kenya
|
Živjo! Jaz sem se pa danes končno spravla v sortiranje cotk, pa mal sem šla še do tosame nakupit par stvari. Se nič ne hecajo s cenami. Me pa nekaj zanima, zakaj boste rabile alkohol? Jaz ga prvič nisem nič. Malinov čaj sem pila prvič, pa ga bom zdej tudi.Jaz sem ga kupila v eni zeliščni trgovini v lj, drugače pa ga naj bi meli tudi v Sanolaborju. Sem mislila začet že naslednji teden. Kot sem brala, ni nobenih dokazov, da naj bi to delovalo, ampak jaz sem bila prvič 2 uri v porodni, vse je lepo teklo, sem se dobro odpirala, tko da ga bom zdej tud, škodit ne more. Glede EA in Ulitve, jaz nimam nobenih problemov, glede ugotavljanja, kaj bi rajše, ker smo v lj še v srednjem veku, pa nič ni. Še tista maska s kisikom je včasih 'nateg', da te mal miselno zaposli in pozabiš na popadke. Bo treba predihavat in stiskat mal zobe, pa bo šlo. Se tolažim da je baje drugič lažje. Sam, a je res ? Bi pa probala ultivo, če bi blo mogoče, baje so v lj dobili lj 6 črpalk, sam ne vem kaj z njimi delajo????? Ležalnik imamo mi en čisto navaden, nič posebnega, pa ne vem, če smo ga prvič 3x uporabili, ker ni hotela bit notri, se je pa čisto poležal in bi lahko tudi spala notri, sam ji ni dišalo. A mogoče katera ve, kje se dobijo tiste potiskane tetra plenice, jaz bi jih rada kupila ene par za v lupinico.