kar vsebuje mleko. S spanjem ponoči je še vedno kriza, nam enostavno ne gre. Je pa podnevi ratal toliko bolj priden saj čez dan spi po 1-2 uri. Večinoma spi res tisto prvo številko - 1 uro, ampak prej smo spali samo 2x po 15 minut. Pa zaspi sedaj tudi že sam, no moraš biti ob posteljici, ampak res hitro zaspi. Velik napredek, ker smo ga še ne 3 mesece nazaj uspavali samo tako, da si ga v naročju guncal in mu pel.

amy26
- tudi Juretu kadar se ponoči ne spi in bi ga žuru mu dam mleko in potem zaspi nazaj. Ampak ponoči mu ga dam bolj poredko, če je res kriza, drugače pa ga obvezno dobi zvečer in zjutraj, ko mož vstane za na šiht in potem lepo spi še vsaj 3 ure. Mam pa tudi jst občutek, da ga mleko nekako uspava user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......