lex
|
A sonce imate? Daj ga pošlji na koroško plizzzzzzzzzzzzzz, ama se bo zmešalo not!!!!!! Alina sicer še spi, samo ko bo pa vstala bo pa naspidirana in polna energije. Jo morem orng zmatrat do 12h, da bo šla takrat spat, da bo pred 3 budna, ker sva s taščo zgleda da na bojni nogi, pa mi je ful butasto hodit fehtat, če mi jo bo pazila. na kratko: v soboto je Aleks šel k njima v zg. štuk, pa pride ob pol dvanajstih dol z babico in ona začne vsa s ponosom razlagat, da je celo jajco gor pojedel. Jaz pa kosilo kuhano. Pa nisem mogla bit več tiho! In sem jo vprašala, če me zajeb... al kaj. In pol je našla izgovor, da ni vedela, da kuham (kot da še nikoli v soboto nisem kuhala!!!!!!!! Ne kuham, samo če je piknik, drugače imamo strašno ločeno - hvala B) in ker se Aleks noče hitro oblečt v trenerko, ga pač med vikendom pustim bolj dolgo v pižami in mi je pol začela še s tem nakladat, da je mislila, da še ni jedel, ker je bil v pižami. Sem ga namreč glih preoblačila, ko je prišla dol neki povedat, pol je pa on zgasnil gor z njo. Itak mi je že dekl dvignila, ker Aline ni vzela zraven, kot da je NI! Aja na koncu mi je pa še vrgla, da ona je pa svoje otroke takoj zjutraj spreoblekla. Tolk da nisem dobla porcije da sem slaba mama. No jaz sem jokala ko dež, pa me je moj pomiril, ona se je pa včeraj do mene obnašala kot da me ni. Pa kaj, je ne rabim. Bo vsaj par dni mir v bajti, ko je ne bo dol. Mogla sem dat ven, ker bi lahko znorela. Jaz bi morala bit jezna nanjo, ne pa ona name. Ampak ta familija je tako čudna glede tega. Midva se skregava, čez 5 minut pa je vse OK med nama, ostali se pa kar kujajo in kuhajo mulo. Jaz se ni mislim nikomur opravičit, ker ji nisem nič naredila. Še glasa nisem povzdignila, ne da bi blo še kaj drugega. Se že sama sebi čudim, da sem tolk mirno odreagirala, ampak očitno nisem