glugluglu
|
Mi smo bili pa prejle v cirkusu, neki mali je prišel v naš kraj (meni totalno brezveze in škoda denarja, ker res ni bilo nič posebnega, tamala2 sta pa uživala, vsaj onadva sta imela zastonj karte). In kaj ugotovim sedaj ko pridem domov in se hočem nazaj v trenirko preobleči: imela sem oblečeno kavbojsko elastično obleko, ki ima zadaj zadrgo in sem si pozabila zadrgo zadaj na hrbtu do konca zapeti. Ful smo hiteli, potem sem rekla, da mi bosta otroka zapela, no in na koncu pozabila. Mislim, lahko bi me kakšna ta prijazna opozorila, sej sem par ljudi srečala. Ampak nič, mogoče so mislilil, da ker sem , pač se ne da zapet, ali kaj, ali pa je tolk fajn zgledalo . Sicer sem si dala jopo gor ko smo bili zunaj, videlo se je samo notri, ampak vseeno, sem prav jezna, , pa še v prvih vrstah sem sedela. Smo hoteli iti jutri tudi na Lunin festival, pa je odpadel, so prestavili na naslednjo soboto . Upam, da se mi bo takrat še kaj dalo. Aja, zadnjič sem pisala o tem, da poznam junijko, ki pričakuje , ima rok sicer proti koncu junija, no prej sem zvedela, da se še vedno nič ne dogaja. Tako, julijke, še malo moramo počakati, !
|