|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
6.6.2008 10:07:43   
Anonimen
populis, hvala sem pa to gledla že enkrat čist na začetku nosečnosti in že takrat jokala kot dež user posted image  ful dobr prikazano

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1476
6.6.2008 10:12:01   
Inigo
lunica24, tut jst mam različne krivulje. bom slikala in prlepla v album. pa so me rekli: aha, nekaj bo... ampak ker smo še zaprti, bomo šli domov čakat.

in zdaj čakamo... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
6.6.2008 10:13:49   
Anonimen
inigo lepo prosim, pa ti bom povedla kako je pri meni... ker sem zdje brala, da se za popadke gleda spodnja krivulja in po moji logiki če je bla skoz ravna linija pol pa naenkrat poskoči za neki centimetrov je to popadek. nimam pojma.

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1478
6.6.2008 10:19:36   
Anonimen
evo sem dodala v album kako je zgledal moj ctg. če se kateri da pogledat prosim, ki ve kako se rišejo popadki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1479
6.6.2008 10:21:55   
Inigo
slikca v albumu!

hmm... na mojem ctg-ju je zgornja krivulja s popadki, spodnja pa Brinov srček. si pogledala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
6.6.2008 10:23:36   
Inigo
hmmm.... tole tvoje hribovje... user posted image res ne vem. ma pomoje tudi ni popadek to. pri meni je čist drgač vidno. mogoče bo katera druga nosečka to bolje razložila.user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
6.6.2008 10:25:27   
Anonimen
hvala inigo. zdej mi je jasno, da je tut pri meni zgoraj popadki, spodaj srček, samo ne vem kaj je tisto naenkrat na koncu... pri popadkih, pa sem pozabla kakšna je moja krivulja, je tut bla čist sem tja, pri tebi se lepo vidi, kdaj zraste, meni pa je bolj zmetano vse šlo, ampak višje.. mogoče pa dobim z odpustnico tudi izvide od ctg, pa bomo potem pogledal.  hvala ti

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1482
6.6.2008 10:26:32   
maja24
Inigo sm pogledala,maš isti list od CTGja ja res kaže da maš popadke,sam je pa zgorna krivulja je srček od malega,spodnja pa popadki.Ko sm bla jest v 32t na CTGju sem mela sp krivuljo čist ravno.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 10:29:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1484
6.6.2008 10:50:56   
Inigo
maja24 - a si zihr? meni bolj popadkasta zgleda prva krivulja user posted image če je to tako, potem je lunica imela ornk popadek tamle ko se ji začne hribovje... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1485
6.6.2008 11:23:30   
Blacky30
user posted image

Dobro jutro! Ravnokar sem vstala, zdaj pa za zajtrk mažem hot-dog iz Hoferja. Mnjamiii, ste ga že poskusile, zelo je dober! Vam pa ponudbim piškote, ker kava je verjetno že bila, še nisem pogledala skozi.user posted image
Pa da kar sproti odgovarjam:

Flower, pa saj tebi tudi Ptuj ni tako daleč, če bi se že hotela odločit za to. Če se bo frutka peljala v SG, mislim, da tudi ti lahko komot razmišljaš o Ptuju. Če si ti iz Selnice, če se ne motim, potem imaš do mene 22 km (je zadnjič tast meriluser posted image ) in od tukaj še nekje 15 minut do ptujske P, to pomeni "neurgentne" vožnje, kot se je včeraj izrazil moj mož. user posted image user posted image  vse skupaj torej si tam v roku dobre pol ure.
Ja, žeja je tudi moj problem. Navsezgodaj voda, ko pridem iz vrtca ob 7h in preden se vržem nazaj v posteljo, pa obvezno 2 dcl gostega soka z 1 dcl vode in to na eks. In potem spim kot polhek še do 9h.user posted image

Bastian, vidiš, da sem ti rekla, da ne peči, sem že vedela razlog. Svakinja pa je tudi hecna, da ti ni nič povedala, da je že naročila. Še dobro, da še lahko odjavi. Sicer pa ni problem, če bi bilo preveč, me tukaj vse pojemo, samo dostavit nam je treba.user posted image
Moya, super, da imaš končno previjalno, si zdaj bolj mirna, ne? user posted image  V rokah nimam mravljinčenja, tak da ti tukaj ne morem pomagat. Glede kozmetike ne mislim kupovat nobenih znamk zaradi alergij. Naš Nejc je namreč že pri 3 mesecih imel atopični dermatitis in ga ima še danes. Tak da s tem se ni za igrat. Kupila bom mandljevo olje, nevtralno milo (vseeno katero) in bebival - kremica za ritko.

Lunica24, še dobro, da je tvoj dragi vrgel stran lubenico, to povzroča še dodatno drisko, sploh, če bi jo preveč mrzlo jedla. Daj se malo čuvaj zdaj. Glede CTG-ja, če se ne motim, zgornja črta kaže srčni utrip user posted image , spodnja pa stanje maternice, če je čisto ravna črta, pomeni, da ni popadkov. Tista črta, ko gre zelo gor in dol, je srčni utrip otročka.

Glugluglu, jaz sem dobila odločbo včeraj, porodniško pa nastopim 19.6. Papirje sem oddala 28.5.

Populis, tak dolgo sem brala in zraven čvekala po msn, da sem zamudila oddajo. user posted image  Sem pa zraven gledala Mein Baby na rtl. Ste videle, kake lepe slikice z novorojenčki naredi tista profi fotografinja?? Jaz bi tudiiiiii, samo kaj, ko je to samo v Nemčiji.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1486
6.6.2008 11:27:27   
Blacky30
Pri lunici se res ne spoznam, ker je brez številk in to, pri Inigo pa je definitivno zgornja črta srčni utrip otročka, ker vidiš zraven številke od 100 do 180 in v tem razmerju našim user posted image  utripa srčke, nekje 140/minuto.

Spodnja pa kaže, da se v tvoji maternici že nekaj dogaja, se pripravlja, samo to še nič ne pomeni. Ko bodo oni pravi popadki, sega krivulja zeloooo visoko.user posted image user posted image  Mislim, da gredo številke do 150 in več, zdaj pa so nekje pod 100, ne?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
6.6.2008 11:27:53   
Inigo
blacky30, kaj pol to pomeni, da mam jst skos popadke, sam so bolj u izi? user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 11:34:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1489
6.6.2008 11:35:58   
Blacky30
Ja, bolj gre za neprestano delovanje maternice in za popadke, ki se na krivulji vidijo, čutiš pa jih ne kaj dosti. Meni je tako kazalo, samo pri meni je bila krivulja višje na vsakih 8 minut in je babica rekla, da so to popadki na 8 minut, jaz pa nisem nič čutila. Sem šla domov, ker je bilo vse zaprto in sem se dobro počutila. No, čez 4 dni še vedno ni bilo nič, takrat pa so mi porod sprožili zaradi premalo plodovnice.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
6.6.2008 11:55:21   
Inigo
blacky, kako pa so vedeli, da je premalo plodovnice? preko uz? 

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
6.6.2008 11:59:40   
Blacky30
Ja, na dan PDP moraš v P na CTG, čez 4 dni znova na CTG in UZ. Takšen je bil način v MB pred 3,5 leti. user posted image

S tem, da sem bila že dva dni po PDP v P zaradi visoke vročine in sem tam ostala čez noč. Naslednje jutro pred odhodom domov, pa me je poleg CTG in UZ, tudi vaginalno pregledal.

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 6.6.2008 12:00:49 >

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
6.6.2008 11:59:42   
sasi13
jz mam tud tak izpis od ctg - ja kot inigo, vendar mam jz dva srčka prikazana. spoznam se pa ne na to kaj kej pomeni, vem samo to da na mojem izpisu ni prikazanega nobenega popadka sej tako mi je rekla zdravnica.
meni vedno prek UZ pogleda če je dovolj plodovnice.
lunica24 mogoče boma pa midve skupaj v bolnici, če boš rodila v CE?
glede kozmetike kupla sem v lekarni ribje mazilo, trdo milo in lanolin, naknadno bom še kupla pa hladilno mazilo, alkohol ...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
6.6.2008 12:02:58   
Anonimen
sasi13, ja bom rodila v celju, ampak ti boš po mojem že zlo zlo kmal cartala, jaz še pa tri mesece ne user posted image user posted image user posted image  blacky hvala za obrazložitev glede ctg, zdej mi je bolj jasno inigo, komaj čakam da mi pošljejo odpustnico iz porodnišnice, so rekli da bojo poloeg izvidi, upam da tudi od ctgja, da vidmo to moje čudo.. samo meni so itak rekli, da popadkov ni.

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1494
6.6.2008 12:03:52   
Blacky30
Jaz sem pa tako vesela. In zasluga gre vama, lunica in inigo. Če ne bi zdaj brskala po Nejcovi materinski knjižici za mojim izpisom CTG-ja, ne bi našla notri shranjenega potrdila o tem, da je moj mož opravil materinsko šolo.user posted image user posted image user posted image  Sem malo cvikala, da bi v drugo zdaj slučajno zahtevali potrdilo, jaz pa ga ne bi imela. Sploh, če bi šla rodit na Ptuj, ker prvič sem v MB. Pa nisem vedela, da so mi potrdilo lepo shranili nazaj v materinsko, sem mislila, da so ga obdržali.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
6.6.2008 12:04:52   
sasula
Jutro, do sedaj sem spalauser posted image

MOYA: jaz sem full hitro dobila previjalno LAna iz MErcatorja, mislim, da v 9 dneh, Sem bila pozitivno presenečena.

Mravlinčaste roke, imela sem 3 tedne en del roke popolnoma mravljinčast in mi je dal zdravnik B vitamin. Baje se to dogaja.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
6.6.2008 12:07:37   
Anonimen
blacky30, ena ta velika torta za zahvalo bo čist dovolj user posted image user posted image  hehe, no vidiš pa smo nekaj dobrega nardili.

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1497
6.6.2008 12:21:10   
Blacky30
Lunica24, izvoli:

user posted image

Pa še za Inigo ena:

user posted image

Bo OK??? Lahko pridem poskusit, če sem dobro spekla????user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 6.6.2008 12:24:50 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
6.6.2008 12:25:08   
Inigo
oooooooooo hvala! njamiiii!

ja seveda lahk prideš, kaj še čakaš?! user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
6.6.2008 12:25:56   
Blacky30
Babike, ve boste začele piti čaj iz malinovih listov??? Jaz ga grem počasi kupit. Upam, da ga kje dobim.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?