Blacky30
|
Dobro jutro! Ravnokar sem vstala, zdaj pa za zajtrk mažem hot-dog iz Hoferja. Mnjamiii, ste ga že poskusile, zelo je dober! Vam pa ponudbim piškote, ker kava je verjetno že bila, še nisem pogledala skozi. Pa da kar sproti odgovarjam: Flower, pa saj tebi tudi Ptuj ni tako daleč, če bi se že hotela odločit za to. Če se bo frutka peljala v SG, mislim, da tudi ti lahko komot razmišljaš o Ptuju. Če si ti iz Selnice, če se ne motim, potem imaš do mene 22 km (je zadnjič tast meril ) in od tukaj še nekje 15 minut do ptujske P, to pomeni "neurgentne" vožnje, kot se je včeraj izrazil moj mož. vse skupaj torej si tam v roku dobre pol ure. Ja, žeja je tudi moj problem. Navsezgodaj voda, ko pridem iz vrtca ob 7h in preden se vržem nazaj v posteljo, pa obvezno 2 dcl gostega soka z 1 dcl vode in to na eks. In potem spim kot polhek še do 9h. Bastian, vidiš, da sem ti rekla, da ne peči, sem že vedela razlog. Svakinja pa je tudi hecna, da ti ni nič povedala, da je že naročila. Še dobro, da še lahko odjavi. Sicer pa ni problem, če bi bilo preveč, me tukaj vse pojemo, samo dostavit nam je treba. Moya, super, da imaš končno previjalno, si zdaj bolj mirna, ne? V rokah nimam mravljinčenja, tak da ti tukaj ne morem pomagat. Glede kozmetike ne mislim kupovat nobenih znamk zaradi alergij. Naš Nejc je namreč že pri 3 mesecih imel atopični dermatitis in ga ima še danes. Tak da s tem se ni za igrat. Kupila bom mandljevo olje, nevtralno milo (vseeno katero) in bebival - kremica za ritko. Lunica24, še dobro, da je tvoj dragi vrgel stran lubenico, to povzroča še dodatno drisko, sploh, če bi jo preveč mrzlo jedla. Daj se malo čuvaj zdaj. Glede CTG-ja, če se ne motim, zgornja črta kaže srčni utrip , spodnja pa stanje maternice, če je čisto ravna črta, pomeni, da ni popadkov. Tista črta, ko gre zelo gor in dol, je srčni utrip otročka. Glugluglu, jaz sem dobila odločbo včeraj, porodniško pa nastopim 19.6. Papirje sem oddala 28.5. Populis, tak dolgo sem brala in zraven čvekala po msn, da sem zamudila oddajo. Sem pa zraven gledala Mein Baby na rtl. Ste videle, kake lepe slikice z novorojenčki naredi tista profi fotografinja?? Jaz bi tudiiiiii, samo kaj, ko je to samo v Nemčiji.
|