|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
6.6.2008 14:13:52   
Blacky30
Jaaaaa, točno, trgovino Sonček pa poznam. Hvala ti!!! Zdaj pa mi še povej, če si ga pridno pila vsak dan in če ti je kaj pomagal? Si bila po roku ali prej?

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
6.6.2008 14:14:12   
lex
moj se čisto poleži. Je pa iz poliestra, pa sem ji dala lani pleničko not, pa NIKOLI ni zašvicala. Jajčka je pa bombažna sta bila pa gnila not.user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
6.6.2008 14:19:35   
lex
Da se še povalim, da smo dobili že 1 darilo za Vitouser posted image  in sicer od kolegov smo dobili Tomyevo varuško (baby fone) in sem ga danes kar sprobalauser posted image  - supercauser posted image

Blacky a še nisi šla? Jaz tud morem it, pa čakam, če se slučajno Alina zbudi do 14.45, ker se mi nikakor ni za na vrh hodit fehtat, če mi jo pridejo pazit, ker pol jih imam kar na obiskuuser posted image . Babyfone morem pa s tako previdnostjo nekako povedat, da smo ga dobili, ker ga je imel stric (od mojega brat) že kupljenega, pa smo rekli, da ge ne rabimo, pa je pol prinesel posteljnino (ki je itak bila ful bolj uporabna), ampak da ne bo zamere v bajti.... skratka kak ti zna ta folk zakompliciratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
6.6.2008 14:21:50   
tims
Malinov čaj?user posted image  Sem zgleda spregledala, zakaj pa je dober?

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
6.6.2008 14:25:02   
Nasara88
he he ne boste verjele, jaz pa sem celo našla ta čaj doma user posted image še od prvič. No rok veljavnosti je že leta 2004 pretekeluser posted image user posted image user posted image imam pa zato embalažo in proizvajalca, tako da lahko še druge ki niste iz MB povprašate zanj. Dela ga Flora d.o.o. Zelišča Logatec. Jaz sem čaj pila nekje od 36 tedna se mi zdi. Če je pomagal ne vem, sem pa rodlila 2 tedna pred PDP, ker mi je mehur počil. 

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
6.6.2008 14:27:44   
Nasara88
Še telefonska je gor na embalaži... Mogoče pa bi katera želela poklicati, kje se prodaja 03 / 819 22 33. Upam, da se ni spremenila user posted image user posted image user posted image

Ta čaj naj bi služil za mehčanje MV in posledično hitrejše oz. lažje odpiranje, če se motim pa me naj katera popravi. Zato ga tudi ni priporočljivo piti prehitro, da ne bi prehitro rodile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
6.6.2008 14:29:24   
Anonimen
na hitrco celjanke, mi je dragi rekel, da so zdejle povedal, da se voda ne sme niti prekuhavat tako je pokvarjena. da je še slabše če prekuhaš, ker je tko polna ne vem česa že... tolk da veste, ne vem pa kaj je res.... sem pa pol ure nazaj stankala pol litra čaja, no ja zdej je kar je...

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
6.6.2008 14:29:34   
kenya
Živjo!

Jaz sem se pa danes končno spravla v sortiranje cotk, pa mal sem šla še do tosame nakupit par stvari. Se nič ne hecajo s cenami. Me pa nekaj zanima, zakaj boste rabile alkohol? Jaz ga prvič nisem nič.

Malinov čaj sem pila prvič, pa ga bom zdej tudi.Jaz sem ga kupila v eni zeliščni trgovini v lj, drugače pa ga naj bi meli tudi v Sanolaborju. Sem mislila začet že naslednji teden. Kot sem brala, ni nobenih dokazov, da naj bi to delovalo, ampak jaz sem bila prvič 2 uri v porodni, vse je lepo teklo, sem se dobro odpirala, tko da ga bom zdej tud, škodit ne more.

Glede EA in Ulitve, jaz nimam nobenih problemov, glede ugotavljanja, kaj bi rajše, ker smo v lj še v srednjem veku, pa nič ni. Še tista maska s kisikom je včasih 'nateg', da te mal miselno zaposli user posted image  user posted image  user posted image  in pozabiš na popadke. Bo treba predihavat in stiskat mal zobe, pa bo šlo. Se tolažim da je baje drugič lažje. Sam, a je res user posted image ? Bi pa probala ultivo, če bi blo mogoče, baje so v lj dobili lj 6 črpalk, sam ne vem kaj z njimi delajo?????

Ležalnik imamo mi en čisto navaden, nič posebnega, pa ne vem, če smo ga prvič 3x uporabili, ker ni hotela bit notri, se je pa čisto poležal in bi lahko tudi spala notri, sam ji ni dišalo.

A mogoče katera ve, kje se dobijo tiste potiskane tetra plenice, jaz bi jih rada kupila ene par za v lupinico.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
6.6.2008 14:31:40   
tims
Nasara, hvala. Če bo šlo tko kot pri Timu, ga bom definitivno pilauser posted image , ker se je rodil kar 11 dni čez rok user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 14:32:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1535
6.6.2008 14:35:34   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: kenya

Živjo!

Me pa nekaj zanima, zakaj boste rabile alkohol? Pri nas se uporablja za čiščenje popka 

Malinov čaj sem pila prvič, pa ga bom zdej tudi.Jaz sem ga kupila v eni zeliščni trgovini v lj, drugače pa ga naj bi meli tudi v Sanolaborju. Sem mislila začet že naslednji teden. Kot sem brala, ni nobenih dokazov, da naj bi to delovalo, ampak jaz sem bila prvič 2 uri v porodni, vse je lepo teklo, sem se dobro odpirala, tko da ga bom zdej tud, škodit ne more. Ga še nikoli nisem pila, zgleda imam srečo, ker sem bila vsakokrat ful hitro odprta

Ležalnik imamo mi en čisto navaden, nič posebnega, pa ne vem, če smo ga prvič 3x uporabili, ker ni hotela bit notri, se je pa čisto poležal in bi lahko tudi spala notri, sam ji ni dišalo. Mogoče ti bo pa zdaj bolj koristil

A mogoče katera ve, kje se dobijo tiste potiskane tetra plenice, jaz bi jih rada kupila ene par za v lupinico. Kupijo se v Hoferju (more bit akcija), Bipa (v Avstriji), jaz imam iz xxxlutz tud v Avstriji (še od Aleksa), pa mislim, da Miller (neki se spomnim še od lani ko s(m)o se majčice pogovarjale. Nisem pa čisto 100%

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
6.6.2008 14:35:51   
tims
Kenya, mi smo pri Timu uporabil alkohol mislim da ene trikrat in sicer pri čiščenju popka, če se ne motim. Ostalo pa je moj dragi ponucal za čiščenje monitorja user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 14:41:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1538
6.6.2008 14:46:46   
Nasara88
potiskane plenice sem jaz 2 dni nazaj v Kiku videla user posted image Glede kvalitete ne vem, ker jih sama ne rabim. Mamo še od prvič.

Mandljevo oz. olivno olje pa se uporablja za mazanje dojenčka po koži. Ponavadi po kopanju. Ali pa sem že pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image Lex ti povej če imam prav ali pa katera druga.

Flower bomo pač pleničko not dale, kot Lex pravi...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
6.6.2008 14:48:29   
lindy
V Pikapolonici imajo tud lušne potiskane pleničke!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

Neposredna povezava do sporočila: 1540
6.6.2008 14:56:15   
neboglasnica
Čveke...

tims, populis, hvala za čestitke! Mož me je danes pocartal z obeskom in lepim šopkom desetih vrtnic. Obesek je bil skrit med njimi.

Poročilo s pregleda: G ni mogla verjeti svojim očem in je 3x preverila - naše dete ima obseg glavice 33,7 cm; tehta pa 3340 g. Naslednji pregled imam 20.06., takrat se bo odločila, če me pošlje predčasno rodit, ker je dete močno preveliko. Pravi, da ne bo dovolila, da bo to dete tako težko kot prejšnji dve, se pravi čez 4 kg. Ko sem pa odhajala, mi je pa rekla, da naj medve počivava. Ne vem, ali se ji je zareklo ali se je zmotila, mi drugače ne vemo kaj bomo dobili.

Zdaj pa hitim, grem po Ano, ki je danes v vrtcu praznovala.

tims, oprosti, nisem te poklicala nazaj, sem bila vSparu, nato me je pa mož čakal doma....

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 14:59:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1542
6.6.2008 15:04:54   
tims
Neboglasnica, ni panike. Mal me je sam skrbel, če so te policaji zaustavl.

Flower, mogoče se pa tako veliki otroci rojevajo samo tistim, ki so še nedolžne, kar pa naša Neboglasnica definitivno je user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1543
6.6.2008 15:09:45   
Anonimen
zdej lih razmišljam, kaka je možnost da sem mela te prebavne težave zaradi vode... v torek ponoči sem jo še pila in to je bilo takrat ko je bilo neurje tak hudo, potem okol pol dveh ponoči pa sm prvič bruhala in dobila krče... pol sem bla ok v bolnici, ko je nisem pila, evo pridem domov, sem jo pila včeraj in danes pol litra, sem spet bruhala in slabost.... vprašanje kaj je na tem... prijateljica, ki ima rok čez tri tedne pa me je ravn klicala, da je njena hčerka (eno leto in pol) prišla ravn iz bolnice, so jo tja peljal zarad temperature in slabosti, ta prijateljica pa bruha že celo jutro in se cela trese.... vprašanje če je možn, da je voda tolk okužena al so kaki virusi okoli.... al pa vse skupi ni povezan , kaj jst vem no   

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1544
6.6.2008 15:10:45   
Anonimen
neboglasnica, o madona, a je to sploh možno?? v katerem tednu a si sploh? če je dete (očitno punčka user posted image user posted image ) res tako veliko, je pa res boljše da čimprej rodiš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1545
6.6.2008 15:12:03   
lex
neboglasnica čestitke in veliko sončnih dni in čim manj nevihtnih obdobij!

user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 15:13:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1547
6.6.2008 15:13:13   
lex
lunica ne pit te vode!!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 15:13:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1549
6.6.2008 15:15:39   
Anonimen
ma ne do konca... pač dokler ne javijo, da je ok. so pa tut teleta, kaj naj drugega rečem... včeraj so na hitrco javili na 24ur.com in že tut umaknili obvestilo o oporečni vodi, če ne bi človek poslušal radia, tko ne bi vedel.    

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?