Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 20:09:37
|
|
|
|
lex
|
Javno ustanavljam klub tečk. A se mi priduži katera. 1 od mojih hčera se je že - Alina, je tečna ko drekec že cel popoldan. Nič jo grem vrečt v pižamo, pa flašo in SPAT, mami pa na kavč BB gledat
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 20:25:33
|
|
|
|
tims
|
Lex, se javljam v klub, sem pa tečka zaradi tašče. Pa ne bi spet o tem . Midva greva tud s Timom v pojstlo, pol pa jest tud BB gledat . Papir, me veseli, da je mimo obrat, da je bilo brez bolečin in seveda da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 21:04:42
|
|
|
|
24julij
|
oj drage srecnice,sem uceraj obljubila da vam porocam,ce danes zapustim P po polnih desetih tednih........in novica je bila da ostanem notri kajti zgleda da bomo kaj kmalo rodili,edino ce ni moja Lara prlimana not,Po 10 tednih sem se zacela odpirat iz 3 cm ki so stali 10 tedniv sem danes odprta na 5 centi,hmmmmmmm tko a to res ni za domou samo se za v porodno bomo pa vidli kdaj bo to.Kr mal mi je cudn da bi mogla it rodit,pomoje strah pred neznanim.Bom pa vsaj mojo pikico kmalu stiskala k sebi.a kera pozna kero mamico ki je rodila v tem casu? Pa sem ze mislila da bom danes vidla kako je moj dragi premil in prebarval sobico za naso princesko,pa vozicek ... ubistvu nisem se nobene reci vidla razen preko maila-slike.Tko da ste prave srecnice ko lahko vse same rihtate.. Zdj pa noge nazaj skup drzat
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 21:14:05
|
|
|
|
Blacky30
|
24julij, pa saj ne morem verjeti, kaj se ti dogaja. Res škoda, da nisi mogla domov. Pa verjamem, da ti je hudo, ker nisi mogla čisto nič pripravljat za , po drugi strani pa bi marsikatera od nas to preložila na koga drugega, ker se nam ne da. Jaz mislim, da ne bo več kaj dosti narobe, če zdaj rodiš, itak te imajo pod nadzorom, tak da mislim, da bo vse super in ok. Si pa lahko srečna vsaj v enem pogledu, da ne boš imela težav z odpiranjem. Malo heca mora bit, da te malo razvedrim. Mojo tel. št. imaš, pa le sporoči, če se kaj zgodi in bo majhna deklica pokukala ven. Jojjjj, še malo, pa jo boš lahko cartala. Vse lepo ti želim, pa javi se še!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 21:14:35
|
|
|
|
Inigo
|
punca, lahko si brez skrbi! moja mala soseda se je rodila v 32 tednu. punca je zdrava in vesela. nisem še videla bolj zadovoljnega otroka kot je mala Metka. RES! rodila se je sicer res zelo majhna in lahka, vendar po porodu ni izgubila niti grama, lepo je jedla in zrasla v pravo pupo. zdaj je stara 5 mesecev in je super! malo je manjša od vrstnikov, drgač pa se ji nikjer nič ne pozna! ravno nasprotno. ko jo vprašaš kje je lučka že pogleda proti stropu. lahko si brez skrbi! če punca hoče na svet... let her go! sicer bi blo fajn če bi še bla malo notri, vendar... mala je že zdaj radovedna kdo sta njena starša in kakšen je svet. prava mala radovednica
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 21:16:35
|
|
|
|
lex
|
tims ne bi o tem, ker mene je tast, ker pride na obisk k otrokom ob 8.30!!!!!!!!!!!!! Ko se ve, da se spravljamo spat, pa Alina je ful občutljiva med tem ko se uspava, stari pa ne na bit tiho!!!!!!!!! Tako, da sem še bolj tečna, kot da bi me PMS dajal . 24julij saj bo , boš pa dobila svojo pikico k sebi in bo. Ti pa verjamem, da ni fajn ko nisi videla ničesar v živo. Boš pa zato bolj vozičkala in uživala v vsem. Jaz sem trenutno v stanju, ko bi lahko voziček, posteljo,... kar nekam poslala ti pa boš z velikim veseljem vse pregledala ko bosta z Laro prišli domov.
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 22:19:52
|
|
|
|
glugluglu
|
24julij, ja pa kako sedaj v enem dnevu opa že kar za 2 cm več odprta, ja sej si težko predstavljam kako ti mora biti hudo. Sej bo, važno, da bo mala pikica ok, no še malo zdrži, čeprav sedaj je že ok aja, Andras, je še prej rodila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 22:22:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 22:31:01
|
|
|
|
24julij
|
glugluglu od ponedeljka do danes,u ponedeljek je blo kao ze 4 cm,danes pa 5 cm,to je tud pomoje priblizno,ker to na uc rece.kaj in kdaj pa bo bomo pa vidli hvala usem za tolazbo
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 22:34:50
|
|
|
|
lex
|
HD jaz sem mu morala že skor po pošti poslat prošnjo, da bi imel otroke tud popoldan, da bi lahko omare zrihtala . Čudež, da je danes prišel že ob 16h domov iz šihta, drugač hodi ob 18h. Ko bo pa na bajti bo pa itak ga videt, kaj šele kaj drugega. No vsaj omare so porihtane, ker je bila že res navlaka not
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 22:39:26
|
|
|
|
tims
|
Joj, a je kera gledala BB? Men so kar solze stopile v oči...... Sicer sem ponavad bol hladna kar se teh stvari tiče,ampak tole dons me je pa kar mal s tira vrgl
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 22:41:06
|
|
|
|
neboglasnica
|
Oj, vidim, da je danes "tečen" dan.. No, midva sva iz kina, sva morala na naslednjo predstavo, ker je bila prva razprodana, punci uživali pri kolegici, obe premočeni, tako da sedaj noro kašljata v sobi. Imela sem se lepo, zdaj pa jest! Nočjka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 22:42:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 22:43:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 22:45:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 22:58:24
|
|
|
|
Blacky30
|
Kaj pa je bilo pri BB? Sem samo začetek gledala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 23:03:27
|
|
|
|
tims
|
Neboglasnica, prav fajn da sta s tvojim uživala . Midva se z mojim tud odpravljava v kino že sama ne vem kolk časa. Sam ful ne maram puščat Tima v varstvu, kljub temu, da bi bilo mogoče fajn. Takrat ko ga pa pustiva (to se je v petih letih zgodil mislim da ene sedemkrat), pa ves čas čekeram telefon in se sploh ne morem sprostit. Moj nima teh problemov in mi ves čas govori, da če bo kaj narobe, naju bojo že poklical. Po en stran je to res, ampak kaj pa vem....... Zgleda da smo mame drugač namontirane.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 23:05:24
|
|
|
|
tims
|
Blacky, zdaj so ta zadnjim štirim poslal notr njihove mame za cel vikend. Odziv stanovalcev je bil neverjetn. Res, to bi mogle vidt.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 23:09:53
|
|
|
|
tims
|
Jest grem pa tud zdej probat mal spat. Tud ostalim želim čim daljšo noč in sej veste,...... čim manj obiskov na wc .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 23:30:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 23:41:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 23:48:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.6.2008 0:22:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 7.6.2008 6:46:59
|
|
|
|
bastian111
|
Dobro jutro vsem ,žal ne vem prilepiti kavice sem jo pa že spila. 24 Julij upam ,da še malo zdržiš,če pa bo že kaj pa se ne sekiraj vse bo ok! Lex mislim ,da bi mene prvo vrgli ven iz kluba ,ker sem naj bolj tečna! Drugače je pa danes za mene naporen dan,saj PRAZNUJEMO! Upam ,da bom zdržala saj imam zeloo "vsilivo" taščo,ki me razvaja in dela z mano kot z kraljico.Ne smem samo skašljati pa že vpraša je kaj narobe!?Ja še to morem povedati ,da imam za malega vse pripravljeno,sobica oz.posteljica in vse osdtalo je pripravljeno tudi za v porodnišnico sem si včeraj vse pripravila,tak da je vse bezecirano.Želim Vam lep sončen dan in da uživate maximalno!LP Darja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.6.2008 6:52:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?