Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 17:36:59
|
|
|
|
Anonimen
|
zimska - se opravičujem, ker vskakujem na vašo temo - mi poveš prosim, če jih -potiskane plenice - majo kje na dolenjskem? Če morda veš. Hvala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 17:37:26
|
|
|
|
sasi13
|
pety78 najbolj se ti splača naročit prek neta, jz sem že neki časa nazaj in sem bla zlo zadovoljna. hiter dobiš in še nikamor ne rabiš hodit. drugač mam pa jz tud tako podlogo in sem jo kupla v BC v celju. te potiskane plenice so pa full luštne, jih še nisem nikjer vidla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 17:41:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 17:44:14
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, NYA - še 8 dni! Upam, da bo v P. Alenka delala (moja sestrična je to, fejst punca) Poznam - zelo dobro
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 17:51:45
|
|
|
|
glugluglu
|
no, v tem času (predno se jaz spomhim iti na RR) so tisti ležalnik v BC že prodali, piše,. da je razprodan. Drugače pa tudi, če je iz poliestra ni panike, če se da eno pleničko je čisto ok. Jaz bi raje takega, in sicer za preventivo proti alergiji na prah in astmi. Naš Mark ima alergijo na pršice (ki se lahklo tudi razvije v astmo) in smo mu morali kupiti blazino in vzglavnik (povšter in kouter) iz poliestra, ker v vseh ostalih naravnih materialih se ta prah preveč notri nabere in nikoli ne moreš tako hitro sproti prati, da ne bi škodovalo. Torej prednost tega ležalnika iz poliestra je, da se vanj ne zažira prah, kar je tudi fajn za dojenčke. Mi tega od začetka nismo vedeli, vse je moralo biti naravno, dokler se mi ni zdelo čudno kako to, da mu skoz iz nosa teče, najprej misliš, da je skoz - non stop prehlajen, no potem pa sva pri 3 letih šla k alergologinji in je ugotovila, da ima nahod zaradi alergije na pršico. Pa so morale iti stran plišaste igračke (večina), pouštri iz perja, kouter iz volne, , otroški tepih, itd... Dop. sem šla na CSD, naj bi mi šifro za paket aktivirala, nekaj je bilo res narobe, čeprav sem zdaj poskusila naročiti in še vedno ne dela . Mogoče jutri, končno pa sem danes dobila odločbo za plačo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 17:58:07
|
|
|
|
papir
|
pozdravljene! evo mene iz porodnišnice kranj kjer sem bila na obratu.MOram priznati da me je malo skrbelo kao bo to vse skupaj narejeno ampak ni bilo hudega. osebje prijazno-hrana odlična. kontrolo imam 13.6 pri svojem ginekologu. Po obratu sem mela sicer nekaj popadkov ampak ,danes jih CTG ni zabeležil. Zato bomo doma postelco in te stvari že kar postavili,da nas ne prehiti. Kaj pa ve a ste postelce že postavile?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 17:58:22
|
|
|
|
glugluglu
|
Tinkynisi edina, tudi jaz nimam kam stvari dati in nimam nič pripravljeno, imam backup plan, sem dala svoji mami, da vse opere in pripravi, itd. Upam, da bomo lahko zrihtali zgornje prostore predno rodim, če ne, bom morala pa z bebiko iti k mojim staršem, .
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 17:59:55
|
|
|
|
lex
|
Mi imamo pa končno 5 zobek zunaj Pety se hitro nabere a ne da , jaz sploh ne upam it na BC stran, ker pol preveč ojrotov tam pustim
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 18:03:40
|
|
|
|
lex
|
papir super, a je uspelo? Pri nas še Alina spi v tej postelji, je treba še ograje na velike postelje naredit. Imam pa ta drugo posteljnino oprano, tako, da ko pridem domov samo preoblečem posteljo. Omare so pospravljene!!!!!!!!! , zdaj grem pa čekirat kaj mam in kaj še manjka. Sem hitra a ne? Tinky in glugluglu to je pa kriza. Se mi kar smilita.
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 18:05:13
|
|
|
|
Blacky30
|
Papir, oooo, si se vrnila. Super!! Kaj pa obrat, je uspel? Je otroček zdaj na glavico obrnjen?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 18:23:47
|
|
|
|
jocika
|
ojla. Nič se ne javim, ker se kar naprej potepam - tak mi je dolgčas, najrajš bi nazaj v službo šla... Še dobr, da se mam velik za potepat Posteljice jaz še nimam pripravljene, ker se mi zdi, da je brezveze en mesec in pol prej met pripravljeno, pa da se prah nabira. Mam oprano in zlikano, kak teden prej bom pa to okrancljala . Ta vikend bova šele zbelila sobico, drug teden grem pa jaz tud mal v BC, da vidim, kake dekoracije, oz. trakovi bi pasali na živozelene stene...Papir a je obrat kaj bolel? Moja je hvalabogu obrnjena na glavo- v nizkem startu. Joj, komaj čakam porod, da se mi začne spet dogajat. En teden, dva brezdelja paše, kar je pa preveč, je pa preveč. Stanovanje se že sveti, kaj naj še počnem?
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 18:26:22
|
|
|
|
lex
|
jaz se vdam!!!!!!!!!!!!!!!! tale smrklja ima tolk cot, da je za znoret, pe je še sploh ni tu!!!!!!!!!!!!!! Vse od mojih dveh + od kolegice, jaz rabim še eno omaro, pa je nimam kam dat , za cifre oblekc se mi že meša , sploh ne vem kaj naj pripravim, kaj naj dam nazaj v vrečko, ker se mi zdi, da je Alini bilo vse to prav že od rojstva, čisto sem adijo. Najboljše, da dam 56 in 62, kam pa naj dam 68 (k moji mami ali v omaro), jaz pa nič placa več. Zmetala sem že 3 vreče starih cot vstran (potrgano, moje in od premalo,...) skratka ZMEŠALO SE MI BO. Še sreča, da 3/4 ne rabim prat, ker ful dišijo vse cotke , so sveže oprane od kolegic , vsaj 1 delo je oljašano Hvala, da ste me poslušale
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 18:28:03
|
|
|
|
lex
|
jocika a prideš pomagat. Ti si pa blizu 1 moje sošolke iz faxa doma. Ona je v Hrastniku. Je to blizu?
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 18:37:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 18:40:14
|
|
|
|
jocika
|
Ja, to je 7 km od mene- ampak, bi rekla, da je ne poznam, sem priseljenka iz Laškega.
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 18:44:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 18:45:44
|
|
|
|
lex
|
jocika ona pa iz Zreč populis lep trebušček
< Sporočilo je popravil lex -- 6.6.2008 18:46:16 >
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 19:05:08
|
|
|
|
papir
|
zgledalo je takole: v ponedeljek zjutraj sem šla bila sem sprejeta(administracija) pa CTG.Prišla na oddelek in pričeli so z zdravili.Dobivala sem eno nalepko na trebuh,pa še ene tablete pa magnezij.Razložili so mi da je vse to za mehčanje maternice.Dobivala sem do srede.Obrat sem imela v četrtek.Zjutraj 6.50 sem šla še v porodni blok kjer mi je sestra v žilo dala še ena zdravila ,prišla sta 2 zdravnika eden je delal ultrazvok ,drug pa prijel za glavoco in nogice in obrnil.Če je bolelo? ne ni obrat je uspel.potem so mi še snemali ctg(med obratom sem bila ves čas priklopljena nanj).Imela sem nekaj popadkov ki jih jaz nisem čutila ,ctg jih je zaznal. POtem sem šla na oddelek počivat na bok. Ob petih popoldne sem mela še enkrat ctg kjer je bilo popadkov manj in manj močni.Dane zjutraj ob 9 ponovno ctg.Danes popadkov ni bilo. Z otročkom je pa vse v redu je kar živahen in splon nisem opazila da bi bil kaj drugačen kot je bil pred obratom( v smislu gibov mislim)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 19:12:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 19:22:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 19:32:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 19:38:58
|
|
|
|
Inigo
|
populis - ej, tak lep bušek maš... in nič kaj povešen ni. ti pa čisto verjamem, da te moti. mene tudi. zelo! zato pa sem tečna ko drek!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 19:39:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?