|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.6.2008 7:00:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
   RE: Julijke 2008 III. del
7.6.2008 10:01:29   
maja24
Jest sm jogi kupla v BC in je prou fajn ker ga loh slečem in tako dam prat,sm pa zravn dobla še vzglavnik.Kar se tiče pa postelnine jo morm pa še kuptuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1627
7.6.2008 12:40:43   
jocika
Men se je pa dans sanjalo, da sem šla k G na pregled, pa sem kr tam rodila, čist tak na izi, da se ni splačal it pouser posted image  v čakalnico. Pol sva se pa s sestro dogovarjale, kdaj ma oz. nima časa, da prideva z malo na pregleduser posted image user posted image . Pa gruntala sem, aha rodila se je 7.6.08, škoda da ni 6.7.08, bi bil boljši datum. Pol sem se pa zjutri zbudila in tuhtala, opa, to je pa danes!user posted image  Mislim....kakšne sanje.
Zdajle pa z user posted image gruntava, al bi šla na sprehod, al ne... sma lena danes - vstala sma ob 12-ih, dve uri cartanja, pa zajtrk v postli, zdej bo pa res treba it mal pomigat...

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
7.6.2008 12:57:58   
Inigo
jutro! no ja... malo pozno ne?! hehe user posted image

sm dans ful fajn spala. ampak kaj, ko sem šla prej z mami v trgovino, prideva domov in sem spet tako utrujena... prste mam tak zatečene, da brezveze... taka čudna sm dans. ne počutim se fajn, res ne...

kake klobasice mam na rokah... pa ka si ti ja nor! sploh ne morm pesti naredit user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
   [Brisano sporočilo]
7.6.2008 13:09:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1630
   [Brisano sporočilo]
7.6.2008 14:08:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1631
   [Brisano sporočilo]
7.6.2008 14:53:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1632
   [Brisano sporočilo]
7.6.2008 15:03:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1633
   [Brisano sporočilo]
7.6.2008 15:17:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1634
   [Brisano sporočilo]
7.6.2008 15:38:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1635
   [Brisano sporočilo]
7.6.2008 17:07:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1636
7.6.2008 17:45:33   
Inigo
hmm... mogoče pa ni virus. mogoče ti plodek pritiska na želodec in tako povzroča slabosti in bruhanje.

se mi zdi, da sem enkrat nekje brala, da se slabosti lahko pojavijo tudi v zadnjih mesecih pred porodom.

Neposredna povezava do sporočila: 1637
7.6.2008 18:07:01   
sonček85
JULIJKE ŠE MESEC DNI IN BOSTE ŽE VESELO ROJEVALE MALE BEBICE.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
   [Brisano sporočilo]
7.6.2008 18:10:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1639
7.6.2008 18:21:29   
Inigo
drgač se počutiš ok? te kaj tišči dol ali pa stiska - popadki? mogoč bi poklicala v P in vprašala, če je to kak znak za preplah ali še malo počakaš.

Neposredna povezava do sporočila: 1640
   [Brisano sporočilo]
7.6.2008 18:30:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1641
7.6.2008 20:16:20   
tims
Mojcek, upam da bo vse ok. Meni je pa zadnje čase tudi slabo, predvsem če ležim. Sam sem opazila, da to zato ker mi mala pritiska na želodec.

Danes pa me je moj dragi prav prijetno presenetil. Je pomil okna na balkonu in vmes je tako jamral, kot da bi pomival okna na celmu WTC-ju. In zdaj ko je končal, je tako ponosen sam nase, da že pol ure sedi in ugotavlja kok so zdaj okna čista in kok se vse in bolje vidi čez....... user posted image user posted image user posted image  

Zdaj grem pa večerjat pol pa kar v pojstlo mal počivat. Uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 1642
7.6.2008 21:04:28   
bastian111
Drage moje ,imela sem se luštno.Čeprav je deževalo smo bili pod šotorom in uživali.Tolk se nisem že nekaj časa nasmejala kot danes.V glavnem zdaj vas čitam in moram povedati ,da G. mi je naročil in tudi v bolnišnici ,da če bom ali pa sem bruhala moram priti takoj se pokazat.Zato Vam predlagam ,da če se ponavlja bruhanje da stopite do G . in se pokažite.Sama pa imam takoo otečene noge in roke da komaj pišem. Cel dan sem pa sedela in ležala na vrtnem gugalnikuuser posted image . Skatka imela sem res nepozaben dan ki mi bo ostal v trajnem spominu! Lp Darja

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
7.6.2008 21:07:24   
glugluglu
Mi smo bili pa prejle v cirkusu, neki mali je prišel v naš kraj (meni totalno brezveze in škoda denarja, ker res ni bilo nič posebnega, tamala2 sta pa uživala, vsaj onadva sta imela zastonj karte).
In kaj ugotovim sedaj ko pridem domov in se hočem nazaj v trenirko preobleči:  imela sem oblečeno kavbojsko elastično obleko, ki ima zadaj zadrgo in sem si pozabila zadrgo zadaj na hrbtu do konca zapeti. Ful smo hiteli, potem sem rekla, da mi bosta otroka zapela, no in na koncu pozabila.
Mislim, lahko bi me kakšna ta prijazna opozorila, sej sem par ljudi srečala. Ampak nič, mogoče so mislilil, da ker sem user posted image , pač se ne da zapet, ali kaj, ali pa je tolk fajn zgledalo user posted image .

Sicer sem si dala jopo gor ko smo bili zunaj, videlo se je samo notri, ampak vseeno, sem prav jezna, user posted image , pa še v prvih vrstah sem sedela.

Smo hoteli iti jutri tudi na Lunin festival, pa je odpadel, so prestavili na naslednjo sobotouser posted image . Upam, da se mi bo takrat še kaj dalo.

Aja, zadnjič sem pisala o tem, da poznam junijko, ki pričakujeuser posted image user posted image , ima rok sicer proti koncu junija, no prej sem zvedela, da se še vedno nič ne dogaja. Tako, julijke, še malo moramo počakati,user posted image !

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
7.6.2008 21:28:55   
Blacky30
Oj, souser posted image !

Končno se javljam. Danes smo imeli pri meni doma piknik, prišle so moje sodelavke in s sodelavko (obe sva user posted image ), sva dobili za darilo bone za BC. O vremenu raje ne bi in koliko smeha je bilo to, ko smo pod eno veliko marelo sedele vsaka s svojim dežnikom v roki, ker je vseeno preveč lilo. Mislim, bi bile komot za kakšno videosmešnico. user posted image user posted image user posted image  Je bilo pa fino, imele smo se super, nasmejale smo se, otroci so se nadivjali. Zdaj pa se lahko spravim k razmišljanju, za kaj bi zapravila bone in kaj bi kupila. Uf, to bo še fajn delo....šoping!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa se počutim fajn, malo mi noge zatekajo, a me ne bolijo, tak da me to dejansko ne moti. Pikec se fajn preteguje, tak da me včasih malo zaboli, a meni je to prijetna bolečina. Drugih težav pa zaenkrat nimam. Pa tud vnetje spodaj se je kar popravilo od obiska pri g., ko me je namazal s tisto vijolično raztopino. Je zgleda fajn razkužil in se je toliko zacelilo, da zdaj lahko spet uporabljam canesten kremico.

Flower in Almera, sta dobili moj mail?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
7.6.2008 21:35:12   
glugluglu
Pri nas je bil pa danes do pribl. 16.30-17.00 sonček, potem pa močna ploha, ki ni tako dolgo trajala, in to je to, danes od dežja.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
7.6.2008 22:31:32   
neboglasnica
Samo, da se javim, sem še 2 v 1, čeprav me trga 100 na uro. Pod prsni me je pa prejle začelo močno pečt. populis, hvala za želje, smo praznovali. Ob 16.00 sem imela napovedane obiske in glej zlomka, deset do začne liti. Nič, vseh milijon nas je bilo noter, potem pa je hvalabogu nehalo in smo bili zunaj. Piknik kot piknik, veliko otrok, vrišča, smeha in nič joka user posted image user posted image . Pred 40 minutami so odšli še zadnji, vse sem pomila, pospravila, zdaj me bo pa pretrgalo. Še za Sarino tekmovanje jutri moram zlikati uniformo, pa sem zmagala. Upam samo, da bom danes kaj spala. Po dveh neprespanih  nočeh mi že pripada, kajne?

Tiste, ki bruhate: če je več kot en dan, TAKOJ v P, so rekli.

Nočka...

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
8.6.2008 8:03:21   
bastian111
Dobro jutro Juljike! Še vse spite,mi2 se odpravljava k maši in nato na kosilo k tašči.Ne vem kaj Vam je zadnje dni nekaj malo pišete.Lepo se imejte,popijte eno kavico in ne premočno ,ter lep dan vam želim.LpDarja

< Sporočilo je popravil bastian111 -- 8.6.2008 8:04:14 >

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
   [Brisano sporočilo]
8.6.2008 10:22:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 1649
8.6.2008 11:19:54   
bastian111
Mislim ,da Linex lahko vzameš, drugače pa če ti danes ne mine se pojdi jutri pokazat.Ponavljam vsako stvar ,ki pesti nosečnico več kot dan dva more pokazati G. še posebno v zadnjem trimesečju.Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?